... la grătar.
Cep este ideal pentru bucătăria din Sud-Vest, vânat, brânză proaspătă, supe și risotto.
Conținutul setului:
3 Creioane de Condimente de tăiat
Un ascuțitor
Recomandare:
1 fulg pe o îmbucătură
5 până la 10 fulgi într-o farfurie
Dimensiuni: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm
Greutate netă: 54g (3 x 18g)...
...Trufa Burgundy, cunoscută și sub numele de trufa de toamnă, este recoltată în Franța, Spania, Italia și în unele țări din Europa de Est, cum ar fi Bulgaria.
Are un parfum ușor mai intens și un caracter mai puternic decât verișoara sa, trufa de vară. Inițial, are un gust amar, dar acesta cedează în fața unor arome mai subtile de alune și ciuperci.
...Excelența în Coșul cadou. Trufa neagră proaspătă "Tuber Mélanosporum", calitate Extra, origine Franța, de la Casa Caudalie, oferă toată intensitatea parfumului său, fără transformare sau elaborare. O selecție strictă a celor mai frumoase trufe, prezentată în coșuri cadou de 50 sau 100G. Toate pachetele noastre sunt transportate la temperaturi controlate; calitatea este o valoare cu care Casa Caudalie nu face compromisuri!
... specialitățile din regiune, inclusiv trufe, foie gras, ciuperci cèpe, în toată Franța. Recoltate între noiembrie și martie, trufele sunt cumpărate „din pământ” de pe piețe. Toate trufele sunt supuse la trei selecții succesive înainte de a fi vândute ca trufe proaspete sau trufe în conserve. Casa oferă Trufa Neagră de iarnă, alte specii de trufe precum Trufa Albă din Italia – Tuber Magmatum, tuber Brumale, trufa albă de vară, trufa din China, trufa numită de Bourgogne, Trufa din Lorraine, trufaproaspătă, Trufa neagră de iarnă, trufele în conserve.