Franța, Lognes
PROXES France concepe, fabrică și comercializează echipamente sub mărcile STEPHAN, FRYMAKORUMA, TERLET pentru industriile agroalimentare, farmaceutice și cosmetice. Gama noastră include cuțite-gătitoare, reactoare sau schimbătoare de căldură cu suprafață răcită. Forța principală a grupului, lider mondial în aceste domenii de activitate, este de a vă oferi linii complete care integrează elementele ...
Franța, Montmorot
...Produs exclusiv în Jura din lapte crud și în mod tradițional. Toate brânzeturile noastre raclette provin din mici brânzării din Jura, alese cu grijă pentru rigurozitatea și calitatea muncii lor. Această roată de brânză, cântărind între 6 și 7 kg, rotundă și aurie, este consumată în principal topită, însoțită de cartofi în coajă, carne de vită uscată, jambon crud afumat și alte produse afumate.
Franța, Marseille
... moyennes pour 100 g)":"VALORI NUTRIȚIONALE (date medii pentru 100 g)","Texture":"Textură","Fromage frais à pâte filée":"Brânză proaspătă cu pastă filată","247 Kcal":"247 Kcal","0.50g":"0.50g","Escherichia Coli":"Escherichia Coli","pH":"pH","Valeur énergétique (kJ)":"Valoare energetică (kJ)","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE","Absence dans 25 g":"Absență în 25 g...
Franța, Saint-Etienne
...Brânză cu pastă mucegăită din lapte de vacă pasteurizat, pasta sa este albă, netedă, cu deschideri și mucegaiuri. Textura sa este fină și topită, fermă, non-adezivă. Gustul său picant, specific brânzei albastre, va intensifica aroma preparatelor tale; pizza, salate, sosuri sau ca ingredient.
Franța, Plaisir
... lactate (brânză proaspătă, brânză topită, lapte concentrat...) Preparatele culinare (ciorbe, sosuri, piureuri, maioneză, ulei...) Produse cosmetice (geluri, creme...) Încălzire, răcire, cristalizare, pasteurizare, sterilizare Furnizor: Waukesha Cherry-Burrell...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediente (ingrediente; 48% brânză topită (lapte) (45% brânză topită, cheag de origine [brânză (lapte), 29% camembert (lapte), apă, unt (lapte), proteine săruri de topire (E452, E331), amidon, sare], făină (grâu, orz măcinat), apă, ulei de rapiță, sare, agenți de dospire (E450, E500), ulei de floarea-soarelui, oțet, drojdie, emulgatori (E471 (rapiță), E322) din campanii, pătrunjel uscat preparat; friteuză; prăjiți 2’30 min la 175°C, nu le gătiți prea mult. Prăjiți sau coaceți produsele până când sunt gata.
Franța, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, filială a Grupului Savencia, comercializează și dezvoltă o gamă largă de brânzeturi, atât proaspete, cât și congelate: emmental, mozzarella, brânzeturi proaspete, brânză de capră, creme de brânză, brânză topită. Utilizate ca ingrediente funcționale, produsele noastre sunt destinate BtoB (IAA, distribuitori…) în Europa și în întreaga lume. Oferim, de asemenea, un serviciu...
Franța, Marmoutier
Compania KARL SCHNELL concepe și fabrică mașini și instalații pentru transformarea industrială a produselor pe bază de carne sau brânză topită, a alimentelor pentru animale, a preparatelor de tip catering și a dulciurilor. Gama de produse a KARL SCHNELL oferă o paletă completă de soluții pentru industria agro-alimentară, de la mașini individuale la linii complete de producție, de la recepția...
Țările populare pentru acest termen de căutare