Spania, El Puntal (murcia)
...Aromă de Jamon Iberic CONTAINER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Centru de jambon dezosat. Prezintă o culoare roz, un gust excelent, un aromă profundă și grăsime fină. Piese elaborate manual, sărace în sare și cu o maturare între 24-30 luni. Proces de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală, odihnă în pivniță și dezosare. Greutate: 1,600 Kg Condiții de distribuție și transport: Dacă este ambalat vidat la o temperatură inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Proces de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală, odihnă în pivniță și dezosare. Greutate: 1,600 Kg...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Cunoștințele meșteșugarilor noștri și proprietățile gustative ale jambonului nostru sculptat manual Castro y González „Selecție” sunt ambalate în vid pentru a fi savurate mai târziu. Meșteșugarii noștri experți oferă fiecărei felii dimensiunea și grosimea potrivită, astfel încât să aibă cel mai bun gust și aromă posibilă. Ușor, practic. O plăcere perfectă pentru simțuri. SKU:616006 Greutate la expediere:0.2 kg...
Spania, Monroyo (teruel)
...Jamón serrano cu un proces de uscare de minimum 18 luni, maturat în crame, este lăsat să se odihnească pentru timpul necesar pentru a obține fuziunea grăsimilor, care au un aspect untos de culoare serrano strălucitoare. Colorarea la tăiere a jamónului rezervă trece prin roșu purpuriu cu ușoare vene de grăsime infiltrată în carnea slabă. Este un produs cu un gust delicat, aromă intensă și conținut...
Spania, Guijuelo
...Șunca de umăr alimentată cu ghinde Alta Gastronomía debordează de arome intense și de prospețimea pajiștilor. Culoarea și aroma sa intense ne transportă direct în pivnița naturală unde șuncile de umăr au fost lăsate să se odihnească timp de mai mult de trei ani și jumătate, pregătite să încânte cele mai experimentate palate cu atingerea sa absolut perfectă de sare. Numai cele mai excepționale bucăți sunt clasificate ca Alta Gastronomía.
Spania, Guijuelo (salamanca)
... mediteraneană a Sus Scrofa Mediterraneus, autohtoni din celebrele deheșe spaniole, localizate în principal în Salamanca. Procesul de Sărare La Ibéricos Brisa, toate piesele sunt acoperite cu sare marină pentru a favoriza deshidratarea și conservarea acestora, contribuind astfel la dezvoltarea culorii și aromelor tipice ale produselor maturate. Acestea rămân în camera de sărare o zi pentru fiecare...
Spania, Badajoz
...Șuncă Iberică de Bellota tăiată manual de un maestru tăietor acreditat și ambalată în vid pentru a păstra tot aroma și gustul său. Greutate aproximativă: 100 g.
Spania, Cuarte De Huerva
...Prosciutto „5 Jotas” are un gust și un aromă incomparabile și durabile. La tăiere, dezvăluie o culoare uniformă și o consistență presărată cu diverse și lucioase fire de grăsime infiltrată. Maturare: 32 - 40 luni...
Spania, Murcia
...Choricitos sunt un aperitiv original, realizat din materii prime galiciene de înaltă calitate. Choricitos Pepus sunt ideale pentru a fi degustate ca tapas sau pentru a însoți cele mai bune tocănițe. Recomandăm să le încălziți înainte de consum pentru a intensifica aroma.
Țările populare pentru acest termen de căutare