...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri delapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică” trebuie să fie elaborată dinlapte proaspăt în următoarele proporții: maximum 50% laptedevacă, minimum 15% laptede capră și minimum 15% laptede oaie.
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri delapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică...
...Queso Quintana artizanal semicurado Mahón-Menorca D.O.P., elaborat dinlapte crud devacă și ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau aditivi, și maturat de Maestrul nostru Artizan Quesero și Maestrul Artizan Afinator deBrânzeturi. Respectând întotdeauna procesul de elaborare a brânzei și practicile de maturare milenare ale insulei Menorca. Cu o maturare de 2 până la 5 luni, este o brânză cu pastă fermă, de culoare ivorie galbenă și coajă portocalie/maro, cu gust și arome lactate evoluate, cu anumite reminiscențe de unt și nuci prăjite, cu o persistență medie în gură.
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturide capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate dinlaptede cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
...fiind realizată din 100% laptede oaie local, atât în variantele crude, cât și pasteurizate, având statut de Denumire de Origine Protejată (Manchego). Prin intermediul partenerilor noștri, putem oferi cele mai cunoscute brânzeturide capră, cum ar fi Murcia al Vino DPO, Murcia Curado și Goat Log; și brânzeturidevacă, cum ar fi Mozzarella, Cheddar, Emmental.
Piața noastră s-a extins în întreaga...
... elaborarea brânzeturilor dinlapte crud, atât de oaie, cât și din amestec (oaie, capră și vacă), evidențiind brânzeturile de oaie cu Denumirea de Origine DO "Queso Zamorano" și brânza noastră CASTELLANO care deține IGP "Castellano". De asemenea, merită menționată specialitatea noastră, brânza "Ibérico". Elaborată cu un amestec special delapte crud de oaie, capră și brânză. De asemenea, producem brânzeturidinlapte pasteurizat.
... a laptelui pe care îl folosim în procesul zilnic de producție a brânzeturilor noastre. Elaborăm și comercializăm brânzeturi atât dinlapte crud, cât și dinlapte pasteurizat, în diferite formate și dimensiuni, și cu diferite tipuri de maturare. Alcaidús, s.l. produce brânzeturide cea mai bună calitate, protejate prin denumirea de origine controlată "Mahón-Menorca" din anul 2008.
...Producție artizanală de "Quesu Casín". Considerat unul dintre cele mai vechi din Europa. Elaborat dinlapte integral devacă casina sau "asturiană de munte", originară din Concejo de Caso (Principatul Asturias). Această companie, condusă de Marigel Álvarez Martínez, are o experiență de 23 de ani în producția acestui brânză, primind premii în diverse competiții agroalimentare, distincția de...