Estonia, Tallinn
...Brânza mozzarella congelată în bloc de Dana este fabricată din lapte de vacă pasteurizat și vine în blocuri la vrac pentru un transport mai ușor. Blocurile de 2,5 kg sunt ambalate câte 4, formând pachete de 10 kg. Produsul poate fi păstrat la -18°C cât timp este încă congelat. Atunci când se decongelează, recomandăm utilizarea imediată. Nu recongelați după decongelare.
Franța, Aboncourt-Gesincourt
...Lapte de vacă și smântână pasteurizate (origine Franța), Sare, Coagulant microbian, Fermenti lactici și de maturare, Întăritor: clorură de calciu. Allergeni Lapte și produse pe bază de lapte (inclusiv lactoză și proteină din lapte) Produsele noastre nu sunt supuse etichetării OMG conform reglementărilor 1829/2003CE și 1830/2003/CE. Respectăm absența OMG-urilor la un prag de 0.9% conform...
...Parmigiano Reggiano obținut din lapte de Vacce Roșii, lapte mai gras comparativ cu cel din alte rase. Gustul se prezintă plin, dar delicat, un contrast favorizat și de prezența unei părți grase savuroase, caracteristica principală a materiei prime.
Regatul Unit, Birmingham
...Laptele este încălzit până la temperatura de fermentare în rezervorul de procesare a brânzei (Kashar). Când laptele este transformat în brânză înainte de a fi tăiat de mixerii speciali din interiorul rezervorului. Capacitate: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10.000 și 11.000 Lt...
Turcia, Konya
... mânerelor. Există o parte exterioară ușor de curățat, cu o bază foarte largă înconjurată de o curea din oțel inoxidabil. Departamentul nostru de dezvoltare a depus mult efort pentru a mobiliza cei mai buni ingineri ai noștri pentru a crea o mașină de muls care să îndeplinească așteptările fermierilor și care să elimine toate defectele mașinilor obișnuite. Cel mai recent design software a fost utilizat...
Spania, Malagón
...Brânză făcută din lapte pasteurizat de vacă, capră și oaie (3 lapte). Brânză Iberică Moale Rocinante - Maturată 7 zile. Brânză Iberică Semimaturată Rocinante - Maturată 2 luni. Brânză Iberică Maturată Rocinante - Maturată 6 luni.
Italia, Misano Adriatico
..."Bucurați-vă de aroma bogată și intensă a MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi. Fabricat din 100% lapte de vacă italian pur, maturat timp de 60 de luni, acest rotiță de 1 kg este o adevărată plăcere pentru papilele gustative. Perfect pentru a fi ras peste paste sau savurat singur."...
...Scamorza di Bufala este un brânză produsă exclusiv din lapte de bivolă. Spre deosebire de scamorza din lapte de vacă, are o crustă mai moale și mai albă, o consistență mai umedă și un gust mai pronunțat, datorat laptelui de bivolă. Tipuri și Formate Alb și afumat Format: de la 250 g la 500 g ambalat vidat Cod: FERRSCA1 DURATA DE CONSERVARE: 30 ZILE...
Polonia, Warszawa, Poland
...Gouda este un brânză galbenă olandeză, elaborată din lapte de vacă. Își poartă numele de orașul Gouda din Olanda. Este un brânză de tip maturat (semi) tare. Gouda este unul dintre cele mai populare brânzeturi din întreaga lume. Este disponibil în multe tipuri diferite, cu diferite conținuturi de grăsime (cele mai populare: 45% și 48%) și forme. Are un gust delicat, care se întărește pe măsură ce durează procesul de maturare.
Franța, Cournon D'auvergne
...Morcovi*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (lapte de vacă pasteurizat) (14%), sare, culturi lactice și de maturare), ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, sare, făină de orez*, oțet de mere*, piper negru* *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergen Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine proaspătă, pentru a acompania bețișoare de legume sau grisine. De asemenea, puteți...
Franța, Auros
... BREBIS, Amestec Capră-Brebis tome de 4 kg și tommette de 600g. Oferim de asemenea Saint Nectaire, Comté, Brie natural și cu trufe, iaurturi de fermă, iaurturi de brebis, smântână de fermă, brânză de vacă, Emmental ras din lapte crud etc.... Nu ezitați să ne solicitați catalogul nostru complet și prețurile.
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică” trebuie să fie elaborată din lapte proaspăt în următoarele proporții: maximum 50% lapte de vacă, minimum 15% lapte de capră și minimum 15% lapte de oaie.
Franța, Marseille
... de vacă integral provenit din exploatații agricole situate în provinciile teritoriului „Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola” (98,26%); •Fermenti lactici selectați (1,5%); •Mucegaiuri selectate din genul Penicillium (0,01%); •Sare marină deshidratată (0,21%); •Cheag de origine animală (0,02%)...
Franța, Saint-Etienne
...Brânză presată nepătrunsă din lapte crud de vacă, maturată timp de minimum 15 zile, feliată și congelată. Tartiflette, tarte sărate, pizza, salată, sandviș..
Spania, Totanes
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică...
Spania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana artizanal semicurado Mahón-Menorca D.O.P., elaborat din lapte crud de vacă și ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau aditivi, și maturat de Maestrul nostru Artizan Quesero și Maestrul Artizan Afinator de Brânzeturi. Respectând întotdeauna procesul de elaborare a brânzei și practicile de maturare milenare ale insulei Menorca. Cu o maturare de 2 până la 5 luni, este o brânză cu pastă fermă, de culoare ivorie galbenă și coajă portocalie/maro, cu gust și arome lactate evoluate, cu anumite reminiscențe de unt și nuci prăjite, cu o persistență medie în gură.
Italia, Noci
...Caciocavallo este un brânză semi-maturată, cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte de vacă, formată tradițional manual. Numele său „caciocavallo” provine din faptul că acest produs este maturat în pereche „pe cal” de grinzi de lemn timp de cel puțin 45 de zile. Se prezintă cu o culoare galben intens, are o consistență pastoasă și un gust plăcut și ușor intens, excelent dacă este consumat singur sau cu pâine, chiar și prăjită pe grătar sau însoțit de un pahar excelent de vin din Puglia.
Franța, Roubia
... subtile de cireșe, arome generoase de fructe roșii. Gust Intens, catifelat, note ușoare de coacăze negre, note generoase de cireșe, note generoase de fructe roșii, taninuri elegante, taninuri fine, rotund, corp structurat, bună intensitate, persistență lungă. Asocieri gastronomice Carne roșie la grătar, Carne albă, Vânat cu pene, Păsări de curte, Brânzeturi din lapte de vacă Temperatura de servire: 16° - 18° Culoare: Roșu Strugure: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alcool: 14,5% Conținut: 75 cl (Sticlă)...
... Farmhouse (lapte crud, 48% f.i.d.m.) și brânza de fermă (lapte termizat, 50% f.i.d.m.), oferim o gamă de specialități de brânză îmbogățite cu ierburi și condimente, inclusiv capodopera noastră inegalabilă, Brânza cu Trufe Tartufo, făcută din lapte de vacă sau de capră. Suntem, de asemenea, renumiți pentru Pesto Tradizionale și Pesto Piccante. Puteți explora întreaga noastră gamă pe site-ul nostru. În...
Țările de Jos, Alphen
DeJong Cheese producează din 1995 brânzeturi proaspete și moi pe bază de lapte de vacă și de capră. Conform unei rețete tradiționale, fabricăm cele mai delicioase brânzeturi proaspete și moi în diferite arome și greutăți. Oferim o gamă largă de produse pentru concepte de retail și servicii de alimentație, inclusiv brânzeturi proaspete de tip cremă și rulouri de brânză de capră, brânză mărunțită...
Spania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturi de capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate din lapte de cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
Franța, Montmorot
... calitate AOC și AOP din Franche-Comté. Brânzeturi cu pastă tare AOC Franche-Comté. Morbiers cu Denumire de Origine Controlată AOC. Morbiers cu Denumire de Origine Controlată AOC. Brânzeturi franceze cu pastă tare Comté AOP sau AOC. Brânzeturile noastre din lapte de vacă sunt brânzeturi franceze cu pastă semi-tare și brânzeturi franceze cu pastă tare. Comercializăm și exportăm brânzeturile noastre cu pastă presată, brânză rasă...
...fiind realizată din 100% lapte de oaie local, atât în variantele crude, cât și pasteurizate, având statut de Denumire de Origine Protejată (Manchego). Prin intermediul partenerilor noștri, putem oferi cele mai cunoscute brânzeturi de capră, cum ar fi Murcia al Vino DPO, Murcia Curado și Goat Log; și brânzeturi de vacă, cum ar fi Mozzarella, Cheddar, Emmental. Piața noastră s-a extins în întreaga...
Cu o echipă de zece persoane, braseria Gros-Chêne produce peste treizeci de tipuri diferite de brânză din lapte crud bio de oaie și vacă, precum și din lapte crud de capră (bio sau nu), colectat din fermele din regiune. Cu brânzeturi cu pastă tare, pastă moale, pastă presată, pastă înflorită, pastă cu mucegai sau chiar pastă proaspătă, produsele artizanale răspund tuturor gusturilor.
... faisselles din lapte de oaie. Fabricant de brânzeturi din lapte de vacă. Fabricant de brânzeturi din lapte de capră: mini capră de terroir, crottin de capră... Fabricant de brânzeturi din lapte de oaie: brebis moulé... Fabricant de crottins de Chavignol... Fabricant francez de creme desert. Fabricant de dulceață de lapte cu sare de Guérande;...
Spania, Las Palmas
Produse mozzarella proaspătă din lapte de vacă pasteurizat și diverse tipuri de brânzeturi italiene.
În inima Ardenelor belgiene, Fromageria organică din Vielsalm produce brânzeturi bio delicioase cu pastă tare: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Pe lângă brânzeturile sale organice din lapte de vacă, Fromageria organică din Vielsalm produce și brânzeturi proaspete din lapte de capră sub marca ChèvrArdennes.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play