Germania, Gnarrenburg
... excelentă funcție instantanee este obținută prin curățarea atentă a rădăcinilor proaspete și mature de ghimbir, care sunt apoi deshidratate într-o centrifugă. În final, extractul de ghimbir obținut este supus unui proces modern de uscare prin pulverizare, care este astfel delicat, împreună cu un pic de sirop de glucoză, și este transformat în formă uscată. Nu sunt utilizate alte substanțe auxiliare...
...Împreună cu partenerul nostru, livrăm aditivi pentru industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și a furajelor. Dextroză, fondant, fructoză, sirop de glucoză, zahăr granulat, sirop de zahăr invertit, maltodextrine, zahăr pudră, zahăr rafinat fin, glucoză uscată, zahăr alb fin, amestecuri de zahăr / glucoză.
...agent de glazurare: E904 (îmbrăcăminte), E414 (gumă arabică), sirop de glucoză, zahăr. Poate conține urme de gluten, arahide și alte tipuri de nuci. Origine India este principalul producător de caju. Alte țări de origine includ Brazilia, Mozambic, Kenya, Tanzania, Vietnam și Sri Lanka.
Germania, Berlin
...Clasicul din raionul de refrigerare. Brânză de vaci pufoasă și proaspătă cu gust de lapte condensat. Pentru toți cei care preferă să mănânce dulce dimineața și în deplasare. Ingrediente: 85% preparat de brânză de vaci (79,3% brânză de vaci cu 3/4 grăsime (lapte, cultură de bacterii lactice), zahăr, adaos de lapte condensat 5,2% (sirop de glucoză și fructoză, zahăr, apă, lapte condensat cu zahăr...
Germania, Bad Bentheim
...D-glucoză Glucoza este o substanță chimică care apare în mod natural. Acest praf de glucoză se mai numește și D-glucoză. D-glucoza este cunoscută și sub denumirea de zahăr din struguri sau dextroză. D-glucoza este un monosacharid (zahăr simplu), o subcategorie a carbohidraților. Este o sursă importantă de energie. Glucoza este produsă de plante și majoritatea algelor prin fotosinteză...
...Confectură de caramel cu smântână și cacao (15%) și ulei de mentă Fudge de cacao fin și amar cu un gust de mentă. Foarte britanic, foarte delicios. Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, SMÂNTÂNĂ, pudră de cacao, masă de cacao, arome. Valori nutriționale la 100g Valoare energetică 1525kJ/ 360kcal Grăsimi 11g din care acizi grași saturați 6g Carbohidrați 64g din care zaharuri 57g Proteine 2g Sare <0,1g ...
...Zahăr Lichid: Sirop de Fructoză 70% Sirop de Glucoză-Fructoză Sirop de Glucoză în diverse setări Sirop de Zahăr Invertit 72,7% Sirop de Sfeclă de Zahăr Zahăr: Zahăr Pudră Zahăr din Treier Zahăr Alb, extra fin Zahăr Alb, fin...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play