Spania, Badajoz
...Ulei de măsline extra virgin, presat la rece, realizat din cele mai bune măsline de varietatea carrasqueña. Ulei premiat de Junta de Extremadura pentru "Calitatea Extremă". Gradul de aciditate este sub 0,4º. Se livrează în cutii de 24 de unități.
Belgia, Verlaine
...Această cireșă dulce, foarte mare, de culoare roșu închis, fermă, din sezonul târziu, are multe avantaje. Pe lângă acceptarea puternică din partea consumatorilor datorită gustului său dulce, cu aciditate scăzută, texturii crocante și aspectului atrăgător, Regina are o rezistență excelentă la crăparea cauzată de ploaie și se dovedește a fi una dintre cele mai bune cireșe dulci pentru transport.
Regatul Unit, Melton Mowbray
... aciditate citrică plăcută și note strălucitoare de merișoare uscate, cu un final nucos.","Story":"Cacaoa a fost introdusă pe insula Madagascar în secolul al XIX-lea de către coloniștii francezi. Inițial restricționată la plantațiile coloniale, producția de cacao a cunoscut un impuls atunci când fermierii mici au început să o cultive pe parcelele lor. În prezent, a devenit cultura principală din...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Ce sorbet este întâlnirea proaspătă și exotică între două fructe extrem de savuroase: mango aduce onctuozitate și rotunjime; în ceea ce privește fructul pasiunii, prezența sa este marcată de savoarea inegalabilă și o notă de aciditate. Un must pentru pasionații de fructe exotice. Înghețatele și sorbeturile noastre sunt elaborate în atelierul nostru conform rețetelor originale, folosind...
Germania, Laucha
...Caracteristici: • Produs universal pentru batere, rafinare, gătit și coacere • Vegan, 100% vegetal • Aproximativ 400% volum de bătut • Fără colesterol, fără lactoză, fără gluten • Stabil la aciditate și stabil la congelare • Certificat kosher și halal • Conținut de grăsime de 15% pentru procesare pentru consumatori • Conținut de grăsime de 25% pentru utilizare profesională Ambalaje: • Tetrapack de 200 ml cu 15% grăsime • Tetrapack de 1000 ml cu 25% grăsime • Bag-in-Box de 10 L, ambele variante...
Franța, Lattes
...Siropul de Mango Mathieu Teisseire oferă toată savoarea exotică și parfumată a mango-ului copt și proaspăt. Cu un delicios aromă florală și fructată și un gust dulce echilibrat de o notă de aciditate, acest sirop va adăuga o notă tropicală băuturilor dumneavoastră Bubble Tea.
...Paraformaldehida, cunoscută și sub denumirea de rășină de formaldehidă, este un produs chimic industrial. Este utilizată în industrii precum fabricarea, agricultura și medicina. Este obținută ca un produs secundar al polimerizării formaldehidei. Când substanța chimică este depolimerizată, eliberează din nou formaldehidă. Formula chimică a paraformaldehidei este C2H6O2. Ash (%):0.70 Aciditate (%):0.018 Valoarea pH (10°, 25°C):5.5-5.6 Plumb:0.00001 Punct de topire:120°C...
...Uleiul de măsline extravirgin din Cilento este un produs deosebit, obținut prin măcinare cu metode mecanice, fără utilizarea substanțelor chimice. Din patria Dietei Mediteraneene, este condimentul ideal pentru a îmbogăți preparatele tale. Uleiul extravirgin Ama are o aciditate mai mică de 0,8%, trebuie să aibă un conținut ridicat de polifenoli și un conținut scăzut de peroxizi; aceste...
Franța, Bordeaux
...Soiuri: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Petit Verdot, Merlot Degustare: Un vin puternic cu un frumos echilibru între aciditate și taninuri. Acest vin se potrivește de obicei bine cu păsări, carne de vită sau vânat.
Portugalia, Fornos De Ledra
...Ulei de măsline extra virgin organic obținut din măsline de tip Cobrançosa și Verdial. Aciditate foarte scăzută (< 0,2) Amăreală și iuțeală medie. Produs al agriculturii ecologice.
Finlanda, Turku
...Culoare de paie cu nuanțe aurii. Un parfum captivant cu note de caise, care se îmbină cu notele balsamice ale maturării în butoaie de lemn. Pe palat, este foarte structurat, cu o aciditate vibrantă și vie. Perfect pentru o maturare îndelungată. Volum: 750ml...
...Uleiul de măsline extravirgin BIO Terre Caudine este un produs din agricultură biologică, caracterizat printr-o aciditate foarte scăzută (0,1%) și un conținut ridicat de polifenoli și vitamina E. Uleiul este obținut din soiurile de măsline Ortice, Ortolana și Racciopella, recoltate direct din livezile noastre. Cultivarea măslinelor se face în mod biologic, folosind doar îngrășăminte organice. După recoltarea de la sfârșitul lunii octombrie, urmează o presare imediată a măslinelor prin metoda tradițională de extracție la rece, capabilă să păstreze caracteristicile organoleptice ale uleiului.
Germania, Gorxheimertal
... L.) rizom T.E. tit. 95% în curcuminoide; agent de îngroșare alginat de sodiu; conservant sorbat de potasiu; regulator de aciditate lactat de sodiu; aromă; îndulcitor sucraloză. Cantitate de livrare: 300 Administrare: 1 stick pe zi după cină Cod produs: 0065 Greutate: 150ml Origine: Noua Zeelandă Private Label: De la 1000 Distribuție: Partener exclusiv de distribuție căutat: Germania...
Turcia, Besiktas
...Disponibil ulei de măsline extra virgin, presat la rece, din Turcia, pentru vânzare. Vă rugăm să solicitați o ofertă pentru marca dumneavoastră proprie. Ulei de măsline din anul 2022, câștigător al medaliei de aur. Canistre de 750ml, ambalate, de asemenea, în recipiente de tablă de 2 și 5 litri. Aciditate 0,4. Bogate în polifenoli și vitamine. Geografic indicat de Uniunea Europeană.
...Combinați caracteristicile unice ale diferitelor proveniențe într-un amestec unic. Acestea se caracterizează prin arome armonioase și un bun echilibru între aciditate și blândețe.
Turcia, Istanbul, Istanbul, Turkey
...Produsul nu conține sirop de glucoză și aditivi. Este un produs 100% natural și vegan. Produsele sunt fabricate zilnic, proaspete. Data limită de consum: trebuie consumat în termen de 4 luni de la data producerii. Se păstrează într-un mediu răcoros și uscat. Poate fi ambalat ca un cadou. Ingrediente: Apă, Zahăr (Zahăr din sfeclă), Amidon de porumb, Fistic, Apă de rădăcină de cicoare, Regulator de aciditate (Acid citric E330 - Sare de lămâie)...
...Ulei de măsline de 500ml ambalat într-o unitate de îmbuteliere. Aciditate 2023 0,36%...
Turcia, Izmir
...Uleiul de măsline extra virgin organic Kristal este obținut prin presare la rece din măsline, oferind trasabilitate și siguranță alimentară organică conform certificării produselor organice în toate etapele. Nivelul de aciditate liberă este mai mic de 0,8%. Oferind un gust și un miros distinctiv, împreună cu o picanterie și amăreală resimțite în gât și gură, este recomandat pentru preparate reci și pentru toate tipurile de dressinguri pentru salate. Filtrat și îmbuteliat în incinta noastră. Produs în cantitate limitată și certificat de ECOCERT SA.
Spania, Benifallim
...Ambalaje de 500 ml. Blanqueta. Varietate: Blanqueta Numele său provine de la nuanța albicioasă pe care o capătă atunci când fructul începe să se coacă, fiind autohton din provincia Alicante. Aciditate: 0,21% acid oleic. Degustare: Ulei ușor la gust, subtil, cu un amărăciune și un pic de iuțeală.
Produse corespunzătoare
Blanqueta
Blanqueta
Italia, Torino
...BxAciditate Suc de mere NFC TURBURIOS Suc de mere concentrat 70 Bx Aciditate Scăzută 1.1-1.7% (greutate-greutate) Aciditate Medie 1.7-2.1% (g-g) AJC deionizat 70 Bx Piure de mere 12-14 Bx 0.2-1.0% (g-g) Concentrat de piure de mere 30-32 Bx 0.2-1.0% (g-g)...
ufs.country_names.RU, Kolomna
...Borcan de sticlă de 250g (poate fi comandat și în borcan de 30g) Aciditate strălucitoare a coacăzelor negre, apariția unei stări de veselie și bucurie efervescentă. Coacăza neagră a depășit toate fructele de pădure în ceea ce privește cantitatea de vitamine, minerale și alte substanțe utile. Prin urmare, este pur și simplu de neînlocuit pentru menținerea tonusului și energiei în organism în orice moment al anului. *Toate proprietățile utile ale mierii sunt păstrate, deoarece regimul de temperatură este strict controlat. Termen de valabilitate: 24 de luni de la data producerii...
Grecia, Lamia
...Uleiul de măsline Vilia este un ulei de măsline extravirgin excelent, care prin metoda presării la rece, își păstrează intactă calitatea și toate valorile nutriționale, fiind 100% grec, cu un parfum proaspăt și un gust bogat și unic. Originea sa din livezile bine întreținute ale regiunii Sterea Greciei asigură un rezultat care este un ulei de măsline limpede, aurii-verde și absolut echilibrat, cu un gust bogat, fructat și o aciditate scăzută.
Germania, Hamburg
... principal în forme de administrare lichide și este utilizat pentru fabricarea tamponilor sau ca regulator de aciditate. În agricultură, Kaliumphosphat este un îngrășământ solubil în apă excelent, utilizat pentru diverse plante alimentare și de cultură, precum și pentru pomii fructiferi, pentru a promova conversia rapidă a nutrienților și acumularea de substanță uscată, pentru a sprijini coacerea, pentru a crește semnificativ randamentele, pentru a crește conținutul de zahăr și pentru a îmbunătăți calitatea.
...Măsurați pH-ul prezent în urina dumneavoastră Verificați pH-ul din urina dumneavoastră pentru a ști dacă organismul elimină corect excesul de aciditate acumulat în fiecare zi în corpul dumneavoastră. Măsurarea pH-ului se face foarte simplu cu ajutorul hârtiei de pH pentru urină, numită bandă de pH urinar. PH-ul dumneavoastră va fi neutru la 7. La 6,5 și sub, va fi considerat acid, în timp ce de...
Germania, Garstedt
...în apă rece își arată proprietățile de gelificare: chiar și cantități mici de făină de semințe de carob transformă lichidele în substanțe gelatinoase foarte stabile, care sunt puțin sensibile la căldură, aciditate și săruri. Făina de semințe de carob amplifică de asemenea efectul de gelificare al altor agenți de îngroșare vegetali și este adesea utilizată în combinație. Proprietățile sale de gelificare asigură, de exemplu, că particulele în suspensie din sucuri rămân suspendate și previn ca pâinea să devină "veche". Făina de semințe de carob este obținută prin căldură.
Elveția, Niederwil
... ajută la prevenirea bolilor de inimă și circulație, precum și a răcelilor. Socul este, de asemenea, utilizat pentru detoxifiere. Datorită conținutului său scăzut de aciditate, este bine tolerat și de persoanele sensibile la aciditate. De asemenea, conține numeroase vitamine, care sunt stabilizate de acidul tanic. În special, este bogat în vitamina C și conține o cantitate semnificativă de aminoacizi liberi (5–8 g/I) în sucul presat.
Spania, Olite, Navarra
...Culoare: galben paie. Strălucitor. - Arome: foarte intense, fructe coapte care combină fructe coapte (banane și ananas) cu arome citrice care îi conferă prospețime. - Gust: acest vin glicerinic cu o intrare dulce este amplu și rotund, cu note de fructe coapte și miere. O notă de aciditate îi oferă prospețime și echilibru în gură, făcându-l lung și matur, dar totodată proaspăt și bine echilibrat.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play