Spania, La Pobla De Benifassà
...Brânză artizanală elaborată din lapte pasteurizat de capră și trufă neagră. Brânza are o formă cilindrică. Pasta sa este compactă și închisă, ușor elastică. Culoarea sa este fildeș cu fulgi de trufă neagră și un gust delicat de trufă. Maturare 45 de zile. Prezintă intoleranță la lapte. Foarte delicioasă cu miere de acacia cu trufă.
Spania, Totanes
... și minimum 15% lapte de oaie. Se produce pe tot parcursul anului. Facem distincția între brânza semicurată și cea maturată prin perioada de maturare. Prima are o perioadă de maturare de una până la trei luni, pastă presată, masă compactă, dar nu închisă, cu mici cavități pe întreaga secțiune și o colorare galben-pai pe un fundal ivoriu, datorită amestecului celor trei tipuri de lapte. Brânza maturată are o perioadă de maturare de trei până la șase luni. Toate brânzeturile noastre sunt elaborate fără aditivi alimentari și sunt libere de lisozimă, natamicină și sorbați. Fără gluten.
Spania, Olmedo-Valladolid
Alegeți tipul de brânză și noi o vom amesteca. Datorită consilierii continue a unei echipe de tehnologii italieni, am organizat producția cu un criteriu modern, dar păstrând gustul autenticei mozzarella tradiționale. Sistemul nostru inovator de tocere permite ca mozzarella să ajungă la data de expirare fără a se compacta. Am realizat un produs care se topește, se întinde, se întinde și se extinde...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play