Spania, Sant Andreu De La Barca
...Este o bucată care are destul de multă grăsime intramusculară, ceea ce contribuie la faptul că este o carne suculentă și gustoasă. Este de remarcat că, deși porcul iberic are o proporție mai mare de grăsime decât porcul alb, este considerat mai bine pentru sănătatea noastră.
Franța, Vitry sur seine
...O gamă de produse alimentare asiatice congelate, cum ar fi rulouri de primăvară, gyoza, samosa, mochi, perle de nucă de cocos, ...
Produse corespunzătoare
Nu
Pui, carne de vită, porc, legume
Polonia, Bukowno
...Pentru scopuri tehnice, oferim grăsimi animale: - carne de porc, tip gros. 3 și 1 - carne de vită, tip gros. 3 și 1 - carne de pasăre, tip gros. 3 și 1 - amestec, tip gros. 3. Produse disponibile cu parametrii în sortiment: - 1-10% acizi grași liberi; 2 - 20% KOH - 10-30% acizi grași liberi; 20-60% KOH - mai mult de 30% FFA; 60% KOH. Livrări în toată Europa. Nu putem oferi un preț fix, deoarece produsele depind de sezon și de prețurile stocului. Vă rugăm să ne contactați! Vânzarea se face în cisterne.
...{"Applications":{"1":"Tumblerul cu vid este potrivit pentru diverse procese de fabricație a produselor din carne, cum ar fi carne de porc, carne de vită, carne de miel, pui, rață, pește și fructe de mare, etc."},"Working capacity":"Capacitate de lucru: 8 kg / 20 kg / 60 kg / 120 kg / 240 kg / 400 kg / 600 kg / 800 kg / 1200 kg pe lot.","Features":{"1":"Potrivit pentru prepararea marinadelor pe...
Franța, Mietesheim
...Delicată, dulce și subtil aromatizată, această muștară este ideală pentru vinaigrete fine sau maioneză și ca acompaniament pentru carne albă sau păsări de curte reci. În mod special savuroasă cu porc sau vițel la grătar, sau pentru deglazarea tigăii cu smântână, ... subtilul aromă de nuci nu va înceta să te surprindă. Ingrediente: Semințe de muștar, apă, oțet, pastă de nuci (nuci fierte: 63%, apă, ulei de floarea-soarelui, aromă): 5%, sare, zahăr, aromă (nuci), conservant: bisulfit de sodiu Există și în găleată de 1,1 kg...
Italia, Brusaporto
...Casonseii (sau casoncelli) sunt unul dintre cele mai cunoscute preparate ale bucătăriei bergamasce. Acest fel de mâncare din paste umplute a apărut pentru a folosi resturile de carne de porc și vită. Produsul s-a îmbogățit de-a lungul anilor cu adăugarea în umplutură de: amaretti, stafide și coajă de lămâie. „Casonsèi de la Bergamasca” de la Pastificio Davena sunt certificate cu marca „Bergamo Città dei Mille... Sapori” eliberată de Camera de Comerț. Disponibile în ambalaje de 250g și 500g...
...Paprika tradițională afumată din valea La Vera, în regiunea spaniolă Extremadura. Astfel, în Extremadura spaniolă este o tradiție să se afume paprika, creând astfel o specialitate cu totul deosebită. Utilizare: Paprika afumată dulce și iute se potrivește, în funcție de preferințe, cu rață, brânză proaspătă, majoritatea leguminoaselor și legumelor, pui, vită și carne de vițel, orez, porc. Desigur...
Polonia, Węgorzewo
... tocată. Cu ajutorul lor, puteți pregăti, de asemenea, o marinadă pentru gâtul de porc sau porc la grătar, precum și delicioase cartofi prăjiți în stil restaurant. Condimentele selectate vă vor permite, de asemenea, să pregătiți preparate din bucătării din diverse țări, inclusiv exotice.
...Număr articol: 047220 VPE de bază: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Grup de produse: 05 - Carne congelată / 200 - Porc congelat Ingrediente: Carne de porc și carne de vită (80%), slănină, apă, sare de bucătărie iodată, condimente (cu muștar), aromă, glucoză din struguri, lactoză, sirop de glucoză, extracte de condimente, arome (cu grâu, soia), extract de drojdie, fond de friptură...
Spania, Santiago De Compostela
...Culoare intensă rubiniu-albastră. Uscat, dar cu arome excelente de fructe. Note de mure, prune și zmeură. Note florale purpurii spre partea superioară a paharului, completate cu condimente bogate datorită învechirii în stejar. Se potrivește perfect cu toate tipurile de carne; în special fripturi, friptură de vită sau mușchiuleț; pui; carne de oaie și porc.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Italia, Codogno
...Salamul Felino este un produs de carne delicat, preparat din carne de porc. Își ia numele din localitatea de origine, un sat din Provincia Parma. Salamul Felino are un conținut mai ridicat de proteine și o cantitate mai mică de grăsime în comparație cu alte salamuri de tip similar. În mod tradițional, este tăiat în diagonală, creând astfel felii ovale, cu o lungime de aproximativ două ori mai mare decât diametrul salamului.
Polonia, ZBĄSZYNEK
...Producția de frigărui din carne de pasăre și porc, cu adaos de ceapă, slănină, ardei. Carnea de pasăre este file de pui, pulpe de pui. Carnea de porc este șuncă sau ceafă. kebab din carne de pasăre, pulpă, file. Condimente naturale. Niciun amestec. Carne de origine poloneză.
Produse corespunzătoare
sos de carne crudă în condimente
PRODUCȚIA DE SHISH KEBAB
Germania, Aalen
...Carne afumată fină cu lime din Ostalb, fabricată conform metodelor tradiționale. Fabricată din carne de porc regională. Ambalată vid, minim 200g - De asemenea, disponibilă feliată -...
Produse corespunzătoare
Carne Afumată cu Lime din Ostalb
Carne Afumată cu Lime din Ostalb
Germania, Obermoschel
...Cerbii sălbatici cresc în medii naturale. După o hrănire și creștere controlată și o tăiere corespunzătoare, carnea slabă ajunge imediat la procesare. În hrana lor nu se adaugă niciun fel de preparate chimice sau pentru dezvoltarea mușchilor. Salamul conține peste 74 % carne de cerb și doar 22 % carne de porc - o raritate pe piața germană. După adăugarea unor condimente alese, parțial din propria cultură, salamul își capătă gustul său extraordinar. Prin procesul de afumare cu lemn de stejar, rafinarea își găsește finalizarea.
Germania, Mechelgrün
...Carne și cârnați bio din abatorul propriu și carne bio de porc și vită de pe propria fermă. Tăiem la date fixe. Produse din carne bio - Mușchi de vită - Roastbeef - Friptură de vită - Friptură de porc - Gulaș - Friptură acră Carne de gătit - Felii de os - Ceafă - Mușchi - Cotlet - Friptură de spate - Picior de porc - Slănină - Coaste - Oase de carne - Carne de porc Cârnați bio proaspeți...
...Lăsați-vă inspirați de exemplele noastre de meniu, cum ar fi preparatele noastre principale din carne de vită, pește, păsări, vițel și porc.
Produse corespunzătoare
Mostre de Meniu
Mostre de Meniu
Italia, Bagnoli Del Trigno
...Arrosticini din carne de porc selectată, aromatizate cu condimente naturale specifice regiunii Molise, ambalate în pachete congelate stratificate, pentru a permite consumul parțial al conținutului, disponibile în două dimensiuni: 100 de bucăți și 225 de bucăți.
...Preparat din bucăți slabe selectate și carne marmorizată de porc iberic. Condimentat cu condimente selectate (boia pentru chorizo iberic roșu) și uscat într-o uscătorie naturală.
Italia, Guidonia
...Prosciutto produs din carne de porc selectată, tăiat manual. Maturat la temperatură și umiditate controlate timp de cel puțin 100 de zile. Culoarea sa uniformă, între roz și roșu, este întreruptă de alb pur al părților grase. Ambalare: A.T.M. - S.V - Liber Fără Conservanți Fără Gluten Fără Lactoză Fără Coloranți...
Germania, Breisach
... potrivesc, deoarece gustul acrișor acoperă aroma blândă și dulce a jambonului. Tăiat în fâșii sau cuburi, își dezvăluie aroma minunată în preparatele cu paste, alături de gnocchi, clătite sau în supe de legume și fasole. Producător: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Italia. Jambon crud uscat la aer din carne de porc. Ingrediente: carne de porc, sare de mare. A se păstra la rece între +1°C și +10°C. Produs din Italia. IT-99-L-CE...
Franța, Luitré-Dompierre
... nevoilor lor specifice. Fie că sunteți un profesionist în domeniul gastronomiei sau un retailer, avem carnea de care aveți nevoie pentru a satisface cei mai exigenți clienți. Oferim o gamă vastă de carne, inclusiv: - Carne de vită - Carne de vițel - Carne de porc - Carne de pasăre - Carne de oaie Alegând CBViandes-Distri, optați pentru un partener de încredere care pune calitatea și satisfacția clienților în centrul preocupărilor sale. Alăturați-vă nouă și descoperiți diferența pe care o poate face un furnizor de carne angajat față de excelență și calitate.
Spania, Sant Feliu De Guixols-Girona
Oferim cea mai bună calitate la prețuri accesibile pentru toți. Aceasta este filosofia noastră și lucrăm zilnic pentru a vă oferi produse proaspete și de calitate. Colaborăm cu o mare varietate de carne, de la Ternera de Girona până la carne de import, cum ar fi vițelul de Kobe sau de Nebraska. Din 1982, și cu cea mai mare profesionalitate, oferim un serviciu personalizat și de maximă încredere, cu o echipă de peste 25 de măcelari la dispoziția voastră. Colaborăm cu o mare varietate de carne: vițel, porc, miel și păsări.
Franța, Rabastens De Bigorre
Dacă sunteți revânzător, magazine fine, GMS, distribuitori? Nu ezitați să ne contactați. Cu peste un secol de experiență și un savoir-faire unic, Conserverie du Sud se distinge ca primul producător de terrine pe bază de porc și singurul cu o acoperire națională și internațională. Conserverie du Sud a încheiat o alianță locală și se aprovizionează cu carne de porc etichetată de la un furnizor...
România, Bucharest
Optimeat is engaged in pork, beef, mutton/lamb and poultry, as raw meat and in retail packs, fresh, in refrigerated and frozen condition. Most of the volumes that Optimeat does are comprised by the basic raw meat for processors, cutting plants and canned meat factories, represented by the whole varieties of: carcasses, anatomic pieces bone in and boneless, trimmings, fats and offals. The wholesale...
Italia, Villafranca Piemonte
... zi pe masă toată savoarea mezelurilor italiene. Compania se ocupă cu sacrificarea, prelucrarea și comerțul cu carne de porc, garantând întotdeauna un sortiment proaspăt și autentic. Printre produse: carne de porc proaspătă și congelată, mezeluri, șuncă, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta și cotechino.
Global Trading Italia S.r.l. situată în via ss.115 modica, în provincia Ragusa, este specializată în mediația cărnii. La Global Trading Italia S.r.l., situată în Modica, provincia Ragusa, ne ocupăm de mediația cărnii, în Italia și în Europa, în special de comerțul cu carne, exportul de carne proaspătă, prelucrarea cărnii, inclusiv carne bovină, carne de porc, carne de vițel, carne suină, angro...
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto este o fabrică de mezeluri și șuncă care vă pune la dispoziție următoarele produse: Ibărici curați: - șuncă de bellota - mușchi de bellota - mușchiuleț de bellota - chorizo de bellota - salam de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota iberică - felii de bellota Ibărici proaspeți: - cap de bellota - cotlet de bellota - obraș de bellota - coroană de bellota - fani de bellota - secret de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - mușchi de bellota - carne de porc iberic - carne iberică - frigider cărnii...
JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) este o marcă creată cu scopul de a comercializa produse din carne obținute de la porci iberici puri, numiți astăzi 100% Ibericos, de linie mixtă, din efectivele domnului José Luis Pinto-Marabotto Ruiz, crescuți și îngrășați extensiv în fermele proprii și cu angajamentele necesare de calitate și transparență într-un sector în care, în prezent, există o mare...
EL Matadero Pla del Ros se află în comarca Solsonès, la limita cu comarca Berguedà. De la început, s-a dedicat tăierii și producției de carne de porc, bovine și cabaline. Pla del Ros a început activitatea în 2015 și aparține Grupului Grau Vila, recunoscut în prezent datorită experienței sale extinse în domeniu. Compania dispune de un circuit închis, adică își crește propriile animale. O parte din...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play