...Formulă nouă! Produsul practic nu se delaminează!
Agitați bine înainte de utilizare până devine omogen. Păstrați un borcan deschis în frigider și consumați-l în termen de 3 zile.
Ideal pentru a fi bătut în blender sau mixer. Crema obținută poate fi folosită ca strat intermediar pentru torturi, fructe, produse depatiserie, produse de panificație și iaurturi.
Ingrediente: pulpă de cocos organică, apă
Raport energie/ proteine/ grăsimi/ carbohidrați: 304kcal, P - 2.14g, F - 30g, H - 6.34g
Durata de valabilitate: 24 luni...
...Îndulcitorul Prebiosweet Vanilie este conceput pentru a înlocui zahărul în deserturi și produse depatiserie.
Oferă alimentelor un gust dulce și aroma tradițională de vanilie a produselor depatiserie dulci. Fără calorii și carbohidrați. Economisire: de 10 ori mai dulce decât zahărul. Lingură de măsurare în fiecare pachet. Pachetul de 150 g înlocuiește 1,5 kg de zahăr! Este ușor să reduci...
...Pudra depatiserie mată sau polen (colorant alimentar uscat) Velvet KREDA este utilizată pentru colorarea unor părți ale deserturilor și altor produse depatiserie. Aceasta poate evidenția elemente importante, sublinia conturul sau scoate în evidență anumite detalii. Face ca florile sau petalele de flori realizate din cremă, ciocolată sau marțipan să arate mai realiste.
Cum se aplică pudra Velvet...
...Pentru înlocuirea parțială sau completă a untului în rețetele diverselor semifinite (creme, umpluturi și straturi de torturi, rulouri și produse depatiserie, sufleuri pentru torturi, produse depatiserie și dulciuri "Laptele Păsărilor"), margarinii pentru creme din marca MTK "Ecocrem" sunt ideale.
Cândva, cremade unt era norma. Cu toate acestea, din motive economice și datorită procesării mai...