Spania, Monroyo (teruel)
...Jamón serrano cu un proces de uscare de minimum 18 luni, maturat în crame, este lăsat să se odihnească pentru timpul necesar pentru a obține fuziunea grăsimilor, care au un aspect untos de culoare serrano strălucitoare. Colorarea la tăiere a jamónului rezervă trece prin roșu purpuriu cu ușoare vene de grăsime infiltrată în carnea slabă. Este un produs cu un gust delicat, aromă intensă și conținut...
Spania, Guijuelo
...Șunca de umăr FISAN hrănită cu ghinde este relativ slabă și intens savuroasă. Punctul său perfect de maturare, atins după mai mult de treizeci și patru de luni în crame naturale, contribuie la infiltrarea uniformă a gazului și la un gust de o profunzime unică.
Spania, Guijuelo (salamanca)
DIN 1983 Produse Cărnicioase BRISA, S.L. este o companie de familie situată în Guijuelo, cu peste 35 de ani de experiență în elaborarea produselor iberice de cea mai înaltă calitate. Începuturile sale datează din martie 1983, într-o mică fabrică de aproximativ o mie de metri pătrați în centrul orașului Guijuelo. Locul unde au fost construite primele instalații era o veche fabrică de foie gras num...
Spania, Cuarte De Huerva
...Lomo iberico este un produs tradițional spaniol, similar cu coppa slabă, având o textură fină și ușor condimentată. Lomo iberico pur de Bellota „Cinco Jotas” este produs din mușchiul iliospinal al porcului de rasă iberică, crescut în regim semi-extensiv pe pășunile Peninsulei Iberice, unde, în perioada „Montanera” (aceasta este faza specială de îngrășare care se referă exclusiv la creșterea...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play