Ucraina, Novomoskovsk
...Paste din orez fără gluten cu legume, amarant, spirulină, cacao, banană, spanac, stevia și altele. Sooperfood Grăunțe de amarant. Cereale pentru mic dejun cu amarant expandat, bomboane de ciocolată și cremă fără zahăr, ulei de palmier, gluten. Uleiuri premium de amarant, chia, chimen negru. toate produsele fără zahăr, gluten, ulei de palmier...
Italia, Marmirolo
... conferă plasticitate aluatului, permițând realizarea întinderii tradiționale sau contemporane. Cu MAGRI FREE Napoletana, se obțin pizza și pâini cu alveolare dezvoltată, pufoase și cu o aromă delicată, comparabile cu un produs de panificație realizat din făină de grâu moale, dar 100% fără gluten. Disponibil în format sac cu fund pătrat de 1 kg, în cutii de 12 bucăți.
Polonia, Warszawa, Poland
...Glutenul de grâu hidrolizat este obținut din făină de grâu. În proces, proteina de gluten este separată de amidonul de grâu. Această proteină este hidrolizată enzimatic în proteine și peptide solubile mici înainte de uscare. Glutenul de grâu hidrolizat are o durată de conservare de 2 ani. Produsul trebuie păstrat în depozite uscate și răcoroase, fără acces la căldură sau apă. Foodcom furnizează partenerilor săi comerciali gluten de grâu hidrolizat în saci de 20-25 kg, big bags sau camioane la vrac.
Spania, Madrid
...Făină de orez. Aliment fără gluten. Pentru prepararea aluatului fără legături. - Făină de orez. Aliment fără gluten. Pentru prepararea aluatului fără legături. Fără conservanți adăugați.
Italia, Brescia
...Risibisi este un snack crocant organic pe bază de mazăre și orez. Risibisi sunt coapte, nu prăjite. Ideale pentru o gustare sau ca aperitiv, sunt o sursă bogată de proteine și fibre. De asemenea, sunt ideale pentru cei care urmează o dietă vegană sau fără gluten.
...Descoperiți noua gamă de fonduri 100% naturale, creată special de marca Lucul SA pentru cei care iubesc mâncarea și care se preocupă de o alimentație sănătoasă. Elegantă, ambalajele din metal protejează fondurile noastre fără gluten și fără sare adăugată. O experiență de peste 80 de ani, combinată cu un amestec subtil de tradiție și autenticitate, a permis dezvoltarea acestei noi game cu arome generoase, care va oferi gust și intensitate preparatelor dumneavoastră. Inspirați-vă din noi nuanțe de arome!
Franța, Carros
...Alegeți gustul fructat, precum și echilibrul între aciditate și dulceața macarons-ului cu zmeură. Latura sa delicată și gustoasă va fi pe placul tuturor! Greutatea macarons-ului: între 16 și 18g. Alergeni și intoleranțe: Fructe cu coajă, ou. Produs fără gluten.
Italia, Torino
Din 2002, Ekoterra Food, împreună cu partenerii săi producători din Turcia și Italia, a dezvoltat proiecte de transformare alimentară, pornind de la cultivare, pentru a oferi cele mai bune produse biologice și naturale. Ekoterra Food, cu sediul în Torino, îndeplinește cerințele specifice ale clienților, prin intermediul partenerilor de încredere, care sunt poziționați strategic în zonele unde sunt...
Italia, Calenzano
... ouă, soia, lactoză, grâu și gluten, fiind potrivită pentru toți cei care au cerințe alimentare speciale. Tubul din aluminiu permite utilizarea produsului fără risipă și este perfect reciclabil, iar capacul său „în formă de stea” permite utilizarea produsului și pentru garnisirea preparatelor. Încearcă-o și în varianta cu ierburi în tub, cu tot gustul ierburilor mediteraneene. Gustă Mayorice și în borcan, disponibilă în 6 arome și în convenabilul „family pack”! Produs fără gluten și vegan, certificat de Asociația Vegetariană Italiană.
...Gusci mici și delicioase de aluat fraged artizanal umpluți cu gem de caise. Crostatinele Forneria Veneziana sunt preparate cu FĂINI NATURAL FĂRĂ GLUTEN și fără utilizarea de făini cu gluten. În această variantă sunt, de asemenea, fără lapte și derivate. ALUATUL FRAGED este pe bază de făină de orez și hrișcă, amidon de porumb și orez, și ouă. O idee dulce pentru mari și mici, pentru o gustare simplă și autentică acasă sau la școală, sau pentru o pauză gustoasă la birou. Ideale de purtat în geantă sau rucsac, chiar și în excursie, datorită porțiilor practice de 40g. Disponibile și în alte arome.
Spania, Guardamar Del Segura
...La Quality Pizzafresh, pe lângă faptul că elaborăm baze de pizza artizanale gata pentru consum, tocmai am lansat o nouă varietate de baze de pizza care, în acest caz, nu conțin gluten și sunt perfecte pentru toate persoanele care au această alergie. Dispunem de o gamă variată de produse și le distribuim în orice parte a peninsulei. Datorită faptului că este un produs cu caracteristici speciale...
Germania, Bad Bentheim
...O mică istorie a orezului Orezul este cel mai important aliment pentru oamenii din Asia. A fost cultivat timp de 13.000 de ani. China produce cel mai mult orez, dar Thailanda este cel mai mare exportator de orez, urmată de Vietnam. Orezul este un cereal și există aproximativ două tipuri: orez Japonica (lipicios și scurt) și orez Indica (uscat și lung). Fiecare tip are variante cu diferite culori...
Turcia, Ankara
...Găsiți un depozit de sănătate în fulgii de porumb pe care îi puteți consuma în orice moment al zilei După cum știți, există multe moduri diferite de a consuma cereale. Cerealele pentru mic dejun Marketimes sunt fără gluten și vegane. Sunt un aliment natural, în special pentru cei cu boala celiacă. De asemenea, sunt un produs esențial pentru cei care doresc să urmeze o dietă. Le puteți alege...
... umană, sorgul este folosit în elaborarea făinurilor fără gluten, pâinilor, băuturilor fermentate și diverselor preparate tradiționale. De asemenea, este un ingredient important în producția de biocombustibili și este utilizat în industrii precum cea a alimentelor pentru animale și fabricarea produselor industriale. În plus, sorgul are un profil nutrițional benefic, deoarece conține antioxidanți, minerale precum fierul și magneziul, și este în mod natural liber de gluten, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
... utilizarea în preparatele de patiserie, în fabricarea pastelor, dar și în producția de produse de panificație. Adăugată la alte făini fără gluten, face aluatul mai elastic și ușor de lucrat. Este un aliment nutritiv, bogat în vitamine și săruri minerale, conține puține grăsimi și o cantitate mare de polifenoli, antioxidanți puternici. Procesele tehnologice utilizate de ILCAR, bazate doar pe tratamente mecanice și termice, fac din CHOCAR un aliment absolut natural, lipsit de orice aditiv chimic.
Germania, Hemer
... sau arome artificiale și fără produse secundare de origine animală. Alimentul nostru de performanță Sport & Agility de la Beckers Beste Tiernahrung a fost dezvoltat special pentru acest grup țintă ...... Aliment de performanță: Conținut ridicat de carne...
Spania, Campllong
...Ingrediente: 85% Măr, 15% Banane Acest produs se remarcă prin gustul și aroma caracteristică a bananei. Este unul dintre preferatele celor mici, mai ales acum cu noul format de băut. Ca întotdeauna, 100% natural și fără niciun fel de aditiv, fără zaharuri adăugate (doar conține zahărul propriu al fructului), fără conservanți și fără acid ascorbic. Este doar fruct!!!
Italia, Milano
...Fettuccinele sunt răspunsul pastei uscate la tagliatelle, mai plate și mai scurte. Această versiune "verde" cu făină de mazăre este o sursă de proteine și vitamine (în special A și E, dar și B1, B2, B9, C, K și acid folic). Mazărea verde conține diferite săruri minerale (potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, sulf, sodiu și zinc) și are un conținut scăzut de grăsimi. De asemenea, este bogată în fibre solubile, amidonuri și zaharuri, fiind un aliment ideal pentru corpul nostru.
Franța, La Seauve Sur Semene
...Pătrățele umplute cu ciocolată neagră 48% cacao fără lecitină. Biscuitul? Făină de orez, făină de porumb și 5% zahăr, atât! Ideal pentru micile dejun sănătoase și delicioase! Ingrediente: CIocolată NEAGRĂ 50% Făină de orez alb, făină de porumb, făină de orez integral, zahăr din trestie. Urme: Soia, Lapte, Fructe cu coajă lemnoasă, Arahide.
Polonia, Brzozów
...Făina de mei este obținută din boabe de mei măcinate - una dintre cele mai vechi cereale, cu numeroase beneficii pentru sănătate. Meiul este un aliment fără gluten care, prin consum, restabilește echilibrul acid natural în organism, îl curăță, combate radicalii liberi și ciupercile. Făina este ușor digerabilă, nu provoacă alergii, are un gust ușor de nucă și este mai ieftină decât alte produse...
Germania, Buxtehude
...Quinoa conține toate cele nouă aminoacizi esențiali, ceea ce este extrem de rar pentru un aliment de origine vegetală. Pe lângă proteinele vegetale, conține multe vitamine esențiale, nutrienți și minerale. Quinoa oferă, de asemenea, mai mult calciu decât grâul sau secara, de peste două ori mai mult fier și cu 50% mai mult vitamina E decât grâul. Acest produs este fără gluten.
Cehia, Zamberk
... completă excelentă, îmbogățită cu beneficii pentru sănătate, cum ar fi prebiotice, yucca, chelați, complex de îngrijire dentară și multe altele. BENEFICII - făcută din 70% ingrediente de origine animală - 50% carne de miel proaspătă - 16,7% ingrediente uscate de miel - 3,2% ficat de miel - fără gluten de grâu și porumb...
Franța, Paris
...Migdala este un aliment foarte apreciat, desigur pentru gustul său plăcut, dar mai ales pentru multiplele sale utilizări în bucătărie și în cosmetică și pentru numeroasele sale virtuți. Se savurează singură, în deserturi, în preparate. Se face lapte vegetal, ulei, unt și este utilizată în produse de frumusețe. Migdala este fructul migdalului și se deosebesc migdala dulce, Prunus amygdalus var...
Țările de Jos, Maarssen
... tulpină primară de Saccharomyces Cerevisiae, crescută pe melasă purificată îmbogățită, în condiții atent controlate, asigură absența drojdiei Candida albicans. De asemenea, deoarece nu intră în contact cu orzul (precum subprodusele din fabricile de bere, cum ar fi drojdia de bere), este fără gluten și sigură pentru persoanele cu boala celiacă. Număr EC: 614-750-7 Formula moleculară: Saccharomyces cerevisiae Număr CAS: 68876-77-7...
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Orez brun gros premium. Aliment verde din Rusia Aliment natural sfărâmicios de calitate superioară. Orezul ARATAY este cultivat pe soluri fertile în Regiunea Krasnodar, Rusia. Folosim tehnologie blândă. 2 ori mai puține îngrășăminte și fungicide. Orezul brun gros are un gândac mare care arată frumos. Amiloza medie. Rămâne sfărâmicios după gătire. Bun pentru risotto și pilaf. O garnitură...
Germania, Schoenebeck
...Prin gustul asemănător cerealelor, făina de amarant bio fără gluten este adesea folosită ca înlocuitor pentru cereale (pentru pâini, biscuiți, batoane de fructe, granola, hrană pentru bebeluși, ca agent de îngroșare pentru sosuri). Gustul asemănător cerealelor face ca făina de amarant bio fără gluten să fie predestinată ca înlocuitor de cereale în industria alimentară. Pentru produse de...
Italia, San Salvatore Telesino
La JELLY ICE este o companie specializată în producția și furnizarea de înghețate și semifreddo artizanale de înaltă calitate. Prezentăm o gamă modestă de înghețate cu cremă și sorbeturi din fructe, semifreddo, porții individuale, deserturi în pahar, conuri și vafe pentru înghețată, produse de unică folosință pentru gelaterii, patiserii, iaurtării și cafenele. Printre ofertele noastre se numără s...
Franța, Talant
... zaharoză, maltodextrină, acid citric. Fără gluten. Utilizare În utilizare liposolubilă: lăsați microparticulele să se dizolve bine pentru a obține un rezultat perfect (aproximativ 3 minute). Posibilitate de utilizare hidrosolubilă: diluați anterior înainte de a introduce în aparat. În gătire (macarons, prăjituri, …): respectați o gătire la temperaturi scăzute (sub 100°). În glazură: așteptați dizolvarea perfectă a particulelor. Dozare Între 0,5% și 1% per preparat. Certificare Produs certificat Halal, Casher, Vegan, Fără gluten Referință:CH22 În stoc:39 Produse Greutate:50 Gr...
Țările populare pentru acest termen de căutare