Descoperiți biscuiți de înaltă calitate care îmbină măiestria, pasiunea și productivitatea. Fiecare biscuit este diferit: fie că sunt crocanți sau topiți, cu migdale sau cu 2 tipuri de ciocolată, cu siguranță va exista unul care să satisfacă cei mai rafinați gurmanzi. Biscuiteria Destrée produce, de asemenea, biscuiți „la comandă”: biscuiți pe bază de ceai pentru mari case de ceai, biscuiți sărați, întotdeauna cu ingrediente de prima calitate.
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
Italia, Trento
... remarcă lichiorul de lămâie (limoncello), lichiorul de măr, de afine, de lemn dulce, de cocos, de cafea și toate tipurile de amari. După ani de studii și experiență în domeniul stabilizării lichiorurilor, Flavor Chimica a reușit să creeze un nou tip de lichioruri denumite "high-tech". Acestea sunt produse pe bază de smântână alcoolică, la care pot fi adăugate și alte ingrediente, cum ar fi ciocolata, ouăle sau fructe mici, inclusiv căpșuni, zmeură, fistic, alune și altele.
Italia, Montelupo Fiorentino
...smochinele din Cosenza, fisticul, ciocolata, creând combinații noi și neobișnuite, cu gusturi delicate și surprinzătoare, prezentate în ambalaje foarte atent concepute și moderne, care lasă întotdeauna conținutul bine la vedere. Toate etapele producției noastre sunt complet artizanale, de la pregătirea aluatului până la tăierea biscotti-urilor și până la ambalarea finală. Gustul biscotti-urilor noastre este dat exclusiv de ingredientele utilizate, deoarece nu folosim aromatizanți artificiali sau vaniline, nici, desigur, coloranți sau conservanți. Numai ingrediente naturale, multă grijă și pasiune.
Franța, Marseille
... - Sisteme funcționale pentru produse lactate (preparat pentru frișcă, pentru mousse de ciocolată, pentru milkshake etc.) - Sisteme funcționale pentru glazuri și umpluturi Caragum International® a lansat divizia sa cosmetică prin POLYNAT®T11, un ingredient 100% vegetal. Certificat COSMOS, acest ingredient va permite formulatoarelor să răspundă aspirațiilor consumatorilor care doresc mai multă naturalitate în produse și liste INCI reduse.
Belgia, Kallo (beveren)
... oferă sunt: ingrediente pentru brânză: mozzarella și brânză cheddar pentru toppinguri de pizza sau felii, amestecuri de brânză rasă; ingrediente pe bază de lapte praf pentru utilizare în prepararea formulei pentru sugari, ciocolată, bomboane și biscuiți, înghețată, pâine și patiserie, UHT, iaurt sau brânză; ingrediente pe bază de grăsime de unt; ingrediente din zer.
Spania, Leganés
... Jerez, fundițe de ciocolată, marietas,… Toate produsele noastre sunt fabricate cu margarine 100% vegetale și ingrediente de cea mai bună calitate. Astfel obținem un rezultat unic și delicios. Folosim materii prime de cea mai bună calitate. Selectăm cu atenție fiecare materie primă pentru un rezultat inimitabil. Producător de Foietaje în Madrid. Gust excepțional, elaborat artizanal. Patiserie în...
Franța, Neuf-berquin
LAPI își distribuie produsele în toată Franța prin corespondență, iar punctul de vânzare se află în Nord, la Neuf-Berquin. Puteți descoperi stupina cu produsele elaborate de albine: mierea (32 de tipuri diferite), polenul, lăptișorul de matcă, propolisul, ceara, produse pe care le vindem atât în formele lor naturale, cât și ca ingrediente în specialități de casă, cum ar fi pâinea cu miere...
Regatul Unit, Brentford
... nuci de copac și fructe uscate. De-a lungul anilor, am devenit un furnizor de frunte de ingrediente alimentare crude și naturale de calitate pentru branduri și retaileri îndrăgiți din Marea Britanie și Europa. Ne specializăm în câteva categorii cheie de produse: nucă de cocos, alune de pădure, fructe de viță și, la începutul anului 2018, am reintrodus produsele din migdale în gama noastră principală...
Alte produse
Lapte de cocos
Lapte de cocos
Germania, Düsseldorf
Cu mărcile PHENOLIO și „Micul Prinț”, producem o gamă de alimente din ingrediente simple, sănătoase și gustoase pentru consumul zilnic, care ies în evidență pe raft și rămân în memorie ca o marcă ce aduce mai multă bucurie și fantezie în viața de zi cu zi. Pastele Micului Prinț sunt fabricate în Italia, ciocolata în Germania, iar uleiul de măsline în Grecia și Turcia. Suntem încântați să aducem inocența lumii fantastice a Micului Prinț în viața noastră de zi cu zi.
Belgia, Maasmechelen
Fascinați de gustul delicios, aroma și aspectul ciocolatei, creăm zilnic praline savuroase și alte produse din ciocolată. Ne concentrăm pe arome și culori clasice, bazate pe ingrediente de calitate. Ca ciocolatieri, încercăm să vă surprindem, dragi clienți, cu creații originale pentru sărbători (Paște, Moș Nicolae, Ziua Tatălui și Ziua Mamei, ...). De asemenea, ne place să colaborăm cu dumneavoastră pentru a dezvolta ciocolată personalizată, cum ar fi imprimarea pralinele cu nume, logo sau fotografie, eventual frumos ambalată ca un cadou delicios.
Italia, Gallarate
... tradiții de patiserie și verificată cu atenție prin teste atât aplicative, cât și de degustare. Gama include, de asemenea, o linie de ciocolată și creme pentru umpluturi, glazuri, umpluturi și aromatizări disponibile în diferite arome și pentru orice tip de aplicație; o linie compusă din produse sofisticate, concepută pentru a aduce un plus de valoare diverselor specialități de patiserie. IRCA...
... palatul cunoscătorilor, sunt selectate cele mai bune soiuri de cacao și materii prime de înaltă calitate. Ingrediente garantate fără OMG. Ciocolată etică și durabilă, cu unt de cacao pur și fără grăsimi vegetale adăugate. Lapte integral și unt proaspăt de la fermă. Corné Port-Royal este o rețea de aproximativ douăzeci de magazine în Belgia și 15 în Franța. Vă oferim o gamă largă de varietăți de praline.
Franța, Luc-Sur-Aude
... propune ciocolăți pentru toate ocaziile, dorințele sau pentru fiecare atenție care îmbunătățește viața. Paris Chocolat s-a născut din dorința de a se deschide către publicul larg a unei societăți înființate în 1951 sub entitatea Nougalet, beneficiind astfel de un savoir-faire unic de peste 60 de ani, de metode artizanale și de o selecție a celor mai bune ingrediente. Paris Chocolat a reușit să creeze o simbioză perfectă între un savoir-faire artizanal și dorințele creatorilor noștri.
Belgia, Gosselies
...Se folosesc doar ingrediente de calitate superioară și 100% unt de cacao pur pentru a le elabora. Perfecțiunea, diversitatea formelor și delicatețea excepțională a aromelor create au contribuit la renumele național și internațional al produselor sale, întotdeauna fabricate cu cel mai mare respect pentru tradiție, calitate și servicii. Ciocolățile BRUYERRE nu conțin conservanți. Pentru a satisface gusturile cele mai îndrăznețe ale iubitorilor de ciocolată, maeștrii ciocolatieri sunt constant în căutarea unor noi asocieri de arome. Bruyerre sau pasiunea pentru ciocolată.
Belgia, Gozée
Dimitri Salmon își elaborează ciocolata artizanal cu dragoste și pasiune, aceste realizări delicioase fiind rodul unor cercetări îndelungate și al unui mare savoir-faire. Fiecare creație de ciocolată este pentru el interpretarea unei simfonii gourmande care exultă simțurile. În atelier, ciocolata trece încet de la vis la realitate. Preparatele, bazate pe produse de înaltă calitate, ieșite direct...
Belgia, Gent
cacaOh! este într-o căutare neobosită de noi ingrediente, arome și creații. Procesul de producție tradițional, boabe de cacao prăjite și măcinate, compunerea ciocolatei adevărate: cacao, unt de cacao și, desigur, vanilie. Alegerea ingredientelor naturale, selectate cu subtilitate, care fiecare își aduc propriul caracter produselor noastre de ciocolată belgiană: delicioase, autentice și cu o notă surprinzătoare.
Belgia, Oud-Turnhout
Încă din 1990, numele Meynendonckx este o valoare consacrată în lumea ciocolatei și a conservelor. În 2001, a fost înființată Chocolaterie Bakkershuys. Aici producem figurine din ciocolată, sucuri de ciocolată și pastă de ciocolată într-un mod artizanal. Aceste produse sunt realizate cu cele mai bune ingrediente. Colecția noastră este creată exclusiv pentru clienții firmei Meynendonckx. Astfel, putem răspunde întotdeauna dorințelor și gusturilor clienților noștri.
Danemarca, København V
... experiențele noastre gourmet sunt preparate acasă, create cu cele mai bune ingrediente de sezon. Pe lângă organizarea de evenimente și petreceri de firmă, oferim și servicii de catering în Copenhaga, fiind experți în arta cofetăriei și având propriul nostru brand de ciocolată, Oialla Chokolade. Ne adaptăm locațiile pentru a răspunde dorințelor și nevoilor voastre. Dacă vrei să afli mai multe, nu ezita să ne contactezi la telefon +45 33 91 46 00 sau prin formularul de contact de pe site-ul nostru.
Polonia, Lubsko
Mulți ani în industria conservelor ne-au permis să cunoaștem piața și nevoile clienților. Prin introducerea tehnologiei moderne și ajustarea precisă la conformitatea cu cerințele HACCP, IFS și BRC, produsele noastre au cea mai înaltă calitate. Produse cutii de ciocolată, praline, marțipan și biscuiți complet din cele mai bune ingrediente. Folosim ciocolată de înaltă calitate de la producătorul...
Belgia, Thuin
... Îndrăgostiților, Paște, Moș Nicolae...) sau pur și simplu din poftă! Singura lor ambiție: să vă satisfacă pofta. Pentru aceasta, sunt deosebit de atenți la calitatea produselor lor. Confectionate pe baza unor rețete originale din ingrediente naturale, specialitățile lor sunt garantate 100% din unt de cacao pur.
Belgia, Leuze-en-hainaut
... sub marca noastră proprie, Les amuses du Chef. VerBau este sinonim cu produse de calitate personalizate. Verrine-urile noastre de desert sunt compuse dintr-o mousse cremoasă de fructe sau ciocolată, ușor și delicios garnisite. Mini bavaroisul nostru este compus dintr-un biscuit delicios, acoperit cu o mousse ușoară de fructe sau ciocolată, totul fin garnisit. Alegere de arome diferite.
Suntem specializați în producția de drajeuri de diferite tipuri. De asemenea, producem ingrediente pentru prepararea torturilor și plăcintelor. Produse de retail Produse de ciocolată...
Suedia, Ystad
... și trufe de ciocolată, dar și tablete de ciocolată și alte bunătăți într-un mod artizanal. În programul nostru de produse se regăsesc, printre altele, ciocolată neagră pură, ciocolată cu lapte sau bucăți de ciocolată umplute cu diferite tipuri de cremă de ciocolată. La noi poți participa, de asemenea, la o degustare de ciocolată sau la un curs de fabricare a ciocolatei. Prioritizăm ingrediente și...
Belgia, Manaihant-Battice
... delicii. Pentru a vă face să vă lingiți degetele de ciocolată… O gamă largă de praline de ciocolată, praline cu mari lichioruri, mendiants, trufe, tablete umplute sau nu, creme tartinabile, bușteni din pastă de migdale acoperiți cu ciocolată, limbi de pisică autentice, adevărate paste de fructe, florentine, figurine de sezon umplute sau nu (Moș Nicolae, Paște, …), … și chiar articole garantate fără zaharuri adăugate!
Pentru Chocolate Cube, ciocolata este o pasiune care durează de peste 20 de ani! Pentru creațiile noastre, selectăm cele mai bune ingrediente pentru a vă garanta o autenticitate reală. Ciocolată belgiană de foarte înaltă calitate, adevărat unt lucrat la temperatura camerei, smântână proaspătă, refuzul aromelor artificiale, praline, ganache, nuga confectionate artistic, totul este gândit pentru...
Țările de Jos, Amersfoort
... rulourilor de vafe Simona Biscuits din Amersfoort introduce o gustare nouă și unică în Olanda sub formă de rulouri de vafe umplute. Vafa în sine este semi-moale și este umplută cu o cremă delicioasă. Rulourile de vafe Simona sunt disponibile în 3 arome de umplutură: Cremă de lapte, Caramel și Ciocolată belgiană (de la Callebout). Fiecare bucată de 60 de grame este ambalată într-o formă atrăgătoare. Wafele sunt produse artizanal în Amersfoort conform unei rețete tradiționale armenești de familie. Gustul și experiența de consum sunt adaptate la dorințele consumatorului olandez.
Belgia, Liège
Caroline B. Chocolate este o companie specializată în fabricarea și distribuția de praline de lux în restaurantele gastronomice și hotelurile de cinci stele, dar și pentru persoanele fizice interesate de noi descoperiri. Toate produsele noastre sunt selectate cu grijă. Folosim materii prime de înaltă calitate, arome naturale și ingrediente proaspete. Fiecare praline este o adevărată bijuterie de finețe și rafinament. Este confecționată manual, pudrată parțial sau complet cu ciocolată fină și întotdeauna decorată cu o foaie de aur comestibil de 24 de carate.
Franța, Marseille
...antioxidanți, oligoelemente… Astfel, transformăm fructele noastre în ape, extracte, uleiuri și parfumuri în mica noastră fabrică din Alpi. Din ea nu ies nici marmote, nici ciocolată, ci îngrijiri personalizate care răspund nevoilor fiecărui tip de piele, respectând-o în același timp.
Belgia, Bree
Partenerul dumneavoastră pentru drojdie, cofetărie, ingrediente de panificație, dulciuri, băuturi răcoritoare etc...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play