Germania, Nürnberg
... sa distincte. Brânza Cheddar este cunoscută pentru versatilitatea sa și este utilizată frecvent în diverse preparate, cum ar fi sandvișuri, burgeri, macaroane cu brânză și salate. Poate fi feliată, rasă sau topită, ceea ce o face potrivită pentru o gamă largă de aplicații culinare. Brânza se potrivește bine cu fructe precum merele și perele, precum și cu biscuiți și pâine.
Franța, Lognes
PROXES France concepe, fabrică și comercializează echipamente sub mărcile STEPHAN, FRYMAKORUMA, TERLET pentru industriile agroalimentare, farmaceutice și cosmetice. Gama noastră include cuțite-gătitoare, reactoare sau schimbătoare de căldură cu suprafață răcită. Forța principală a grupului, lider mondial în aceste domenii de activitate, este de a vă oferi linii complete care integrează elementele ...
Estonia, Tallinn
...Brânza noastră topită în porții este un articol excelent de consum masiv pe rafturile supermarketurilor din întreaga lume. Este ambalată în cutii rotunde și frumoase, în format standard, cu opt porții, având un total de 140g. Fiecare porție de brânză este înfășurată ordonat în benzi de folie de aluminiu, cu deschiderea pentru a menține prospețimea în ambalaj. Produsul are o durată de viață de...
...Brânză cu aromă de lapte, gust dulce și textură moale și topită în gură.
Elveția, Langnau Im Emmental
...Mixerul de brânză KASAG se remarcă prin amestecarea uniformă și delicată a celor mai diverse ingrediente. Acesta este compus dintr-un recipient, un mixer coaxial și conexiuni personalizate. Fundul și mantaua sunt răcite și sunt dotate cu un înveliș izolator sudat etanș. Mixerul de brânză KASAG poate fi mutat cu ușurință cu un cărucior cu palet. Rezervorul tampon KASAG pentru brânză topită dispune de un mixer cu ancoră cu racletă și este echipat cu o pompă la ieșire.
Belgia, Nivelles
... de Alain Vedrines, maestrul nostru brânzar, și inspirată dintr-o rețetă ancestrală, 1815 Waterloo se va potrivi perfect pentru a celebra bicentenarul celei mai celebre bătălii. Fabricată din lapte bio provenit din verdeața regiunii Vielsalm, aceasta are toate calitățile pentru a oferi o experiență senzorială imperială iubitorilor de produse de calitate. De formă rotundă, această brânză mică cu găuri se învechește sub coaja sa timp de mai mult de două luni pentru a se invita cu deliciu la toate mesele voastre. Bună peste tot! Răzuită pentru gratinuri, pentru a intensifica preparatele...
Germania, Hamburg
... distinctiv și textura specială. Brânza Cheddar este cunoscută pentru versatilitatea sa și este adesea folosită în diverse preparate, cum ar fi sandvișuri, burgeri, macaroane cu brânză și salate. Poate fi tăiată felii, dată pe răzătoare sau topită, fiind astfel potrivită pentru o varietate de aplicații culinare. Brânza se potrivește bine cu fructe precum merele și perele, precum și cu biscuiți și pâine.
Germania, Bad Bramstedt
...Privind untul de ierburi topit pe o bucată frumoasă de pește sau carne, îți face gura apă. Ce ar fi un steak suculent la grătar, o baghetă crocantă, o cartofă la cuptor fierbinte sau brânză raclette topită fără acest minunat cubuleț de unt? Indiferent dacă este vorba de carne, legume la grătar, pește sau pur și simplu pe o bucată de pâine – de acum poți să-ți faci propriul unt. Tot ce ai nevoie este sarea noastră de condimente genială. Nimic nu mai stă în calea plăcerii untului, nu va fi mai gustos. Conținut: 30,00 g Număr articol: 480816...
Polonia, Warszawa, Poland
...Permeatul este obținut din lapte degresat proaspăt pasteurizat, care este obținut prin ultrafiltrarea laptelui pentru a extrage proteinele și grăsimile. Produsul este apoi uscat folosind tehnici avansate de uscare prin pulverizare. Produsul este uneori denumit "zer deproteinizat" atunci când este obținut din zer. Deoarece permeatul de zer este bogat în lactoză, dar sărăcă în proteine, poate fi utilizat pentru fabricarea dulciurilor, produselor de panificație și grăsimilor. De asemenea, este adăugat la înghețată, brânză topită, băuturi și cosmetice.
Franța, Montmorot
...Produs exclusiv în Jura din lapte crud și în mod tradițional. Toate brânzeturile noastre raclette provin din mici brânzării din Jura, alese cu grijă pentru rigurozitatea și calitatea muncii lor. Această roată de brânză, cântărind între 6 și 7 kg, rotundă și aurie, este consumată în principal topită, însoțită de cartofi în coajă, carne de vită uscată, jambon crud afumat și alte produse afumate.
Finlanda, Turku
...Acest brânză Bergamino are o crustă albă, catifelată, comestibilă, cu o structură moale și topită, îmbunătățită de gustul delicat al laptelui de capră. Ingrediente Laptele de capră, sare, cheag, Penicillium. Originea laptelui Italia Aspect Brânză de culoare albă cu o coajă comestibilă Consistență Moale și densă Volum: 150g (±10%)...
Italia, Alberobello
...Mașina este concepută pentru producția de fâșii de brânză topită folosite pentru a compune stracciatella, umplutura burratelor. Mașina este realizată integral din OȚEL INOX AISI 304, cu unele părți din POLIMERI speciali, adecvați pentru contactul cu alimentele. Mașina este BREVETATĂ și se distinge de alte similare disponibile pe piață prin: fâșie rugoasă cu aderență ridicată a smântânii...
Spania, Legasa
Bulgaria, Dobrich
...potrivit pentru toate mașinile de dozare pentru ulei, brânză de vaci, brânză topită - Compania "Pandur" SRL a dezvoltat și implementat o linie pentru sortarea, ambalarea, etichetarea și sigilarea uleiului. potrivit pentru - pachete ieșite de la FASA, TREPKO dozare 125 sau alt produs...
Slovenia, Krmelj
...Lasagna din spelt, realizată din făină de spelt, oferă o reinterpretare unică a clasicului preparat italian. Cu aroma sa de nuci și ușor dulce, lasagna din spelt adaugă o adâncime plăcută rețetelor tradiționale de lasagna. Foițele de lasagna, create din făină de spelt, au o textură delicată, dar robustă, care se menține frumos sub straturile de sosuri bogate, brânză topită și umpluturi savuroase...
Franța, Marseille
... moyennes pour 100 g)":"VALORI NUTRIȚIONALE (date medii pentru 100 g)","Texture":"Textură","Fromage frais à pâte filée":"Brânză proaspătă cu pastă filată","247 Kcal":"247 Kcal","0.50g":"0.50g","Escherichia Coli":"Escherichia Coli","pH":"pH","Valeur énergétique (kJ)":"Valoare energetică (kJ)","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE","Absence dans 25 g":"Absență în 25 g...
Austria, Guntramsdorf
...Husa din fibră de celuloză cu impregnare de fum înlocuiește afumarea convențională. NaloSmoke Husa din fibră de celuloză cu impregnare de fum înlocuiește afumarea convențională. Domeniul de aplicare: Cârnați afumați, produse din șuncă gătite și brânză topită afumată. Avantajele produsului: - Transferul de fum direct în timpul procesului de gătire pe suprafața produsului - Economisirea...
Produse corespunzătoare
NaloSmoke
NaloSmoke
Alte produse
NaloPro G1
NaloPro G1
Germania, Karlsruhe
...cât și în proces. Gama variază de la aplicații mai generale până la aplicații dezvoltate special pentru nevoile individuale ale clienților. Aplicații exemplare includ: lapte, unt și tartinabile, mozzarella, lapte praf, WPC, brânză tare și brânză topită. Dacă produsele dumneavoastră nu se regăsesc în această listă exemplară, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm!
Franța, Saint-Etienne
...Brânză cu pastă mucegăită din lapte de vacă pasteurizat, pasta sa este albă, netedă, cu deschideri și mucegaiuri. Textura sa este fină și topită, fermă, non-adezivă. Gustul său picant, specific brânzei albastre, va intensifica aroma preparatelor tale; pizza, salate, sosuri sau ca ingredient.
Franța, Plaisir
... lactate (brânză proaspătă, brânză topită, lapte concentrat...) Preparatele culinare (ciorbe, sosuri, piureuri, maioneză, ulei...) Produse cosmetice (geluri, creme...) Încălzire, răcire, cristalizare, pasteurizare, sterilizare Furnizor: Waukesha Cherry-Burrell...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediente (ingrediente; 48% brânză topită (lapte) (45% brânză topită, cheag de origine [brânză (lapte), 29% camembert (lapte), apă, unt (lapte), proteine săruri de topire (E452, E331), amidon, sare], făină (grâu, orz măcinat), apă, ulei de rapiță, sare, agenți de dospire (E450, E500), ulei de floarea-soarelui, oțet, drojdie, emulgatori (E471 (rapiță), E322) din campanii, pătrunjel uscat preparat; friteuză; prăjiți 2’30 min la 175°C, nu le gătiți prea mult. Prăjiți sau coaceți produsele până când sunt gata.
Italia, Sassello
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici la grătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete la grătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
Germania, Weißensberg
...Precise la dozare, flexibile în aplicare. Construcție modulară până la 32 de unități de dozare. Utilizare versatilă pentru produse lichide și pastoase. Exemple: iaurt natural, iaurt cu fructe, brânză de vaci, brânză topită, brânză de gătit, brânză proaspătă, quark, miere, gem, unt, margarină, pateuri, produse cu conținut redus de grăsimi, maioneză, ketchup etc.
Franța, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, filială a Grupului Savencia, comercializează și dezvoltă o gamă largă de brânzeturi, atât proaspete, cât și congelate: emmental, mozzarella, brânzeturi proaspete, brânză de capră, creme de brânză, brânză topită. Utilizate ca ingrediente funcționale, produsele noastre sunt destinate BtoB (IAA, distribuitori…) în Europa și în întreaga lume. Oferim, de asemenea, un serviciu...
... sistem continuu,*Mașini pentru brânză topită,*Pastorizatoare cu plăci și schimbătoare de căldură,*Rezervoare pentru stocarea, transportul, încălzirea și răcirea laptelui, centrifuge și pompe personalizate. Uzermak, care a fost prima companie care a introdus pe piață mașini și echipamente care nu sunt fabricate în Turcia, se mândrește în acest an cu prezentarea mașinii pentru brânză cremă cu capacitate...
Franța, Marmoutier
Compania KARL SCHNELL concepe și fabrică mașini și instalații pentru transformarea industrială a produselor pe bază de carne sau brânză topită, a alimentelor pentru animale, a preparatelor de tip catering și a dulciurilor. Gama de produse a KARL SCHNELL oferă o paletă completă de soluții pentru industria agro-alimentară, de la mașini individuale la linii complete de producție, de la recepția...
De peste 20 de ani, FTE își pune experiența la dispoziția dumneavoastră și este specializată în subcontractarea industrială atât din perspectiva oțelurilor și inoxului (conducte, sudură) cât și din perspectiva electricității industriale și automatizării. FTE oferă întreaga gamă de produse din tablă: camere de control, pupitre, dulapuri, cutii și diverse, cuptor continuu pentru brânză topită...
Belgia, Engis
... brânză topită - industria de patiserie și biscuiterie - tratamentul legumelor conservate sau congelate - tratamentul cartofilor - elaborarea diverselor produse lactate - completarea minerală a băuturilor și cerealelor - tratamentul tăițeilor și pastelor instant - tratamentul uleiurilor și grăsimilor - drojdii și fermentații, etc. Gama de produse a companiei Prayon se articulează în jurul a două mari familii: acidul fosforic purificat și sărurile speciale (săruri sodice, potasice și calcique).
Belgia, Assent
... produse de 180 de produse lactate diferite. Aceste produse sunt produse de marcă și produse de marcă proprie. Oferte de produse: Iaurt Deserturi Brânză proaspătă Emmental Brânză topită Mascarpone Mozzarella Smântână Cremă de cafea...
Spania, Piedrabuena
Fabricarea de mașini pentru industria agroalimentară, automatizarea proceselor productive. Repararea mașinilor. Clești pentru roboți. Specialiști în: dozarea tuturor tipurilor de produse, lichide, ulei, brânză topită, brânză proaspătă, solide precum orez, conserve... Elevatoare pentru cărucioare cutter. Clești pentru roboți antropomorfi. Matrițe pentru marțipan și produse similare. Procese pentru brânzeturi cu arome, trufă, chili, usturoi negru...
Țările populare pentru acest termen de căutare