Franța, Warmeriville
... contain nuts, made in france":"sirop de glucoză, concentrate de lapte degresat dulce, zahăr, ulei de palmier, pudră de cacao slabă, sare, emulsificatori (e471, lecitină de floarea-soarelui) arome, poate conține nuci, fabricat în Franța","Conditionnement colis:20 UVC":"Ambalare pachet:20 UVC","Allergènes :":"Alergeni :","Acides gras saturés 4 g / 100g":"Acizi grași saturați 4 g / 100g","Pays d’origine:FRANCE":"Țara de origine:FRANȚA","Marque:CARAMBAR":"Marcă:CARAMBAR"}...
Germania, Gnarrenburg
... excelentă funcție instantanee este obținută prin curățarea atentă a rădăcinilor proaspete și mature de ghimbir, care sunt apoi deshidratate într-o centrifugă. În final, extractul de ghimbir obținut este supus unui proces modern de uscare prin pulverizare, care este astfel delicat, împreună cu un pic de sirop de glucoză, și este transformat în formă uscată. Nu sunt utilizate alte substanțe auxiliare...
...Împreună cu partenerul nostru, livrăm aditivi pentru industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și a furajelor. Dextroză, fondant, fructoză, sirop de glucoză, zahăr granulat, sirop de zahăr invertit, maltodextrine, zahăr pudră, zahăr rafinat fin, glucoză uscată, zahăr alb fin, amestecuri de zahăr / glucoză.
Franța, Saint Martin Belle Roche
...300 g de răsfăț. Și ce conține? Lapte integral proaspăt (origine Franța) 53%, zahăr, pastă de speculoos 12% [(speculoos 57% (făină de grâu, zahăr candi, margarină, zahăr din trestie, făină de soia, zahăr invertit, praf de copt (carbonat acid de sodiu), scorțișoară, nucșoară), uleiuri vegetale (palmier, rapiță, cocos), zahăr, emulgator (lecitină de rapiță)], lapte degresat în pudră 7%, sirop de...
...agent de glazurare: E904 (îmbrăcăminte), E414 (gumă arabică), sirop de glucoză, zahăr. Poate conține urme de gluten, arahide și alte tipuri de nuci. Origine India este principalul producător de caju. Alte țări de origine includ Brazilia, Mozambic, Kenya, Tanzania, Vietnam și Sri Lanka.
Franța, Montelimar
... numeroaselor rețete de nougat cu fructe. Nougat cu caramel și sare din Guérande, ambalat într-un pachet de 200g cu fund de carton, care conține papiloanele de nougat. Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, miere, migdale, caramel cu unt sărat (8,7%), zahăr pudră, amidon de cartofi, pâine nedospită (apă, ulei de măsline, făină), albușuri, extract natural de vanilie. Mod de preparare: mierea și siropul de glucoză sunt fierte în cazan, albușurile sunt completate cu zahăr fiert, vanilie, migdale și caramel. Alergeni: migdale, ouă, posibile urme de fructe cu coajă.
Spania, Valencia
...Skrobia naturală, modificată, pregelatinizată, maltodextrine, dextrine și sirop de glucoză pudră.
Produse corespunzătoare
Amidon de mandioca
Amidon
Alte produse
Amidon de manioc, făină de manioc
Amidon
Spania, Tarragona
... experiență delicioasă și sănătoasă fără griji. Sugestie: Pune paiul într-un pahar (aproximativ 200 ml) de lapte la temperatura camerei și bucură-te de arome. Avertizări: Copiii sub 3 ani pot folosi doar sub supravegherea părinților! Nu tăia paiul. Ingrediente: Zahăr, sirop de glucoză, fructoză, cacao pudră degresată, vitamine și minerale [gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina D (colecalciferol)]. Aromă naturală. Depozitare: Păstrați departe de umiditate și lumină!
Germania, Berlin
...Clasicul din raionul de refrigerare. Brânză de vaci pufoasă și proaspătă cu gust de lapte condensat. Pentru toți cei care preferă să mănânce dulce dimineața și în deplasare. Ingrediente: 85% preparat de brânză de vaci (79,3% brânză de vaci cu 3/4 grăsime (lapte, cultură de bacterii lactice), zahăr, adaos de lapte condensat 5,2% (sirop de glucoză și fructoză, zahăr, apă, lapte condensat cu zahăr...
Germania, Bad Bentheim
...D-glucoză Glucoza este o substanță chimică care apare în mod natural. Acest praf de glucoză se mai numește și D-glucoză. D-glucoza este cunoscută și sub denumirea de zahăr din struguri sau dextroză. D-glucoza este un monosacharid (zahăr simplu), o subcategorie a carbohidraților. Este o sursă importantă de energie. Glucoza este produsă de plante și majoritatea algelor prin fotosinteză...
Țările de Jos, Amsterdam
... Compoziție: Sirop de glucoză Cazeinat de sodiu Proteină din soia Ulei vegetal Stabilizatori Emulsificator Agent de curgere liberă Chimic: Grăsime >= 58% Carbohidrat >= 25% Proteină (N X 6.38) >= 0.1% Umiditate <= 5.0% Microbiologic: Numărul total de plăci <= 10000/g E-coli <= 90/100g Salmonella - Negativ Culoare fizică: Cremă/galben deschis Gust și miros: Tipic pentru particule arse (ADPI): disc...
Franța, Saint-Omer
...Cele mai noi caramele ale mele, preparate cu Floarea de Sare din mlaștina mea. Sunt confectionate în mod artizanal. Lista ingredientelor: Sirop de Glucoză, zahăr, pudră de lapte integral, unt din lapte, dextroză, floare de sare de pe Insula Ré (<1%), sare de pe Insula Ré, carbonat de sodiu, emulgator: lecitină de floarea-soarelui.
Franța, Pornic
...Noua dumneavoastră rutină CBD sub formă de bomboane delicioase și savuroase cu p’tits Sivazen cu CBD, fabricate artizanal în Franța. Fiecare bomboană conține 10 mg de CBD și nu conține urme de THC, deci nu prezintă niciun risc de dependență sau de alterare a gândurilor dumneavoastră. Compoziție : Zahăr, sirop de glucoză, ulei esențial de lămâie, miere de lavandă AOP, cremă de tartar (acidifiant...
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză-fructoză, cremă de cacao 25% (zahăr, masă vegetală hidrogenată / ulei de semințe de bumbac, ulei de palmier /), pudră de cacao 20% / 10-12% conținut de grăsime /, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină, glazură de cacao (zahăr, ulei de palmier hidrogenat complet rafinat, pudră de cacao 8% (10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină), pudră de cacao 1% / 10-12% grăsime /, ulei de floarea-soarelui rafinat, agenți de dospire: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Tunisia, Tunis
...O delicatesă orientală pe bază de semințe de susan, cu multiple virtuți și cu un gust excepțional de ciocolată. Ingrediente: Pastă de susan, zahăr, sirop de glucoză, pudră de cacao DLUO: 3 ani de la data fabricării. Utilizare prevăzută: consum direct sau pentru întins Valoare nutrițională: 536 Kcal/100g Unitate: 200 și 350g...
Franța, Objat
...Ingrediente: Migdale, pepene confiat (origine Franța) (pepene, sirop de glucoză-fructoză, corector de aciditate: acid citric), zahăr, zahăr pudră, miere de lavandă, sirop de zahăr invertit, sirop de glucoză, pâine azimă (făină de cartofi, apă, ulei de floarea-soarelui), extract natural de floare de portocal, coji de portocal confiate (coji de portocal, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, conservant: E 202, corector de aciditate: acid citric). Albușuri de ouă.
Polonia, Wrocław
... glucoză, apă, agenți de glazurare (agenți de glazurare: gumă arabică, shellac, agent de umplere: zaharoză, sirop de glucoză, ulei de palmier, regulator de aciditate: acid citric, conservant: acid sorbic, apă, etanol). Produsul poate conține arahide și alte nuci. Produs fără gluten. Oraș: Wrocław...
...Confectură de caramel cu smântână și cacao (15%) și ulei de mentă Fudge de cacao fin și amar cu un gust de mentă. Foarte britanic, foarte delicios. Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, SMÂNTÂNĂ, pudră de cacao, masă de cacao, arome. Valori nutriționale la 100g Valoare energetică 1525kJ/ 360kcal Grăsimi 11g din care acizi grași saturați 6g Carbohidrați 64g din care zaharuri 57g Proteine 2g Sare <0,1g ...
Turcia, Istanbul
... fi folosit ca topping pentru înghețată, iaurt sau clătite - Delicios în rețetele de coacere - Vine într-un borcan convenabil de 1,6 kg Ingrediente: Zahăr, Făină de grâu, Uleiuri vegetale, Sirop de glucoză, Lapte condensat degresat, Zahăr cristalizat, Unt de cacao, Pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime, Emulsificator, Sare, Aromatizatori. Informații nutriționale (per 100g): Energie: 2269...
...Ingrediente: 27% Croissant umplut cu sos de ciocolată și alune: făină de grâu, ulei vegetal (palmier, soia, floarea-soarelui), zahăr, sirop de glucoză, agent de reținere a umidității (glicerol), ulei vegetal (palmier), drojdie, lapte praf degresat, ulei vegetal (rapiță, floarea-soarelui, palmier), ou, emulgator (mono și digliceride ale acizilor grași vegetali), dextroză, lapte de zer praf (lapte...
Italia, Acerra
...Capsule Caffè Cortese compatibile Dolce Gusto - Solubili Bevanda Calda - Biscottoro DESCRIȚIE Cafeaua delicioasă cu aromă de biscuiți. Un amestec perfect pentru cei mai pofticioși. Fără Gluten | Fără grăsimi hidrogenate | Fără OMG Greutate netă capsule: 12 g INGREDIENTE: Zahăr, sirop de glucoză pudră, grăsimi vegetale de cocos rafinate, lapte degresat pudră, proteine din lapte, cacao slabă pudră...
Franța, Furiani
...INGREDIENTE Ciocolată cu lapte 33,6% (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), canistrelli (făină de grâu, vin alb, rachiu, ulei de floarea-soarelui, sare), feuilletine (făină de grâu, zahăr, grăsime lactată anhidră, proteină din lapte, sare, făină de malț de orz, praf de copt: E500II), fructe uscate (migdale, alune), sirop de glucoză, citrice, sorbitol, fructul pasiunii, ceai (rooibos, nepita, fenicul, mentă), rom, pastă de migdale, smântână UHT, gluten, coloranți naturali. Referință: EC240LAIT...
Italia, Reggio Emilia
...În gama de carbohidrați disponibili există diverse tipuri de zaharuri și siropuri. Printre referințele care fac parte din această categorie găsim și un sortiment bogat de fibre alimentare de origine vegetală. Lactoză alimentară Dextroză cristalină Fructoză Sucroză CAT. II Zahăr pudră Zahăr din trestie brut Trehaloză Maltodextrine și sirop de glucoză în pulbere 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Sirop de...
Belgia, Ghislengien
...Ingrediente : - Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) - uleiuri vegetale hidrogenate - Nougat (zahăr, sirop de glucoză, migdale, miere, unt de cacao, amidon de cartofi, albuș de ou, extract natural de vanilie) - Nuci - Poate conține urme de lapte, gluten, ouă, soia și fructe cu coajă lemnoasă.
...Zahăr Lichid: Sirop de Fructoză 70% Sirop de Glucoză-Fructoză Sirop de Glucoză în diverse setări Sirop de Zahăr Invertit 72,7% Sirop de Sfeclă de Zahăr Zahăr: Zahăr Pudră Zahăr din Treier Zahăr Alb, extra fin Zahăr Alb, fin...
Franța, Arles
...Maison Lesage Pate de fructe din Provence acoperite cu pralină gianduja din migdale din Provence și cu un strat de fructe. Conservare într-un loc uscat între 16 și 20°c. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, migdale din Provence, pastă de cacao, lapte praf degresat, sirop de glucoză deshidratat, stabilizator sorbitol pudră, caise, cireșe, smochine, căpșuni, apă, căpșuni, cireșe, smochine, caise, gelifiant pectină, agent de acoperire gumă arabică, acid citric, lecitină de soia.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play