Germania, Gnarrenburg
... frecvent de vegani. De asemenea, în domeniul gastronomic, siropul de agave este utilizat cu plăcere, de exemplu, pentru cocktailuri. Materiile prime, fabricate din diferite soiuri de agave în Mexic, constau din glucoză, dar în principal din fructoză (aproximativ 80%) și au, astfel, un indice glicemic foarte scăzut. Siropul de agave este adesea folosit ca înlocuitor pentru zahăr, fiind consumat...
Ucraina, Novomoskovsk
...cu cireșe, semințe de susan, amarant aerat, 100g, Healthy Generation - Ingrediente: cacao rasă, unt de cacao, sirop de agave organic, cireșe uscate osmotice, semințe de susan prăjite, amarant aerat, sare, suc concentrat de mere, aromă naturală de vanilie. Conține îndulcitor Valoare nutrițională per 100 g de produs: Proteine – 7.5 g Grăsimi – 39.0 g Carbohidrați – 37.0 g Valoare energetică per 100 g de produs: 529 kcal (2215 kJ) Greutate: 100 g...
Polonia, Brzozów
... glucoză din sânge nu va crește atât de mult ca atunci când se folosește zahărul tradițional. Acest îndulcitor este apreciat în special de vegani, deoarece înlocuiește mierea în dieta lor. Este o adăugare excelentă pentru ceai, băuturi și cocktailuri. Se dizolvă ușor chiar și în băuturi reci. Nectarul de culoare închisă este folosit în prepararea mai multor tipuri de deserturi, deoarece are un gust similar cu caramelul. Astfel, îl putem folosi și ca glazură pentru clătite sau vafe. De asemenea, funcționează bine ca acompaniament pentru fructele de mare. Siropul de agave poate fi încălzit.
Germania, Leonberg
...Pentru îngrijirea filmului și lustruirea lucioasă a diferitelor podele. – identificare rapidă și clară a tipului de perie (aspect cunoscut al fibrei naturale) – comportament optim de lustruire datorită proprietăților excelente ale unui amestec de fibre naturale din frunzele de agave (fibră) și palmier de zahăr (bassine) – aplicare atentă a compușilor de lustruire și recondiționarea filmelor de întreținere – indicator de uzură integrat pentru utilizarea optimă a periei și pentru a evita daunele lățimi de operare: 12" - 22" Tip de umplere: amestec natural Union Orificiu pentru apă: cu / fără...
Franța, Brignais
...*), stafide*, migdale* măcinate, făină de ovăz*, sirop de agave*, cacao*, orez expandat*. *Ingrediente provenite din agricultura biologică. Poate conține urme de alte nuci, lapte, soia. Valori nutriționale per bară Energie: 563 kJ / 134 kcal Grăsimi: 7 g (din care acizi grași saturați: 3 g) Carbohidrați: 14 g (din care zaharuri: 6 g) Fibre alimentare: 2,3 g Proteine: 3 g Sare: 0,021 g Greutate: 30g BIO: Da 100% Vegetal: Da...
Țările de Jos, Amsterdam
...Zahărul pudră din agave este obținut prin măcinarea fină a zahărului granulat din agave într-o pulbere fină. La fel ca zaharurile granulate din agave, este cu aproximativ 40% mai dulce decât zahărul obișnuit și se dizolvă ușor. În rețetele industriale, pulberea de zahăr din agave este utilizată în producția de dulciuri cu textură tare, produse de patiserie cu textură tare și orice altceva care necesită în mod specific un îndulcitor sub formă de pulbere. ORIGINI: Mexic AMBALARE LA BUCATĂ: sac de 20 kg...
Germania, Bad Bentheim
... este bogat în fructoză, care are un indice glicemic scăzut. Aceasta înseamnă că este procesat lent de corpul tău. Astfel, consumul de sirop de agave nu provoacă fluctuații rapide ale nivelului de zahăr din sânge. Cu toate acestea, consumul excesiv de fructoză nu este foarte sănătos, așa că folosește-l cu moderație.
Mexic, Guadalajara
ufs.country_names.RU, Moscow
...Sirop organic natural din suc de agave. Greutate netă: 250 g Valoare energetică per 100 g: 320 kcal Durata de valabilitate: 24 luni...
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Produsul este pasteurizat. Ingrediente: SUC DE AFINE EXPRIMAT DIRECT 40%, agent îndulcitor – sirop de agave organic, apă. FĂRĂ ZAHĂR. Fără agenți de conservare și aditivi artificiali. Se păstrează departe de lumina directă a soarelui, la o temperatură între +2°C și +25°C și umiditate relativă de maximum 75%. La păstrare, este permisă sedimentarea naturală sub formă de particule de pulpă. Agitați...
Franța, Paris
...Aliatul sportivilor. Cereale de porumb, migdale, alune, chia, dovleac, floarea-soarelui, susan, ulei de cocos, sirop de agave, fructe de goji și merișoare. Fără zahăr rafinat și bogat în fibre Alergeni: susan, fructe cu coajă lemnoasă, posibilă urme de gluten A se păstra într-un loc uscat Pentru 100g: KCAL: 423 Grăsimi: 13g Carbohidrați: 64g Fibre: 4,1g Proteine: 7g DETALIILE ARTICOLULUI...
...Cu batoanele de musli Delhi Delight, amintirile din India revin pentru foodloose. Aromele condimentelor tipice, bucătăriile de stradă cu preparatele lor colorate. Batonul de musli Delhi Delight nu conține zahăr, dulceața sa provine din siropul de agave. Batoane de musli ca gustare sănătoasă În batoanele de musli sănătoase Delhi Delight, curry-ul nu poate lipsi, desigur. Împreună cu fructele uscate, caju și nuca de cocos, rezultă un amestec delicios. Batonul de musli este vegan, fără lactoză și fără grâu. Greutatea articolului: 35 g...
Germania, Hettenshausen
...Shake-urile de proteine Bio Power sunt un pudră de proteine 100% naturală și pe bază de plante, care constă din proteine de mazăre bio pure și de înaltă calitate. Disponibile în 3 sortimente diferite. Bio DE-ÖKO-003 100 % Vegan unic de delicios Profil complet de aminoacizi Gust fin de fructe și ciocolată ușor îndulcit cu zahăr de agave bio pudră de proteine bio...
Franța, Mietesheim
...Cornichons biologici proaspeți de calibru mediu/mi-fini, preparați conform unei rețete ancestrale din Alsacia, care respectă un echilibru savant între oțet și zahăr pentru a obține un gust subtil acrișor-dulce, păstrând în același timp crocanța cornichonilor. Ingrediente: Cornichoni*, oțet*, apă, zahăr din trestie*, suc concentrat de agave*, mărar*, ardei*, ceapă*, semințe de muștar*, sare marină. *Ingrediente provenite din agricultura biologică. Există și în cutii de 37cl și 1700ml.
Germania, Bad Essen
... efervescentă berii de grâu. • Nectar de rubarbară bio: Acest nectar este un produs nefiltat, obținut din rubarbară Bioland din zona Osnabrück. Siropul de agave este folosit ca îndulcitor alternativ. • Șorle de rubarbară: Amestecat gata cu un conținut ridicat de suc de rubarbară direct (40%), apă și fructoză, cu dioxid de carbon adăugat. Șorla noastră de rubarbară este fără alcool și acum disponibilă și în sticla de 0,7l. Savurați șorla rece, cu un strop de Aperol.
Germania, Hamburg
... (inulin), ale copacului de arțar (zahăr, fulgi) și multe altele. Datorită unei prezențe globale și a relațiilor de furnizare intergeneraționale, Tuchel & Sohn poate oferi produse durabile de cea mai înaltă calitate direct din surse. Suntem bucuroși să fim partenerul dumneavoastră de încredere și personal pentru tot ce este dulce!
Regatul Unit, London
...Set de tacâmuri pentru masă, Prosop de bucătărie reutilizabil din bambus, Tavă din bambus, Curățător de sticle din agave/nucă de cocos, Perie de vase din agave/nucă de cocos, Furculiță/lingură/țepușă din nucă de cocos/bambus; Paie: Paie comestibile din orez (CERERE MARE!), Paie din bambus, Paie din oțel inoxidabil, Paie din hârtie, Paie din grâu, Paie din frunze de nucă de cocos; Produse de...
Spania, Valencia
... (Ashwagandha, maca, moringa) Îndulcitori (Sirop de agave, panela, xilitol, eritritol) Semințe (chia, susan) Suntem capabili să furnizăm de la 10 kg pe referință până la containere complete de la origine până la depozitul dumneavoastră. Ne distingem prin prețuri foarte competitive, un serviciu rapid și de calitate.
Belgia, Wielsbeke
...O'Bio Bezegaard cultivă afine și prelucrează fructe biologice. Produse: Afinele, cunoscute și sub denumirea de afine cultivate, sunt printre cele mai delicioase fructe pe care le poți consuma. Pe lângă afine, la Bezegaard se cultivă și se prelucrează multe alte fructe. Coacăze roșii, coacăze albe, coacăze negre, zmeură, mure, prune, mere, pere, cireșe, vișine, alune, gutui, mespil, mur. Confituri biologice fără aditivi artificiali, fără zahăr din sfeclă sau trestie, ci cu suc îngroșat de agave.
Apicultori din 1920, compania FAMILIE MICHAUD APICULTEURS colaborează cu producătorii și ambalatorii de miere. Aceasta produce polen, gelée royală, propolis, bomboane cu miere, pâine de condimente, sirop de agave, sirop de arțar și bucăți de zahăr din arțar pentru marii distribuitori, precum și pentru RHF și industria alimentară, alimentația pentru bebeluși și cosmetice. Oferă o gamă completă de...
Țările de Jos, Amsterdam
Pionier în dezvoltarea și fabricarea produselor premium din agave.
Germania, Mülheim An Der Ruhr
... diverse domenii de aplicare, diferite agenți de îngroșare și emulgatori. În ceea ce privește ingredientele alimentare, avem produse pe bază de orez de la compania Shafi GlucoChem, produse pe bază de agave, beta-glucan din ovăz de la compania Biovelop și diferite proteine, cum ar fi proteina din ovăz, soia și mazăre. Cu plăcere vă trimitem informații detaliate despre produsele noastre! Nu ezitați să ne contactați!
Spania, MADRID
Din 1961, ESPIRITOSA, S.L. fabrică și distilează cu pasiune și atenție băuturile sale alcoolice, urmând rețetele ancestrale. Toate alcoolurile din cramele casei ESPIRITOSA S.L. sunt realizate din fructe provenite din agricultura biologică. În plus, ESPIRITOSA S.L. comercializează alcoolurile sale și cultivă agave și trestie de zahăr. ESPIRITOSA, S.L. vă propune celebrele sale alcooluri: tequila „la Cucaracha-chacha” și romul „Las Cañas de Maria”, dar și o duzină de arome.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play