Cu o echipă de zece persoane, braseria Gros-Chêne produce peste treizeci de tipuri diferite de brânză din lapte crud bio de oaie și vacă, precum și din lapte crud de capră (bio sau nu), colectat din fermele din regiune. Cu brânzeturi cu pastă tare, pastă moale, pastă presată, pastă înflorită, pastă cu mucegai sau chiar pastă proaspătă, produsele artizanale răspund tuturor gusturilor.
În inima Ardenelor belgiene, Fromageria organică din Vielsalm produce brânzeturi bio delicioase cu pastă tare: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Pe lângă brânzeturile sale organice din lapte de vacă, Fromageria organică din Vielsalm produce și brânzeturi proaspete din lapte de capră sub marca ChèvrArdennes.
Belgia, Vielsalm
Vasedel este o companie situată în Ardeni, înființată în 1987. Specializată în producția de brânză proaspătă din lapte de vacă și de capră. Activă în Europa și Africa de Nord, brânzăria Vasedel se poziționează ca producător de brânză sănătoasă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play