Spania, El Perello
...Miere de Brad. Caracteristici: Culoare: chihlimbar cu nuanțe roșiatice clare. Aromă: florală cu un component caracteristic intens și persistent de frunze de toamnă, humus, ciuperci. Gust: dulce cu note amare, sărate și frecvent acide. Zona de producție: Toată Peninsula Iberică. Culoare: chihlimbar cu nuanțe roșiatice clare. Aromă: florală cu un component intens și persistent. Gust: dulce cu note amare caracteristice. Zona de producție: Toată Peninsula Iberică.
... său gras echilibrat, ceea ce o face o opțiune ideală pentru fripturi, grătare sau rețete gourmet. Provenind de la porci iberici de peste 10 luni, această tăietură oferă un gust intens și caracteristic pe care iubitorii de carne iberică îl apreciază. Perfect pentru cei care caută o experiență culinară autentică și de înaltă calitate.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Realizat din părți selectate de carne ale porcilor iberici, Chorizo de Bellota Ibérico Longaniza oferă o culoare roșu-portocalie intensă, cu o textură moale și un aromă intensă, în care paprika folosită în preparare se evidențiază delicat. Cu un gust intens și pătrunzător dat de Presa Iberică pe care o folosim în elaborare, Chorizo de Bellota Ibérico Longaniza cucerește cele mai exigente palate. SKU:671000 Greutate:0.4 kg Greutate la expediere:0.6 kg...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Centru de paletă deshuesată, o piesă alungită și stilizată, cu tijă subțire. Prezintă o culoare roz, un gust excelent, un aromă profundă și grăsime fină. Piese elaborate manual, sărace în sare și cu o maturare între 24-30 luni. Proces de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală și odihnă în pivniță. Ingrediente: Paletă Ibérica Bellota, Sare Greutate: 1,400 Kg...
Spania, Badajoz
...Șuncă Iberică de Bellota tăiată manual de un maestru tăietor acreditat și ambalată în vid pentru a păstra tot aroma și gustul său. Greutate aproximativă: 100 g.
Spania, Guijuelo (salamanca)
DIN 1983 Produse Cărnicioase BRISA, S.L. este o companie de familie situată în Guijuelo, cu peste 35 de ani de experiență în elaborarea produselor iberice de cea mai înaltă calitate. Începuturile sale datează din martie 1983, într-o mică fabrică de aproximativ o mie de metri pătrați în centrul orașului Guijuelo. Locul unde au fost construite primele instalații era o veche fabrică de foie gras num...
Spania, Cadrete-Zaragoza
... peninsula Iberică. Mărul care produce această varietate este cel mai vechi din Spania și îi datorez numele meu. Am fost premiat la concursul Terraolivo (Israel) cu medalie de aur. ÎȚI VOI PLĂCEA PENTRU CĂ Recoltarea mea este timpurie (prima săptămână din noiembrie). Atrac atenția iubitorilor de bucătărie tradițională. Simțul mirosului este strâns legat de memorie și vreau să te ajut să îți...
Spania, Guijuelo
...Șuncă Iberică Alta Gastronomía, hrănită cu ghinde 75% Dulceață, aromă intensă, parfum atrăgător, proaspătă și de lungă durată, acestea sunt toate nuanțele și subtilitățile pe care șunca Alta Gastronomía hrănită cu ghinde le oferă palatului. Infiltrațiile de grăsime fac ca fiecare felie să se topească în gură, permițându-i amintirii să dăinuie, aducându-ne reminiscențele celor peste patruzeci de...
Spania, Murcia
...Choricitos sunt un aperitiv original, realizat din materii prime galiciene de înaltă calitate. Choricitos Pepus sunt ideale pentru a fi degustate ca tapas sau pentru a însoți cele mai bune tocănițe. Recomandăm să le încălziți înainte de consum pentru a intensifica aroma.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play