Spania, El Puntal (murcia)
...Aromă de Jamon Iberic CONTAINER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Elveția, Hendschiken
... zahăr (glucoză, zahăr din amidon), antioxidanți (E331, E301), extracte de condimente, potențiatori de aromă (E621), arome). Ouă, pesmet, făină de soia integrală, lapte degresat, apă, vin alb, condimente, ceapă, potențiatori de aromă (E621), sare de masă. Se așază pe tăvi cu hârtie de copt și se introduc în cuptorul preîncălzit. Coacere: La 200°C, coaceți timp de aproximativ 25 de minute. Temperatura...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Centru de jambon dezosat. Prezintă o culoare roz, un gust excelent, un aromă profundă și grăsime fină. Piese elaborate manual, sărace în sare și cu o maturare între 24-30 luni. Proces de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală, odihnă în pivniță și dezosare. Greutate: 1,600 Kg Condiții de distribuție și transport: Dacă este ambalat vidat la o temperatură inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Proces de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală, odihnă în pivniță și dezosare. Greutate: 1,600 Kg...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Cunoștințele meșteșugarilor noștri și proprietățile gustative ale jambonului nostru sculptat manual Castro y González „Selecție” sunt ambalate în vid pentru a fi savurate mai târziu. Meșteșugarii noștri experți oferă fiecărei felii dimensiunea și grosimea potrivită, astfel încât să aibă cel mai bun gust și aromă posibilă. Ușor, practic. O plăcere perfectă pentru simțuri. SKU:616006 Greutate la expediere:0.2 kg...
Spania, Monroyo (teruel)
...Jamón serrano cu un proces de uscare de minimum 18 luni, maturat în crame, este lăsat să se odihnească pentru timpul necesar pentru a obține fuziunea grăsimilor, care au un aspect untos de culoare serrano strălucitoare. Colorarea la tăiere a jamónului rezervă trece prin roșu purpuriu cu ușoare vene de grăsime infiltrată în carnea slabă. Este un produs cu un gust delicat, aromă intensă și conținut...
Franța, Saint Lambert De La Potherie
...Trancheza de șuncă are o lungime de tăiere de 190 mm și o înălțime de 130 mm. Datorită acestei trancheze de șuncă, veți putea obține o grosime de tăiere de la 0,2 la 12 mm. Această trancheză de șuncă de culoare vintage (roșie) vă va permite să tăiați șuncile, cârnații și brânzeturile cu pastă tare pentru a obține prezentări frumoase. Optimizați aroma produselor dumneavoastră datorită grosimii de...
Spania, Guijuelo
...Șunca de umăr alimentată cu ghinde Alta Gastronomía debordează de arome intense și de prospețimea pajiștilor. Culoarea și aroma sa intense ne transportă direct în pivnița naturală unde șuncile de umăr au fost lăsate să se odihnească timp de mai mult de trei ani și jumătate, pregătite să încânte cele mai experimentate palate cu atingerea sa absolut perfectă de sare. Numai cele mai excepționale bucăți sunt clasificate ca Alta Gastronomía.
Spania, Guijuelo (salamanca)
... mediteraneană a Sus Scrofa Mediterraneus, autohtoni din celebrele deheșe spaniole, localizate în principal în Salamanca. Procesul de Sărare La Ibéricos Brisa, toate piesele sunt acoperite cu sare marină pentru a favoriza deshidratarea și conservarea acestora, contribuind astfel la dezvoltarea culorii și aromelor tipice ale produselor maturate. Acestea rămân în camera de sărare o zi pentru fiecare...
...derivate din lapte și gluten adăugat. Ingrediente: fesa de curcan italian, sare, arome și condimente, dextroză, fructoză, potențiator de aromă E 621, antioxidant E 316, conservanți E 250. Greutate: aproximativ Kg. 8,00 – 8,50 gătit întreg. Ambalare: curcanul destampat, după răcire, este învelit în ciorap protector reutilizabil, ulterior legat și, în final, ambalat sub vid în Cryovac transparent și pasteurizat.
Italia, Marciano Della Chiana
...Prosciutto Toscano DOP, în versiunea clasică cu os, este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante produse atunci când vorbim despre mezelurile toscane, atât pentru calitatea materiilor prime utilizate pentru realizarea și conservarea sa, cât și pentru gustul său intens și ușor sărat, capabil să încânte papilele gustative ale adulților și copiilor, fie consumat singur, fie însoțit de alte produse locale sau de o simplă felie de pâine proaspătă. În plus, Denumirea de Origine Protejată garantează calitatea și aroma sa caracteristică.
...Prosciutto de porc negru, cu o culoare roșie intensă și un gust puternic, amintește de aroma pădurii și are o dulceață profundă care provine din tipul de creștere și din hrana la pășune. De asemenea, procesarea, complet artizanală, se desfășoară cu respect pentru tradițiile noastre emiliene.
Spania, Badajoz
...Șuncă Iberică de Bellota tăiată manual de un maestru tăietor acreditat și ambalată în vid pentru a păstra tot aroma și gustul său. Greutate aproximativă: 100 g.
Franța, Carquefou
... bucată este apoi învelită într-un prosop și presată între două plăci, conferindu-i astfel forma sa paralelipipedică. Acest jambon este întotdeauna prezentat fără os. Feliile sunt de culoare roșie deschisă. Textura sa este moale și fragedă. Mirosul fructat al alcoolului și notele picante îi conferă un aromă caracteristică. Jambonul de Vendée este consumat în principal crud, în felii subțiri. Totuși, poate fi apreciat în mod tradițional gătit în felii mai groase și însoțit de moghete.
Regatul Unit, Slough
...{"A Versatile Spice":"O Condiment Versatil - Acest condiment savuros poate fi folosit întreg sau măcinat pentru a adăuga aromă oricărei rețete. Poate fi folosit întreg sau măcinat în rețete, smoothie-uri, latte-uri sau ceai. Un favorit pentru sărbătorile de iarnă, cuisoarele adaugă o aromă caldă, picant-dulce la cidru fiert sau vin roșu, eggnog și fructe poșate. Înainte de a glazura șunca gătită...
Spania, Cuarte De Huerva
...Prosciutto „5 Jotas” are un gust și un aromă incomparabile și durabile. La tăiere, dezvăluie o culoare uniformă și o consistență presărată cu diverse și lucioase fire de grăsime infiltrată. Maturare: 32 - 40 luni...
Germania, Südbrookmerland
...Schecko fit Schinkenknochen sunt făcute din cereale robuste, carne și sunt îmbogățite cu un aromă savuroasă de șuncă. Și pentru a rămâne crocante până la ultima firimitură, sunt ambalate într-un recipient practic, resigilabil! Dimensiune: 3 x 1,5 cm, 850 g în recipientul de păstrare.
Austria, Klagenfurt Am Wörthersee
... comparativ cu producția tradițională. Pentru delicatese aromate și cu gust bine definit. Cameră de maturare climatică Produseți carne sau cârnați artizanali? Salam, slănină, șuncă sau delicatese similare care trebuie să maturizeze mai mult pentru a-și dezvolta pe deplin gustul? Atunci, camera de maturare de la KKT Lackner este exact ceea ce aveți nevoie. O cameră de maturare asigură umiditatea și temperatura dorite și setate pe parcursul întregului proces de maturare. Produsele dumneavoastră pot dezvolta uniform gustul și aroma și sunt protejate de fluctuațiile de temperatură și...
Portugalia, Ferreira Do Zêzere
...Încearcă cartofii prăjiți ondulați cu aromă de ou prăjit și șuncă, uscați și crocanți, cu toată intensitatea gustului adevărat al cartofilor prăjiți.
Spania, Murcia
...Choricitos sunt un aperitiv original, realizat din materii prime galiciene de înaltă calitate. Choricitos Pepus sunt ideale pentru a fi degustate ca tapas sau pentru a însoți cele mai bune tocănițe. Recomandăm să le încălziți înainte de consum pentru a intensifica aroma.
Franța, Saint Christol De Rodières
...ingrediente : - 97 % Oțet de Vin Alb Vechi Organic* - 3 % Aromă Naturală - * Provenit din Struguri din Agricultura Organică - Preparat în butoaie de stejar - Nepasteurizat Sfaturi de utilizare : Cu o salată de andive cu nuci, roquefort sau o salată de mâche. Acest oțet va îmbogăți salatele de Crăciun cu andive, șuncă, emmental și miez de nucă proaspătă. Acest produs este fără alergeni și conservanți. Acest produs este disponibil de asemenea în cuburi de 3-5-10 litri, în butoaie de 220 litri și în containere de 1000 litri la cerere. De asemenea, în 25 cl.
Austria, Guntramsdorf
...Husa din plastic transferă culoare, fum sau aromă pe produsele de șuncă gătite și cârnații în pasul de gătire. NaloPro G1 NaloPro G1 Husa din plastic transferă culoare, fum sau aromă pe produsele de șuncă gătite și cârnații în pasul de gătire. Domeniul de aplicare: Produse de șuncă gătite și cârnați Avantajele produsului: Reducerea timpilor de procesare și, astfel, reducerea timpului și...
Germania, Breisach
... potrivesc, deoarece gustul acrișor acoperă aroma blândă și dulce a jambonului. Tăiat în fâșii sau cuburi, își dezvăluie aroma minunată în preparatele cu paste, alături de gnocchi, clătite sau în supe de legume și fasole. Producător: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Italia. Jambon crud uscat la aer din carne de porc. Ingrediente: carne de porc, sare de mare. A se păstra la rece între +1°C și +10°C. Produs din Italia. IT-99-L-CE...
... de fag și arin. Produse pe care le fabricăm includ cârnați, șuncă, slănină, afumături, fileuri, baleroni și produse din organe. Sperăm că, datorită atașamentului nostru față de tradiție și grijii pentru păstrarea gustului excelent, produsele noastre de mezeluri vă vor plăcea.
Țările populare pentru acest termen de căutare