Franța, Lezat Sur Leze
Biochamps este o companie artizanală independentă de orice grup industrial, situată în Lézat, în Ariège, între Toulouse și Pirinei, care oferă o gamă completă de produse proaspete pe bază de lapte de vacă, de oaie și de soia. Din 1987, Biochamps transformă produse provenite exclusiv din agricultura ecologică: nu există coexistență în cadrul procesului lor de producție între materii prime ecologice și neecologice.
Spania, Zamora
... elaborarea brânzeturilor din lapte crud, atât de oaie, cât și din amestec (oaie, capră și vacă), evidențiind brânzeturile de oaie cu Denumirea de Origine DO "Queso Zamorano" și brânza noastră CASTELLANO care deține IGP "Castellano". De asemenea, merită menționată specialitatea noastră, brânza "Ibérico". Elaborată cu un amestec special de lapte crud de oaie, capră și brânză. De asemenea, producem brânzeturi din lapte pasteurizat.
Franța, Hélette
...cărămidă de oaie, brânză de oaie cu ardei Espelette, tomme capră-oaie, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty din lapte crud frecat cu ardei Espelette, tomme capră. Casa Agour oferă brânzeturi întregi, brânzeturi semidegresate, porționate, tăiate în felii.
Franța, MACAYE
De mai bine de 30 de ani, ONETIK este o braserie situată în Țara Bascilor. ONETIK colectează lapte de la peste 150 de producători de lapte de oaie și 200 de producători de lapte de vacă din regiunea Pirineilor, adică în total peste 33 de milioane de litri de lapte, pentru a-i transforma în brânzeturi autentice. Astfel, ONETIK produce și comercializează o gamă largă de brânzeturi, inclusiv brânzeturi din lapte de oaie, vacă și capră, dar și din lapte mixt. Braseria oferă, de asemenea, brânzeturi cu pastă presată necoaptă, modelate în diferite forme, cu diferite arome și diverse maturări.
Polonia, Pieniazkowice
Fabrica de prelucrare a laptelui Ryszard Smolenia se află în Pieniążkowice, în județul Małopolska. Activitatea noastră se desfășoară neîntrerupt din 2005. Ne ocupăm cu producția și vânzarea de brânzeturi montane naturale. Oferim brânzeturi atât din lapte de oaie, cât și din lapte de vacă. Vă încurajăm să gustați biluțele, brânzica și brânza în variantă naturală sau afumată. Avem, de asemenea...
...Lapte de capră, Lapte de vacă, Lapte de oaie sau Lapte de bivoliță. Alegeți din diverse tipuri de brânză presată, cu coajă florată, cu mucegai albastru, cu coajă periată și multe altele. Vă așteptăm cu nerăbdare pentru a vă împărtăși pasiunea noastră. Angajamentele noastre Selecționăm în fiecare zi cele mai bune produse de la agricultorii și furnizorii noștri care respectă un caiet de sarcini...
Spania, Alaior
... a laptelui pe care îl folosim în procesul zilnic de producție a brânzeturilor noastre. Elaborăm și comercializăm brânzeturi atât din lapte crud, cât și din lapte pasteurizat, în diferite formate și dimensiuni, și cu diferite tipuri de maturare. Alcaidús, s.l. produce brânzeturi de cea mai bună calitate, protejate prin denumirea de origine controlată "Mahón-Menorca" din anul 2008.
Cele mai bune specialități lactate artizanale din lapte de vacă și de capră.
Suntem producători de brânză feta din lapte de capră, oaie și vacă din 1957. Produse în condiții igienice în facilități moderne conform standardelor TSE, Codul Alimentar Turc, ISO 9001 și HACCP. Vă invităm la fabrica noastră.
Portugalia, Vale De Cambra
...ceea ce le conferă o identitate unică. PRODUSE: Avem disponibile Brânzeturi Tradiționale Portugheze, din Lapte de Vacă, din Lapte de Oaie, din Lapte de Capră și din Amestec (Lapte de Vacă și Oaie), precum și Brânzeturi Universale (Brânză Bară și Brânză Bilă). PIAȚĂ: Pe lângă ampla implantare la nivel național, produsele Indulac / Martins & Rebello (M&R) sunt disponibile în întreaga lume, un fapt...
Luxemburg, Luxembourg
...jambonuri iberice, lomo și chorizo, și brânzeturi manchego din lapte de oaie sau dintr-un amestec de lapte de oaie, capră și vacă. O linie de conserve de pește și legume oferă o abordare foarte precisă a producției spaniole de legume, precum și a cultului peștelui care domnește în Spania. În cele din urmă, o selecție de preparate gătite în conserve, tipic spaniole, precum și diferite cadouri pentru toate ocaziile sunt, de asemenea, la dispoziția dumneavoastră.
Spania, Campo De Caso -principado De Asturias
...Producție artizanală de "Quesu Casín". Considerat unul dintre cele mai vechi din Europa. Elaborat din lapte integral de vacă casina sau "asturiană de munte", originară din Concejo de Caso (Principatul Asturias). Această companie, condusă de Marigel Álvarez Martínez, are o experiență de 23 de ani în producția acestui brânză, primind premii în diverse competiții agroalimentare, distincția de...
Italia, Squillace
O companie de top în fabricarea brânzeturilor și altor produse lactate, cu peste 30 de ani de experiență dovedită în creșterea oilor, în prezent Dedoni produce o mare varietate de produse și introduce, de asemenea, produse din lapte de vacă. Produsele noastre sunt realizate conform tradiției și tuturor reglementărilor UE. Distribuim produsele noastre către câteva GDO celebre, precum AUCHAN...
Belgia, Vielsalm
Vasedel este o companie situată în Ardeni, înființată în 1987. Specializată în producția de brânză proaspătă din lapte de vacă și de capră. Activă în Europa și Africa de Nord, brânzăria Vasedel se poziționează ca producător de brânză sănătoasă.
Italia, Almenno San Salvatore
PRODUCȚIE ȘI VÂNZARE EN-GROS de brânzeturi din lapte de vacă și capră: Branzi, Formagella Valle Imagna, Delicapra...
Italia, Crotone
Companie care comercializează produse alimentare tipice de excelență din sudul Italiei. Orientați în principal spre export, privilegiem vânzarea de produse precum brânzeturi din lapte de vacă și brânzeturi de oaie, vinuri, mezeluri, uleiuri, conserve alimentare, mezeluri halal. Sediul nostru este în Calabria, la Crotone, iar specializarea noastră constă în identificarea de companii de calitate, dar cu dimensiuni medii, încă nu foarte cunoscute sau dezvoltate, dar cu mari potențiale de creștere, cu intenția de a crește și valorifica producția lor, în special în străinătate.
Produsează Fior di Latte, mozzarella din lapte de bivol, brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, ricotta din lapte de oaie și capră, ricotta din lapte de bivol și iaurt din lapte de vacă, bivol și capră.
Brutăria noastră produce brânzeturi proaspete și maturate din lapte de oaie și vacă, folosind lapte proaspăt de la propria fermă.
Din 1956, Cooperativa agricolă de lapte din Saint Bonnet de Salers produce brânză. Aceasta fabrică CANTAL cu Apel de Origine Controlată din lapte crud. De asemenea, produce un CANTAL AOP din lapte crud, realizat exclusiv din lapte de vacă de rasă Salers.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play