Italia, MILANO
... pentru toți iubitorii de ciocolată. Un produs bun și natural, fără ulei de palmier, fără gluten, fără coloranți, arome sau aditivi artificiali. Ingrediente: Nocciolata fără lapte conține doar ingrediente organice: zahăr din trestie, pastă de alune (18%), ulei de floarea-soarelui, cacao (11%), unt de cacao, emulgator (lecitină de floarea-soarelui), extract de vanilie. AMBALAJ DE 24 1 BUC = EURO 18,00 1 PALET 48 BUCĂȚI MINIM DE COMANDĂ 15 PALETI EXPIRARE 18/09/2027...
Italia, Acerra
...Miscela Decaffeinato Miscela 30% Arabica 70% Robusta. Caffeina inferioară la 0,1% Crema de culoare alună. Cremoso, rotund. Prăjire medie. Având un aspect cremos și de culoare alună, Decaffeinato nostru prezintă un procent de cafeină inferior la 0,1%. Creat pentru cei care nu doresc să renunțe la gustul cremos și rotund al cafelei, dar care nu pot (sau nu doresc) să consume cafeină. Ingrediente: 99% Cafea 1% Aromă de Ciocolată N.B. CAPSULELE DE CAFEA CORTESE COMPATIBILE CU MODO MIO AROMATIZATE SUNT VÂNDUTE ÎN PACHETE DE 10 CAPSULE. MISCELA: DECAFFEINATO...
Italia, Bronte
...Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de fistic 10% (fistic prăjit și rafinat, clorofilă E141, curcumină E100), pudră de zer, emulgator: lecitina de soia, extract de vanilie...
Italia, Imperia
... Redefinește profilul, blocând lipogeneza datorită sinergiei mineralelor (acțiunea lipolitică a cromului prezent în rubin), extractului de vitis vinifera, uleiului de germeni de grâu, untului de cacao, untului de shea, uleiului de argan, acidului hialuronic, colagenului și X-50 SILOHUETTE®: un pool excepțional de principii active remodelante și slăbitoare de ultimă generație și cu performanțe ridicate.
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
Italia, Barletta
Întotdeauna în căutarea bunului, Ciocolata Biologică Orsini exprimă dorința noastră de a fi sinceri și transparenți cu lumea. Dragee de ciocolată biologică, tablete de ciocolată biologică, trufe de ciocolată Bio, Cremino de gianduia biologic, toate realizate cu ingrediente biologice și de origine italiană, alune și migdale selectate în Italia. Ciocolată și confiserie de calitate superioară...
Italia, Ferrazzano
... sunt obținute exclusiv din esențe sau ingrediente naturale. Ori de câte ori este posibil, creăm produse fără lactate și fără zahăr adăugat. Toate produsele noastre sunt, de asemenea, fără ulei de palmier și fără gluten. În ultimii ani, Shockino Mix Experience a fost protagonistul evenimentelor și degustărilor din întreaga Italie, începând cu EXPO2015 la Salone del Mobile și Salon du Chocolat din Milano, Cibus Parma și Vinitaly din Verona.
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
Italia, Trento
... remarcă lichiorul de lămâie (limoncello), lichiorul de măr, de afine, de lemn dulce, de cocos, de cafea și toate tipurile de amari. După ani de studii și experiență în domeniul stabilizării lichiorurilor, Flavor Chimica a reușit să creeze un nou tip de lichioruri denumite "high-tech". Acestea sunt produse pe bază de smântână alcoolică, la care pot fi adăugate și alte ingrediente, cum ar fi ciocolata, ouăle sau fructe mici, inclusiv căpșuni, zmeură, fistic, alune și altele.
Italia, Montelupo Fiorentino
...smochinele din Cosenza, fisticul, ciocolata, creând combinații noi și neobișnuite, cu gusturi delicate și surprinzătoare, prezentate în ambalaje foarte atent concepute și moderne, care lasă întotdeauna conținutul bine la vedere. Toate etapele producției noastre sunt complet artizanale, de la pregătirea aluatului până la tăierea biscotti-urilor și până la ambalarea finală. Gustul biscotti-urilor noastre este dat exclusiv de ingredientele utilizate, deoarece nu folosim aromatizanți artificiali sau vaniline, nici, desigur, coloranți sau conservanți. Numai ingrediente naturale, multă grijă și pasiune.
Italia, Gallarate
... tradiții de patiserie și verificată cu atenție prin teste atât aplicative, cât și de degustare. Gama include, de asemenea, o linie de ciocolată și creme pentru umpluturi, glazuri, umpluturi și aromatizări disponibile în diferite arome și pentru orice tip de aplicație; o linie compusă din produse sofisticate, concepută pentru a aduce un plus de valoare diverselor specialități de patiserie. IRCA...
Italia, Mugnano Di Napoli
... manual și cu ingrediente naturale, de înaltă calitate, semiprodusele se prezintă în diverse forme, dimensiuni și gramaje, între rulate, în formă de ampulă, deschise sau închise. Umpluturile pentru dulciuri și sărate reînvie aromele și mirosurile napolitane, cum ar fi ricotta, ciocolata, creme de patiserie, gemuri și vișine pentru dulciuri, până la aromele puternice și intense ale săratelor, cum ar...
Italia, Piacenza
...-a înființat în 1985 datorită intuiției lui Aldo Scaglia, un tânăr patiser piemontese care s-a mutat la Piacenza. În produsele coapte zilnic și pregătite conform tradițiilor înalte ale patiseriei, se pune o mare pasiune și fantezie, precum și o atenție constantă la ingrediente. Astfel, sunt selectate cele mai bune boabe de cacao din Venezuela, Bolivia și insula Sao Thome, pentru a fi procesate și asociate cu migdale sau alune, realizând o ciocolată care a devenit o dulce obișnuință pentru toți piacentinii.
Bunătatea are ingrediente simple... Compania Stringhetto are rădăcini solide: înființată în Legnago (VR) în 1983, această afacere horticolă s-a dezvoltat în producția artizanală de gemuri, creme tartinabile și ciocolată, oferind produse autentice și de excelență, fără adăugarea de coloranți sau agenți de îngroșare. Constanța acestei companii constă în a investi în bunătatea și prestigiul materiilor prime, crescând cu respect față de pământ și tradițiile vechi, cerințe esențiale pentru un produs distinctiv pe piață.
Italia, Rossano
...PEPERCHOC (ciocolată și ardei iute). În plus, prezentăm o gamă de grappe cu aromă de dafin, fenicul și lemn dulce. Ca noutate, avem LIQUIRIZIA ȘI SAMBUCA. Producția noastră se desfășoară riguros artizanal în fiecare etapă a procesării. Lichior de lemn dulce 25% vol; Cremă de lemn dulce 18% vol. (ingrediente: lapte; zahăr; alcool; lemn dulce pur); Lichior de ciocolată (ingrediente: apă, zahăr, alcool, lemn dulce pur, cacao, arome naturale). Fenicul (ingrediente: apă, zahăr, alcool, fenicul sălbatic). De asemenea, gustul armonios este foarte special.
Italia, Pescina
...rețete dulci, ciocolată, brownie, biscuiți, muffins, vânzare de decorațiuni pentru torturi și prăjituri, vânzare de forme pentru prăjituri și torturi, vânzare de produse pentru prăjituri, vânzare de articole pentru prăjituri, vânzare de unelte pentru prăjituri, vânzare de unelte pentru decorare, vânzare de echipamente pentru patiserie, vânzare de decoratori pentru prăjituri, vânzare de accesorii...
Italia, Zola Predosa
Producem o gamă de cantucci, care sunt cele mai renumite biscuiți tipici toscani, cu ingrediente certificate Fair Trade: cantucci cu migdale, cantucci cu condimente și ghimbir cristalizat, cantucci cu făină de speltă, cantucci cu merișoare, cantucci cu ciocolată.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play