Biochamps este o companie artizanală independentă de orice grup industrial, situată în Lézat, în Ariège, între Toulouse și Pirinei, care oferă o gamă completă de produse proaspete pe bază delaptedevacă, de oaie și de soia.
Din 1987, Biochamps transformă produse provenite exclusiv din agricultura ecologică: nu există coexistență în cadrul procesului lor de producție între materii prime ecologice și neecologice.
... elaborarea brânzeturilor dinlapte crud, atât de oaie, cât și din amestec (oaie, capră și vacă), evidențiind brânzeturile de oaie cu Denumirea de Origine DO "Queso Zamorano" și brânza noastră CASTELLANO care deține IGP "Castellano". De asemenea, merită menționată specialitatea noastră, brânza "Ibérico". Elaborată cu un amestec special delapte crud de oaie, capră și brânză. De asemenea, producem brânzeturidinlapte pasteurizat.
...cărămidă de oaie, brânză de oaie cu ardei Espelette, tomme capră-oaie, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty dinlapte crud frecat cu ardei Espelette, tomme capră. Casa Agour oferă brânzeturi întregi, brânzeturi semidegresate, porționate, tăiate în felii.
De mai bine de 30 de ani, ONETIK este o braserie situată în Țara Bascilor.
ONETIK colectează laptede la peste 150 de producători delaptede oaie și 200 de producători delaptedevacădin regiunea Pirineilor, adică în total peste 33 de milioane de litri delapte, pentru a-i transforma în brânzeturi autentice. Astfel, ONETIK produce și comercializează o gamă largă debrânzeturi, inclusiv brânzeturidinlaptede oaie, vacă și capră, dar și dinlapte mixt. Braseria oferă, de asemenea, brânzeturi cu pastă presată necoaptă, modelate în diferite forme, cu diferite arome și diverse maturări.
Fabrica de prelucrare a laptelui Ryszard Smolenia se află în Pieniążkowice, în județul Małopolska. Activitatea noastră se desfășoară neîntrerupt din 2005.
Ne ocupăm cu producția și vânzarea debrânzeturi montane naturale. Oferim brânzeturi atât dinlaptede oaie, cât și dinlaptedevacă. Vă încurajăm să gustați biluțele, brânzica și brânza în variantă naturală sau afumată. Avem, de asemenea...
...Laptede capră, Laptedevacă, Laptede oaie sau Laptede bivoliță. Alegeți din diverse tipuri de brânză presată, cu coajă florată, cu mucegai albastru, cu coajă periată și multe altele. Vă așteptăm cu nerăbdare pentru a vă împărtăși pasiunea noastră. Angajamentele noastre Selecționăm în fiecare zi cele mai bune produse de la agricultorii și furnizorii noștri care respectă un caiet de sarcini...
... a laptelui pe care îl folosim în procesul zilnic de producție a brânzeturilor noastre. Elaborăm și comercializăm brânzeturi atât dinlapte crud, cât și dinlapte pasteurizat, în diferite formate și dimensiuni, și cu diferite tipuri de maturare. Alcaidús, s.l. produce brânzeturide cea mai bună calitate, protejate prin denumirea de origine controlată "Mahón-Menorca" din anul 2008.
Suntem producători de brânză feta dinlaptede capră, oaie și vacădin 1957. Produse în condiții igienice în facilități moderne conform standardelor TSE, Codul Alimentar Turc, ISO 9001 și HACCP. Vă invităm la fabrica noastră.
...ceea ce le conferă o identitate unică.
PRODUSE:
Avem disponibile Brânzeturi Tradiționale Portugheze, dinLaptedeVacă, dinLaptede Oaie, dinLaptede Capră și din Amestec (LaptedeVacă și Oaie), precum și Brânzeturi Universale (Brânză Bară și Brânză Bilă).
PIAȚĂ:
Pe lângă ampla implantare la nivel național, produsele Indulac / Martins & Rebello (M&R) sunt disponibile în întreaga lume, un fapt...
...jambonuri iberice, lomo și chorizo, și brânzeturi manchego dinlaptede oaie sau dintr-un amestec delaptede oaie, capră și vacă. O linie de conserve de pește și legume oferă o abordare foarte precisă a producției spaniole de legume, precum și a cultului peștelui care domnește în Spania. În cele din urmă, o selecție de preparate gătite în conserve, tipic spaniole, precum și diferite cadouri pentru toate ocaziile sunt, de asemenea, la dispoziția dumneavoastră.
...Producție artizanală de "Quesu Casín". Considerat unul dintre cele mai vechi din Europa. Elaborat dinlapte integral devacă casina sau "asturiană de munte", originară din Concejo de Caso (Principatul Asturias). Această companie, condusă de Marigel Álvarez Martínez, are o experiență de 23 de ani în producția acestui brânză, primind premii în diverse competiții agroalimentare, distincția de...
O companie de top în fabricarea brânzeturilor și altor produse lactate, cu peste 30 de ani de experiență dovedită în creșterea oilor, în prezent Dedoni produce o mare varietate de produse și introduce, de asemenea, produse dinlaptedevacă. Produsele noastre sunt realizate conform tradiției și tuturor reglementărilor UE. Distribuim produsele noastre către câteva GDO celebre, precum AUCHAN...
Vasedel este o companie situată în Ardeni, înființată în 1987.
Specializată în producția de brânză proaspătă dinlaptedevacă și de capră.
Activă în Europa și Africa de Nord, brânzăria Vasedel se poziționează ca producător de brânză sănătoasă.
Companie care comercializează produse alimentare tipice de excelență din sudul Italiei. Orientați în principal spre export, privilegiem vânzarea de produse precum brânzeturidinlaptedevacă și brânzeturide oaie, vinuri, mezeluri, uleiuri, conserve alimentare, mezeluri halal. Sediul nostru este în Calabria, la Crotone, iar specializarea noastră constă în identificarea de companii de calitate, dar cu dimensiuni medii, încă nu foarte cunoscute sau dezvoltate, dar cu mari potențiale de creștere, cu intenția de a crește și valorifica producția lor, în special în străinătate.
Din 1956, Cooperativa agricolă delaptedin Saint Bonnet de Salers produce brânză. Aceasta fabrică CANTAL cu Apel de Origine Controlată dinlapte crud. De asemenea, produce un CANTAL AOP dinlapte crud, realizat exclusiv dinlaptedevacăde rasă Salers.