Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfeclă sau spanac, în funcție de sezon). Ingredientele principale includ șuncă fiartă, roast beef, pui fiert, spanac, porc fript, varză călită și mortadella. Această combinație de arome oferă o experiență culinară unică și tradițională, perfectă pentru cei care doresc să savureze adevărata bucătărie piemontese.
Italia, Martina Franca
..."Salsiccia Martinese" este un salam tipic al tradiției pugliese, produs din carne de înaltă calitate și aromatizat cu condimente locale. Acest salam se caracterizează printr-un gust savuros și aromatic, ceea ce îl face perfect pentru a fi savurat singur sau ca parte a unui platou de mezeluri. "Salsiccia Martinese" este un produs artizanal, realizat conform metodelor tradiționale și cu ingrediente autentice. Gustul său unic și procesul său de fabricație artizanal îl fac un produs de excelență al gastronomiei pugliese.
...Fiocchetto este obținut din tăierea coapsei porcului. Se deosebește de mai faimosul culatello prin faptul că este un produs de carne mai slab și cu un gust delicat.
Italia, MILANO
... baza sa osoasă, tăiat astfel încât să capete o formă „în formă de pară”. Sărarea se face exclusiv prin metoda uscată, ambalarea se face în vezică naturală, iar legarea se efectuează manual cu sfoară. Ingrediente: pulpă de porc, sare, condimente. Conservant: nitrat de potasiu. KG 2,676 GREUTATE NETĂ PREȚ PE KG EURO 29,00 IMBALARE 2 PZ MINIM DE COMANDĂ 50 IMBALAJE DIN 2 PZ DATA LIMITĂ 26/04/2025...
Italia, Langhirano
...Este o capodoperă a naturii și a omului. Se naște din bunătatea acestei țări, din respectul pentru o tradiție pură, din înțelepciunea meșteșugărească care face din fiecare șuncă o capodoperă a gustului italian. Numai pulpe de porc italian, carne proaspătă, niciodată congelată, prelucrată, îngrijită și maturată cu o atenție care este patrimoniu exclusiv al acestei țări, al tradiției sale, al aerului și al climatului său. Greutate medie:kg. 9.5-11 Bucăți pentru gât:2...
Italia, Colonnata Carrara
...Lardo di Colonnata IGP Mafalda de aproximativ 300 g. cu broșură "Cum Se Mănâncă" Greutate 0,300 kg...
Italia, Carbonara Al Ticino
...Produse aromele pentru o gamă largă de produse: sosuri, supă, supe, paste umplute, produse din carne, mese gata preparate, gustări etc. Atenția deosebită se concentrează asupra formulării multor „tipuri de carne” prin dezvoltarea aromelor de procesare care includ: Arome de carne prăjită: vită, vițel, porc, pui Arome de carne fiartă: vită, vițel, porc, pui Arome de pește Arome de brânză Arome...
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Greutate: 0,4 kg Ingrediente: Carne de porc, Sare, Dextroză, Arome naturale, Condimente, Antioxidanți, E301, Conservanți, E250 Valori nutriționale și energetice pentru 100 gr de produs Valoare energetică 432kcal 1793kj Grăsimi 36gr din care grăsimi saturate 12gr Carbohidrați 1,4gr din care zaharuri 1,3gr Proteine 27gr fibre alimentare 0,02gr sare 7,9...
...Consumando această carne spui nu colesterolului și da unui conținut de fier dublu față de celelalte cărnuri. Anemia, dieta de slăbire, antrenamentul sportiv sau pur și simplu dorința de a gusta arome noi și locale, motivele pentru a alege această carne sunt multe și toate în beneficiul sănătății. Carnea de măgar este un produs sicilian. Carne de măgar (80%), carne de porc (20%), dextroză, zaharoză, piper negru, antioxidant: E300, conservanți: E252, E250, arome naturale. Toate produsele noastre sunt ambalate în intestine naturale. A se păstra la + 4 º C...
Italia, Marciano Della Chiana
...Această versiune a Finocchione IGP are o greutate netă de aproximativ 500 g și este ambalată întreagă în intestin natural. Finocchiona IGP este produsă din tăieturi de carne de porc de cea mai bună calitate. Printre acestea se numără: umărul, șunca, scamone, coppa și pancetta. Procesul de fabricație se caracterizează prin adăugarea de semințe aromatice de fenicul sălbatic, sare, piper și usturoi...
Italia, Mesoraca
...Guanciale de porc este o tăietură de carne porcină, străbătută de vene slabe de mușchi, cu o componentă de grăsime de calitate superioară, de compoziție diferită de slănină (grăsimea de pe spate) și de bacon (grăsimea de pe burtă). Consistența este mai fermă în comparație cu baconul, iar gustul este mai caracteristic. Carnea este masată cu atenție manual și aromatizată cu condimentele noastre...
...Cu cât un salam este mai popular, cu atât credem că merită îngrijire și atenție. Pentru noi, asta înseamnă în principal carne doar de porc și doar de calitate. Folosim 70% carne slabă tocată fin și 30% grăsime tăiată cubulețe, cu arome, sare și piper. Nu folosim părți mai puțin nobile, nu folosim măruntaie de porc, fără polifosfați. Pentru un rezultat mai bun, umplem, așa cum cere tradiția, în bucăți mari de 25 kg, legăm manual, gătind îndelung (cel puțin 20 de ore) în cuptoare cu aer uscat. La tăiere, mortadela noastră este aromată, catifelată, cu un gust curat.
... produs, care va aduce pe masa dumneavoastră aromele și toată căldura Calabriei. Ingrediente: grăsime de porc, carne de porc, ardei iute calabrez, sare și ulei de măsline. Ingrediente: grăsime de porc, carne de porc, ardei iute, ulei de măsline, sare, condimente, arome naturale. Ambalaj de 290 gr.
Produse corespunzătoare
'NDUJA CU CÂINE DE PORC ITALIAN
'NDUJA CU CÂINE DE PORC ITALIAN
Italia, Trieste
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Preparat din carne selectată de porc, măcinată mediu și cu slănină tăiată cubulețe, este ambalat în intestin de colagen și maturat. PROSCIUTTO - picior de porc "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Preparat din carne selectată de porc, este un tipic cârnat toscan în intestin de colagen aromatizat cu semințe de fenicul. PANCETTA din porc pur, rulat sau întins, sărat și maturat în stil toscan.
...Cel mai bun jambon italian. Numai carne de porc italiană...
Italia, Brusaporto
...Casonseii (sau casoncelli) sunt unul dintre cele mai cunoscute preparate ale bucătăriei bergamasce. Acest fel de mâncare din paste umplute a apărut pentru a folosi resturile de carne de porc și vită. Produsul s-a îmbogățit de-a lungul anilor cu adăugarea în umplutură de: amaretti, stafide și coajă de lămâie. „Casonsèi de la Bergamasca” de la Pastificio Davena sunt certificate cu marca „Bergamo Città dei Mille... Sapori” eliberată de Camera de Comerț. Disponibile în ambalaje de 250g și 500g...
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Italia, Codogno
...Salamul Felino este un produs de carne delicat, preparat din carne de porc. Își ia numele din localitatea de origine, un sat din Provincia Parma. Salamul Felino are un conținut mai ridicat de proteine și o cantitate mai mică de grăsime în comparație cu alte salamuri de tip similar. În mod tradițional, este tăiat în diagonală, creând astfel felii ovale, cu o lungime de aproximativ două ori mai mare decât diametrul salamului.
Italia, Bagnoli Del Trigno
...Arrosticini din carne de porc selectată, aromatizate cu condimente naturale specifice regiunii Molise, ambalate în pachete congelate stratificate, pentru a permite consumul parțial al conținutului, disponibile în două dimensiuni: 100 de bucăți și 225 de bucăți.
Italia, Guidonia
...Prosciutto produs din carne de porc selectată, tăiat manual. Maturat la temperatură și umiditate controlate timp de cel puțin 100 de zile. Culoarea sa uniformă, între roz și roșu, este întreruptă de alb pur al părților grase. Ambalare: A.T.M. - S.V - Liber Fără Conservanți Fără Gluten Fără Lactoză Fără Coloranți...
Italia, Villafranca Piemonte
... zi pe masă toată savoarea mezelurilor italiene. Compania se ocupă cu sacrificarea, prelucrarea și comerțul cu carne de porc, garantând întotdeauna un sortiment proaspăt și autentic. Printre produse: carne de porc proaspătă și congelată, mezeluri, șuncă, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta și cotechino.
Global Trading Italia S.r.l. situată în via ss.115 modica, în provincia Ragusa, este specializată în mediația cărnii. La Global Trading Italia S.r.l., situată în Modica, provincia Ragusa, ne ocupăm de mediația cărnii, în Italia și în Europa, în special de comerțul cu carne, exportul de carne proaspătă, prelucrarea cărnii, inclusiv carne bovină, carne de porc, carne de vițel, carne suină, angro...
Italia, Taurisano
... principiile sănătoase ale unei tradiții de lungă durată. Principii pe care le puteți observa cu ușurință în toată producția noastră de carne, întotdeauna de calitate și de necontestat bună. Contactați-ne pentru a cunoaște produsele noastre și procesele de prelucrare a cărnii.
Italia, Mineo
...La Polli Azzolina se ocupă cu creșterea și sacrificarea avicolă, producția și porționarea cărnii. Recunoscută cu marca CEE IT 1047/M. Fondată în 2003, astăzi este prezentă în special pe piața africană. Comerț cu amănuntul și en-gros de carne proaspătă și congelată, pui, găină, vițel, porc. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa noastră de email.
Italia, Ferrere
... rosa, salam cu trufe, salam Barolo, cârnați, șuncă fiartă, șuncă crudă, cotechini și multe altele, pe care le vindem direct în punctul de vânzare. Pentru a crește vânzările, am deschis și o măcelărie în Langhe, în centrul istoric din Alba, și alta în centrul din Torino, în apropierea muzeului egiptean, unde se pot achiziționa toate produsele noastre din carne de porc și mezelurile.
Italia, Bussolengo
Comerț cu carne de porc și vită proaspătă și congelată.
Companie certificată ISO 9001 Prelucrarea și producția de carne de porc...
Italia, Torre De Passeri
Producția industrială de carne italiană - Miel, Oaie, Capră, Arrosticini, Porc, Mezeluri - Certificare Halal Italia...
Italia, Avellino
Grupul Alimentari este o companie înființată în 1970, specializată în vânzarea de intestine naturale cu certificările corespunzătoare pentru produse italiene și externe. Grupul Alimentari este specializat în vânzarea de intestine de porc, oaie și cal și oferă o calitate superioară a produsului.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play