Spania, Guijuelo-Salamanca
...Brânză elaborată din lapte crud de oaie. Gustul său este plin și persistent, untos, având o notă ușor uleioasă. Caracteristici senzoriale Gustul său este plin și persistent, untos, cu o notă ușor uleioasă, având un punct perfect de sare. Interiorul este compact, cu mici găuri neregulate de origine mecanică, de culoare pai și pastă scurtă, dar nu friabilă. Origine: Zamora Tip de lapte: Întreg și crud de oaie Tip de elaborare: Coagulare enzimatică Cheag: Cheag animal de miel Tip de familie: Maturat de pastă presată, necoaptă, coajă mucegăită/spălată Maturare: Între trei și cinci luni.
Spania, La Llagosta-Barcelona
... ale mașinii de dozare pot fi configurate personalizat: tip de duze de dozare, rezervor încălzit, bandă transportoare, distribuitor de glazură etc., și adaptate caracteristicilor produsului de distribuit. DE FĂCUT: prăjitură marmorat, prăjitură a muzicianului, prăjitură cu prune, prăjitură cu șoareci, prăjitură cu brânză, prăjitură cu ciocolată, etc.
Spania, Cuarte De Huerva
...Brânză de Oaie Îmbătrânită „Rezerva” de la Boffard Brânza de tip „Rezerva” este o brânză maturată, produsă folosind 100% lapte crud de oaie, conform vechii tradiții castiliene. Procesul de maturare, riguros controlat, durează minimum 8 luni (pentru un produs cu greutatea de 3 kg) sau 4 luni (pentru unul de 1 kg), timp în care brânzeturile sunt extrase de 3 ori din depozit pentru a fi stropite cu...
Spania, Pamplona
...Acestea sunt diferitele modele disponibile: - Șurub cu cap de brânză cu fante - Șurub cu cap încastrat cu fante - Șurub cu cap încastrat tip Phillips - Șurub cu cap tip pan Phillips - Șurub cu cap hexagonal - Șurub cu cap cilindric - Bare filetate - Piulițe hexagonale - Piulițe cu aripi - Rondelă - Șurub cu cap tip pan Phillips și filet trilobular - Șurub cu cap tip pan TX și filet trilobular - Șurub cu cap încastrat tip Phillips și filet trilobular - Șurub cu cap încastrat tip TX și filet trilobular...
Spania, Madrid
...Arla Apetina® este un brânză albă elaborată conform rețetei tradiționale grecești. Ambalată în saramură pentru a menține brânza întotdeauna proaspătă, se prezintă deja tăiată în cuburi într-un format special de 1 kg pentru horeca. Descoperă posibilitățile infinite pe care ți le oferă această brânză și surprinde pe toată lumea folosind-o în cele mai originale rețete: aperitive, salate verzi, salate de paste, pizza, omlete, dressinguri, patiserie sau ca garnitură în alte preparate calde.
Spania, Santiago De Compostela
...Strălucind de un galben auriu, bule de dimensiuni medii, cu un flux constant și o spumă permanentă. Aromă intensă de drojdie, pe drojdie fină, cu nuanțe de sirop. Gust puternic, proaspăt și vesel. Un toast fără alcool, potrivit ca un complement pentru deserturi sau orice ocazii festive, cum ar fi nunțile. Recomandat în mod special să fie combinat cu supe ușoare, creme sau vichyssoise rece. Se potrivește de asemenea foarte bine cu salate și orice tip de brânză.
Companie specializată în brânzeturi proaspete de tip Burgos, brânzeturi DOP din Murcia Cabra, specialități precum brânză în vin, maturată, proaspătă. Cu un portofoliu amplu de brânzeturi vacuumate sau tăiate, dispunem de formate TAPA ÎN CUȚITE DEJA TĂIATE. Cu certificare BRC și IFS. Lucrăm la proiecte specifice de colaborare cu diferitele branduri naționale și internaționale. Specialiști datorită...
Spania, Malagón
Cu mai mult de o jumătate de secol de istorie, situat în regiunea La-Mancha din Peninsula Iberică, Quesos Rocinante este unul dintre cei mai importanți producători de brânză din Spania. Pentru fiecare tip de lapte, oferim o gamă largă de brânzeturi cu diferite vârste: de la brânză de oaie moale la brânză de oaie rezervă, sau cu o crustă acoperită cu rozmarin; brânză de capră pură cu rozmarin sau...
Spania, Valencia
... forme și dimensiuni; cu agrafe sau cu fir; cu capac sau cu plasă sintetică. Prețurile depind de dimensiunea coșurilor și de volumul comenzii și sunt aproximativ între 0,10-0,45 euro pe unitate! De asemenea, putem imprima numele companiei dumneavoastră sau logo-ul pe coș! Și poate fi folosit pentru ambalarea alimentelor precum ciuperci, fructe de pădure, fructe și legume, ouă, brânză, produse de...
Spania, San Vicente Del Raspeig, Alicante
... producția de la selecția riguroasă a materiilor prime, până la fabricarea acestora conform celor mai stricte norme de siguranță alimentară. Numai în acest mod, și menținând tradiția rețetei noastre de prăjitură artizanală, putem oferi orice tip de bază pentru patiserie și înghețată. Prăjituri și foi de prăjitură diferențiate și personalizate în toate aspectele lor, de la dimensiuni sau greutate, până la textură și gust.
...ELABORATE CARNICE DISPUNEM DE O GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE CARNICE: TIPURI: •Șuncă York •Cârnați tip Frankfurt •Creme de pate •Sobrasada și altele •De asemenea, putem oferi o gamă de cocktailuri, cum ar fi curmale cu bacon, mini rulouri cu șuncă și brânză, mini chistorițe, mini rulouri cu bacon/brânză și multe altele. REFERINȚE SPECIALE PENTRU INDUSTRIE: •Formate tip Baguette •Umpluturi pentru dozare...
Spania, Santa Olalla
Suntem o fabrică artizanală de brânzeturi, specializați în brânza de oaie tip manchego, din lapte crud și pasteurizat. Fabricăm, de asemenea, brânză mixtă și de capră. Suntem producători de brânză manchego artizanală și, desigur, producem brânzeturi din lapte de capră și lapte mixt. Lapte crud și pasteurizat.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play