Bijuteriile Shyloh distribuie marca Shyloh de aproape 10 ani. Stabiliti în inima Parisului, Franța, vă primim în showroom, dar și online pe www.shylohpro.fr.
Oferim bijuterii de zi cu zi, frumoase și durabile. Din oțel inoxidabil, acestea sunt hipoalergenice, iar culoarea bijuteriilor nu se schimbă în timp și nici în contact cu apa.
Ca furnizor en-gros de bijuterii pentru Europa și internațional...
... la grătar.
Cep este ideal pentru bucătăria din Sud-Vest, vânat, brânzăproaspătă, supe și risotto.
Conținutul setului:
3 Creioane de Condimente de tăiat
Un ascuțitor
Recomandare:
1 fulg pe o îmbucătură
5 până la 10 fulgi într-o farfurie
Dimensiuni: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm
Greutate netă: 54g (3 x 18g)...
... folosit regulat în diferite bucătării, cum ar fi cea din bazinul mediteranean. Este adesea folosit cu pește sau pui. Se potrivește de asemenea bine cu legume prăjite sau în piureuri de legume.
Puteți adăuga câteva semințe de fenicul în salatele dvs. compuse. Feniculul sălbatic poate fi folosit și în curry-uri sau ca infuzie. Câteva semințe de fenicul pot fi de asemenea așezate pe un brânză de capră proaspătă pentru a aduce arome noi.
Sac: 20Kg...
...OU A PATE FRAICHE
Exemple: Brânză de capră, brânzăproaspătă în stil franțuzesc, Petits Suisses, …
Caractéristiques:
Simplicitate în utilizare
Scurgere regulată a cașului
Scurgere cu lapte de capră, lapte de vacă și lapte de oaie, lapte de soia…
Stăpânirea extractului uscat
Curățare simplă, igienă respectată
Sacii noștri pot fi oferiți cu diferite opțiuni: treceri de bară, sfoară, deschideri specifice… sunt adaptabili fiecărui brânzar
Dimensiuni 50x100cm
sau dimensiuni personalizate
Funcții Scurgere
Meserii Laiterii – Brânzării...
...Pentru a face brânza dumneavoastră proaspătă, începem prin pasteurizarea laptelui integral și degresat în funcție de conținutul de grăsime, adică îl încălzim la o temperatură foarte ridicată pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi, adăugăm fermentii în brânzaproaspătă și o lăsăm să fermenteze la temperatura camerei timp de câteva ore. Când laptele s-a coagulat, îl separăm de zer prin centrifugare (ca într-un storcător de salată). Brânza dumneavoastră proaspătă este ambalată în borcane de sticlă, gata de savurat.
...Sfeclă* (76%), brânză de capră fermieră* (8%) (lapte de capră*, cheag, ferment lactat), ulei de floarea-soarelui*, oțet de mere*, ceapă verde*, sare, făină de orez*, piper alb*.
* Ingredient provenit din Agricultura Biologică - Alergen
Sfaturi de utilizare
Ideal pentru a întinde pe felii de pâine (cu cereale sau simplă), puteți, de asemenea, să adăugați pe tartine alte ingrediente precum semințe...
...Bouche
fruct bine concentrat și o prospețime plăcută datorită notelor sale fine de condimente
Accord metvin mezeluri, carne roșie, vânat, brânză cu pastă presată sau cu pastă moale
Vinificare După recoltarea manuală, vinul este plasat în butoaie mici care permit o depunere rapidă a drojdiilor și o micro-oxigenare. Aceste două aspecte conduc la o rafinare a taninurilor și oferă un vin tipic al...
... va fi în procesul de fabricație, unde brânza albă este mai scursă decât brânzaproaspătă. Într-adevăr, brânzaproaspătă, spre deosebire de brânza albă.
REF:FROPFRAI
Compoziție: Cheag, fermenti lactici, clorură de calciu, excipient maltodextrină
Fabricat în: Franța...
...
Aproximativ cincizeci de referințe vă așteaptă.
În gama noastră veți găsi, de asemenea, preparate pentru flanuri, ierburi fine pentru brânzăproaspătă sau chiar musli. Crearea de produse este posibilă cu un minim de 200 kg pe fruct.
Preparatele din fructe pot fi aromatizate cu arome naturale.
Ambalaje: 6 kg, 12,5 kg și 25 kg...
...Numită Anghjulina (îngeraș), JeanMichel Querci este creatorul gemului de Brocciu (brânzăproaspătă corsicană), o adevărată comoară a insulei noastre, care a fost premiată la Salonul Ciocolatei din Bastia ca noutate a anului 2013... așa că nu mai ezitați, la lingurițe!!!
Valori nutriționale pentru 100 g
energie (kcal) = 209.2
energie (Kj) = 880.4
materii grase (g) = 6.8 din care acizi grași...
... potrivește foarte bine pentru a acompania un foie gras, numeroase brânzeturi sau poate fi pur și simplu savurat pe o felie de pâine.
Va fi ideal pentru a acompania un foie gras, brânză sau pentru a fi savurat pur și simplu cu brânzăproaspătă sau pe o felie de pâine.
... caracterizează prin intensitatea fructată, cu o aromă dominantă de fructe, banană, măr, kiwi și roșie verde, și prin aromele sale vegetale, anghinare și iarbă proaspăt tăiată.
Utilizare ca acompaniament pentru pește, carne (în special vânat), carpaccio și legume proaspete.
Personal, aș adăuga un strop de ulei pe o felie de pâine prăjită frecată cu usturoi și roșie, sau pe un brânză de capră proaspătă, cu piper proaspăt măcinat -
Moulin recompensat de 52 de ori în ultimii 2 ani
Cea mai bună ulei din Spania 2016 în fructat matur _ ulei tradițional
Cea mai bună...
... proaspătă
- 30 g de măsline negre
Spălați, periați eventual dovleceii, curățați-i complet sau pe fâșii, nu îndepărtați coaja dacă sunt tineri.
Tăiați dovleceii în felii subțiri.
Tăiați în rondele. Turnați apa, fondul de vițel sau 1/2 cub de supă.
Turnați dovleceii în tigaie. Aduceți la fierbere. Amestecați.
Adăugați turmeric, sare, cimbru desprins. Gătiți timp de 10/15 minute, verificați gătirea dovleceilor, păstrați la cald.
Tăiați ceapa verde. Preîncălziți cuptorul setând termostatul între 6/7 (200°C) timp de 45 de minute, dar verificați întotdeauna...
...SARRIETTE - Satureja
Savurare ușor piperată, care amintește atât de mentă, cât și de cimbru. De asemenea, numită piper de măgar.
Plante
Sarriette - Satureja.
Bucătărie
Sosuri, vânat, brânzăproaspătă de capră și oaie, legume uscate, fasole, dovleci și dovleac, mazăre.
Formă / Cantitate
Ierburi fine BIO UȘOR USCAT / 40g - 220g.
Origine
Franța - Plantă 100% organică.
Virtuți
Digestivă, anti...
...Uleiul de măsline cu lămâie subliniază somonul, creveții și stridiile. De asemenea, este original și delicios cu brânză de capră proaspătă.
Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin 99%, lămâie 1%.
... dominantă: prospețimea adusă de ananas și aroma exotică adusă de nuca de cocos.
Ingrediente: Ananas 30%, Nucă de cocos 30%, Zahăr 40%
Textură: gem cu bucăți crocante de nucă de cocos.
Sfaturi de degustare: tartine, produse de patiserie, iaurt sau brânzăproaspătă, prăjituri.
... tuturor preparatelor dumneavoastră.
Idee de rețetă: Quiche cu ceapă verde și brânză de capră
Ingrediente:
1 aluat fraged
200 g brânză de capră proaspătă
4 ouă
200 ml smântână lichidă
1 lingură de frunze de ceapă verde tăiate
Sare și piper, după gust
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180°C (350°F).
Așezați aluatul fraged într-o tavă de tartă și înțepați-l cu o furculiță.
Sfărâmați brânza de capră proaspătă pe fundul tartei.
Referință: AR805132
Ean13: 3760306805132...
...Descoperiți fondantul unui caramel cu floare de sare, imaginat și creat de Délicatisserie, Patiseria celei mai bune șefe Patisiere din lume, Nina Métayer.
De întins, de pus în iaurt / brânzăproaspătă, sau un aliat prețios și foarte gustos pentru prăjiturile dumneavoastră.
...Mozzarella utilizată pentru această rețetă provine din sectorul BOJANO, unde se află cele mai renumite lactate pentru producția celor mai apreciate mozzarelle de către italieni și cunoscători. BOJANO este, într-adevăr, celebru pentru producția de brânză de înaltă calitate și în special pentru mozzarella FIOR DI LATTE (floarea laptelui), brânzăproaspătă de vacă pasteurizată și tratată exclusiv...
...La Fromagerie Cap'ré, situată în departamentul DEUX-SEVRES, este o afacere de familie atât agricultori, cât și producători. Cu aproximativ 1 600 de capre, suntem capabili să producem și să vindem 60 de tone de brânzeturi din lapte de capră.
Suntem producători de brânzeturi de fermă fabricate cu laptele caprelor de la ferma noastră. Putem produce caș (brânzăproaspătă) în crud, termizat sau...
...următoarele produse: Tome proaspătă, Cantabella (brânză de tip Cantal), Cantazolla (amestec de Cantal și mozzarella). Oferim produse adaptate pentru sectorul HoReCa. Vocația noastră este de a comercializa produse care respectă metodele tradiționale de producție. Această abordare este validată prin următoarele certificate: Produs de Munte, Produse certificate fără OMG-uri și Carta bunelor practici în creșterea animalelor.
- Lapte, unt, smântână, brânzăproaspătă pentru GMS și industria franceză și europeană.
- Export de brânzeturi biologice și convenționale (aprox. 150 de produse) franțuzești, elvețiene și italiene de înaltă calitate către Europa, America de Nord, Japonia.
- De-stocare: achiziții și vânzări de loturi alimentare și altele în Franța și în străinătate.
- Logistică europeană pentru cantități mici.
- Preluarea formalităților veterinare și vamale.
- O rețea de producători de calitate.
... halal sau kosher. Expert în fermentație, am dezvoltat o gamă largă de ingrediente, cum ar fi pulberile de iaurt, brânzăproaspătă sau chiar proteine fermentate utilizate în numeroase aplicații: umpluturi pentru ciocolată, mousse-uri de fructe și creme de desert acrișoare, dar și umpluturi pentru patiserie, sosuri de iaurt.
Fondată în 1960, uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE este situată în Laguiole, în Aubrac.
Uniunea de brânză este specializată în fabricarea specialităților lactate din Aubrac, din lapte crud.
Situată în inima Aubrac-ului, Jeune Montagne produce Aligot de Aubrac și Tome proaspătă de Aubrac. De asemenea, este principalul producător al brânzei de Laguiole A.O.P. din lapte crud și întreg. Cooperativa de Brânză păstrează meșteșugurile tradiționale moștenite de la călugări și buronniers din Aubrac.
Uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE garantează o agricultură echitabilă și solidară.
Exploatare mică de lapte din Valea Seille, care are aproximativ cincizeci de vaci de lapte. Din 2000, exploatarea este gestionată în sistem de agricultură ecologică și produce de curând produse lactate. Produse oferite spre vânzare: Iaurt natural și cu fructe. Brânzăproaspătă. Unt. Smântână. Deserturi lactate. Pungi de lapte crud.
Situat în Saint Arnoult în Yvelines, în departamentul Yvelines (78), Le Cellier à Fromages vă propune o selecție de brânzeturi din lapte crud A.O.P., dar și brânzeturi de fermă produse într-un mod mai confidențial. Marie Montini, brânzăriță formată de unul dintre cei mai buni meșteșugari din Franța, vă oferă de asemenea produse lactate ultra proaspete: unt, lapte crud, brânzăproaspătă (fină sau...