...Brânza mozzarella congelată în bloc de Dana este fabricată dinlaptedevacă pasteurizat și vine în blocuri la vrac pentru un transport mai ușor. Blocurile de 2,5 kg sunt ambalate câte 4, formând pachete de 10 kg.
Produsul poate fi păstrat la -18°C cât timp este încă congelat. Atunci când se decongelează, recomandăm utilizarea imediată. Nu recongelați după decongelare.
...Laptedevacă și smântână pasteurizate (origine Franța), Sare, Coagulant microbian, Fermenti lactici și de maturare, Întăritor: clorură de calciu.
Allergeni Lapte și produse pe bază delapte (inclusiv lactoză și proteină dinlapte)
Produsele noastre nu sunt supuse etichetării OMG conform reglementărilor 1829/2003CE și 1830/2003/CE. Respectăm absența OMG-urilor la un prag de 0.9% conform...
...Parmigiano Reggiano obținut dinlaptede Vacce Roșii, lapte mai gras comparativ cu cel din alte rase. Gustul se prezintă plin, dar delicat, un contrast favorizat și de prezența unei părți grase savuroase, caracteristica principală a materiei prime.
...Brânză proaspătă delicioasă, elaborată dinlapte pasteurizat de la vacile noastre. Textura sa moale și autentică te va cuceri. Ideală cu salate sau deserturi.
...Laptele este încălzit până la temperatura de fermentare în rezervorul de procesare a brânzei (Kashar). Când laptele este transformat în brânză înainte de a fi tăiat de mixerii speciali din interiorul rezervorului.
Capacitate: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10.000 și 11.000 Lt...
... mânerelor. Există o parte exterioară ușor de curățat, cu o bază foarte largă înconjurată de o curea din oțel inoxidabil.
Departamentul nostru de dezvoltare a depus mult efort pentru a mobiliza cei mai buni ingineri ai noștri pentru a crea o mașină de muls care să îndeplinească așteptările fermierilor și care să elimine toate defectele mașinilor obișnuite.
Cel mai recent design software a fost utilizat...
..."Bucurați-vă de aroma bogată și intensă a MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi. Fabricat din 100% laptedevacă italian pur, maturat timp de 60 de luni, acest rotiță de 1 kg este o adevărată plăcere pentru papilele gustative. Perfect pentru a fi ras peste paste sau savurat singur."...
...Scamorza di Bufala este un brânză produsă exclusiv dinlaptede bivolă. Spre deosebire de scamorza dinlaptedevacă, are o crustă mai moale și mai albă, o consistență mai umedă și un gust mai pronunțat, datorat laptelui de bivolă.
Tipuri și Formate
Alb și afumat
Format: de la 250 g la 500 g ambalat vidat
Cod: FERRSCA1
DURATA DE CONSERVARE: 30 ZILE...
...Gouda este un brânză galbenă olandeză, elaborată dinlaptedevacă. Își poartă numele de orașul Gouda din Olanda. Este un brânză de tip maturat (semi) tare.
Gouda este unul dintre cele mai populare brânzeturidin întreaga lume. Este disponibil în multe tipuri diferite, cu diferite conținuturi de grăsime (cele mai populare: 45% și 48%) și forme. Are un gust delicat, care se întărește pe măsură ce durează procesul de maturare.
...Morcovi*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (laptedevacă pasteurizat) (14%), sare, culturi lactice și de maturare), ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, sare, făină de orez*, oțet de mere*, piper negru*
*Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergen
Sfaturi de utilizare
Ideal pentru a întinde pe felii de pâine proaspătă, pentru a acompania bețișoare de legume sau grisine. De asemenea, puteți...
... BREBIS, Amestec Capră-Brebis tome de 4 kg și tommette de 600g. Oferim de asemenea Saint Nectaire, Comté, Brie natural și cu trufe, iaurturi de fermă, iaurturi de brebis, smântână de fermă, brânză devacă, Emmental ras dinlapte crud etc....
Nu ezitați să ne solicitați catalogul nostru complet și prețurile.
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri delapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică” trebuie să fie elaborată dinlapte proaspăt în următoarele proporții: maximum 50% laptedevacă, minimum 15% laptede capră și minimum 15% laptede oaie.
... devacă integral provenit din exploatații agricole situate în provinciile teritoriului „Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola” (98,26%);
•Fermenti lactici selectați (1,5%);
•Mucegaiuri selectate din genul Penicillium (0,01%);
•Sare marină deshidratată (0,21%);
•Cheag de origine animală (0,02%)...
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri delapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică...
...Queso Quintana artizanal semicurado Mahón-Menorca D.O.P., elaborat dinlapte crud devacă și ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau aditivi, și maturat de Maestrul nostru Artizan Quesero și Maestrul Artizan Afinator deBrânzeturi. Respectând întotdeauna procesul de elaborare a brânzei și practicile de maturare milenare ale insulei Menorca. Cu o maturare de 2 până la 5 luni, este o brânză cu pastă fermă, de culoare ivorie galbenă și coajă portocalie/maro, cu gust și arome lactate evoluate, cu anumite reminiscențe de unt și nuci prăjite, cu o persistență medie în gură.
...Caciocavallo este un brânză semi-maturată, cu pastă filată, produsă exclusiv dinlaptedevacă, formată tradițional manual. Numele său „caciocavallo” provine din faptul că acest produs este maturat în pereche „pe cal” de grinzi de lemn timp de cel puțin 45 de zile.
Se prezintă cu o culoare galben intens, are o consistență pastoasă și un gust plăcut și ușor intens, excelent dacă este consumat singur sau cu pâine, chiar și prăjită pe grătar sau însoțit de un pahar excelent de vin din Puglia.
... Farmhouse (lapte crud, 48% f.i.d.m.) și brânza de fermă (lapte termizat, 50% f.i.d.m.), oferim o gamă de specialități de brânză îmbogățite cu ierburi și condimente, inclusiv capodopera noastră inegalabilă, Brânza cu Trufe Tartufo, făcută dinlaptedevacă sau de capră. Suntem, de asemenea, renumiți pentru Pesto Tradizionale și Pesto Piccante. Puteți explora întreaga noastră gamă pe site-ul nostru. În...
DeJong Cheese producează din 1995 brânzeturi proaspete și moi pe bază delaptedevacă și de capră. Conform unei rețete tradiționale, fabricăm cele mai delicioase brânzeturi proaspete și moi în diferite arome și greutăți. Oferim o gamă largă de produse pentru concepte de retail și servicii de alimentație, inclusiv brânzeturi proaspete de tip cremă și rulouri de brânză de capră, brânză mărunțită...
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturide capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate dinlaptede cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
... calitate AOC și AOP din Franche-Comté. Brânzeturi cu pastă tare AOC Franche-Comté. Morbiers cu Denumire de Origine Controlată AOC. Morbiers cu Denumire de Origine Controlată AOC. Brânzeturi franceze cu pastă tare Comté AOP sau AOC. Brânzeturile noastre dinlaptedevacă sunt brânzeturi franceze cu pastă semi-tare și brânzeturi franceze cu pastă tare. Comercializăm și exportăm brânzeturile noastre cu pastă presată, brânză rasă...
...fiind realizată din 100% laptede oaie local, atât în variantele crude, cât și pasteurizate, având statut de Denumire de Origine Protejată (Manchego). Prin intermediul partenerilor noștri, putem oferi cele mai cunoscute brânzeturide capră, cum ar fi Murcia al Vino DPO, Murcia Curado și Goat Log; și brânzeturidevacă, cum ar fi Mozzarella, Cheddar, Emmental.
Piața noastră s-a extins în întreaga...
Cu o echipă de zece persoane, braseria Gros-Chêne produce peste treizeci de tipuri diferite de brânză dinlapte crud bio de oaie și vacă, precum și dinlapte crud de capră (bio sau nu), colectat din fermele din regiune. Cu brânzeturi cu pastă tare, pastă moale, pastă presată, pastă înflorită, pastă cu mucegai sau chiar pastă proaspătă, produsele artizanale răspund tuturor gusturilor.
... faisselles dinlaptede oaie. Fabricant debrânzeturidinlaptedevacă. Fabricant debrânzeturidinlaptede capră: mini capră de terroir, crottin de capră... Fabricant debrânzeturidinlaptede oaie: brebis moulé... Fabricant de crottins de Chavignol... Fabricant francez de creme desert. Fabricant de dulceață delapte cu sare de Guérande;...
În inima Ardenelor belgiene, Fromageria organică din Vielsalm produce brânzeturi bio delicioase cu pastă tare: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Pe lângă brânzeturile sale organice dinlaptedevacă, Fromageria organică din Vielsalm produce și brânzeturi proaspete dinlaptede capră sub marca ChèvrArdennes.