Slovenia, Ljubljana
...când trebuie să temperăm puțin, dar frecvent. De fapt - aveți un rezervor din oțel inoxidabil încălzit la o temperatură anumită. Puteți introduce atât unt de cacao rece și tare, cât și unt cald, netemperat. Apoi, puneți recipientul în unitatea cu temperatura stabilă dată și îl lăsați timp de 12-24 (sau mai mult) de ore până când se întâmplă magia în Incubator și untul se transformă într-o pastă...
Regatul Unit, Manchester
... ciocolatieri, brutari și confecționeri, aceste boabe sunt perfecte pentru a crea ciocolate bogate și pline de corp, ingrediente de patiserie premium sau produse artizanale din cacao. Cu un profil de aromă robust și o calitate constantă, boabele noastre de cacao sunt concepute pentru a îmbunătăți ofertele dvs. și a spori satisfacția clienților. Colaborați cu noi pentru a vă ridica brandul cu gustul excepțional și excelența boabelor noastre de cacao de top.
Regatul Unit, Melton Mowbray
... aciditate citrică plăcută și note strălucitoare de merișoare uscate, cu un final nucos.","Story":"Cacaoa a fost introdusă pe insula Madagascar în secolul al XIX-lea de către coloniștii francezi. Inițial restricționată la plantațiile coloniale, producția de cacao a cunoscut un impuls atunci când fermierii mici au început să o cultive pe parcelele lor. În prezent, a devenit cultura principală din...
Franța, Montpellier
... de curățat. Este disponibilă în mai multe materiale, ceea ce permite o adaptare optimă a RM 200 la aplicația considerată. Exemple de aplicații condimente, alimente, celule de drojdie, cenușă, cărbune, clincher de ciment, cocs, droguri, boabe de cacao, bucăți de plante, nuci, produse chimice, produse farmaceutice, zgură, săruri, semințe oleaginoase, silicate, soluri, sucstanțe homeopatice, țigle...
Țările de Jos, Bv Nijkerk
...Boabe de cacao de vânzare cu următoarele specificații Fasole roșie închisă Dimensiune: 180-200, 200-220, 220-240 buc/100g Umiditate: 15% Imperfecțiune: max. 1% Crăpături: max. 3% Amestec: 0,25% Calitate, Clasa A Formă rotundă, culoare pistrui...
...Crema de cacao, ulei de măsline extravirgin și miere 400 gr. Fără gluten. - Ofertă! Cremă de ciocolată și miere cu ulei de măsline extravirgin. Fără conservanți, fără coloranți, fără gluten, fără ulei de palmier, fără grăsimi hidrogenate adăugate. Cremă elaborată în mod artizanal, fabricată în Spania. Borcan de sticlă de 400 de grame. Cremă ideală pentru consum la mic dejun, gustări, sărbători...
Franța, Talant
... faceți este să agitați spray-ul și să pulverizați de la o distanță de 25/30 cm pe creația dumneavoastră, care a fost prealabil pusă la congelator. Bonus: Catifeaua nu se rupe atunci când tăiați tortul! Astfel, veți păstra un design curat. Ingrediente Negru: Unt de cacao, colorant: E172, propulsor (E943a n-butane, E944 propane, E943b iso-butane). Poate conține urme de lecitină de soia. Dozaj maxim...
Franța, Lannilis
...amestec de boabe de cacao criollo, forastero, trinitario, cacao renumit la nivel mondial și etichetat ca cacao fină, suntem la prețul bursei de cacao, mulțumesc cu cele mai bune gânduri, doms...
Franța, Thiais
...Broașca de cacao este concepută pentru bucătari sau patiseri și permite pregătirea unor cantități mici de paste în comparație cu rafinările industriale. Cu ajutorul ei, puteți realiza ciocolată "Bean to Bar" cu o capacitate de rafinare de până la 20 de microni, o textură perfect rafinată și impalpabilă, fluidă și elastică, care vă va permite să umpleți perfect formele.
Franța, Roye
...Lăsați-vă purtați de alianța dintre ciocolată și beneficiile CBD-ului. Aromele boabelor de cacao amestecate cu dulceața efectelor CBD-ului vă vor oferi un moment de relaxare de neuitat. Cacaoa este selectată cu grijă pentru a garanta arome de calitate și o explozie de gusturi la fiecare degustare. Cocoon își confectionează tabletele de ciocolată într-o ciocolaterie artizanală situată în regiunea...
...ACȚIUNE: TRATAMENT ANTICELULITIC, STIMULANT ȘI REAFIRMANT. COMPONENȚI ACTIVI: Cacao, Unt de Cacao și Coajă de Cacao. PREZENTARE: NUCĂ DE GRĂUNTE MEDIU. FINISARE: MASCARĂ FACIALĂ, MASCARĂ CORPORALĂ, PEELING, ULEI CORPOREAL ȘI PASTĂ NATURALĂ DE CACAO.
Franța, Louviers
...Acesta este un cacao din varietatea Forastero, potrivit pentru regiunea de cultivare, cu unele contribuții din Trinitario, un amestec din cooperativele de cacao Rimoaje și Sabana de Cardona.
Italia, Barletta
ufs.country_names.RU, Orel
... închide cu nasturi din lemn mâneca raglan asigură o potrivire perfectă pe umerii fragili ai copiilor fir de bumbac amestecat compoziția PAN îl face mai moale și ușor de curățat Îngrijire: spălați în mașina de spălat pe un ciclu rapid la o temperatură de 30-40 de grade. Uscați pe o suprafață plană. Călcați la 110 grade. Culoare: Cocoa Compoziție: 50% Bumbac, 50% Acrilic GOST: GOST 32119-2013 cod furnizor: SW027-104-009...
Lituania, Kaunas
...Ambele ingrediente conțin canabinoizi care completează producția naturală a corpului pentru a crea substanțele chimice de „fericire” din creier. Infuzarea ciocolatei cu CBD nu doar că are un gust minunat, dar permite CBD-ului să fie foarte plăcut și ușor absorbit. Ingrediente Cacao specială, zahăr din trestie, unt de cacao pur, Cannabis Sativa L. (30mg CBD per bucată). Poate conține urme de lapte...
Țările de Jos, Rhenen
...cacao, fenicul sau ierba/condimentul tău preferat. Toate migdalele acoperite sunt perfecte ca gustare sau ca ingredient într-o varietate largă de aplicații, cum ar fi înghețată, cereale, ciocolată, batoane energetice, nougat, produse de panificație, topping pentru salate/legume etc.
Franța, Douvres La Delivrande
...are numeroase avantaje. Interruptează scăderea pH-ului în sfera bucală, reducând aciditatea atât de dăunătoare pentru dinții noștri. De asemenea, face viața grea bacteriilor responsabile de carii și reduce formarea plăcii dentare! Uleiul vegetal de cacao: este folosit pentru proprietățile sale antibacteriene. Argila albă: este un abraziv blând. Este îngroșător pentru pasta de dinți, dezinfectează și neutralizează aciditatea. Argila verde: are grijă de gingiile sensibile. Greutate: 40g...
Belgia, Wommelgem
... exclusiv de Crăciun. Ciocolata neagră conține solide de cacao minimum 50%. Ciocolata cu lapte conține solide de cacao 33%, solide de lapte minimum 14%. Ciocolata albă conține solide de cacao 26%, solide de lapte minimum 22%.
Austria, Königsdorf
...Perfect pentru cadouri, împărtășire sau răsfăț personal O combinație tentantă de cremă de ciocolată fină în jurul unei alune întregi, într-un wafer delicat și crocant, totul învelit în ciocolată cu lapte și alune tocate fin Perfect pentru cadouri de sărbători, împărtășire sau răsfăț personal Fă-i pe cei dragi să se simtă speciali în fiecare zi cu Confectiile Ferrero Rocher Fără arahide, certificat kosher (OU-Dairy)...
Franța, Camphin En Carembault
...Cu un amestec delicios de ceai și cafea, Café Frappé nu este un ceai care are gust de cafea, nici o cafea care are gust de ceai. Este o adevărată ispravă gustativă și o experiență de neuitat. Compromisul perfect - o combinație care reunește ce e mai bun din ambele lumi, fără ca vreunul dintre părți să fie neglijat. Înfășurați-vă lângă cartea preferată sau, într-o zi leneșă, pierdeți-vă în sute de posibilități. Stil: Pachet 60g Durata de infuzare: 3 min Temperatura de infuzare: 80°C/175°F De savurat: Numai cald...
ufs.country_names.NA, Windhoek
... ce lasă pielea cu un finisaj catifelat. APLICARE Aplicați generos după o baie sau un duș fierbinte, masând ușor în zonele uscate ale corpului care au nevoie de îngrijire suplimentară. INGREDIENTE: Apă (Aqua), Ulei de semințe de floarea-soarelui, Ulei de cocos, Unt de cacao, Unt de shea, Glyceryl M Stearate SE INGREDIENTE: Glicerină vegetală, Ulei de Ximenia Americana, Acid stearic, Acid...
Franța, Brive La Gaillarde
...Ciocolată neagră cu zmeură. Un gust ușor acrișor datorită numeroaselor zmeure din Platourile Limousine. Ciocolată neagră 63 % (cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de rapiță, vanilie bourbon în păstaie), zmeură deshidratată 17 %. 100 g, termen de valabilitate 1 an.
Senegal, Dakar
...Esential pe bază de unt de cacao, laptele catifelat cu cacao este foarte eficient în perioadele de căldură pentru pielea normală până la uscată. Este regenerant și emolient și redă strălucirea pielii. Compoziție: Floare de portocal, Unt de cacao, Apă, Ulei vegetal de Baobab, Ulei vegetal de palmier, Ulei vegetal de soia (ndiir), Acizi din fructe, Inulină, Acid salicilic, Ulei esențial de morcov, Aromă naturală, conservant natural.
Bulgaria, Plovdiv
...Untul de cacao este folosit în cosmetice și ca ulei de bază în masajele aromaterapeutice ale feței și corpului. Hidratează și regenerează pielea, netezește ridurile, ajută la estomparea cicatricilor și a vergeturilor. Masajele cu unt de cacao tonifică pielea, activează eliminarea toxinelor, retenția de lichide, acumularea de grăsimi și sunt preferate în terapiile anti-celulită. Untul de cacao ajută la obținerea unui ten natural, de ciocolată, fără a arde și deshidrata pielea. Lasă un film invizibil pe piele, protejând-o astfel de efectele dăunătoare ale factorilor de mediu.
Franța, Nice
... nu au niciun efect psihoactiv! Cum să consumi Ciocolata Bloom&Cie? Deschide tableta de Ciocolată cu CBD Bloom&Cie Mănâncă 1 sau 2 cuburi (sau mai multe?) Nu uita să păstrezi ciocolata în ambalajul ei după consum Conservă Ciocolata cu CBD Bloom&Cie maximum 2 luni după deschidere Ingrediente Ciocolată neagră (Pastă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*), migdale, alune, nuci pecan, fistic, merișoare, smochine uscate, ulei de cocos MCT, CBD (extract de cânepă cannabidiol), terpene și multă dragoste! Gust: Ciocolată intensă 71% cacao CBD: 10mg per cub...
Portugalia, Vila Real
...Produs din cacao pură de cea mai înaltă calitate, acest lichior este o alegere excelentă pentru a fi consumat simplu, cu gheață sau combinat în cocktailuri proaspete sau ușor încălzite. Disponibil la sticlă, cu un sac din catifea sau într-o cutie din lemn.
Germania, Stuttgart
... diferite texturi și ingrediente cu ciocolată fină din lapte din Alpi Milka. Praline: Pralinele Milka oferă o gamă largă de mesaje și formate pentru a crea conexiuni emoționale și de zi cu zi cu prietenii și cei dragi și "spune-o cu Milka." Ingrediente: Zahăr, Unt de cacao, Lapte praf degresat, Masă de cacao, Pudră de zer (lapte), Grăsime din lapte, Emulsificator (lecitină de soia), Pastă de alune, Aromă naturală, Solizi de cacao 30% minim, Solizi de lapte 18% minim...
Experiența noastră în sector, diversitatea largă de produse și prețurile competitive ne aduc o mare bucurie de a fi prezenți și pe plan internațional. În Turcia, deja satisfacem nevoile partenerilor noștri prin produsele internaționale și cele turcești pe care le comercializăm în sectorul de consum rapid, oferind prețuri corecte, livrare la timp și încrederea pe care o oferim, continuând fără într...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play