...În toate serviciile noastre, promovăm calitatea. Astfel, efectuăm o selecție riguroasă și atentă a echipamentelor de bucătărie cele mai performante și de ultimă generație.
Am optat pentru rafinament și eleganță italiană colaborând cu două mărci de renume, și anume Armony și Antarès. Pentru a obține un rezultat armonios între performanță și designul bucătăriei dumneavoastră.
...Al doilea după pizza în tradiția culinară italiană, panzarotto prăjit este un aliment specific sudului Italiei. Făcut din aluat de pizza prăjit, este umplut cu mozzarella autentică și roșii. Toate ingredientele sunt exclusiv italiene. Panzarotto este disponibil atât în versiunea "prefried", cât și "neprăjit", începând de la 35 gr.
...Acest citric este cunoscut în italiană sub numele de ‘limetta’, aparține familiei Rutaceae și numele său științific este Citrus aurantifolia. A fost obținut prin încrucișarea cedrului cu lămâia și împărtășește multe proprietăți cu acestea. Există diferite specii de citrice ale căror fructe sunt numite lime. Cele mai multe specii cultivate sunt, de fapt, hibrizi, produși din cedru, mandarină...
Din anii de experiență în servicii de import-export și brokeraj pentru mai multe companii, putem să sursăm și să oferim consultanță, precum și să ne ocupăm de aproape toate produsele alimentare pentru nevoile unui anumit business sau ale unei persoane/private. Din acest motiv, Soledòr a decis să împartă toată varietatea de produse care pot fi sursate în doar câteva, dintre care întotdeauna artizan...
Coninter Sud Srl, fondată în 1977, este o companie specializată în Managementul Vânzărilor Internaționale. Activăm de peste 40 de ani ca un partener de afaceri de încredere pentru clienții noștri italieni și internaționali. Ce facem pentru clienții noștri internaționali: • Analiza tuturor caracteristicilor necesare pentru produse și producători; • Selectarea celor mai potrivite produse alimentare ...
...Lentilele noastre organice sunt cultivate în munții Cascia. Se caracterizează printr-o dimensiune mică și o culoare care variază de la un bob la altul.
Lentilele (lens culinaris) sunt strâns legate de tradiția gastronomică italiană.
... ciupercilor uscate. Gustul natural și pur și manipularea ușoară a produselor CucinaItaliana fac procesul de gătire în fiecare bucătărie mai simplu. Gama include o creație unică pentru bucătăria cu ciuperci. Cu noile noastre produse, sare de ciuperci și făină de hribi, puteți prepara ciuperci și preparate din ciuperci la fel de delicioase ca mamele și bucătarii italieni.
... și cultura italiană din sudul Italiei în întreaga lume. Accademia Leonardo este singura școală italiană din Italia care dispune de o bucătărie profesională, unde se desfășoară cursuri de gătit și lecții de gătit împreună cu cursuri de limbă italiană, fiind potrivite pentru studenții care doresc să învețe limba italiană și gătitul italian în același timp. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru de școală de gătit Cucina di Classe www.cucinadiclasse.com...
...Procesul de transformare din usturoi alb în usturoi negru este complet fizic și natural. Nu se folosesc aditivi sau produse chimice de niciun fel. Utilizarea usturoiului în alimentație și studiile nutriționale sau de sănătate nu dezvăluie efecte biologice negative. UTILIZAT ÎN CUCINAITALIANA "G O U R M E T" În ultimii ani, bucătarii au acordat o mare atenție usturoiului negru, folosindu-l pentru a...
Masterul în Gătit organizează cursuri pentru viitorii profesioniști din domeniul restaurantelor care doresc să valorifice marea artă culinară italiană. Școala colaborează cu experți de renume mondial.