Franța, Solesmes, Pays De La Loire, France
Din 1990, FREMONT AFFUTAGE este specializat în ascuțirea și fabricarea lamelor și uneltelor de tăiere pentru industria agroalimentară din întreaga Franță. Meseria noastră: ascuțitor pentru industria agroalimentară. Ascuțire lame și unelte de tăiere sub stropire. Ascuțire, echilibrare și controlul stării cuțitelor de tăiat. Ascuțire pentru tăierea cotletelor, discuri pentru jambon, cuțite...
Franța, Laissac
COTE2BOEUF, fabricant de salaisons artisanales în Aveyron, redă noblețea unui emblemă gastronomică franceză: cârnații! Fabricarea se face ca odinioară, cu doar 3 ingrediente: carne selectată din fermele din Aveyron, sare de Guérande, piper de Kampot IGP. Fără conservanți, fără coloranți, fără nitriți! Doar 3 ingrediente ca odinioară. Coppa, lonzo, nuci de jambon uscat, bœuf Aubrac uscat, chorizo...
Franța, Laguinge
... altă parte, în intestin este degradat într-un compus clasificat ca probabil cancerigen (care poate fi inhibat prin adăugarea de vitamina C). Având în vedere că noi nu folosim, timpul de uscare trebuie să fie mai lung, ceea ce permite obținerea unui jambon cu calități organoleptice demne de un jambon de excepție. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr pe curând...
Franța, CASTELNAUDARY Cedex
În inima Languedoc-ului și a Țării Cathare, la Castelnaudary, în Aude, SODICAS CONSERVERIE sub marca Audary, elaborează pentru plăcerea dumneavoastră cele mai bune preparate din bucătăria tradițională a Sudului-Vest. Cassoulet, confituri, preparate gătite, pateuri, jambon, foie gras, toate aceste produse evocă bunăstarea și plăcerea de a mânca bine. Produsele noastre locale și rețetele tradiționale sunt din ce în ce mai apreciate de consumatori.
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
Fondată în 1993, Maison Mayté este o măcelărie artizanală bască. Maison produce o gamă largă de mezeluri uscate din Țara Bascilor: șuncă, cârnați, cârnați uscați, piepturi (ventreche) plate sau rulate, chorizo, lomo uscat... Maison vă propune, de asemenea, specialitățile sale pe bază de rață (făcăleț, magret, confit, rillettes, pate de făcăleț), de porc (pate bască, pate bască cu ardei de Espelett...
Franța, Saint-André-Le-Puy
... uscate lent, respectând o maturare tradițională. Maturate timp de peste 9 luni, ele dezvăluie întreaga lor subtilitate. CÂRNIILE Punem un accent deosebit pe alegerea celor mai bune bucăți pentru a realiza cârnurile noastre. Provenind din umăr, piept sau jambon de porci, în principal din Auvergne sau Rhône-Alpes, fiecare carne selectată intră într-un amestec savant. Astfel, asigurăm caracteristici de frăgezime și putere aromatică fiecărei rețete. Umplerea în membrană naturală se face manual.
SA SALAISONS PYRENEENNES este o companie specializată în prepararea jambonului de excepție. Salaisons Pyrénéennes aplică un savoir-faire autentic pentru producția de jambon și preparate de excepție. La fel ca în cazul vinurilor de calitate, aceste preparate sunt produse dintr-o „soi” de calitate: Porcul alb certificat din Sud-Vest. Produsele provenite din „soiul” porc alb sunt prezentate sub marca „SALAISONS PYRENEENNES”.
Suntem producători de jambon Serrano A.O.C din Teruel (Calamocha) și producători de jambon Ibérico de Bellota din Los Pédroches (Cordoba). Distribuim în toată Franța, Belgia, Elveția, Corsica, livrare dintr-un depozit Bodéga în 87520 Veyrac!!!! Puteți găsi jambon Serrano cu os și dezosat, ambalat vid. De asemenea, oferim lomo Ibérico, cârnați, chorizo, și sobrasada din Mallorca.
Franța, Aurillac Cedex
La Maison TEIL situată în Aurillac este specializată în producția de mezeluri. La Maison produce șuncă, cârnați, terine, fritons, pateuri din Auvergne și patiserii mezelărești tipice, cum ar fi foietajul cu Bleu d'Auvergne sau plăcinta cu cartofi. Șuncile proaspete nu sunt niciodată congelate, sunt sărate manual, cu sare uscată și conform metodei tradiționale auvergnate. Uscarea și maturarea șu...
Franța, Lacaune
Fondată în 1956, compania OBERTI este specializată în mezeluri și produse din carne sărată. Având 60 de ani de experiență, OBERTI combină know-how-ul, rețetele de altădată și echipamentele moderne. Carnea folosită pentru producția de mezeluri și produse din carne sărată provine din regiuni de calitate. Compania produce și oferă astfel cârnați, coppa, bacon, șuncă sărată și uscată etc.
Franța, Parlan
La Maison Laborie, înființată în 1932, este specializată în mezelurile din Auvergne. Produsele Laborie sunt fabricate manual, fiind autentice și savuroase. Carnea provine din Franța, iar mai multe produse Laborie au fost premiate. Maison oferă o gamă largă de mezeluri tradiționale, inclusiv: șuncă uscată din Auvergne, cârnați uscați, cârnați, piepturi, borcane, conserve, cutii cadou etc.
Franța, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE este o companie specializată în fabricarea și comercializarea cărnii de porc. FIPSO este singurul abator francez care exportă carne de porc în Statele Unite și China. Produsele FIPSO dețin numeroase etichete. Unele produse din producție sunt identificate: IGP porc din Sud-Vest, IGP Jambon de Bayonne, eticheta roșie porc fermier crescut în aer liber și filiera fără OMG.
Franța, Villefranche De Rouergue
Înființată în 1962, compania SACOR este specializată în mezelurile uscate din sud-vestul Franței. SACOR oferă produse alimentare bazate pe rețete tradiționale și regionale. Astfel, compania propune cârnați uscați, salam uscat, platouri cu mezeluri, chorizo, jambon uscat, coppa, pancetta, salami, slănină afumată etc. Compania se angajează în favoarea transparenței și excelenței gustului.
Franța, Nogent Sur Oise
... noastră din Nogent-sur-Oise, chorizo-ul nostru Made in France este o specialitate pe bază de porc asociată cu condimente conform unei rețete unice care îi conferă renumele. Produsele noastre: Saucisson sec de jambon, Chorizo collier, Bâtonnete de chorizo, Chorizo PP D32 bâton, Chorizo tranché, Cuburi de chorizo, Brisuri de chorizo, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Chorizo cular tranché, Chorizo D 55...
... de altă parte, specialitățile gătite fabricate la Dijon, într-un site în continuă evoluție, cu o abordare IFS lansată în 2006 și o cameră albă de feliere conform normei ISO 8, inaugurată în 2007. Cercetarea și inovația sunt principalele noastre axe de dezvoltare, atât în ceea ce privește produsele, procesele, ambalarea, cât și packaging-ul. Această politică ne-a permis să obținem în ultimii ani un premiu INOVAȚIE SIAL 2004, un produs recunoscut SAVEURS DE L'ANNEE 2006 și un premiu de onoare SAUCICREOR 2007. Etichetă roșie pentru mezelurile dijonnaise. JAMBON PERSILLÉ ETICHETĂ ROȘIE...
Franța, Le Rouget
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central. Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual. Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Franța, Les Aldudes
Compania PIERRE OTEIZA produce alimente regionale. Oferim jambon, ventreche, magret, cârnați, chorizo, garbure, velouté, foie gras, rillettes, pateuri, confit, cassoulet, brânzeturi și vin. Distribuim produsele noastre în Franța și la export.
Franța, Foix
...Într-un mediu natural și autentic, familia ROUCH păstrează, din 1870, elaborarea unor produse adevărate de terroir, rustice și pline de savoare. Jambon de Pays Ariégeois, cârnați uscați de ficat, cârnați sub cenușă l'Ariégeois, foie gras, confit de rață, pateuri de mistreț, de cerb etc... Charcuteria ROUCH își elaborează produsele în laboratorul său autorizat conform normelor europene, la Ferrières în Ariège.
Franța, Fuentesauco (zamora)
Bună, mulțumesc că ai introdus textul tău aici în franceză.
Franța, Arzacq Arraziguet
Franța, Servas
... așteptărilor consumatorilor. Angajamentul nostru se bazează pe trei piloni: selecția riguroasă a furnizorilor și a materiilor prime, trasabilitatea produselor și meșteșugul nostru industrial. Produsele noastre sunt inspirate direct din rețetele locale din Bresse și realizate cu ingrediente atent selectate. Produse de noi includ jambon, boudinuri negre și albe, și numeroase produse de mezelărie, cum ar fi brânzeturile de cap, civierii Bressan, cârnații de fiert din Lyon sau andouillettes.
...Salaisons de l’Adour are ca activitate principală transformarea și maturarea jambonului de Bayonne și a jambonului de Porc Noir de excepție. Procurând materie primă de calitate superioară și inspirându-se din metodele ancestrale basce și bigourdanes, Salaisons de l’Adour vă asigură o calitate înaltă și prestigiul produselor sale. În colaborare cu crescători locali și un atelier de tăiere autorizat, Salaisons de l'Adour au avantajul de a oferi jambon de Bayonne Bio, un produs natural a cărui fabricare respectă mediul nostru.
Franța, Vibraye
La charcuterie FASSIER pune în aplicare produse elaborate cu respect pentru cea mai bună tradiție a mezelurilor. Produse de top: jambon superior fiert în vin de Jasnières, cârnați cu usturoi afumați cu lemn de fag, jambon superior fiert și modelat manual, sânge cu ceapă prăjită.
Franța, Colmar
Franța, Estillac
Franța, Brienne Le Chateau
Franța, La Talaudière

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play