...
Corpul său este cărnos și compact, la început este gri – violaceu și la maturitate devine brun-negricios, străbătut de vene sterile albicioase, cu nuanțe rozalii la contactul cu aerul.
Dispunem de o cantitate mare săptămânală de trufă pentru a aproviziona atât furnizorii, restaurantele, cât și clienții finali.
Exportăm trufăproaspătă de înaltă calitate în Europa, Asia și America.
La Gusto Mediterráneo se ocupă cu distribuția de Trufa negra fresca (Tuber Melanosporum), cunoscută în Franța sub numele de trufa del Perigord. În plus, furnizăm trufa în Brisura (trufa în borcane cu apă și sare pentru a trufa produse, cum ar fi brânzeturi, carne sau sosuri) și trufa deshidratată pentru a trufa snacks-uri, ulei sau sosuri.
Atât trufa în brisura, cât și cea deshidratată sunt orien...
...deși nu toate au valoare culinară. Una dintre cele mai importante este trufa de iarnă, Tuber Melanosporum, care are o textură rugoasă, o formă rotundă și, de obicei, nu cântărește mai mult de 200 de grame. Culoarea sa exterioară variază de la maro la negru, în funcție de maturitatea sa, iar interiorul este negru cu vene fine albicioase (gleba).
Tuber aestivum (trufa de vară), Tuber uncinatum (trufa de toamnă), Tuber melanosporum (trufa de iarnă) și Tuber magnatum (trufa albă).
... Mattirolomyces terfezioides, ceea ce ne face mândri că am putut contribui la crearea de noi preparate și noi asocieri pentru plăcerea clienților noștri. Trufăproaspătă de sezon Suntem specialiști în trufe, da, și acest lucru se traduce prin faptul că în momente specifice ale anului, putem avea de la 2 la 4 tipuri diferite de trufe proaspete, oferind clienților noștri trufa de care au nevoie specific pentru preparatele lor, în funcție de calitățile organoleptice.
LOCATIA NOASTRĂ Trufas Imperial se află în Lechón, un sat situat în Comarca Daroca, provincia Zaragoza, pe vasta câmpie denumită Campo de Romanos, de unde provine trufa noastră proaspătă (Tuber Melanosporum). Trufa de Périgord. CÂMPUL NOSTRU Fără aporturi de substraturi artificiale, pământul nostru, cu un depozit carbonatat de tip lacustru, este optim datorită solurilor ușoare, care previn...
Fabricarea de mașini pentru industria agroalimentară, automatizarea proceselor productive. Repararea mașinilor. Clești pentru roboți. Specialiști în: dozarea tuturor tipurilor de produse, lichide, ulei, brânză topită, brânză proaspătă, solide precum orez, conserve... Elevatoare pentru cărucioare cutter. Clești pentru roboți antropomorfi. Matrițe pentru marțipan și produse similare. Procese pentru brânzeturi cu arome, trufă, chili, usturoi negru...
... noastră neagră proaspătă (tuber melanosporum) să fie de o puritate și calitate inegalabile. Spania reprezintă 40% din producția mondială de trufă neagră, iar comarca noastră este considerată cea mai bună din peisajul național.