Italia, Bronte
...Produs doar cu fistic verde Bronte DOP (50%), ulei Nocellara dell’Etna și zahăr. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, maximum un an. Odată deschis borcanul, se consumă în termen de o lună.
...Aluat decorativ pentru garnisirea torturilor și biscuiților Fără gelatină și alimente de origine animală, Hamur Sekerim este un produs ideal pentru garnisirea torturilor și oferirea de forme decorative acestora. Se frământă și se modelează ușor, fără a se lipi sau a se crăpa. Formele date își păstrează aspectul pentru o perioadă lungă de timp. Frământat în orice formă dorită și, după aplatizare cu un sucitor, poate fi folosit pentru a acoperi torturi sau pentru a crea figuri decorative.
...Sediment de suc de rodie din suc de rodie 100% natural și organic, în formă congelată. Este produs prin metoda simplă de presare a fructului și reprezintă sedimentul (depozitul) care se formează și se separă de sucul natural pur. Fără adăugare de conservanți, zahăr, apă, coloranți sau arome. Utilizări în: patiserie, dulciuri, sirop, gem, înghețată etc. Ambalaj: 10lt...
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
Estonia, Kaunas
... spectru larg de utilizare a pulberii de ouă în timpul producției. Este potrivit pentru prepararea tuturor felurilor de mâncare care utilizează ouă de găină: produse de patiserie, coacere, gătit, sosuri, producția de paste etc.
Germania, Fürth
... conform cerințelor și dorințelor dumneavoastră! Căutați un alt produs? Găsiți numeroase alte produse în magazinul nostru, precum și la cerere! Greutate: aprox. 70g Personalizare: numeroase opțiuni de personalizare disponibile...
Franța, Pont D Ain
...Ce 7 ani de vârstă, învechit 7 ani în butoaie de Bourbon, se prezintă foarte fructat cu note persistente de citrice, dezvoltând în același timp un registru confiat și de patiserie. Stare: Produs nou Țară: Filipine Denominație: Rom Producător: Don Papa Tip: Melasă Alcool: 40° Cantitate: 70cl...
Belgia, Jette
...Nougatina fabricată de compania Silly se bazează pe un proces de fabricație artizanal în cuve de cupru, unde fructele uscate (migdale sau alune prăjite) sunt încorporate în zahăr caramelizat. Durata de gătire, lucrul cu aluatul, precum și compoziția acestuia trebuie să fie foarte precise pentru a obține un produs cu o culoare, textură și gust optime. Odată ce aluatul ajunge la temperatura...
Produse corespunzătoare
Nougatina
Nougatina
Alte produse
Marzipan
Marzipan
...Distribuitor și angrosist de ambalaje Descoperiți gama noastră largă de ambalaje pentru brutărie și patiserie, gata de utilizare, care permit o ambalare simplă și rapidă a produselor dumneavoastră. Fiecare dintre ambalajele noastre este perfect adaptat pentru contactul cu alimentele. Sacii de pâine personalizabili, ambalajele de patiserie, găsiți cel mai bun produs care vi se potrivește.
Italia, Lauro
...Granulația de alune caramelizate este un produs obținut din selecția de alune de excelență, prăjite, măcinate și caramelizate. Aluna a găsit întotdeauna un loc între cremele utilizate în patiserie și înghețată, în combinația tradițională cu ciocolata. Granulația de alune prăjite caramelizate este utilizată de obicei pentru garnisirea și decorarea preparatelor delicioase, asigurând rezultate optime și constante.
... echipamente care asigură un mediu umed pentru produsele fermentate în partea inferioară a cuptorului. De asemenea, masa din oțel inoxidabil este disponibilă. Numărul de tăvi pentru fiecare nivel poate fi văzut pe pagina de specificații tehnice. Fiecare nivel poate fi controlat individual între 0-300 C, iar căldura plafonului și a bazei sunt gestionate separat. Este produs doar în variantă...
... gestionată separat. Este produs doar în variantă electrică. Menținerea căldurii bazelor din piatră este la nivel maxim. Produsele pot fi observate clar prin ușile din sticlă și iluminarea puternică. Opțiune Panou de control manual și cu ecran tactil Fermentare sau masă din oțel inoxidabil pentru partea inferioară a cuptorului...
Germania, Schoenebeck
... nucă. Din pâinile, produsele de patiserie, pastele, shake-urile sau musli-ul obișnuite se transformă în adevărate delicatese. Fără gluten și vegană din natură, făina noastră de pară bio depășește făina de cereale, având un conținut mai scăzut de carbohidrați și incluzând, datorită conținutului de ulei rezidual, acizii grași esențiali valoroși din uleiul de pară. Făina noastră de pară bio are o textură fină și un gust tipic de nucă. Pentru a vă putea oferi făina de pară bio, folosim presarea la rece delicată a părilor bio. Ca rezultat, obținem un produs de înaltă calitate.
...Grâul este cea mai importantă cultură alimentară din lume. Principalul produs obținut din grâu este făina. Aceasta este utilizată în industria alimentară pentru coacerea produselor de panificație, a pastelor și a produselor de patiserie. Grăul conține un complex de vitamine din grupa B, precum și minerale utile – calciu, potasiu și magneziu. De asemenea, această cultură cerealieră este un produs...
Portugalia, Valença
...Probabil cel mai bun Pastel de Nata vegan din lume! PRODUS ÎN PORTUGALIA ÎN MOD NATURAL.
Tunisia, Kebili
... un nucleu sclerozificat (endocarpe) care conține o singură sămânță. Cotiledoanele acestei semințe, de un verde deschis, acoperite cu o subțire peliculă roșiatică, sunt comestibile. Pistacia este una dintre cele mai vechi semințe cultivate până în prezent, având originea în Asia, fiind cultivată de mult timp și în Tunisia. Pistacia poate fi consumată crudă, la fel ca migdalele, sau prăjită. Ea însoțește adesea aperitivele. Se încorporează pistacia în sosuri, umpluturi, terine, pateuri, înghețată și produse de patiserie.
Franța, Talant
...Descoperiți Deco Melts FunCakes, Deco Melts Alb Extreme sunt mici pastile colorate și aromatizate care vă oferă numeroase opțiuni de decorare! Produs fără E171. Puteți crea Drip cakes (un tort care curge) și decorațiuni pentru cupcakes, dar le puteți folosi și pentru a face sucuri și bomboane. Utilizare: Înmuiati, turnați, stropiți și decorați cu Deco Melts FunCakes. Topiți-le pe scurt la...
Franța, Bayonne
...Acest chiflă de 60 g este o alegere sigură pentru un bucătar. Datorită fermentației și a dospirii pe care le primește, obținem o pâine cu volum, o miez mai pufoasă și o aromă și un gust ușor dulce. Avantajul acestei pâini este că are un aspect rustic, cu o crustă pudrată și tăieturi foarte pronunțate, astfel încât obțineți un produs atrăgător care funcționează atât pe masă, cât și ca montadito...
Regatul Unit, Birmingham
...Adăugarea de structură prăjiturilor și produselor de patiserie. 4. Oferirea stabilității la congelare-dezghețare și retrogradarea alimentelor congelate și îmbuteliate. 5. Permite encapsularea aromelor, ajutând la păstrarea aromelor alimentelor pentru mai mult timp. 6. Controlul sinerezei și îmbunătățirea grosimii iaurturilor și smântânilor. 7. Îmbunătățirea senzației în gură a unei game largi de alimente proaspete și conservate. Apariție: Pulbere liber curgătoare de culoare crem-albă.
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... "Manzanilla Cacereña", acest ulei de măsline este nefiltat, de prima presare la rece. 100% Manzanilla Cacereña. Ulei dulce, cu un echilibru între amăreală și picant. Se caracterizează prin fructozitate delicată, cu note de banană – kiwi și roșie verde. În plus, are arome de legume, inclusiv anghinare și iarbă proaspăt tăiată. Recomandat pentru pește, carpaccio, salate și legume crude, preparate la cuptor sau la abur, precum și în patiserie și pentru maioneze. Sticlă de sticlă UV 500ml De asemenea, puteți comanda acest produs și în bidon metalic de 3 sau 5l.
Spania, Fuente el Fresno
...Pistachiu selectat, varietăți Kerman și Larnaka. Disponibil în diverse formate pentru consum direct sau pentru patiserii. Produs tradițional și ecologic.
Franța, Ste Hélène Du Lac
...Dezinsectizator electric suspendat IP21 Dezinsectizator electric suspendat IP21 Alimentare 230 V 50 Hz, priză cu împământare 2 tuburi neon ANTI ECLAT 40 W cu balast electronic Tensiunea grilei de electrocutare 3700 V / 9 mA Suprafața tratată la sol 240 m2 Dimensiuni 635 x 155 x 290 mm / greutate netă 6,4 Kg AVANTAJE PRODUS DUZE ETANȘE TUBURI NEON ANTI ECLAT DEZMONTARE FĂRĂ UNELTE OPRIRE ALIMENTARE ELECTRICĂ LA DESCHIDEREA GRILEI CONSTRUCȚIE DIN INOX ETANȘEITATE IP21 Referință: MDE240...
... întotdeauna folosit ca remediu natural pentru a ameliora tusea și durerea în gât. Pentru realizarea MACUBA, ILCAR a decis să opteze pentru gătirea sub vid, o tehnică care, spre deosebire de gătirea tradițională, permite atingerea concentrației dorite menținând o temperatură mai scăzută, astfel încât să păstreze toate caracteristicile organoleptice și aromatice ale roșcovului, oferind un produs de înaltă calitate, bogat în vitamine, săruri minerale și polifenoli, antioxidanți puternici.
Turcia, Beylikdüzü
...Adaugă atingerea finală De la siropuri decadente la bucăți delicate de ciocolată, PMF oferă toppinguri pentru a împodobi orice produs. Prin transformarea înghețatei și produselor de patiserie în opere de artă, toppingurile noastre sunt concepute pentru a crea o atingere finală irezistibilă pe care consumatorii nu o pot refuza. Cu acoperiri ușor de utilizat, siropuri irezistibile și o gamă largă...
...Amandele feliat în găleți de 1 kg fructe uscate decojite CROC’ELLA Marseille Franța Amandele feliat, unul dintre produsele indispensabile în bucătărie și mai precis în patiserie, sunt disponibile la CROC’ELLA, distribuitor de fructe uscate. Sunteți un profesionist? Distribuitor? Revânzător? Căutați acest tip de produs? CROC’ELLA vă oferă amande feliat ambalate în găleți pătrate de 1 kg, dar și în...
Serbia, Krusevac
...Gemul nostru de prune este făcut în mod tradițional prin măcinarea prunelor cu bucăți de coajă în gem. Compoziția gemului de prune constă în 80-85% din fructul prunelor, iar ceilalți 15-20% din gem sunt îndulciți cu fructoză. Nu au fost adăugate conservanți, coloranți artificiali sau alte ingrediente la produsele de patiserie SCHMEKERS. Produsul este protejat doar prin procesul de pasteurizare. Acest gem este un produs dietetic și are un conținut scăzut de calorii.
Italia, Turin
... bandaj, cilindru sau tambur (fructele și legumele sunt încălzite și apoi măcinate) - Uscate prin pulverizare (sucul este pulverizat printr-un duză la o temperatură ridicată pentru a produce un produs uscat). - Uscate în vid (încălzite în vid, ceea ce înseamnă o temperatură mai scăzută necesară pentru evaporarea apei) - Dehidratate în congelator (congelate într-o cameră de vid, ceea ce înseamnă că...
Turcia, Izmir
...Amidonul este un produs de bază, care ia naștere în timpul procesului de fotosinteză al plantelor. Amidonul este obținut din germenul boabelor de grâu. Poate fi folosit în producția diverselor tipuri de alimente, cum ar fi pâine, patiserie, prăjituri, biscuiți, produse sub formă de pulbere, supe, dressinguri etc. În același timp, poate fi consumat și în retail pentru consumul final prin ambalarea...
...Produs artizanal de patiserie fără gluten. Un dulce gustos, dospit, pe bază de făină de cartofi, zahăr, amidon de porumb, cacao slabă, uleiuri vegetale și unt. Gustându-l, veți putea recunoaște aromele de caramel, fructe cu coajă lemnoasă și condimente, datorită unei preparări atente și riguroase care păstrează complexitatea aromatică naturală a cacao-ului de calitate. Disponibil în porții practice de 35g cu forme de hârtie, ideale pentru a fi luate mereu cu sine pentru o pauză bogată și delicioasă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play