...Tradiția toscană la masă. Pici aromatizați cu ciuperci champignon și trufă neagră. Ingrediente: semolă de grâu dur, ciuperci champignon (Agaricus Bisporus), trufă de vară (Tuber aestivum Vitt) 1%, aromă. Ideal în asociere cu trufa proaspătă, cu unt pe bază de trufă neagră King of Truffles și/sau cu Perle de trufă neagră.
Italia, Spoleto
...Produs selectat. Se garantează calitate și prospețime. Dimensiuni mixte. Tuber Aestivum, cunoscut sub numele de trufă de vară. Locul de proveniență: Apenninul umbro. Perioada de recoltare: 1 Mai - 15 Septembrie. Aromă ușoară, elegantă și non-invazivă, trufa neagră de vară evocă mirosurile subpădurii, umidității și frunzelor acoperite de brumă.
...Burrata, un brânză cu pastă filată, este produsă în Puglia, în special în orașul Andria. Această pungă de pastă filată făcută manual, care conține un miez de Stracciatella, este astăzi una dintre cele mai bune specialități pugliese. Ingrediente: Lapte, smântână, sare, trufă (3%) – sau gorgonzola, cheag, fără conservanți. Tipuri și Formate DURATA DE CONSERVARE: 15 ZILE Cod: BURRATP.
... cinci de ani de activitate, ne-a împins să facem mereu mai bine și să creăm specialități culinare cu utilizare simplă și imediată, potrivite pentru a condimenta crostini, antipasti imaginative, feluri principale sau pentru a da savoare cărnii și peștelui. Totul poate fi savurat adăugând trufă proaspătă în modul care vă place cel mai mult: felii, fulgi sau pur și simplu rasă, iar noi suntem capabili să vă furnizăm în toate varietățile și dimensiunile dorite acest fruct așa cum natura îl creează. Vă mulțumim pentru atenție și vă prezentăm câteva rețete și gama produselor noastre.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play