... curată și mai sănătoasă decât sarea de masă tradițională pe care o folosim în fiecare zi. Conține un set de macro și microelemente. Sarea himalayană Vivio este disponibilă în două variante: mică și granule. Sarea himalayană este folosită mai des decât sarea granule în bucătărie, pentru condimentarea preparatelor. Sarea granule are aceeași utilizare, dar funcționează și în băi. În acest caz, adăugați...
...Rețeta acestei prăjituri înlocuiește ingredientele de bază ale prăjiturilor convenționale, untul și uleiul, cu grăsimea smântânii bătute. Cu miezul său umed și o textură care se topește în gură, cu siguranță vă va lăsa cu poftă de mai mult. Puteți folosi diverse fructe de pădure la alegerea dumneavoastră pentru a da aromă smântânii bătute.
Lista de ingrediente
1 cană de unt nesărat la temperatura camerei
2 1/2 căni de zahăr granulat
6 ouă la temperatura camerei
3 căni de făină pentru toate scopurile
½ linguriță de sare kosher
1 cană de smântână pentru bătut
2 lingurițe de extract de vanilie...
...Un amestec echilibrat de sare fin măcinată și pulbere de fucus uscat, destinat utilizării zilnice în locul sării tradiționale. Nu conține potențiatori de aromă, aditivi chimici și gluten. Înlocuirea sării tradiționale cu Sarea din Alge Marine va face ca gustul alimentelor să fie mai vibrant, va reduce cantitatea de sodiu consumată, va ajuta la restabilirea echilibrului potasiu-sodiu al...
...Roșii în stil Roma, care sunt culese la apogeul coacerii, uscate natural la soare, cu sare ca conservant, folosind metoda tradițională pentru a dezvolta profilul bogat de aromă caracteristic roșiilor uscate natural la soare.
...Căsătoria tradițională dintre semințele de țelină și sarea marină este folosită în sucul de roșii sau în Bloody Mary, dar are mult mai multe de oferit. Poate să îmbunătățească salatele dvs. (sarea din celebra salată Caesar!), supele, peștele sau de ce nu, porumbul (?). Permite reducerea cantității de sare, deoarece țelina conține deja sodiu.
... salatele noastre sunt realizate manual, urmând cultura tunisiană de recoltare și preparare a produselor, care are o tradiție de mii de ani.
În întreaga Tunis, harissa este adesea preparată din timp și păstrată pentru a fi folosită în diverse feluri de mâncare. Acest sos de culoare portocalie-roșie este folosit nu doar ca un condiment în numeroase preparate.
INGREDIENTE
Ardei Cayenne
Ardei Iute Proaspeți
Usturoi
Condimente
Sare
Ulei de Măsline
Numele Produsului: Harissa Tradițională
Tip: Pastă de ardei iute
Brix (%): 10
Durata de valabilitate: 2 Ani
Numele Mărcii: MEDILIFE
Locul de origine: Tunisia...
...Sarea Marină, spre deosebire de Floarea de Sare, se cristalizează în bălțile noastre sărate pe fundul bazinelor. Această sare, puternică în gust, are o nuanță unică datorită prezenței naturale a argilei pe fundul bălților noastre. Argila din bălți este bogată în silice, un antioxidant natural. Metoda tradițională de recoltare permite Sării Noastre Marine să absoarbă 2-3% din această argilă. Silicea, în combinație cu prezența naturală a calciului, potasiului, magneziului... o face cea mai bună dintre sarea marină, cu beneficii recunoscute pentru sănătate.
...Gama noastră de jumătate de sare reinterpretează marile clasice ale mezelurilor, cum ar fi ciolanul, pieptul, paleta,... și afumarea în stil tradițional.
De asemenea, este compusă din kituri pentru prepararea mâncărurilor de iarnă, asortimente de varză murată, carne sărată cu linte, tocană, paletă la diavol, etc.
Nu uităm de momentele cordiale cu mușchiul de porc afumat în stil tradițional.
...Pachet de canistrelli (Biscuttini) cu lămâie.
Biscuiți delicioși corsi, de formă pătrată, elaborati dintr-o rețetă tradițională.
Greutate: 350 gr
Ingrediente: Făină de grâu, Zahăr, Ulei de floarea-soarelui, Ouă, Semințe de anason 2%
Conservare: A se păstra într-un loc uscat și ferit de căldură
Declarație nutrițională pentru: 100 g
Energie: 2057 kJ (490 kcal)
Grăsimi: 20 g
Acizi grași saturați: 1,7 g
Carbohidrați: 71 g
din care Zaharuri: 29 g
Proteine: 5,7 g
Sare: 0,37 g...
...Pecorino Toscano DOP Stagionato este un brânză tradițională, caracterizată printr-o pastă tare obținută din lapte de oaie pasteurizat, cu adăugare de cheag și sare. Pecorino Toscano DOP Stagionato are o maturare minimă de 120 de zile și este indicat pentru a îmbogăți preparatele din tradiția italiană.
...Sale în Gocce este prima sare lichidă și cu conținut scăzut de sodiu obținută din apa de mare. Datorită unui sistem inovator de producție care îi permite să elimine sodiu în exces și să păstreze toate caracteristicile benefice ale oligoelementelor naturale prezente în apa de mare. Sale în Gocce păstrează același gust ca sarea tradițională.
MODALITATE DE UTILIZARE
Sale în Gocce se folosește ca înlocuitor total al sării comune. Este condimentul atât pentru gătit, cât și pentru a da gust direct alimentelor. Dozaj: 2,5 ml de Sale în Gocce corespunde 1 g de sare comună.
... textură preparatelor, precum și pentru a ajuta la digestia alimentelor.
Pe lângă utilizarea sa culinară, sarea neagră este folosită și în medicina tradițională pentru proprietățile sale digestive și pentru a ajuta la ameliorarea tulburărilor gastrointestinale, cum ar fi balonarea și gazele. Cu toate acestea, este important de menționat că cercetările privind beneficiile pentru sănătate ale sării negre sunt limitate, iar utilizarea sa în medicina tradițională ar trebui explorată împreună cu un profesionist din domeniul sănătății.
...[Se degustă ca o gemă tradițională].
valori nutriționale pentru 100 g
energie (kcal)= 189
energie(Kj)= 771
materii grase(g)= 0.9 dintre care acizi grași saturați(g)=0
glucide(g)= 49 dintre care zaharuri(g)=46
proteine(g) 0.4 sare(g)=0
Stare: Nou
INGREDIENTE: Apă, Portocale Corsicane 21%, zahăr, suc de lămâi proaspete, pectină, Arba Barona (Cimbru sălbatic)
Greutate netă: 220 g
Origine: Corsica...
... Vieux Marc” este o dulceață de fructe sofisticată și savuroasă care combină abil dulceața naturală a perelor cu esența distinctivă a „vieux marc”, o băutură tradițională franceză pe bază de marc de struguri. Această dulceață unică prezintă o fuzionare delicioasă de elemente fructate și vivace.
Greutate: 335g
UGS: 3 455 149 000 621...
...nu folosim nimic altceva decât apă și sare. Produsele noastre nu conțin substanțe chimice, conservanți sau aditivi. Măslinele sunt fermentate doar cu sare și apă, timp de până la un an, înainte de a fi ambalate. • Fermentare naturală, • Fără utilizarea de substanțe chimice, • Conținut ridicat de aromă, • Fermentate în mod natural, lăsate să se odihnească o perioadă lungă fără aditivi, câștigând astfel gust și rafinament, • Produsul rezultat este de înaltă calitate.
... într-o plăcere vitală!
Număr articol: 7276
Valoare energetică: 1077 kJ / 259 kcal
Grăsimi: 1.9 g
din care acizi grași saturați: 0.19 g
Carbohidrați: 19.5 g
din care zaharuri: 4.64 g
Proteine: 19.1 g
Sare: 0.01 g
Greutate: 15 g
Alergeni: niciunul
Țara de origine: Serbia
Marcă: Dr. Ana Collection
Producător: AnaVita Naturkost GmbH
Ingrediente: Shiitake...
...Îți place tocănița tradițională, dar nu ai întotdeauna timp să pregătești toate ingredientele? De aceea, am ales cu grijă, tăiat și amestecat pentru tine cele mai frumoase legume, lăsându-ți libertatea de a decide dacă le vei consuma cu carne, orez sau paste. Fiecare opțiune garantează o masă crocantă și suculentă, și, mai important, sănătoasă.
Greutate netă: 450 g
Energia: 119 kJ/ 28 kcal
Carbohidrați: 7,39 g
Zaharuri totale: 1,67 g
Grăsimi: 0,06 g
Acizi grași saturați: 0,01 g
Proteine: 2,17 g
Sare: 0,07 g...
... și supă este iubită în întreaga lume, oferind satisfacție și căldură la fiecare înghițitură. Indiferent dacă pregătiți o supă tradițională de vită sau experimentați cu arome, aceste fidea sunt o alegere excelentă. În plus, ca toate produsele noastre, sunt organice și vegane.
Dimensiunea porției: 100g
Conținut energetic: 1555kj / 366,2 kcal
Grăsimi totale: 1,09g
Grăsimi saturate: 0,25g
CARBOHIDRAT TOTAL: 77,02g
Zaharuri: 4,82g
Fibre: 1,17g
Proteine: 11,89g
SARE: 0,07g...
...Roșiile noastre sunt cultivate în micul oraș Ormylia din Macedonia Centrală. Uscarea lor tradițională, timp de o săptămână la soare, păstrează calitatea lor nutrițională. Sunt necesari 11 kg de roșii proaspete pentru a produce 1 kg de roșii uscate.
Ingrediente: roșii uscate* 55 %, ulei de măsline extravirgin* 44 %, oregano*, busuioc*, sare (*din agricultură ecologică).
Fără conservanți sau aditivi.
Data minimă de valabilitate: 24 de luni.
PCB - CARTON: 6 unități...
...%,
pastă de ardei, zahăr, ulei de floarea-soarelui, vinete prăjite, curățate 5%, sare iodată,
ceapă, usturoi, chimen, piper, pătrunjel
• Inconfundabil de blând, picant și fructat
• Fără conservanți, potențiatori de aromă și arome artificiale...
... cremoasă.
Îmbinați-l cu rețetele dumneavoastră zilnice pentru o bucătărie tradițională sau oferiți-l invitaților pentru a intensifica diferite preparate pe bază de carne sau mezeluri.
Ingrediente: Apă, semințe de muștar, oțet, sare, condimente, arome naturale, conservant: bisulfit de sodiu.
Există și în găleți de 1,1kg, 5kg, 10kg, 25kg, precum și în bidon cu pompă de 3L.
... anvelope. Foarte economic, 6 ori mai puține produse decât sarea tradițională.
*AVANTAJES Preventiv (rezistent 48H până la 72H), curativ până la -51°C (Sare 7°C și 5°C dacă umiditate ridicată), nu lasă reziduuri, nici pete albicioase, nu deteriorează solurile, betonul și suprafețele metalice. Previne accidentele, alunecările și căderile. Fără pericol pentru fauna și flora.
*METODĂ DE UTILIZARE...
...Produs în Țara Bascilor Ingrediente: ficat, gât și grăsime de porc, ciuperci cèpe rehidratate 4%, ou, ceapă, sare, dextroză, arome, piper, usturoi, potențiatori de gust monoglutamat de sodiu și inosinat disodic, ardei iute. carne de porc origine Franța. Pateul cu cèpe este o rețetă tradițională din satele noastre. Îl puteți prezenta inspirându-vă din "banderillas" de pate cu cèpe, guindillas și pimientos del piquillo din Navarra. Descoperiți autenticitatea unui pate cu caracter parfumat cu cèpe. Prăjiți pateul cu cèpe ca antreu sau la aperitiv. Poftă bună ))...
...brânzeturile noastre au o textură fermă și o aromă distinctă. Această metodă tradițională de producție este păstrată pentru a garanta o calitate constantă.
ean13:0016027491066
upc:016027491066
Gabarit câine:5 Kg max
A la carte:Brânză
Constituenți analitici:Proteină Brută 65.0%/ Grăsimi brute 9.5%
Lapte de vacă:subproduse lactate; sare marină
Nivel de mestecat:Nivel 1 - P'tit mestecător...
...Numai ingredientele esențiale pentru această rețetă tradițională portugheză: Cod, ceapă, ulei de măsline și sare, doar pentru conservare și pentru a evidenția aroma peștelui. Rețeta adevărată, foarte simplă, de cod în stil portughez.
O conservă de foarte bună calitate, care păstrează bine gustul și textura peștelui.
Se savurează pe o felie de pâine prăjită, eventual frecată cu un cățel de usturoi și un pahar de vin alb.
Ref COLI-008
În Stoc / Expediere Imediată
Plată securizată cu cardul sau PayPal
Livrare în 4 zile în Europa, începând de la 9.90€
Schimb sau rambursare în termen de 30 de zile...
...Spanac*(55%), cartof*, Salers* **AOP (lapte de vacă nepasteurizat* **, sare, culturi lactice și de maturare)(15%), apă, ulei de floarea-soarelui*, sare, făină de orez*, usturoi*, piper alb*.
*Ingrediente provenite din Agricultura Biologică - Alergen
Sfaturi de utilizare
Ideal pentru a întinde pe felii de pâine de secară sau pe o baghetă tradițională. De asemenea, puteți adăuga pe tartine alte...
...Amestec de morcov alb andin, sfeclă andină și cartof dulce portocalie andin, din cultivare tradițională andină. Cu ulei de floarea-soarelui și sare marină.
Fără gluten. Fără grăsimi trans. Fără coloranți sau conservanți. Sărac în sare și fără zahăr adăugat. Kitu Snack are următoarele certificări de calitate: Kosher, V-Label (Vegan), Gluten Free (fără gluten), NON GMO (fără organisme modificate genetic). În plus, toate produsele Kitu sunt libere de cei 14 alergeni principali.