Polonia, Brzozów
...Tahini este o pastă din susan prăjit, foarte populară în Orientul Mijlociu. Câștigăm din ce în ce mai multă popularitate datorită conținutului ridicat de nutrienți, vitamine și minerale. Este folosit pentru a prepara pasta de năut numită hummus, baba ghanoush (un fel de mâncare din vinete), halva, sos tahini, dip, și este adăugat la prăjituri și deserturi. Semințele de susan conțin vitamine: A...
Bulgaria, Kalofer
Ferma de albine Popovi este o mică fermă de familie, care produce miere organică și produse apicole. A fost înființată de Grozdan Popov, care a început să se ocupe de albine încă din 1996, ca un hobby. În 2004, împreună cu alți câțiva apicultori din Bulgaria, au devenit primii apicultori certificați de Balkanbiosert. După 18 ani de muncă asiduă, deținem 250 de stupi, din care producem miere de sal...
Bulgaria, Yambol
Suntem Agronik Ltd și activitățile noastre se bazează pe procesarea cerealelor agricole organice de înaltă calitate, cum ar fi einkorn, spelt, floarea-soarelui decorticată, coriandru, grâu, mei galben etc. Furnizorii noștri sunt fermieri certificați care, de-a lungul anilor, și-au dovedit calitatea. Colaborăm cu partenerii noștri pentru dezvoltarea fermierilor regionali, pentru a stimula producția...
Germania, Südbrookmerland
...Fără cereale, supliment alimentar complet vegetarian din diferite legume și ierburi. Fără coloranți, conservanți și arome. Ideal ca aditiv pentru hrana din conserve sau carne proaspătă, sau pentru curele Slab & Fit. Potrivit pentru hrănirea BARF*. * hrană crudă biologic adecvată.
Portugalia, Leiria
...Făinuri de ciuperci Procesul nostru de fabricație a făinii de ciuperci Aromas și Boletos constă în reducerea ciupercii la pulbere după deshidratare, fără adăugarea de amidon sau alt ingredient. Sugestii: făina noastră de ciuperci poate fi adăugată în prepararea oricărui fel de mâncare, cum ar fi supe, sosuri, pâine, paste, brânză, biscuiți, deserturi, printre altele. Disponibile: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Compoziție nutrițională per 100 g. Grăsimi - 1,3 % Carbohidrați - 78% Fibre - 14% Proteine - 15%...
Franța, Roubia
... subtile de cireșe, arome generoase de fructe roșii. Gust Intens, catifelat, note ușoare de coacăze, note generoase de cireșe, note generoase de fructe roșii, taninuri elegante, taninuri fine, rotund, corp structurat, bună intensitate, persistență lungă. Asocieri mâncare & vin Carne roșie la grătar, Carne albă, Vânat cu pene, Păsări de curte, Brânzeturi din lapte de vacă Temperatura de servire: 16° - 18° Culoare: Roșu Strugure: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alcool: 14,5% Conținut: 75 cl (Sticlă)...
Italia, Forlì
... Mărul este un cereal cu multiple proprietăți și care oferă multe beneficii: este bogat în substanțe minerale precum fier, magneziu, fosfor și siliciu. Are un efect întăritor asupra unghiilor și părului și susține sănătatea oaselor și a smalțului dentar. Prepararea mărului este foarte simplă; se poate găti la fel cum am găti un fel de mâncare din paste. Se aduce apa la punctul de fierbere, se adaugă cantitatea dorită de măr și se lasă să fiarbă pentru timpul necesar, care de obicei nu depășește 15-20 de minute.
...Produsele BIO sunt supuse unor reguli și cerințe stricte. Respectarea acestor norme este posibilă doar cu cele mai noi tehnologii. Uleiul de semințe de dovleac este, în forma sa naturală, bogat în substanțe nutritive benefice, cum ar fi multe vitamine și micronutrienți. Cu substanțele sale biologic active și grăsimile polinesaturate, uleiul de semințe de dovleac îmbogățește orice fel de mâncare...
Italia, Reggio Emilia
...În această cutie delicioasă cu mâncare italiană veți găsi aromele autentice italiene, cu spaghete artizanale asociate cu sosul gustos de roșii cherry, ulei de măsline extravirgin biologic, oțet balsamic din Modena, maturat 5 ani și brânză Parmigiano Reggiano maturată 24 de luni. Această cutie cu prânz italian conține: - Spaghete din semolă de grâu dur 500g - Sos de roșii cherry 690g - Ulei de măsline extravirgin 250ml - Oțet balsamic maturat 5 ani 250ml - Brânză Parmigiano Reggiano ambalată vid 24 de luni 750g...
Italia, Milano
... în usturoi negru este complet fizic, natural. Nu sunt folosite aditivi sau produse chimice de niciun fel. Utilizarea usturoiului în mâncare și studiile nutriționale sau de sănătate nu dezvăluie niciun efect biologic negativ. În ultimii ani, bucătarii au acordat o mare atenție usturoiului negru, folosindu-l pentru a condimenta preparate din pui, pește etc. Comparat cu usturoiul proaspăt, usturoiul negru nu eliberează un gust puternic și agresiv datorită conținutului redus de alicină, care a fost convertită, în timpul procesului de producție, în compuși antioxidanți.
Franța, Nantes
Restauratori și catering biologic. Bucătărie biologică de sezon în acord cu produsele și producătorii locali Vânzare pe loc și la pachet Închiriere de sală Livrare platouri cu mâncare Gătire lentă și la temperaturi scăzute Stăpânirea bucătăriei vegetariene și vegane Bazat în Nantes, Loire Atlantique. Bucătărie Pământ Mare, bucătărie de terroir...