... glucoză din sânge nu va crește atât de mult ca atunci când se folosește zahărul tradițional.
Acest îndulcitor este apreciat în special de vegani, deoarece înlocuiește mierea în dieta lor. Este o adăugare excelentă pentru ceai, băuturi și cocktailuri. Se dizolvă ușor chiar și în băuturi reci. Nectarul de culoare închisă este folosit în prepararea mai multor tipuri de deserturi, deoarece are un gust similar cu caramelul. Astfel, îl putem folosi și ca glazură pentru clătite sau vafe. De asemenea, funcționează bine ca acompaniament pentru fructele de mare. Siropul de agave poate fi încălzit.
...Carbune activ
- Măceșe măcinate
- Miere de curmale
- Concentrat de suc de curmale
- Zahăr lichid din curmale
- Siropde curmale
- Floare de arnică uscată
- Floare de nalbă neagră uscată
- Fruct de mur uscat
- Rădăcină de lemn dulce uscată
- Floare de tei uscată
- Floare de mușețel uscată
- Petale de trandafir roșu uscate
- Petale de floarea-soarelui uscate
- Gamma orizanol
- Miere granule
- Extract de ceai verde
- Floare de hibiscus
- Zahăr din curmale cu fructoză mare
- Probiotice
- Fosfat de sodiu
- Stevia
- Glicozide steviol 95 REB-A 80 și REB-A 60 (Stevia)
- Frunză de mur dulce...
Krówki produse de noi continuă să fie realizate conform vechii rețete, pe bază de lapte, smântână, zahăr și siropde glucoză de cea mai bună calitate. Obținerea unui gust rafinat și a caracteristicii „lacrimei” din interiorul bomboanei necesită, pe lângă materiile prime naturale, numeroase proceduri laborioase în timpul gătitului masei de lapte, tăiere manuală și împachetare, precum și...