Italia, Marmirolo
...W: 200 - 220. Făină tip '00' obținută din grâne italiene și europene selectate, dotată de o bună plasticitate, pentru aluaturi directe cu dospire scurtă. Ideală pentru producția de baze de Pandispan voluminoase, pufoase și gustoase. Recomandată pentru torturi, gogoși, eclere și prăjituri.
Belgia, Anderlecht
...AMESTECĂTOARE SPIRALE CU BOL DETASABIL Platinium Capacitate de turnare 75L Capacitate făină 125kg Capacitate aluat 200kg Control electronic Schimbare automată a vitezelor *Mai multe opti Referință: AF00A4A0060 Marcă: Bertrand...
Țările de Jos, Rozenburg
Bulgaria, Sofia
... fi utilizată ca supliment în smoothie-uri, iaurt, diverse tipuri de lapte, musli, supe și deserturi. Poate fi folosită și adăugată în pâine, pizza sau produse de patiserie. Oferă un ușor gust de nucă alimentelor. Este suficient să înlocuiești una sau două linguri de făină de grâu. O întâlnim adesea în compoziția produselor cosmetice, cum ar fi cremele și măștile. O poți folosi pentru a prepara măști faciale homemade pentru a hrăni, calma și răcori. Ambalare: 500g, 1000g și vrac...
Polonia, Brzozów
...>Valoare nutrițională per 100g</strong>Valoare energetică 1450kJ/342kcal - 17% VNR*Tărie 1,8g - 2,6% din care acizi grași saturați 0,7g - 3,5%Carbohidrați 68g - 26% din care zaharuri 0,5g - 0,6%Fibre 2,9gProteine 12g - 24%Sare 0,01g - 0,2%*Valoare Nutrițională de Referință&nbsp;<strong>Utilizare</strong>Făina de grâu tip 750 este perfectă pentru coacerea pâinii și a tuturor produselor de patiserie sărate și dulci. Ideală pentru clătite, vafe sau ca agent de îngroșare pentru supe și sosuri.&nbsp;<strong>Observații</strong>Se păstrează într-un loc uscat și răcoros, în ambalaj etanș.
Franța, Herblay-Sur-Seine
... conținutul său ridicat de proteine, în panificație, patiserie și în milkshake-uri. Origine: Peru NUME BOTANIC: Plukenetia volubilis, L Origine: Plukenetia volubilis L: Peru Produs: Pulbere de Sacha Inchi Culoare: Crem MIROS: Caracteristic Gust: Dulce, Caracteristic Apariție: Pulbere fină Umiditate %: ≤6.0 Proteine g / 100 g: ≥55% Grăsime g / 100 g: ≤13.0 Cenușă g / 100 g: ≤5.8 Aerobi mezofili...
Franța, Soreze
...Făină de grâu tip 65. Această făină este destinată utilizării curente în bucătărie, atât pentru pâine, cât și pentru aluat de tartă. Este produsă în agricultură rațională CRC (Cultură Rațională Controlată). Acest label oficial oferă numeroase garanții: - culturile sunt situate la cel puțin 250 m de orice sursă de poluare. - niciun tratament chimic nu este permis, grâul este conservat natural...
Bulgaria, Otets Paisievo
...Făina sau pudra de lavandă este obținută din flori sau tulpini de lavandă uscate. Acțiune: Lavanda este folosită și sub formă de semințe și inflorescențe - pentru măcinare fină în pudră sau făină. Semințele de lavandă, florile uscate, ajută împotriva moliilor, în gătit, alimentație, coacere, uscat, ceai de lavandă, cafea. Făina de lavandă în gătit: adăugată la produse de patiserie, rar în supe...
Belgia, Wingene
...Cartea de bucate Inspiring Zùsto Creations. Curată de bucătarul Inca’cao, Vincent Bulteel. El a invitat 17 dintre cei mai buni bucătari din Belgia să împărtășească pasiunea lor inspiratoare. Inițiativa lui Vincent a apărut deoarece crede că „fără zahăr” nu este luat în serios astăzi. El a combinat Zùsto, „substituentul” belgian de zahăr, cu colegii / prietenii bucătarilor de patiserie pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra posibilităților produsului. * Vă rugăm să rețineți că această carte conține rețete cu făină și alte ingrediente non-keto.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... N20 de înaltă calitate de la o marcă de încredere. 3 bețe 1 1/2 căni unt nesărat, înmuiat 3 căni zahăr alb 6 ouă la temperatura camerei 3 căni făină de tort cernută 1 cană smântână pentru frișcă 1 lingură extract de vanilie...
...1 Năut 7 mm în sac de 25 kg. Ideal pentru producția de falafel și hummus. Năutul nu este doar gustos, ci și bogat în proteine, fibre și nutrienți esențiali care susțin o alimentație sănătoasă. Aceste mici puteri sunt folosite în numeroase creații culinare, fie în preparate sărate precum supe, tocănițe și salate, fie în produse de patiserie delicioase, de exemplu, ca făină de fasole. Greutate: 25 kg / sac...
Germania, Kempten
...Făina de cocos organică cu conținut redus de grăsimi și carbohidrați îmbunătățește produsele de patiserie, deserturile și preparatele dulci. Valoroasă pentru toți cei care sunt conștienți de sănătatea lor. Potrivită pentru diete fără lactoză și fără gluten.
Franța, Torcy Le Petit
...Doriți să adaptați făinurile pentru a obține o făină multi-aplicație pentru a elabora pâini speciale și/sau produse de patiserie? Căutați un corector care să echilibreze făinurile pentru elaborarea produselor de patiserie? Elaborați produse de specialitate de tip baghetă, turte, pâini rustice și doriți să corectați făinurile în mod specific pentru aceste aplicații?
Turcia, Izmir
... fabricate din oțel inoxidabil de calitate 304. Suprafață vopsită electrostatică CAPACITATE (FĂINĂ): 150 kg LĂȚIME: 1100 mm ÎNĂLȚIME: 1600 mm ADÂNCIME: 1750 mm DIAMETRUL BOLULUI: 1000 mm ADÂNCIMEA BOLULUI: 500 mm GREUTATE: 160 kg PUTERE MOTOR: 7,5 - 11 KW TENSIUNE: 380V - 50HZ...
Polonia, Warszawa, Poland
... interfera cu gustul acestora. Proprietățile sale de legare și de retenție a umidității îl fac un ingredient popular în segmentul produselor de patiserie. Comparativ cu amidonul de porumb, amidonul de cartofi nativ rămâne stabil la temperaturi ridicate.
Italia, Guardiagrele
...Amestec cu făină și granule de soia prăjite pentru gustări delicioase, chifle de mari dimensiuni și pâini cu crustă aurie. Format: 10 kg Dozare: 50%...
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Făină de orez Aliment verde din Rusia. Fără gluten. Făina de orez ARATAY este obținută din orez cultivat pe soluri fertile din Regiunea Krasnodar, Rusia. Folosim o tehnologie blândă care înseamnă cu 2 ori mai puține îngrășăminte și fungicide. Făina de orez ARATAY îmbunătățește imunitatea, curăță organismul, îmbunătățește metabolismul. Este utilă pentru diabet, alergii, obezitate, boli...
Grecia, Veria
...Amestec pentru prepararea tortului de ciocolată în sac de 10 kg sau conform cerințelor dumneavoastră. Contactați-ne pentru mai multe detalii și prețuri.
...– Făină cu un conținut ridicat de proteină și gluten, care se adaptează perfect tuturor proceselor de panificație și patiserie care necesită făini cu multă forță. – Recomandată în special pentru pâine de formă, diverse produse de patiserie, croissante, pizza etc. A Granel mai are o varietate T55 Forță, recomandată în special pentru utilizări industriale.
Germania, Nürnberg
... susceptibile de a se rânci. Semințele Linola sunt o sursă bună de alți nutrienți, inclusiv proteine, fibre și lignani. Lignanii sunt compuși vegetali care s-au dovedit a avea o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv reducerea riscului de cancer și boli de inimă. Semințele Linola pot fi consumate întregi, măcinate în făină sau presate pentru ulei. Pot fi adăugate într-o varietate de alimente, inclusiv cereale, iaurt, smoothie-uri și produse de patiserie.
Germania, Bad Bentheim
...Ce este Quinoa? Quinoa (Chenopodium quinoa) Făină este făcută din semințe de quinoa măcinate. Semințele de quinoa sunt un tip de cereală din Anzii din America de Sud, care conține mai multe proteine, fibre alimentare, vitamine din complexul B și minerale nutritive decât multe alte cereale. Este folosită de mii de ani ca hrană pentru animale și de aproximativ 4000 de ani pentru consumul uman...
Germania, Buxtehude
...Făina de semințe de carob (E410) este obținută din semințele arborelui de carob. Este complet solubilă în apă fierbinte și formează geluri în apă rece. Din acest motiv, este utilizată ca agent de îngroșare. De asemenea, poate fi folosită și ca stabilizator. Făina de semințe de carob este aprobată pentru utilizare în alimente și se regăsește frecvent în gemuri, marmelade, jeleuri, produse de patiserie, conserve de fructe și legume, precum și în înghețată și băuturi pe bază de lapte.
Belgia, Seneffe
...Pastryfill-ul nostru este un produs care combină util caracteristicile unui glazur la rece și ale unui umplutură de fructe. Produs pe bază de piure de fructe, ceea ce permite utilizarea sa ca umplutură. De asemenea, poate fi folosit ca glazură la rece, gata de utilizare, glazură la rece gata de utilizare (aplicată pe produse de patiserie cu suprafață plată) pentru a crea un efect strălucitor cu...
Italia, Giuliano
...Pentru cunoscători ai combinațiilor și gusturilor assortate, iată o noutate care îi mulțumește pe toți. Glazura roz, bulinele de ciocolată și cireșica fac din acest panettone un desert perfect. Fructele de pădure și ciocolata se scufundă în făina integrală, creând un salt impecabil. Un vârtej de emoții de savurat! Cod: BOPA05 Greutate: 900 g...
Franța, Olivet
...Făina T55 este recomandată pentru fabricarea pâinii, prăjiturilor și produselor de patiserie.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Făina de grâu dur poate fi folosită pentru a face paste de înaltă calitate de grup A. De asemenea, servește ca un aditiv în coacere și este utilizată în producția de produse semifinite (găluște, khinkali etc.), pizza, clătite și în patiserie. Adăugarea a 20-50% făină de grâu dur în aluat va ajuta la reducerea lipiciosului și va oferi o culoare excelentă. De asemenea, poți folosi această făină ca înlocuitor pentru ouă. Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 500 g...
Turcia, Istanbul
...SUNTEM EXPORTATORI DE AJUTOARE PENTRU COPT ȘI TOATE PRINCIPALELE ALIMENTE DIN TURCIA DUPĂ CUM URMEAZĂ: Ajutoare pentru copt Făină și amidon Amestecuri pentru prăjituri Deserturi Ajutoare pentru patiserie Îmbunătățitoare de gust Supe Cafea instant Crema de alune Produse profesionale Tahini și halva...
Germania, Wörrstadt
...Maiaua este una dintre cele mai vechi tipuri de aluat din lume; acum 4000 de ani, egiptenii fermentau terciul de cereale pentru a obține maia pentru lipii pufoase. Maiaua integrală bio de la Lecker oferă tuturor pâinilor mixte și integrale o structură excelentă și un gust plin, proaspăt. Și asta are un motiv. • 100% făină integrală de secară din agricultură ecologică controlată Ingrediente: Făină integrală de SECARĂ Bioland* *= din producție ecologică controlată Alergeni: Gluten Vegetarian: Da Vegan: Da...
Ucraina, Cherkasy
...Făina de mei are un gust ușor, ușor nucos, adăugând o aromă distinctivă produselor de patiserie. Făina de mei poate fi folosită ca ingredient pentru amestecuri de copt, paste, pâine și gustări. Grăunțele pentru producția de făină sunt supuse unui tratament hidrotermal, ceea ce extinde durata de păstrare, reduce amărăciunea și îmbunătățește caracteristicile fizice și organoleptice.
Elveția, Hendschiken
...potențiator de gust glutamat de sodiu, zahăr, condimente. Se așează pe tăvi și se introduc în cuptorul preîncălzit. Coaceți: La 200°C, timp de aproximativ 25 de minute. Temperatura de depozitare: min. -18°C, o dată decongelat, nu se recongelează. Informații pentru alergici: Conține gluten, lapte, soia.
Țările populare pentru acest termen de căutare