Bulgaria, Sofia
...Nucșoara are un gust cald și condimentat și este plină de nutrienți precum vitamine și minerale: B1, B6 și magneziu. Nucșoara este folosită mai mult ca condiment pentru deserturi, băuturi și preparate orientale picante decât ca ceai. Puteți folosi nucșoara ca supliment pentru cafea sau ceai, precum și pentru a adăuga căldură în băuturi sau mese. Ambalare: Pulbere – 250g, 500g și la vrac...
Franța, Saint Martin Belle Roche
...300 g de răsfăț. Și ce conține? Lapte integral proaspăt (origine Franța) 53%, zahăr, pastă de speculoos 12% [(speculoos 57% (făină de grâu, zahăr candi, margarină, zahăr din trestie, făină de soia, zahăr invertit, praf de copt (carbonat acid de sodiu), scorțișoară, nucșoară), uleiuri vegetale (palmier, rapiță, cocos), zahăr, emulgator (lecitină de rapiță)], lapte degresat în pudră 7%, sirop de...
...Împreună cu partenerul nostru, livrăm aditivi pentru industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și de furaje. Anis, busuioc, cardamom, ardei iute, coriandru, pudră de turmeric, ghimbir, leuștean, usturoi, concentrat de usturoi, ierburi de Provence, chimen, turmeric, rădăcină de leuștean, măghiran egiptean, măghiran din Turingia, floare de nucșoară (macis), nucșoară, oregano, paprika dulce, paprika iute, fulgi de paprika, granulat de paprika, pătrunjel, piper, fistic verde, tuburi de arpagic, făină de muștar, scorțișoară, ceapă.
Franța, Mulhouse
...Pudra noastră de nucșoară are un parfum delicat. Folosită în multe preparate ca agent de aromatizare, pudra de nucșoară poate fi utilizată în : - Sosuri, - Ouă, - Spanac, - Etc. Pudra de nucșoară este cunoscută pentru fitochemicalele sale utilizate în medicina populară pentru a trata o gamă largă de specii bacteriene, cum ar fi E. coli sau K. pneumoniae. Pudra noastră de nucșoară respectă standardele ISO 6577:2002, 928:1997, 930:1997, 939:1980 și 6571:1984.
Franța, Saint Romain La Motte
...Nucșoara provine din nucșoara, un pom fructifer care crește în principal în regiunile Indiei și Indoneziei. Această condiment este adesea întâlnită sub formă brută, însoțită de o mică răzătoare pentru a presăra peste tot felul de preparate. Este unul dintre ingredientele cheie pentru prepararea curry-urilor, sosului béchamel, gratinului dauphinois sau chiar a fondue-ului savoyard. Pudra de...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Nucșoară bio măcinată "Provence d'Antan" de la Araquelle. Nucșoara este folosită sub formă de pulbere pentru a sublinia aromele cărnii, supelor și piureurilor de legume. Utilizarea sa este foarte variată în bucătărie, fie că este vorba de preparate sărate sau dulci. Aceasta evidențiază în special sosul béchamel, gratinul dauphinois și quiche-ul lorain. Greutate netă: 20g Cutie metalică mică: 6,7x5,5cms h9cms...
...extract de drojdie, condimente (ceapă, nucșoară, usturoi și curcuma, pudră de roșii), trufă neagră, potențiator de aromă, regulator de aciditate (acid citric), antioxidant (acid ascorbic), sare, clorură de calciu, cheag, ferment lactat, conservanți: lisozima (derivată din ou), Natamicină pe coajă. Aromă: Intensă Aroma: Caracteristică brânzei de oaie cu aroma de trufă. Culoare: Galben pal cu vene negre de pastă de trufă. Consistență: Dură Îndepărtați coaja brânzei înainte de consum.
Franța, Furiani
... lactată anhidră, proteină din lapte, sare, făină de malț de orz, praf de copt: E500II), fructe uscate (migdale, alune, nuci pecan), cafea liofilizată, făină de hrișcă, 4 condimente (ghimbir, scorțișoară, anason verde, nucșoară), unt lactat, citrice, ceai (rooibos, nepita, fenicul, mentă), rom, sirop de glucoză, sorbitol, pulpă de zmeură, lămâie galbenă, fructul pasiunii, pastă de migdale, smântână UHT, gluten, coloranți naturali Referință:EC240ASS...
Franța, Paris
... pudră de baobab, într-un pahar cu apă, cu puțină scorțișoară, se adaugă foarte puțin zahăr, pentru a păstra gustul plăcut acrișor al pudrei. De asemenea, este amestecată cu o pastă de arahide, lapte și mil pentru a face Ngalakh senegalez, un desert consistent care se prepară în orice moment, dar, în special, în timpul sărbătorilor de Paște. Pudra de baobab utilizată în mai multe țări din Africa are proprietăți legante, îngroșante și acidifiante, fiind inclusă în prepararea sosurilor, cerealelor (mil, porumb, sorg, fonio...), creme.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite nu este doar o gustare delicioasă, ci și o masă foarte convenabilă. Este ușor să controlezi greutatea și să menții tonusul muscular cu ajutorul Bite. INGREDIENTE: pastă de curmale (51%), alune de pădure (19%), ciocolată neagră (lichior de cacao, unt de cacao, emulsificator natural lecitina de soia) (4,0 %), migdale (8,0 %), proteină din mazăre, pudră de cacao (4,0 %), fibre dietetice, aromă naturală de ciocolată, nucșoară măcinată, cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată.
... bunăstarea cerebrală contribuie la disiparea tensiunilor nervoase în cazul durerilor de cap Lavanda contribuie la relaxare și calmare Regina Pajiștilor plantă antidurere antipiretică bună toleranță digestivă 2 comprimate pe zi cu un pahar de apă, timp de 30 de zile. Extract uscat de Marea Cămomile: 300 mg Extract uscat de Regina Pajiștilor: 150 mg Extract uscat de Lavanda: 90 mg Pudră de Nucșoară: 60 mg Pudră de Shiitake: 12 mg...
Țările populare pentru acest termen de căutare