...inclusiv alicină, disulfid de dialil și trisulfid de dialil, care conferă usturoiului aroma și gustul său caracteristic.
Uleiul esențial de usturoi are mai multe proprietăți medicinale, cum ar fi proprietăți antimicrobiene, antivirale și antifungice. De asemenea, s-a demonstrat că ajută la reducerea colesterolului, a tensiunii arteriale și a nivelului de zahăr din sânge. În plus, se crede că are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.
Nume botanic: allium sativum
INCI: Allium Sativum Bulb oil
Familie: Liliaceae
Partea utilizată: Bulb
CAS: 8000-78-0...
...Pudra de usturoi este o pulbere fin măcinată, obținută prin deshidratarea bulbilor de usturoi, urmată de un proces de măcinare. Nomenclatura botanică a originii: Allium Sativum. Bulbul de usturoi deshidratat este măcinat într-o pulbere fină după procesul de măcinare. 100% usturoi uscat la aer.
Extractul de usturoi lichid este disponibil în formă solubilă în ulei și/sau în formă apoasă (solubil în apă).
Nomenclatura botanică a originii: Allium Sativum...