Franța, Objat
...Ingrediente: Trimolină, gelatina, zahăr, apă, ciocolată neagră 66% (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), aromă naturală (căpșună, banană, zmeură, vișine, ghimbir, mandarină, mentă, vanilie), colorant: coșenilă, clorofilină, curcumină.
Franța, Domjean
... echivalează cu 18 porții. Aplicații: Bază de fructe: 1 kg de piure de fructe, 1 kg de smântână, 140 g de Gelée bavaroise, 260g de apă. Dispersați și dizolvați Gelée dessert în apă rece și încălziți soluția la 60-65°C amestecând. Amestecați preparatul cu piureul de fructe rece. Bateți smântâna. Nu o bateți prea tare, consistența ei trebuie să fie spumoasă. Smântâna bătută poate fi înlocuită cu bezea...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play