Franța, Épaignes
...Descoperiți intensitatea naturală a cafelei Rushashi Biologic, o raritate printre cafelele rwandese. Cultivat cu grijă în munții majestuoși ai Rwandei, această cafea oferă o puritate și o autenticitate incomparabile. Cafeaua Rushashi Biologic încântă papilele gustative cu profilul său de aromă îndrăzneț și intens. Notele bogate de fructe roșii, ciocolată neagră și caramel dansează în fiecare...
Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Gorrasta IXO este o bere amber complet BIO. Malțurile au fost selectate cu grijă pentru a-i oferi o frumoasă nuanță cuprată și un aromă de cafea prăjită destul de pronunțată. Notele de caramel îi conferă o textură foarte plăcută la degustare, cu o ușoară amăreala.
Franța, Mouans-Sartoux
...O trezire senzorială imediată cu această aromă bogată și robustă care ne cufundă într-un cafea autentică. Accentele de lemn dulce inițiale lasă loc unei armonii perfecte între cafeaua intensă și vanilie, cu o notă finală de caramel care evocă o băutură delicioasă și reconfortantă. Familia Olfactivă: Cafea, gourmand Note de vârf: Lemn dulce Note de mijloc: Cafea, vanilie...
Franța, Yssingeaux
...Brioche (portocală, rom, caramel) Prăjitură (lactată, portocală, vanilie) Pâine cu condimente Panettone (brioche, untos, portocală, lămâie) Biscuit cu rom (vanilie, caramel, rom) Tatin Tiramisu (cafea, alună, vanilie)...
Franța, Chateau-Landon
...Don Manuel este un cafea de specialitate cultivată între potecile montane care traversează această majestuoasă cordiliera centrală columbiană, printre bambusi uriași și pomi fructiferi, oferind o cafea cu un corp onctuos, cu arome de cireșe, vanilie și trestie de zahăr și gusturi dulci de caramel, pepene, piersică de palmier și o aciditate medie excepțională. Prăjire: Medie. Prăjirea a fost...
Franța, Feurs
...Larg folosite în industria alimentară, caramelele colorante sunt aditivi solubili în apă obținuți prin acțiunea controlată a căldurii asupra zaharurilor alimentare, în prezența sau nu a compușilor chimici care promovează caramelizarea... Caramelul colorant există sub formă de pulbere, lichid și pe un larg spectru colorimetric. Utilizări posibile: EXTRACTE AROMATICE & EXTRACTE DE CAFEA BĂUTURI SPIRITOASE, APERITIVE PE BAZĂ DE VIN & BERE BĂUTURI CARBONATATE CARNURI & PÂINI SPECIALE OTETURI & SOSURI HRANĂ PENTRU ANIMALE...
Franța, Objat
...Ingrediente: zahăr, smântână, ciocolată albă din origine non-UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță), glucoză, trimolină, ciocolată neagră 66% din origine non-UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), unt, pastă de migdale, praliné, bucăți de zmeură, coji de portocal confiate, nuci de caju, nougat (zahăr, migdale, miere, apă, glucoză, fistic, alune, albuș de ou, zahăr pudră), pastă de fructe de căpșuni (zahăr, piure de căpșuni, glucoză, trimolină, pectină galbenă, acid citric, apă), cafea.
Franța, Grenade
... rapiță 100 % naturală și parfum franțuzesc provenit din Grasse, garantat fără CMR și fără ftalați, pentru 15 ore de plăcere olfactivă. Ceară :: Ceară de rapiță 100% naturală. Parfum :: Parfum din Grasse, fără CMR și ftalați. Greutate : : 45 grame. Ardere :: ≈ 15 ore. Piramidă :: Nucă de cocos și tonka, cafea, vanilie, caramel și zahăr brun. Gama olfactivă :: Toamnă, gourmet.
Franța, Paris
....), Rom, un amestec subtil și complex de romuri din Caraibe (44% vol.), Caramelo, care combină un rom picant cu dulceața caramelului (14% vol.), Mojito, care îmbină puterea romului, prospețimea lămâii și o notă de mentă (14% vol.), Piña Colada pe bază de rom alb, nucă de cocos și caramel (14% vol.).
Franța, Bagnolet
...Nota de vârf: Rom, Trestie de zahăr, Ciocolată neagră Nota de inimă: Cafea, Caramel, Migdale Nota de fundal: Heliotrop, Lemn de santal...
Franța, Illkirch-Graffenstaden
...SAVEURILE TRADIȚIONALE Lămâie Vanilie Căpșună Portocală Cafea… Note aromatice mai originale: trandafir, violetă, lotus, piele, nougat etc. Asocieri: caise-calisson, afine-violetă, măr-scortisoară, caramel-unt sărat etc. Aplicații: băuturi, produse lactate, panificație, patiserie, biscuiterie, cofetărie, ciocolaterie, dietetică, … Putem să vă oferim toate aromele noastre fie sub formă lichidă, fie sub formă de pulbere. Lista produselor sau aplicațiilor nu este exhaustivă. PREȚURI ȘI MOSTRE LA CERERE >...
Franța, Paris Cedex 19
...Light Emperador este o piatră de marmură originară din regiunea Novelda, Spania. Are o culoare bej deschis, apropiindu-se de nuanțele de cafea cu lapte sau caramel. Această marmură este căutată pentru nuanțele sale mai deschise în comparație cu alte bejuri clasice, cum ar fi Crema Marfil sau Botticino Semi Classico. Această culoare blândă, caldă și luminoasă conferă acestei marmuri un aspect...
Franța, Jarnac
... Charente și sub soarele cald al Cognac-ului. Crema brulée Arderea interiorului butoaielor noastre, rod al măiestriei tonelerilor noștri, generează note de vanilie și caramel, care evoluează în timp pentru a aminti de dulceața unei creme brulée. Portocală confiată Obținută după mai mulți ani de învechire în butoaie de stejar, aromele fructate de portocală confiată se dezvoltă intens. CUM SĂ O...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Vinul: Acest superb Porto este un amestec de vinuri care au petrecut minimum 10 ani în butoaie. Exprimă o mare complexitate, îmbinând arome de caramel, toffee, condimente (cuisoare, nucșoară) și prăjire (cacao, cafea). Echilibrul este foarte bine realizat, iar ansamblul îmbină puterea și dulceața. O adevărată delicatesă de savurat ca aperitiv sau alături de un desert delicios cu ciocolată! Tip: Porto Tawny Contență: 70cl Grad alcoolic: 20% Temperatura de servire: 16-18°C...
Franța, Poitiers
...Rum Cask : Note torrefiate de cafea, pâine prăjită, ciocolată, miere și vanilie. – Sherry Cask : Note de fructe uscate (prună, smochină), vanilie și condimente. – Port Cask : Fructe uscate, nucșoară, piper, vanilie și o dulceață care amintește de caramel. – Virgin Oak Cask : ușor fructat și piperat. Note de fân, stejar și o nuanță de vanilie. – Calvados Cask : Note de măr, pară și migdale.
... esențiale: migdal amar, fistic, vanilie, caramel, căpșună, anason, bergamotă, cafea, lămâie, floare de portocal, pralină de alune, ghimbir, mentă, portocală, ardei iute, trandafir, violetă, zmeură, Floare "O", cireș, trufă, mango, portocală, pâine de condimente etc. Cei mai solicitați coloranți ai noștri sunt: verde galben, roșu, violet și albastru. În cele din urmă, oferim concentrate aromatice (sau arome concentrate) adaptate pentru fabricarea e-liquidelor (de exemplu, e-cigarette). Vă invităm să ne consultați solicitând un deviz pe care vi-l vom trimite rapid.
Franța, Crestet
... - nougat cafea ciocolată - nougat caramel unt sărat - nougat ciocolată - nougat merișoare - nougat condimente din lume - nougat smochine și curmale - nougat ghimbir - nougat lavandă flori - nougat mandarină - nougat pepene - nougat miere migdale - nougat afine - nougat alune pralinate - nougat portocală scorțișoară - nougat fistic - nougat rozmarin - nougat speculoos - nougat cimbru Puteți comanda nougaturile noastre delicioase online, direct de pe site-ul nostru. Gustând produsele noastre, veți descoperi un întreg univers de dulceață pentru plăcerea dumneavoastră.
Franța, Saumur
Distileria VAL DE LOIRE, înființată în 1834. Fabricare artizanală de siropuri, digestivi, creme de fructe de înaltă calitate. Producător de absinthuri, GUIGNOLET, pastis de altădată. Creme de fructe în sticle, creme de fructe în miniaturi, lichioruri de fructe în sticle sau în miniaturi. Lichioruri de cacao, lichioruri de mentă verde și mentă albă, lichioruri de cafea, lichioruri de trandafiri...
Franța, Nice
AMSud este specializată în vânzarea de produse pentru Distribuția Automată. Vă oferim o gamă de băuturi selectate de calitate pentru distribuitoarele dumneavoastră. Cafea boabe sau liofilizată, ciocolată, cappuccino, vanilie, caramel, macaron cu fistic, ceaiuri, supe, băuturi răcoritoare și dulciuri. Avem dorința de a răspunde nevoilor dumneavoastră, oferindu-vă o soluție adaptată, de aceea...
Franța, Nogent-Sur-Seine
...De peste 40 de ani, compania GAGET (certificată Bio Ecocert) își dezvoltă expertiza în conceperea de arome unice pentru industria agro-alimentară. Aceasta realizează, în laboratorul său de înaltă tehnologie, arome speciale, extracte de cafea (Arabica, Robusta, amestecuri Arabica/Robusta), carameluri (Caramel lichid aromatic, Caramel cu unt sărat, Caramel cu lapte) și preparate din fructe (Citrice...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play