Franța, Paris
Bijuteriile Shyloh distribuie marca Shyloh de aproape 10 ani. Stabiliti în inima Parisului, Franța, vă primim în showroom, dar și online pe www.shylohpro.fr. Oferim bijuterii de zi cu zi, frumoase și durabile. Din oțel inoxidabil, acestea sunt hipoalergenice, iar culoarea bijuteriilor nu se schimbă în timp și nici în contact cu apa. Ca furnizor en-gros de bijuterii pentru Europa și internațional...
Franța, Saint-Omer
... la grătar. Cep este ideal pentru bucătăria din Sud-Vest, vânat, brânză proaspătă, supe și risotto. Conținutul setului: 3 Creioane de Condimente de tăiat Un ascuțitor Recomandare: 1 fulg pe o îmbucătură 5 până la 10 fulgi într-o farfurie Dimensiuni: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm Greutate netă: 54g (3 x 18g)...
... folosit regulat în diferite bucătării, cum ar fi cea din bazinul mediteranean. Este adesea folosit cu pește sau pui. Se potrivește de asemenea bine cu legume prăjite sau în piureuri de legume. Puteți adăuga câteva semințe de fenicul în salatele dvs. compuse. Feniculul sălbatic poate fi folosit și în curry-uri sau ca infuzie. Câteva semințe de fenicul pot fi de asemenea așezate pe un brânză de capră proaspătă pentru a aduce arome noi. Sac: 20Kg...
...OU A PATE FRAICHE Exemple: Brânză de capră, brânză proaspătă în stil franțuzesc, Petits Suisses, … Caractéristiques: Simplicitate în utilizare Scurgere regulată a cașului Scurgere cu lapte de capră, lapte de vacă și lapte de oaie, lapte de soia… Stăpânirea extractului uscat Curățare simplă, igienă respectată Sacii noștri pot fi oferiți cu diferite opțiuni: treceri de bară, sfoară, deschideri specifice… sunt adaptabili fiecărui brânzar Dimensiuni 50x100cm sau dimensiuni personalizate Funcții Scurgere Meserii Laiterii – Brânzării...
Franța, Saint-Denis-De-Villenette
...Pentru a face brânza dumneavoastră proaspătă, începem prin pasteurizarea laptelui integral și degresat în funcție de conținutul de grăsime, adică îl încălzim la o temperatură foarte ridicată pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi, adăugăm fermentii în brânza proaspătă și o lăsăm să fermenteze la temperatura camerei timp de câteva ore. Când laptele s-a coagulat, îl separăm de zer prin centrifugare (ca într-un storcător de salată). Brânza dumneavoastră proaspătă este ambalată în borcane de sticlă, gata de savurat.
Franța, Cournon D'auvergne
...Sfeclă* (76%), brânză de capră fermieră* (8%) (lapte de capră*, cheag, ferment lactat), ulei de floarea-soarelui*, oțet de mere*, ceapă verde*, sare, făină de orez*, piper alb*. * Ingredient provenit din Agricultura Biologică - Alergen Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine (cu cereale sau simplă), puteți, de asemenea, să adăugați pe tartine alte ingrediente precum semințe...
Franța, Auxerre
...Bouche fruct bine concentrat și o prospețime plăcută datorită notelor sale fine de condimente Accord metvin mezeluri, carne roșie, vânat, brânză cu pastă presată sau cu pastă moale Vinificare După recoltarea manuală, vinul este plasat în butoaie mici care permit o depunere rapidă a drojdiilor și o micro-oxigenare. Aceste două aspecte conduc la o rafinare a taninurilor și oferă un vin tipic al...
Franța, Soreze
... va fi în procesul de fabricație, unde brânza albă este mai scursă decât brânza proaspătă. Într-adevăr, brânza proaspătă, spre deosebire de brânza albă. REF:FROPFRAI Compoziție: Cheag, fermenti lactici, clorură de calciu, excipient maltodextrină Fabricat în: Franța...
Franța, Illkirch-Graffenstaden
... Aproximativ cincizeci de referințe vă așteaptă. În gama noastră veți găsi, de asemenea, preparate pentru flanuri, ierburi fine pentru brânză proaspătă sau chiar musli. Crearea de produse este posibilă cu un minim de 200 kg pe fruct. Preparatele din fructe pot fi aromatizate cu arome naturale. Ambalaje: 6 kg, 12,5 kg și 25 kg...
Franța, Biguglia
...Numită Anghjulina (îngeraș), JeanMichel Querci este creatorul gemului de Brocciu (brânză proaspătă corsicană), o adevărată comoară a insulei noastre, care a fost premiată la Salonul Ciocolatei din Bastia ca noutate a anului 2013... așa că nu mai ezitați, la lingurițe!!! Valori nutriționale pentru 100 g energie (kcal) = 209.2 energie (Kj) = 880.4 materii grase (g) = 6.8 din care acizi grași...
Franța, Saint-Fraimbault
... potrivește foarte bine pentru a acompania un foie gras, numeroase brânzeturi sau poate fi pur și simplu savurat pe o felie de pâine. Va fi ideal pentru a acompania un foie gras, brânză sau pentru a fi savurat pur și simplu cu brânză proaspătă sau pe o felie de pâine.
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... caracterizează prin intensitatea fructată, cu o aromă dominantă de fructe, banană, măr, kiwi și roșie verde, și prin aromele sale vegetale, anghinare și iarbă proaspăt tăiată. Utilizare ca acompaniament pentru pește, carne (în special vânat), carpaccio și legume proaspete. Personal, aș adăuga un strop de ulei pe o felie de pâine prăjită frecată cu usturoi și roșie, sau pe un brânză de capră proaspătă, cu piper proaspăt măcinat - Moulin recompensat de 52 de ori în ultimii 2 ani Cea mai bună ulei din Spania 2016 în fructat matur _ ulei tradițional Cea mai bună...
Franța, Villeneuve Sur Lot
Franța, Olivet
... proaspătă - 30 g de măsline negre Spălați, periați eventual dovleceii, curățați-i complet sau pe fâșii, nu îndepărtați coaja dacă sunt tineri. Tăiați dovleceii în felii subțiri. Tăiați în rondele. Turnați apa, fondul de vițel sau 1/2 cub de supă. Turnați dovleceii în tigaie. Aduceți la fierbere. Amestecați. Adăugați turmeric, sare, cimbru desprins. Gătiți timp de 10/15 minute, verificați gătirea dovleceilor, păstrați la cald. Tăiați ceapa verde. Preîncălziți cuptorul setând termostatul între 6/7 (200°C) timp de 45 de minute, dar verificați întotdeauna...
Franța, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Savurare ușor piperată, care amintește atât de mentă, cât și de cimbru. De asemenea, numită piper de măgar. Plante Sarriette - Satureja. Bucătărie Sosuri, vânat, brânză proaspătă de capră și oaie, legume uscate, fasole, dovleci și dovleac, mazăre. Formă / Cantitate Ierburi fine BIO UȘOR USCAT / 40g - 220g. Origine Franța - Plantă 100% organică. Virtuți Digestivă, anti...
Franța, Mietesheim
...Uleiul de măsline cu lămâie subliniază somonul, creveții și stridiile. De asemenea, este original și delicios cu brânză de capră proaspătă. Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin 99%, lămâie 1%.
Franța, Marseille
... moyennes pour 100 g)":"VALORI NUTRIȚIONALE (date medii pentru 100 g)","Texture":"Textură","Fromage frais à pâte filée":"Brânză proaspătă cu pastă filată","247 Kcal":"247 Kcal","0.50g":"0.50g","Escherichia Coli":"Escherichia Coli","pH":"pH","Valeur énergétique (kJ)":"Valoare energetică (kJ)","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE","Absence dans 25 g":"Absență în 25 g...
Franța, Gennevilliers
... dominantă: prospețimea adusă de ananas și aroma exotică adusă de nuca de cocos. Ingrediente: Ananas 30%, Nucă de cocos 30%, Zahăr 40% Textură: gem cu bucăți crocante de nucă de cocos. Sfaturi de degustare: tartine, produse de patiserie, iaurt sau brânză proaspătă, prăjituri.
Franța, Ham
... tuturor preparatelor dumneavoastră. Idee de rețetă: Quiche cu ceapă verde și brânză de capră Ingrediente: 1 aluat fraged 200 g brânză de capră proaspătă 4 ouă 200 ml smântână lichidă 1 lingură de frunze de ceapă verde tăiate Sare și piper, după gust Preparare: Preîncălziți cuptorul la 180°C (350°F). Așezați aluatul fraged într-o tavă de tartă și înțepați-l cu o furculiță. Sfărâmați brânza de capră proaspătă pe fundul tartei. Referință: AR805132 Ean13: 3760306805132...
Franța, Lamothe-Montravel
...Descoperiți fondantul unui caramel cu floare de sare, imaginat și creat de Délicatisserie, Patiseria celei mai bune șefe Patisiere din lume, Nina Métayer. De întins, de pus în iaurt / brânză proaspătă, sau un aliat prețios și foarte gustos pentru prăjiturile dumneavoastră.
Franța, Plaisir
... lactate (brânză proaspătă, brânză topită, lapte concentrat...) Preparatele culinare (ciorbe, sosuri, piureuri, maioneză, ulei...) Produse cosmetice (geluri, creme...) Încălzire, răcire, cristalizare, pasteurizare, sterilizare Furnizor: Waukesha Cherry-Burrell...
Franța, Sète
...Mozzarella utilizată pentru această rețetă provine din sectorul BOJANO, unde se află cele mai renumite lactate pentru producția celor mai apreciate mozzarelle de către italieni și cunoscători. BOJANO este, într-adevăr, celebru pentru producția de brânză de înaltă calitate și în special pentru mozzarella FIOR DI LATTE (floarea laptelui), brânză proaspătă de vacă pasteurizată și tratată exclusiv...
Franța, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, situată în departamentul DEUX-SEVRES, este o afacere de familie atât agricultori, cât și producători. Cu aproximativ 1 600 de capre, suntem capabili să producem și să vindem 60 de tone de brânzeturi din lapte de capră. Suntem producători de brânzeturi de fermă fabricate cu laptele caprelor de la ferma noastră. Putem produce caș (brânză proaspătă) în crud, termizat sau...
Franța, Maurs
...următoarele produse: Tome proaspătă, Cantabella (brânză de tip Cantal), Cantazolla (amestec de Cantal și mozzarella). Oferim produse adaptate pentru sectorul HoReCa. Vocația noastră este de a comercializa produse care respectă metodele tradiționale de producție. Această abordare este validată prin următoarele certificate: Produs de Munte, Produse certificate fără OMG-uri și Carta bunelor practici în creșterea animalelor.
Franța, Poligny
- Lapte, unt, smântână, brânză proaspătă pentru GMS și industria franceză și europeană. - Export de brânzeturi biologice și convenționale (aprox. 150 de produse) franțuzești, elvețiene și italiene de înaltă calitate către Europa, America de Nord, Japonia. - De-stocare: achiziții și vânzări de loturi alimentare și altele în Franța și în străinătate. - Logistică europeană pentru cantități mici. - Preluarea formalităților veterinare și vamale. - O rețea de producători de calitate.
Franța, Ancenis
... halal sau kosher. Expert în fermentație, am dezvoltat o gamă largă de ingrediente, cum ar fi pulberile de iaurt, brânză proaspătă sau chiar proteine fermentate utilizate în numeroase aplicații: umpluturi pentru ciocolată, mousse-uri de fructe și creme de desert acrișoare, dar și umpluturi pentru patiserie, sosuri de iaurt.
Fondată în 1960, uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE este situată în Laguiole, în Aubrac. Uniunea de brânză este specializată în fabricarea specialităților lactate din Aubrac, din lapte crud. Situată în inima Aubrac-ului, Jeune Montagne produce Aligot de Aubrac și Tome proaspătă de Aubrac. De asemenea, este principalul producător al brânzei de Laguiole A.O.P. din lapte crud și întreg. Cooperativa de Brânză păstrează meșteșugurile tradiționale moștenite de la călugări și buronniers din Aubrac. Uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE garantează o agricultură echitabilă și solidară.
Franța, Arraye Et Han
Exploatare mică de lapte din Valea Seille, care are aproximativ cincizeci de vaci de lapte. Din 2000, exploatarea este gestionată în sistem de agricultură ecologică și produce de curând produse lactate. Produse oferite spre vânzare: Iaurt natural și cu fructe. Brânză proaspătă. Unt. Smântână. Deserturi lactate. Pungi de lapte crud.
Franța, Saint Arnoult En Yvelines
Situat în Saint Arnoult în Yvelines, în departamentul Yvelines (78), Le Cellier à Fromages vă propune o selecție de brânzeturi din lapte crud A.O.P., dar și brânzeturi de fermă produse într-un mod mai confidențial. Marie Montini, brânzăriță formată de unul dintre cei mai buni meșteșugari din Franța, vă oferă de asemenea produse lactate ultra proaspete: unt, lapte crud, brânză proaspătă (fină sau...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play