Danemarca, Roskilde
...Faina de sânge mixtă este obținută din sânge proaspăt colectat atât de la păsări, cât și de la porcine. Sângele este păstrat la fața locului pentru a evita coagularea și ulterior transportat la fabrica de procesare. Apoi, este centrifugat pentru a îndepărta orice particule străine și uscat prin pulverizare. Un astfel de proces permite păstrarea unui conținut mai ridicat de lizină.
Franța, Le Muy
...Datorită cererii în creștere și pentru a satisface cerințe specifice, dezvoltăm o gamă specifică de pulberi și preparate exfoliante și abrazive pentru utilizare în cosmetologie, comercializată sub marca LIGNOCOSM. Oferim făină din sâmburi de măsline, precum și făină din coji de nuci. Produsele noastre sunt, de asemenea, utilizate în fabricarea produselor de întreținere. C200: de la 0,10 la 0,20mm - de la 470 la 570gr/L CN300L: de la 0,10 la 0,315mm - de la 550 la 650gr/L...
Franța, Rouen
... uscate. Nucile noastre de caju pot fi, de asemenea, utilizate în industria alimentară ca ingredient de calitate în alte produse, cum ar fi unt, făină, lapte, produse de patiserie, produse de panificație și ciocolată. Oferim oportunitatea de a integra nucile de caju din Tanzania, care sunt mai mari și mai dulci decât cele asiatice, în oferta dumneavoastră de fructe uscate. Beneficiile nucilor de...
Germania, Frankfurt Am Main
... magneziu, mangan, zinc, fier și fosfor. Prin urmare, i se atribuie proprietăți antiinflamatorii și este recomandată persoanelor cu boli de inimă și diabet. APLICAȚII ALE PRODUSULUI PUDRĂ DE NUCĂ BRAZILIANĂ Pudra de nucă braziliană poate fi utilizată în cofetărie, panificație (înlocuiește 15% din făina de grâu), fabricarea pâinii sau ca agent de îngroșare. De asemenea, poate fi adăugată în băuturi, pentru a prepara creme și piureuri. MOQ: 20kg...
...Făina de nuci este un produs secundar al presării la rece după obținerea uleiului de nuci, apoi este măcinată și cernută prin diferite site, rezultând un produs final cu o concentrație ridicată de proteine.
...Semințele de susan sunt un ingredient versatil disponibil într-o gamă de culori, inclusiv alb, brun, negru, roșu și galben. Aceste semințe sunt decorticate pentru a îndepărta coaja neagră înainte de ambalare, semințele mai închise la culoare oferind cel mai mult gust. Semințele de susan au o aromă de nuci, proaspătă, care explodează în gură, fiind folosite frecvent ca topping pentru pâine și...
...Nuci de pistachio ca semifabricate pentru industria alimentară europeană. Diverse grade și calități la cerere. Nuci de pistachio Jumătăți de pistachio Pistachio măcinate Pistachio feliat Făină de pistachio Pastă de pistachio Calitate pentru praline Pistachio super verde Pistachio verde Pistachio deschis Pentru: Industria dulciurilor Industria de panificație Industria înghețatei Industria alimentară...
Spania, Molina De Segura
... producție. De la selecția celor mai bune materii prime până la ambalare și transport, ne asigurăm că fiecare avellana își păstrează gustul și textura unică. În plus, oferim un serviciu personalizat care ne permite să ne adaptăm la nevoile specifice ale clienților noștri, atât la nivel național, cât și internațional.
Franța, Paris
...O pastă de tartinat cremoasă cu adevărat bună la gust, cu alune și hrișcă. Crocantă și delicioasă, este unică. Toată lumea o adoră pe clătite, vafe, brioșe sau chiar în rețete de patiserie. Face parte din cele mai bine vândute produse la Mademoiselle Breizh. Greutate netă: 250g Volum: 250g...
Polonia, Brzozów
...Făina de castane, dintre toate făinurile fără gluten, are cea mai apropiată textură de cea a grâului măcinat. Este excelentă pentru coacerea acasă, atât pentru preparate dulci, cât și sărate. Aroma sa amintește de nuci, iar gustul făinii are o notă ușor dulce. Are un conținut scăzut de grăsimi și un conținut ridicat de carbohidrați și proteine, conține fibre dietetice valoroase. Făina de castane...
Franța, Brignais
... de orez*, făină de orez. *Ingrediente provenite din agricultura ecologică. Poate conține urme de alte nuci, lapte și soia. Valori nutriționale pentru 100 g Energie: 1764 kJ / 421 kcal Grăsimi: 17 g (din care acizi grași saturați: 4,9 g) Carbohidrați: 54 g (din care zaharuri: 16 g) Fibre alimentare: 7 g Proteine: 9 g Sare: 0,05 g BIO: Da Format: 325g, 800g, 5kg 100% Vegetal: Da...
Ucraina, Pervomaysky
...Amestec copt (90.4%) (fulgi de ovăz, bile de porumb (măcinat de porumb și făină, zahăr), miere naturală, ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, extract de malț de orz, sare himalayană, vitamina E), bucăți de ciocolată neagră (3.5%) (zahăr, cacao rasă, unt de cacao, pudră de cacao, emulgator lecitina de soia, extract de vanilie), fulgi de migdale (3.5%), nuci de alune prăjite (2.5%).
Polonia, Tomaszow Lubelski
...Oferim produse ambalate pentru retail sub marca noastră Grino și, de asemenea, servicii de etichetă albă pentru ambalarea sub marca clienților. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii și să verificați celelalte produse ale noastre. Năutul face parte din grupa leguminoaselor. Gustul năutului este ușor dulce, cu o aromă discretă de nuci, delicat și cremos. Năutul nu este încă la fel de...
Ungaria, Budapest
...Nuc măcinat tratat termic ambalat vidat (făină de nucă) Ambalare: 200g - 5 Kg Umiditate: max 5 % Finete: poate fi negociată Culoare: deschisă 5 kg: pachet 2 pachete: carton 560 kg: palet...
Franța, Appietto
...Canistrelli tradiționali cu făină de castane și nuci într-un pachet de 350g. Făina de castane aduce putere și caracter, iar nucile oferă gust și crocanță acestor canistrelli. Pot fi savurate în orice moment al zilei. Greutate: Pachet de 350 gr Ingrediente: Făină de grâu, Zahăr, Ulei de floarea-soarelui, Ouă, Semințe de anason 2% Conservare: A se păstra într-un loc uscat și ferit de căldură Declarație nutrițională pentru: 100 g Energie: 1994 kJ (475 kcal) Grăsimi: 21 g Acizi grași saturați: 2,0 g Carbohidrați: 66 g din care Zaharuri: 30 g Proteine: 6,3 g Sare: 0,82 g...
Spania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
...La Almendra Entera Repelada este un produs de înaltă calitate care oferă gustul pur și natural al migdalelor. Acest produs este ideal pentru cei care caută o gustare sănătoasă sau un ingredient versatil pentru rețetele lor. Migdalele sunt curățate cu grijă pentru a oferi o textură fină și un gust autentic. Acest produs nu este doar delicios, ci și nutritiv. Migdalele sunt o sursă excelentă de...
Spania, Sabadell
... pădure feliate • Pudră de alune de pădure • Piure de alune de pădure Nuci: • Nuci în coajă • Jumătăți de nuci • Sferturi de nuciNuci rupte • Cuburi de nuciFăină de nuciNuci caramelizate Nuci de fistic: • Nuci de fistic în coajă • Nuci de fistic prăjite • Nuclee de fistic, crude • Nuci de fistic, decojite • Fistic feliat • Pudră de fistic Cantitate minimă: 2 TONE...
Germania, Oyten
...Făina de cocos organică este obținută din nuci de cocos organice, uscate ușor și fără ulei, provenite din culturi organice controlate. Este produsă exclusiv pe baza cărnii de cocos 100% naturale. Făina are o textură fină, de culoare albă până la crem, cu un gust aromatic de cocos și un miros plăcut de cocos. Făina de cocos este excelentă pentru coacere. Până la 20% din cantitatea de făină...
Italia, Cortazzone
...Făină de Nuci Prăjite (origine: ITALIA - Piemonte) varietate Tonda Gentile Trilobata, pachet de 500 g. Făină de Nuci Prăjite obținută din măcinarea nucilor parțial degresate, ambalată sub vid.
Germania, Schoenebeck
... nucă. Din pâinile, produsele de patiserie, pastele, shake-urile sau musli-ul obișnuite se transformă în adevărate delicatese. Fără gluten și vegană din natură, făina noastră de pară bio depășește făina de cereale, având un conținut mai scăzut de carbohidrați și incluzând, datorită conținutului de ulei rezidual, acizii grași esențiali valoroși din uleiul de pară. Făina noastră de pară bio are o textură fină și un gust tipic de nucă. Pentru a vă putea oferi făina de pară bio, folosim presarea la rece delicată a părilor bio. Ca rezultat, obținem un produs de înaltă calitate.
Germania, Bad Bentheim
... tot felul de scopuri. Înainte de era noastră, căpșuna de cocos a jucat un rol important în viața asiaticilor. Căpșunile de cocos au fost aduse de exploratori în lumea vestică, făcând astfel căpșuna de cocos cunoscută pe scară largă. Fabricarea făinii de cocos: În căpșuna de cocos se află pulpa. Pulpa este răzuită de nuci și apoi presată pentru a separa uleiul de cocos de pulpă. Pulpa rămasă este uscată și apoi dată pe răzătoare sau măcinată în făină.
Franța, Paris
...Valoare nutrițională 100g : KJoule : 2890 kj KCalorii : 700 kcal Proteine : 13,3 g Carbohidrați : 6,88 g Zaharuri : 3 g Lipide : 67,3 g Acizi grași saturați : 6,45 g Fibre : 6,7 g Vit.C : 0,77 mg Vit.E : 1,67 mg Vit.A : 20,7 μg Vit.D : 0,25 μg Sare : 0,13 g Ean13:3701511703103 Referință: Făină Nuci Bio AOC Périgord 1...
Franța, Objat
...Ingrediente: făină de origine Franța, 17.67% pudră de nuci, ou, zahăr, unt, praf de copt, sare. Valori nutriționale pentru 100g: Energie 2337Kj, 564Kcal, grăsimi 49g, din care acizi grași saturați 27g, carbohidrați 25g, din care zahăr 9.9g, proteine 5.8g, sare 0.23g.
ufs.country_names.RU, Moscow
...conține un minim de carbohidrați. Făina de cocos poate înlocui întreaga cantitate sau o parte din făina tradițională pentru tine. Recomandăm amestecarea făinii de cocos cu, de exemplu, făina de migdale pentru a înlocui grâul. O cantitate mare de fibre, pe de o parte, este bună pentru sănătate, iar pe de altă parte, înseamnă o higroscopicitate ridicată, astfel încât făina absoarbe foarte bine...
Franța, Montelimar
... sunt gătite într-un cazan, cu adăugarea albușurilor de ou, urmate de zahărul gătit, vanilia, migdalele și caramelul. Alergeni: Migdale, Ou, posibile urme de nuci de copac. Toate nougaturile noastre sunt garantate FĂRĂ GLUTEN.
Slovenia, Krmelj
...Pastele fettuccine, realizate dintr-un amestec de 70% făină de spelt și 30% făină de hrișcă, oferă o experiență culinară unică și sănătoasă. Aceste benzi late de paste, făcute din combinația de făină de spelt și făină de hrișcă, aduc împreună cele mai bune caracteristici ale ambelor cereale. Făina de spelt oferă o aromă delicată de nuci, în timp ce făina de hrișcă adaugă o notă bogată și...
Croația, Donja Voca
...Semințele de cânepă decojite sunt cele mai frecvent utilizate tipuri de semințe de cânepă. Ele sunt gata de utilizare în orice formă, la fel ca alte semințe și nuci. Puteți folosi aceste semințe în diverse moduri. Unii oameni le folosesc ca topping pentru salate sau alte preparate. Alții le folosesc ca făină pentru coacere sau pentru smoothie-uri, granola și pâine. Ele conțin un raport ideal (3...
Bulgaria, Varna
...Serviciul nostru de producție a făinii de alune de pădure macină alune de pădure prăjite într-o făină fină, perfectă pentru utilizarea în produse de zahăr și paste, precum și în alimente sănătoase. Acest proces asigură că făina de alune de pădure își păstrează aroma naturală și beneficiile nutriționale, făcând-o o alternativă excelentă la făinurile tradiționale. Prin alegerea serviciului nostru...
...Origine: Turcia Proces: Alunele decojite sunt calibrate și stocate separat în funcție de dimensiunile lor. Dimensiuni: 9-11mm, 9-15mm, 11-13mm, 13-15mm, 14-16mm, 15mm+. Ambalare: Sacii din jute, Kraft și PP, saci de vacuum colorați și din aluminiu cu sau fără cutii, Bigbags.
Italia, Trecastagni
...Migdalele Sgusciate NuttyPlus sunt bogate în fibre și proteine. Spre deosebire de Migdalele Pelate, Migdalele Sgusciate păstrează coaja (nu cojile) care este bogată în flavonoide. Au un gust delicat și pot fi folosite pentru prepararea numeroaselor feluri de mâncare dulci și sărate, precum și pentru gustări dietetice delicioase! Migdalele Sgusciate NuttyPlus sunt compuse 100% din migdale siciliene sgusciate. *Pot conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă (ghindă, fistic, nuci, pinoli, anacarde).
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play