...Marfă: Ulei defloarea-soarelui (RSFO).
Tip: Rafinată, iernată, deodorată, decolorată.
Calitate: Potrivit pentru consum uman, liber de materii străine, orice alt ulei sau grăsimi animale.
Culoare: Galben deschis, clar și transparent.
Miros: Miros neutru, fără aditivi de miros artificial.
Vizibilitate: Fără depuneri și neclaritate.
Gust: Neutru, fără gust artificial, liber de râncezire sau orice...
...Semințele defloarea-soarelui au venit în Europa din America de Nord. Ele sunt o sursă bogată de acizi grași nesaturați, multe vitamine și minerale. Uleiul defloarea-soarelui este obținut din semințele defloarea-soarelui - o sursă bogată deacid linoleic. De asemenea, sunt folosite ca ingredient în preparatele farmaceutice - creme, săpunuri, nutrienți - datorită bogăției de nutrienți. Ele sunt...
...Furnizăm acizi grași din floarea-soarelui din Ucraina către toate țările europene.
Acidul gras din floarea-soarelui este un amestec complex de acizi organici, inclusiv acid linoleic, acid oleic și alți acizi, care fac parte din compoziția naturală a uleiului defloarea-soarelui.
Utilizare: fabricarea săpunului, producția de glicerină și stearină. Acizii grași sunt înregistrați ca aditiv...
...În plus față de untul de cacao, ciocolata conține grăsimi vegetale.
Ingrediente: merișoare uscate 40% (merișor, zahăr, ulei defloarea-soarelui), ciocolată 30% - masă de cacao min. 43% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime vegetală - palmier, shea, sal, miez de mango - în proporții variabile, emulgatori: lecitină (soia) și E476, aromă), zahăr, pudră de cacao cu grăsime redusă, sirop de...
...Vând ulei defloarea-soarelui rafinat și dezintegrat de clasă P.
Data producerii: 10.10.2024
Perioada de păstrare: 12 luni
Greutate: specificată la comandă
Caracteristici principale:
- Transparență: Fără sedimente, complet transparent
- Miros și gust: Fără miros și gust caracteristic uleiului
- Numărul acid: ≤ 0,15 mg KOH/g
- Numărul peroxidic: ≤ 15 mmol/kg
- Conținut de umiditate: ≤ 0,08...