... temperat pentru a crește sănătos, lăstarii au nevoie de frigul iernii pentru a se dezvolta. Planta începe să înflorească în mai, iar recolta este culeasă între mijlocul lunii octombrie și noiembrie. În regiunea Mării Negre, temperatura este scăzută din cauza precipitațiilor excesive. Prin urmare, maturarea se extinde și până în decembrie. Fructul este cărnos, de culoare verde și cu multe semințe...
Produse corespunzătoare
Kiwi
Kiwi
Belgia, Seneffe
... (câteva zile la temperatură refrigerată) - Stabilă la congelare/dezghețare - Ușurință în adăugarea de coloranți și arome - Ușor de creat un efect marmorat Caramel, Ciocolată, Aur, Neutru, Roșu, Rubin, Argint, Căpșună, Alb. Varietăți non-standard disponibile la cerere. De exemplu: Kiwi, Mandarina, Zmeură, Arome florale (Floare, Iasomie, Hibiscus, Lavandă, Mentă, Trandafir) și multe altele. Glazura mirror Neutral Freeze este, de asemenea, disponibilă, rămâne strălucitoare și transparentă la -21°C/-5,8°F.
Italia, Leinì
...SOLUȚIA ITALIANĂ PENTRU DISTRIBUȚIA DE SUC ȘI APĂ MICROFILTRATĂ - NATURALĂ - CARBONATATĂ - DINTR-UN SINGUR DISTRIBUITOR SISTEMUL NOSTRU BREVETAT "REGULAR MIX" ESTE CAPABIL SĂ MISCELIZEZE ȘI SĂ VALORIZEZE TOATE TIPURILE DE SUC PE BAZĂ CONCENTRATĂ, INCLUSIV CU PERCENTAJ ÎNALT DE FRUCTE CU CELULE. DISTRIBUITOR IDEAL PENTRU VARIATE UTILIZĂRI ÎN BREAKFAST-URI HOTELIERE, DAR ȘI ÎN VILLAGE-URI, ÎN...
Franța, Geispolsheim
...Procesul de fermentare durează mult mai mult și se desfășoară la o temperatură mai scăzută decât în cazul sucului de struguri. Acest lucru păstrează ingredientele sănătoase din sucul de rodie și oferă un gust și o aromă bogată și fructată. Vinul de rodie semi-dulce NRAN are o culoare maronie, este plăcut de acru și aromatic la nas. Gustul este fructat și intens picant. Taninurile sunt mai moi. Postgustul este de fructe de pădure și rodie, de lungă durată. NRAN este un vin de cocktail răcoritor, servit ușor răcit. Se recomandă consumul NRAN alături de brânzeturi moi, fructe și desert.
Franța, Tilloy Lez Cambrai
... : Ciocolată cu lapte (zahăr, pudră de LAPTE integral, unt de cacao, pastă de cacao, emulgator: lecitină de SOIA, aromă naturală de vanilie). ALUNE caramelizate 10%. Poate conține urme de lapte, soia, ouă și fructe cu coajă. Greutate netă : 100 gr. Sfaturi de păstrare : A se păstra departe de umiditate și căldură. Temperatura ideală între 17 și 18°C.
ufs.country_names.RU, Smolensk
...Este un amestec clasic cu un gust și o aromă exquisite, dezvăluind multe arome nobile. Prăjirea tradițională oferă cafelei LALIBELA COFFEE CLASSIC un gust blând și o aromă intensă. O amărăciune de nuci strălucitoare și note de fructe cu un postgust acrișor nobil vă vor permite să vă bucurați pe deplin de o ceașcă de cafea. Greutate netă: 250 Greutate brută: 262 Temperatura maximă: 27 Cerințe de depozitare: A se păstra la o temperatură care să nu depășească 27 °C și umiditate relativă maximă de 75% Grad de prăjire: Mediu Intensitate a gustului: Medie...
ufs.country_names.RU, Moscow
... asemenea semnificativă, deoarece acestea pot stoca produse în condiții de congelare rapidă și îngheț - aceste produse includ înghețată, produse de aluat semifinite congelate, fructe congelate și multe altele. Plasarea porționată a produselor de patiserie într-un tavă sau container este posibilă, deoarece fundul acestuia poate fi secțional.
Italia, Villa San Giovanni
...Gheață sintetică gel în pungi cu durată lungă pentru expedierea produselor proaspete, cum ar fi carne, pește, produse din legume și fructe, medicamente, produse cosmetice sensibile la temperatură. Gheața din pungi FrostPac este rezultatul a 20 de ani de experiență în producția de elemente refrigerante, reușind să creeze o formulă optimizată pentru a extinde durata de prospețime. Gheața sintetică pentru expediții durează peste 48 de ore dacă este combinată cu recipientul izotermic potrivit. Sigură și netoxică, este soluția perfectă pentru expedierea oricărui produs alimentar.
... asiatice, fructe de mare, gogoși, rulouri de primăvară și vară, chifteluțe, nuggets de tofu, tortillas, chipsuri, coaste, tacos și multe altele. Pentru cel mai bun gust și cea mai bună calitate, recomandăm servirea sosului la temperatura camerei. Porționați după nevoie, gata Mâncăruri gata congelate Necesități de gastronomie Industria hotelieră Servicii alimentare Alimente congelate en-gros Catering comunitar Conveniență Specialități gastronomice...
Italia, Codognè
...Într-o filtrare în flux transversal, suprafața filtrului este o membrană semipermeabilă. Lichidul trece prin membrană și peste aceasta. Astfel, se menține curată. Utilizată pentru vin, fructe fermentate, hidromel, bere. Membranele utilizate de Bared nu creează nicio rezistență mecanică: sunt delicate cu produsul și nu îi cresc temperatura. Filtrarea cu sistemele Bared garantează un produs strălucitor și steril într-o singură trecere, comparativ cu alte sisteme care necesită mai multe etape de filtrare, rezultând astfel un stres mai mare asupra produsului.
Turcia, Canakkale
... noastre, este obținut la temperaturi de până la +270C fără tratament termic. Toate etapele produselor noastre de ulei de măsline extravirgin Dardanos Fine Foods, de la grădinărit la utilizarea de către consumatori, sunt raportate și urmărite. Valoarea acidității: max. 0.6% Procesul de îmbuteliere se desfășoară la o temperatură maximă de 77 °F. (25 °C) Produsele preparate sunt stocate la o temperatură maximă de 64.4 °F - 68ºF în depozite special climatizate. (18°C - 20°C) Măslinele recoltate sunt presate în maxim 8 ore. Nu sunt incluse coloranți, aditivi sau îndulcitori.
Germania, Waldkraiburg
...Pompa cu două șuruburi a fost concepută pentru aplicații higienice, pentru a pompa medii cu vâscozitate mare la presiuni de lucru de până la 16 bari sau 230 psi. Ciocolata, sucurile de fructe sau iaurtul de fructe sunt, de exemplu, pompați fără a pierde consistența și proprietățile lor naturale, fără pierderi de calitate. 2NSH este fabricată din oțel inoxidabil AISI 316L. Suprafațele sale sunt...
Polonia, Skawina
...RĂCEȘTE ȘI ÎNCALZEA – se potrivește perfect vara ca loc de depozitare pentru băuturi reci, înghețată, fructe, legume și alte obiecte (pe proprietate sau la picnic). Scade temperatura eficient cu 18–22 °C în comparație cu temperatura ambientală. Se potrivesc conserve sau sticle cu băuturi de până la o înălțime de 19 cm. Datorită funcției de încălzire, este perfect și în toamnă și iarnă – o gustare caldă sau o băutură după o excursie la ciuperci sau o nebunie de iarnă? Nicio problemă!
Franța, Saint Cannat
... 3 săptămâni în cuve termo-regulate la aproximativ 25°C. Îmbătrâniți în butoaie de stejar timp de 18 luni. Vinul poate fi păstrat 8-10 ani. NOTE DE DEGUSTARE Culoare roșie profundă, nas intens și arome foarte fine de fructe roșii, taninuri fine cu o lungime plăcută. Asocieri culinare: veți aprecia în mod deosebit vinul nostru roșu Bandol cu carne de vânat, tocănițe, brânzeturi… Temperatura ideală de degustare: între 16° și 18°C. Deschideți cu 1-2 ore înainte de degustare.
Italia, Turin
... bandaj, cilindru sau tambur (fructele și legumele sunt încălzite și apoi măcinate) - Uscate prin pulverizare (sucul este pulverizat printr-un duză la o temperatură ridicată pentru a produce un produs uscat). - Uscate în vid (încălzite în vid, ceea ce înseamnă o temperatură mai scăzută necesară pentru evaporarea apei) - Dehidratate în congelator (congelate într-o cameră de vid, ceea ce înseamnă că...
Franța, Caromb
...Cépages : Surprise du vigneron Age des vignes : 3 à 50 ans Terroir : Argilo-calcaire Vendange : Machine Dégustation : • Robe : clara • 1er nez : Floare Albă • 2ieme nez : Fructe Albe • En bouche : Proaspăt și rotund cu o finală minerală, arome de caise • Caudalie medie (5/6) Accord mets/vins : • Pești, fructe de mare, Aperitive…. Garde : 2 à 3 ani Vinification : Dezgropare/Foulare apoi presare și decantare, în final vinificare la temperatură joasă (16°C). 2 săptămâni de vinificare apoi maturare pe drojdii fine pe timpul iernii. În final filtrare înainte de îmbuteliere cu inertizare.
...Seckauer Früchtelebkuchen este un fin tort de miere umplut cu prune uscate tăiate, smochine, aranzini, coajă de lămâie, stafide și gem, fiind învelit în ciocolată. Greutate netă: 235 g | Valabilitate minimă: 180 zile de la producție - a se păstra la temperatura camerei | L 11,5 x l 6,0 x H 5,0 cm | Substanțe alergene: Cereale care conțin gluten, lapte, ouă, soia sau produse din soia, nuci, SO2 și sulfiți Număr articol: 6010 Greutate umplutură: 235 g Caracteristică de calitate: Sigiliul AMA-Handwerk, tradiție de coacere din 1660...
... convenabilă și rapidă a parametrilor. 3. Funcție de auto-diagnosticare a defectelor, afișare clară a defectelor. 4. Urmărirea marcajului colorat optic electric de înaltă sensibilitate, poziția de tăiere introdusă digital, ceea ce face ca sigilarea și tăierea să fie mai precise. 5. Control PID separat pentru temperatură, potrivit pentru diverse materiale de ambalare. 6. Oprirea mașinii în poziția selectată...
... flavonoizi întâlniți pe scară largă în diverse legume și fructe. Cum ar fi ceapa, cătina, păducelul, lucerna, ceaiul și altele. Are efecte anti-radicali liberi, anti-oxidare, anti-bacteriene, anti-virale și anti-alergice. Când este utilizată în slănină etc., diferitele indicatoare de antioxidanți sunt similare cu BHA sau PG. Specificație: 98% MOQ: 1kg Sursă botanică: Quercetin 98% Dimensiunea particulelor: 100% trece 80 mesh...
Franța, Longwy
...Ingrediente*: Dovleac (41%), măr, gutuie, morcov, bucăți de măr, turmeric, chili - Ambalare: pachet de 60 de grame - *Ingrediente provenite din agricultură durabilă - Ambalat manual - Fără conservanți - Disponibil la KG - Disponibil în White label. Doriți crearea unei rețete unice care să vă reprezinte? Nu ezitați să ne contactați! Creăm și/sau personalizăm rețete unice la cerere. Referință: INF123 În stoc: 12 Temperatură: 100°C TIMP DE INFUZIE: 2 până la 3 minute Pentru o ceașcă: 1 până la 2 lingurițe...
Turcia, Kocaeli-Www.qualityturkey.com
... scoase din depozit. Pe măsură ce coaja se subțiază, lămâia devine și mai suculentă și câștigă în aromă. Numele ‘Lămâie de Pat’ provine de aici. Vânzările noastre internaționale sunt realizate de Soylu Gıda, care se specializează în exportul de fructe și legume, și care a început să își facă cunoscut numele în Europa, Orientul Mijlociu și Asia în ultimii ani. Turkey Qualy a dovedit calitatea și...
Regatul Unit, Ellesmere Port
... este capabilă să fermenteze într-un interval larg de temperatură de 10—35OC (rețineți că toleranța la etanol este redusă la temperaturi ridicate). Această tulpină este, de asemenea, tolerantă la condiții dificile de fermentație, are o toleranță ridicată la SO2, produce o aciditate volatilă scăzută și are o spumare redusă.
Polonia, Andrychów
...Uleiul de măsline Extra Virgin a fost obținut din fructe de măsline selectate, culese în cel mai bun moment de coacere, caracterizându-se printr-un aromă plăcută și bogată, precum și un gust deosebit. Este perfect pentru diferite tipuri de salate, dar și pentru prăjit, subliniind gustul preparatelor. A se păstra la temperatura camerei, protejat de lumină, închis ermetic. La temperaturi scăzute (sub 7°C), uleiul poate deveni tulbure sau chiar se poate cristaliza, dar la temperatura camerei va reveni la claritatea sa naturală.
... a tensiunii de absorbție. Senzorul reacționează puțin mai lent la schimbările de umiditate a solului comparativ cu tensiometrele sau senzorii care măsoară volumetric. Date tehnice: Unitate de măsură: Centibar (= kPa) Interval de măsurare: 0 - 200 Centibar /hPa tensiune de absorbție. Compensare temperatură: automată prin tehnica de citire Aplicații tipice: Legume de câmp, sparanghel și fructe de...
Austria, St. Ruprecht An Der Raab
...granule din plastic și alte materiale speciale. Caracteristici: + Interval de măsurare Aw 0,03 până la 0,99, rezoluție 0,001 Aw + Calibrare 0,10 până la 0,80 +/- 0,01 Aw + Calibrare 0,00 până la 0,10 și 0,80 până la 0,98 +/- 0,04 Aw + Temperatură 0-50°C, rezoluție 0,1°C + Calibrare +/- 0,5°C (la 25°C) + Umiditate relativă 0-100% RH, rezoluție 0,1% RH + Punct de rouă -55°C până la +60°C, rezoluție 0,1°C, -67°F până la 140°F + Umiditate absolută 0 până la 130 g/m³, rezoluție 0,1 g/m³ + Ugl. Umiditate echilibrată a lemnului 2% până la 30%, rezoluție 0,1% + Ugl.
Italia, Conegliano
...Sticlele trebuie păstrate într-un mediu răcoros și uscat, departe de lumină și surse de căldură. Se servește la o temperatură între 6-8°C. Se recomandă un pahar destul de mare, în formă de tulipă.","Colour":"Culoare: Galben-straw cu reflexii verzi ușoare"}...
Turcia, Balikesir
...Produs conceput pentru a fi utilizat în controlul preventiv și curativ al stărilor de deficiență cauzate de dezechilibre sau deficiențe în asimilarea calciului. Prezența aminoacizilor de înaltă calitate, a altor compuși organici și a borului favorizează asimilarea prin frunze și rădăcini, translocarea în interiorul plantei și stocarea calciului în fructe. Calciul este un element imobil...
Franța, La Cadière-D'azur
...În conversie către agricultura ecologică. Recoltă manuală în lădițe. Desfacere totală, Fermentare în cuve din inox cu temperatură controlată. Îmbătrânire în cuve din inox cu temperatură controlată, Dop tehnic. D E G U S T A R E O C H I : Culoare somon, pal. N A S : Fructat, arome de fructe roșii, arome de condimente. G U M E T : Proaspăt, generos, moale, note de citrice, note de fructe roșii, moale, corp ușor, bună intensitate, bună persistență. Culoare: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%) Alcool: 13% Volum: 75 cl...
Ucraina, Vinnitsa
... de sate, ferme și facilități industriale. Muncitorii culeg cu grijă fructele pe măsură ce se coc. Materia primă este dusă la unitatea noastră, unde este curățată cu apă și uscată într-o cameră de încălzire cu temperatură controlată. După aceea, fructele sunt curățate de codițe, crenguțe, frunze, pietricele, bucăți imperfecte și fructe necoapte. Fiecare lot trece prin teste de laborator pentru a determina conformitatea cu standardele naționale. Produsele organice sunt testate în Germania. Raportul de testare include date despre 699 de pesticide.
Țările populare pentru acest termen de căutare