Germania, Breidenbach
...Mașină puternică de îndepărtat coaja pentru bucăți mari și mici de brânză. Pe lângă o lățime de tăiere ideală, Weber Cheese Skinner oferă ajustare a înălțimii lamei specifică produsului, ceea ce înseamnă că coajele naturale și cele din plastic pot fi îndepărtate optim. Se garantează un randament maxim al produsului. Avantaje - Puternică și cu un amprenta compactă - Un cilindru special de...
Italia, Martina Franca
...Brânza cu Nuci este un brânză maturată din lapte de vacă, îmbogățită cu miez de nuci de calitate. Aromele care pătrund în această brânză sunt deosebit de delicate, cu o persistență medie și o senzație de căldură moderată. Pasta compactă și cremoasă este îmbogățită de miezul de nucă de culoare bronzată, amestecat în interior, oferind o experiență gustativă unică. La gust, dulceața brânzei este urmată de arome vegetale și fructate, cu nuca mereu în prim-plan. Această brânză este ideală pentru cei care caută un gust rafinat și distinctiv, perfect pentru a îmbogăți preparate și aperitive.
Spania, La Pobla De Benifassà
...Brânză artizanală elaborată din lapte pasteurizat de capră și trufă neagră. Brânza are o formă cilindrică. Pasta sa este compactă și închisă, ușor elastică. Culoarea sa este fildeș cu fulgi de trufă neagră și un gust delicat de trufă. Maturare 45 de zile. Prezintă intoleranță la lapte. Foarte delicioasă cu miere de acacia cu trufă.
Franța, Vaulx Milieu
...Alegeți arzătoarele noastre cu fibră metalică, alegeți tehnologia noastră de emițătoare infraroșu pentru o instalare mai performantă, flexibilă și compactă. TUNELURI DE USCARE ȘI CUptoare MIXTE Pentru a coace, a rumeni, a frige, a marca: Biscuiți, Pâine, Brioșe, Toast, Pizza, Clătite, Cartofi prăjiți, Chipsuri, Cereale, Bezea… ECHIPAMENT PENTRU INTEGRAREA ARZĂTOARELOR Friteuze Căldare Prăjire de cafea Plăci de gătit Decontaminarea crustelor de brânză...
... ierburi, precum și brânză procesată termic Precizie și pierderi reduse la schimbările de tip Configurație compactă și aranjament al sistemului conform dorințelor clientului Design bacteriologic conform (higienic) al părților sistemului – disponibil opțional în versiuni sterile Valoarea dumneavoastră adăugată prin sistemele de amestecare miromatic: Precizie de dozare +/- 0.5% Pierderi reduse...
Italia, Radicofani
...Vine produs cu lapte recoltat din zonele de proveniență specifice, așa cum este reglementat de regulamentul Consorțiului pentru gestionarea și producția al pecorino DOP. Coagularea este prevăzută la o temperatură oscillantă între 35 și 38°C, iar ruperea cașului trebuie să fie la dimensiunea unui miez de nucă. Forma poate cântări între kg. 1,00 și kg. 3,50. Compania noastră oferă o bucată de aproximativ kg. 2,00, maturată minimum 20 de zile. Pastă este albă și compactă, iar gustul este proaspăt și inimitabil.
Germania, Wippingen
...{"Products":"Produse\n\nMozzarella proaspătă, brânză Cheddar\n\nGrade\n\nA, AA+\n\nShelf Life\n\n24 luni, trebuie păstrat la -4 grade Celsius.\n\nProduct Origin\n\nOlanda/ Italia\n\nShape\n\nBloc\n\nColor\n\nAlb până la alb-gălbui\n\nMoisture\n\n45 - 50%\n\nFat on Dry Basis\n\n30 - 44.5%\n\nSalt\n\nSuprafața curată cu urme de presare. Suprafața poate fi crăpată.\n\nBody and Texture\n\nO textură compactă poate avea găuri inegale.\n\nAroma and Taste:\n\nIngredients:\n\nTipic pentru lapte\n\nLaptele de vacă, sare, culturi, rennet microbiologic."}...
Italia, Dorgali
...Un brânză cu caracter, produsă exclusiv din lapte de oaie integral, garantând un gust puternic și ușor picant care se distinge la fiecare degustare. Textura sa semi-coaptă, compactă și de culoare albă pură, este înfășurată într-o formă cilindrică cu o crustă necomestibilă, mărturie a unei arte străvechi și a unei atenții minuțioase la detalii. Perfectă pentru a adăuga o notă de clasă preparatelor tale, de la simpla răzuire la rețete mai elaborate.
Franța, BLOIS
...Soluții de ambalare adaptate pentru raioanele de autoservire din magazine. Acestea permit o segmentare a ofertei și o valorizare a produselor în raion. •fereastră pentru o vizibilitate ridicată a produselor •prietenos cu mediul •stocare compactă •stivuibilitate •rezistent la umiditate •tratament anti-grăsime Pentru produse din diferitele raioane de autoservire •Patiserie •Produse de patiserie •Brânză •Gastronomie...
...Mașină de tăiat semi-automată, compactă, concepută pentru a tăia brânza orizontal. Oferă aceleași rezultate ca atunci când brânzeturile tari sunt tăiate manual, reducând la minimum risipa. Principalele caracteristici tehnice: - Cutter circular orizontal, pentru incizii precise ale coajei fără risipă - Senzori de siguranță pentru a detecta prezența și centrul corect al roții - Fabricată în conformitate cu standardele CE depth: 900 mm length: 1110 mm height: 1230 mm...
Franța, L'union
Suntem distribuitori angro, dar înainte de toate, distribuitori ai celor mai mari mărci de CBD. Oferim un catalog de produse de înaltă calitate, atât produse vrac, cât și ambalate, precum și servicii adaptate nevoilor revânzătorilor profesioniști. Catalogul nostru conține produse din următoarele categorii: - Flori CBD - Floare HHC - Pre-rulate CBD - Pre-rulate HHC - Rășină CBD - Rășini HHC - Ulei...
Spania, Totanes
... și minimum 15% lapte de oaie. Se produce pe tot parcursul anului. Facem distincția între brânza semicurată și cea maturată prin perioada de maturare. Prima are o perioadă de maturare de una până la trei luni, pastă presată, masă compactă, dar nu închisă, cu mici cavități pe întreaga secțiune și o colorare galben-pai pe un fundal ivoriu, datorită amestecului celor trei tipuri de lapte. Brânza maturată are o perioadă de maturare de trei până la șase luni. Toate brânzeturile noastre sunt elaborate fără aditivi alimentari și sunt libere de lisozimă, natamicină și sorbați. Fără gluten.
... tipică, cu marginea laterală – sau scalzo – ușor convexă. O formă cilindrică cu un diametru de 35 până la 45 cm are o greutate minimă de 24 kg. În timpul producției, laptele este mai întâi degresat și apoi integrat cu cheag de vițel; brânza obținută astfel este adusă la o temperatură de 53°-56°, iar din acest motiv Grana Padano este definită ca brânză cu pastă fiartă. Granulele de brânză sunt apoi lăsate să se odihnească pentru a se compacta, după care sunt transferite în forme unde rămân timp de cel puțin două zile.
Lituania, Bajorai, Vilniaus R.
...Grana Padano maturat 10/12 luni are o crustă aurie și netedă și o pastă galbenă, compactă, aproape fără găuri. Aroma este fragrantă și, atunci când este degustată, compactitatea pastei eliberează un gust delicat și dulce, specific laptelui. Acest produs are certificarea PDO (DOP).
...GRĂTUGIA Mod. FAMILY Motor monofazat sau trifazat RULLO GRĂTUGIE INOX PRODUCȚIE ORARĂ: Kg 35 Mașină compactă, dar cu performanțe mari, este capabilă să proceseze granule, brânzeturi tari, biscuiți, pâine, fructe uscate. Poate fi utilizată atât acasă, cât și în mici magazine. O adevărată și mică capodoperă a mecanicii și designului, interblocare la presorul răzătoarei care intervine după depășirea pragului de siguranță, perfect conformă cu ultimele reglementări CE.
Spania, Olmedo-Valladolid
Alegeți tipul de brânză și noi o vom amesteca. Datorită consilierii continue a unei echipe de tehnologii italieni, am organizat producția cu un criteriu modern, dar păstrând gustul autenticei mozzarella tradiționale. Sistemul nostru inovator de tocere permite ca mozzarella să ajungă la data de expirare fără a se compacta. Am realizat un produs care se topește, se întinde, se întinde și se extinde...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play