Cu o echipă de zece persoane, braseria Gros-Chêne produce peste treizeci de tipuri diferite de brânză dinlapte crud bio de oaie și vacă, precum și dinlapte crud de capră (bio sau nu), colectat din fermele din regiune. Cu brânzeturi cu pastă tare, pastă moale, pastă presată, pastă înflorită, pastă cu mucegai sau chiar pastă proaspătă, produsele artizanale răspund tuturor gusturilor.
În inima Ardenelor belgiene, Fromageria organică din Vielsalm produce brânzeturi bio delicioase cu pastă tare: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Pe lângă brânzeturile sale organice dinlaptedevacă, Fromageria organică din Vielsalm produce și brânzeturi proaspete dinlaptede capră sub marca ChèvrArdennes.
Vasedel este o companie situată în Ardeni, înființată în 1987.
Specializată în producția de brânză proaspătă dinlaptedevacă și de capră.
Activă în Europa și Africa de Nord, brânzăria Vasedel se poziționează ca producător de brânză sănătoasă.