Franța, Paray Vieille Poste
...BIOVIT AM 100% suc pur de rodie bio Fără zahăr O textură fascinantă și un gust excepțional, o plăcere pentru papilele gustative cu toate beneficiile rodiei! Acest suc pur de rodie bio este fabricat în Franța din rodii siciliene. Gustul rodiei bine coapte la soare îl face pur și simplu delicios!
Germania, Bad Bentheim
...Ce este zahărul din floarea de cocos? Zahărul din floarea de cocos este un îndulcitor de origine naturală, provenit din nectar de floare de cocos. Zahărul din floarea de cocos este cunoscut și sub denumirea de „zahăr de cocos”. Zahărul din floarea de cocos organic este produs complet manual și oferă multor familii un venit stabil și regulat. Sucul dulce al florii de cocos este încălzit la foc mic...
Germania, Halle
„Naturalmente natural“ - NutriPur reprezintă 100% gust și naturalețe. În zilele noastre, trebuie să constatăm cu regret că multe alimente conțin coloranți, arome, conservanți și cantități mari de zahăr. De aceea, NutriPur și-a propus să aducă pe piață produse fără aditivi. Acest lucru este posibil datorită procesului de liofilizare blândă. Fructele sunt recoltate coapte la soare și apoi congelate...
Germania, Gnarrenburg
... frecvent de vegani. De asemenea, în domeniul gastronomic, siropul de agave este utilizat cu plăcere, de exemplu, pentru cocktailuri. Materiile prime, fabricate din diferite soiuri de agave în Mexic, constau din glucoză, dar în principal din fructoză (aproximativ 80%) și au, astfel, un indice glicemic foarte scăzut. Siropul de agave este adesea folosit ca înlocuitor pentru zahăr, fiind consumat...
...Alte ambalaje VRAC și SACHETE: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Acest zahăr integral, originar din America de Sud, este obținut prin presarea trestiei de zahăr și apoi prin evaporarea apei, înainte de a fi ras (de unde și numele său). Originar din Costa Rica, Zahărul de Trestie Rapadura VIJAYA este nerafinat și prezintă o granulometrie neregulată. Conținutul său ridicat de melasă îi conferă această culoare brun închis și un parfum ușor caramelizat. Îi trezește papilele gustative și oferă plăceri intense. Totuși, este important să nu fie consumat în exces și să fie utilizat cu moderație.
...Gem de Smochin Organic Energie (kJ și kcal): 1017 kJ Calorii: 243 kcal Proteine (g): 0,77 g Carbohidrați (g): 60,19 g Zahar (g): 60,19 g Grăsimi (g): 0 Fibre (g): 0,43 g...
Ucraina, Znamianka
...Preparat organic lichid pe bază de vermicompost cu o compoziție complexă și proprietăți de stimulare a creșterii, micro- și biofertilizant pentru hrănirea radiculară și foliară în timpul fazelor critice de creștere și dezvoltare a culturilor de rădăcină. Cum se utilizează: Hrănire radiculară și foliară (pulverizare). Cultură: Cartofi, sfeclă de masă, sfeclă de zahăr, morcovi, țelină de rădăcină...
Ucraina, Novomoskovsk
...cu cireșe, semințe de susan, amarant aerat, 100g, Healthy Generation - Ingrediente: cacao rasă, unt de cacao, sirop de agave organic, cireșe uscate osmotice, semințe de susan prăjite, amarant aerat, sare, suc concentrat de mere, aromă naturală de vanilie. Conține îndulcitor Valoare nutrițională per 100 g de produs: Proteine – 7.5 g Grăsimi – 39.0 g Carbohidrați – 37.0 g Valoare energetică per 100 g de produs: 529 kcal (2215 kJ) Greutate: 100 g...
... dumneavoastră de piele. Aplicați o cantitate mică de scrub organic și masați ușor fața în mișcări circulare. Clătiți bine și aplicați o mască potrivită pentru pielea dumneavoastră. Beneficiile scrub-ului organic: - Piele moale și catifelată - Circulație sanguină mai bună - O luptă împotriva pielii de portocală - Un bronz strălucitor - Epilare ușoară - Eficiență îmbunătățită a tratamentului...
...Beneficiile exfoliantului natural și bio TOO COCO: veți obține o piele perfect curățată și igienizată fără a fi agresată. Cristele de zahăr blond și zahărul din floarea de cocos se topesc pe măsură ce exfoliați pielea. Tenul dumneavoastră va fi revitalizat datorită uleiului esențial de cocos și hibiscusului. Proprietățile antioxidante ale pudrei de hibiscus, asociate cu extractul de cimbru și...
Spania, Dicastillo, Navarra
..."Gemul de ardei piquillo cu trufe este realizat din ulei de măsline extravirgin, zahăr și ingrediente din diverse plante, cum ar fi ardeii și trufele, ambalate prin procese fizice, fără adăugarea de conservanți. Cu o textură de gem foarte fină și un parfum și gust foarte plăcut de trufă neagră și ardei piquillo, este extrem de plăcut de consumat direct pe felii de pâine sau adăugat la preparate din rață și alte păsări de curte, brânzeturi etc.
Franța, Escamps
...Descoperiți Dizane, ceaiurile noastre concentrate biologice, produse cu pasiune și angajament în agricultura ecologică. Dizane este elaborată din hidrolate pure și naturale, provenite din plante locale certificate ecologic, fără zahăr, îndulcitori sau aditivi. Perfecte pentru restaurantele gastronomice, barurile trendy, magazinele fine, magazinele bio și farmacii, Dizane oferă o experiență de...
Germania, Pforzheim
Franța, Saint-Omer
...Această versiune fără zahăr este fabricată din eritritol bio, care este îndulcitorul sănătos prin excelență (provenit din fermentația unui carbohidrat natural și organic). Fermentație naturală Fără zaharuri adăugate Fără alcool Biologic Sărac în calorii (10Kcal/100ml) Fabricat în Franța Greutate netă: 580 g Volum: 330 ml...
Spania, Murcia
...Zahărul organic este obținut prin uscare a plantei Althaea officinalis. O plantă nativă pe continentele Europa și Asia. Din cele mai vechi timpuri, a fost folosită pentru proprietățile sale medicinale. Planta de zahăr este bogată în mucilagii, polisacharide capabile să regleze hidratarea pielii și a mucoaselor. Planta de zahăr uscată este un produs 100% natural și organic. INCI: ALTHAEA OFFICINALIS ROOT CAS: 73049-65-7 EINECS: 277-254-6...
Austria, Wien
...Zahăr din sfeclă organic - lichid și pulbere...
România, Bucuresti
...Principala asemănare între zahărul de trestie organic și zahărul de trestie brut este materia primă utilizată. Demerara este un tip special de zahăr de trestie brut care este disponibil și în calitate organică. Zahărul de trestie organic Demerara este un tip de zahăr de trestie brut care are o culoare brun deschisă și un conținut de melasă între două și trei procente. Ce este special la această varietate de zahăr sunt cristalele deosebit de mari. Gustul acestui zahăr de trestie organic este considerat deosebit de aromatic și este asociat cu malțul și caramelul.
Germania, Hamburg
...Cana de zahăr, cunoscută științific sub numele de Saccharum officinarum, este o iarbă perenă înaltă din familia Poaceae. Este cultivată în principal pentru conținutul său ridicat de zahăr, ceea ce o face o plantă valoroasă pentru producția de zahăr și alte îndulcitori. Cana de zahăr are un tulpină groasă și fibrosă, care poate atinge o înălțime de până la 6 metri.
Italia, Bellizzi
...ERETT stimulează maturarea și îmbunătățește culoarea fructelor, consistența fructelor, greutatea fructelor și crește conținutul de zahăr. Acest produs poate fi aplicat pe toate culturile prin aplicare foliară și fertigație. ERETT se bazează pe extracte specifice de plante și este bogat în polisacharide, aminoacizi, peptide, vitamine, precum și bor și fier complet chelatizate prin EDTA. Aspect: Lichid brun închis Aplicație: Aplicare foliară și fertigație Ambalaj: 1L - 5L - 20L - 1000L...
Franța, Paris
...Suntem producători în Paraguay, de unde exportăm zahărul nostru din trestie de zahăr, provenit din agricultură ecologică, și îl importăm în Franța și în Europa. Ne angajăm într-o abordare de dezvoltare durabilă și, pentru aceasta, efectuăm semănatul la comandă pentru a asigura clienților noștri calitatea și prospețimea produsului nostru. Vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă, specificând cantitatea dorită și datele de contact ale companiei dumneavoastră, mulțumim!
Franța, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Vin rosé organic Varietăți de struguri Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% și Grenache 10%. Degustare Palatul este puternic și complex. - Textură: expresivă și caldă. - Arome: pepene, piersică de vie și fructe roșii proaspete. - Final: crescendo pe note de grepfrut și zahăr de orz, cu o vivacitate plăcută. Asocieri culinare: - Homar cu sos armorican. - Scallops prăjite cu sos de citrice. - Rață feliată cu sos de merișoare. - Bucătărie japoneză. - Charlotte cu fructe roșii.
Franța, Avignon
...Porumbul dulce organic, cunoscut sub denumirea științifică Zea mays, este o varietate de porumb cultivată pentru conținutul său ridicat de zahăr. Imediat ce ajung la fabrică, boabele de porumb organic vor fi spălate, blanșate și apoi congelate IQF. Porumb dulce din agricultură organică: 100% Total energetic: 101 Kcal 425 kJ Fibre alimentare: 2,3 g Proteine: 3,7 g Sare: Urme...
...Bio Xylitol este un alcool de zahăr cu aceeași dulceață ca zahărul. Bio Xylitol conține doar 40% din caloriile comparativ cu zahărul. Bio Xylitol este obținut prin fermentarea porumbului organic certificat. China: 25 kg...
Germania, Oyten
...Zahăr din flori de palmier de cocos, obținut fără rafinare. Gust dulce și blând, cu o ușoară notă de vanilie și caramel. Ideal pentru deserturi, ceai și cafea, shake-uri, smoothie-uri și cocktailuri. Acest zahăr din flori de cocos Bio Naturland este obținut din florile palmierului de cocos. Siropul este fiert și apoi măcinat, până când obține granulația tipică a zahărului. Zahărul din flori de...
Belgia, Mariembourg
ufs.country_names.RU, Moscow
...Pastă de ciocolată organică din boabe de cacao și pekmez de roșcov, fără adaos de zahăr. Greutate netă: 200 g Valoare energetică per 100 g: 540 kcal Durata de valabilitate: 9 luni...
Germania, Mölln
...zahar brut pur. / zahăr din trestie organic CALITATEA PRODUSULUI 1. Caracteristicile produsului • Polarizare: 99.0 Min • Culoare: 500 ICUMSA max (300 până la 500 ICUMSA doar) • Umiditate: 0.1 % max • MA: 0.7-1.00 m Cod HS: 17019990 Beneficii fiscale pentru export...
Țările populare pentru acest termen de căutare