...% naturali, uscați, curați și spălați, gata de consum
Perioada de vânzare: disponibili pe tot parcursul anului
Ambalați în saci de plasă de 4, 5 și 10 kg
Greutate medie: 10-12 g
Disponibili și pentru utilizare în reproducție (reproducători)
Expediții paletizate în toată Italia și în Europa la temperatură refrigerată.
Comandă minimă de 800 kg
Greutate netă a cutiilor: 10 kg
comandă minimă: 800 kg...
...Confettura Extra di Pera Coscia și prețios
miele di Tiglio. Fără zaharuri adăugate și
conservanți. Doar fructe proaspete de sezon și
miele artizanal de producție proprie. 100%
made in Italy.
Pentru a obține cea mai bună consistență se
recomandă consumul la o temperatură
între 5-10 °C.
Ingrediente: Pera 65%, miele di Tiglio 35%.
ABBINAMENTI
Excelentă pentru a însoți brânzeturi cu o
lungă maturare, cum ar fi Parmigiano Reggiano, pecorini;
erborinate precum Gorgonzola și Roquefort.
...Feluri principale din bucătăria piemontese
Carne (brașată și friptă)
Brânzeturi cu maturare medie sau lungă
Brânzeturi mucegăite
CULOARE
Roșu rubiniu cu reflexe granat
AROMĂ
Note florale delicate de trandafir și violet
Fructede pădure
GUST
Rotunjimea taninurilor cu un corp catifelat
Aciditate echilibrată
Persistență excelentă
TEMPERATURA: 16-18 °C...
...semilavoratelor, produselor finite și în proces de lucru, prin eșantionare. Produsul proaspăt primit este congelat la -20° C și păstrat la această temperatură timp de cel puțin 24 de ore pentru a remedia eventualele deficiențe igienico-sanitare.
...SOLUȚIA ITALIANĂ PENTRU DISTRIBUȚIA DE SUC ȘI APĂ MICROFILTRATĂ - NATURALĂ - CARBONATATĂ - DINTR-UN SINGUR DISTRIBUITOR
SISTEMUL NOSTRU BREVETAT "REGULAR MIX" ESTE CAPABIL SĂ MISCELIZEZE ȘI SĂ VALORIZEZE TOATE TIPURILE DE SUC PE BAZĂ CONCENTRATĂ, INCLUSIV CU PERCENTAJ ÎNALT DEFRUCTE CU CELULE.
DISTRIBUITOR IDEAL PENTRU VARIATE UTILIZĂRI ÎN BREAKFAST-URI HOTELIERE, DAR ȘI ÎN VILLAGE-URI, ÎN...
... gastronomică: vin rafinat recomandat pentru preparate din carne roșie, în special fripturi și tocănițe, brânzeturi maturate și preparate elaborate pe bază de fondue și trufe.
Se servește la o temperaturăde aproximativ 18°C.
...Gheață sintetică gel în pungi cu durată lungă pentru expedierea produselor proaspete, cum ar fi carne, pește, produse din legume și fructe, medicamente, produse cosmetice sensibile la temperatură.
Gheața din pungi FrostPac este rezultatul a 20 de ani de experiență în producția de elemente refrigerante, reușind să creeze o formulă optimizată pentru a extinde durata de prospețime.
Gheața sintetică pentru expediții durează peste 48 de ore dacă este combinată cu recipientul izotermic potrivit.
Sigură și netoxică, este soluția perfectă pentru expedierea oricărui produs alimentar.
...Într-o filtrare în flux transversal, suprafața filtrului este o membrană semipermeabilă. Lichidul trece prin membrană și peste aceasta. Astfel, se menține curată. Utilizată pentru vin, fructe fermentate, hidromel, bere.
Membranele utilizate de Bared nu creează nicio rezistență mecanică: sunt delicate cu produsul și nu îi cresc temperatura. Filtrarea cu sistemele Bared garantează un produs strălucitor și steril într-o singură trecere, comparativ cu alte sisteme care necesită mai multe etape de filtrare, rezultând astfel un stres mai mare asupra produsului.
... bandaj, cilindru sau tambur (fructele și legumele sunt încălzite și apoi măcinate)
- Uscate prin pulverizare (sucul este pulverizat printr-un duză la o temperatură ridicată pentru a produce un produs uscat).
- Uscate în vid (încălzite în vid, ceea ce înseamnă o temperatură mai scăzută necesară pentru evaporarea apei)
- Dehidratate în congelator (congelate într-o cameră de vid, ceea ce înseamnă că...
...Sticlele trebuie păstrate într-un mediu răcoros și uscat, departe de lumină și surse de căldură. Se servește la o temperatură între 6-8°C. Se recomandă un pahar destul de mare, în formă de tulipă.","Colour":"Culoare: Galben-straw cu reflexii verzi ușoare"}...
... corpolență, în gură este moale și bine echilibrat, având o bună structură și un gust amplu în retrogust. Potrivit pentru orice ocazie, excelent cu preparate de primă și feluri principale ușoare. Modalități de servire temperatura 18°C.
Conține sulfiți.
Capacitate: 0,75l
Cod: 06822
Categorie: Roșii
Gradare: 13% Vol.
Națiune: Italia
Regiune: Toscana
Viței: Sangiovese
Culoare: Roșu rubiniu cu reflexe violacee
Aromă: Fructe roșii și note ușoare de vanilie
Pahar recomandat: Chianti di Streda DOCG...
...Macerarea pe pieli se desfășoară la temperatură controlată și durează 20 de zile. Vinul trece apoi în butoaie de lemn de stejar, unde se maturizează timp de cel puțin 12 luni, urmat de încă un an în sticlă pentru a obține un mare echilibru și bogăție aromatică. Barbera este generoasă și de mare structură, robustă, importantă, care fascinează prin notele complexe de condimente, fructe roșii mici, pădure, mentă, vanilie și lemn dulce. Barbera de excelență care se potrivește perfect cu carne roșie și brânzeturi maturate, pentru o experiență gastronomică încântătoare.
... colectarea cojilor.
HR Refrigerated, ușor de amplasat, datorită roților cu blocare, este ideal pentru instalarea în zone de autoservire, magazine defructe și legume, supermarketuri, centre sportive, școli și hoteluri, pentru îmbutelierea sucurilor de portocale instantanee, refrigerate și sănătoase în ambalaje de tip take-away.
... controlată de 24-26°C. La finalul fermentației, vinul se odihnește în barrique timp de 16-18 luni. Urmează o maturare suplimentară în sticlă pentru cel puțin 3 luni.
Capacitate de învechire: 4 ani și mai mult, în funcție de recolta.
Culoare: roșu rubiniu intens.
Arome: ample și persistente, cu note defructe roșii bine coapte.
...Se bucură de o experiență îndelungată în conservarea pere, mere, cartofi, ceapă, radicchio, fructe uscate, leguminoase, făină, plante fructifere și altoi. Începând din 2020, se va dedica și conservării kiwi-ului. Compania, beneficiind de contribuția fermei anexe, desfășoară de asemenea activități de transformare a perelor Williams în sirop, realizând întreaga filieră de producție, sub marcă proprie și de terți.</p>...
... plantă echilibrată produce fructe bune, iar mâna omului poate doar să îmbunătățească ceea ce natura a creat. Strugurii folosiți sunt cei din tradiția locală: calitatea indigenă Groppello, Prințul Valtènesi, până la Marzemino, Sangiovese și Barbera, cultivate din vremuri imemoriale în această zonă. Sistemul de cordon, utilizat întotdeauna în zonă, a fost modificat în funcție de nevoile producțiilor...
... Migdale din Sicilia, Nuci italiene și Fructede prima calitate. În acest context se încadrează Gusturile Tradiționale și Noutățile de produs pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor pentru Baruri, Patiserii, Restaurante, Catering și Hoteluri. Produsele oferite: Înghețată Artizanală Mantecata în cutii de 3kg; Bază pentru Înghețată Artizanală (UHT) în Bag in Box (diverse arome), gata de a fi Mantecată...
... ridică autenticitatea fructului și esența gustului său. FenOlio este uleiul de măsline extravirgin (DOP) obținut din fructe proaspete din zona prestigioasă a dealurilor Amerini. Un peisaj încântător de munți și păduri, văi de dealuri ondulate, emblemă a Umbriei, „inima verde a Italiei.”...
Societatea Albert Gelati srl este lider în domeniul produselor pentru gelaterie și patiserie.
Gama noastră include numeroase preparate pentru înghețată și dulciuri. Tuttafrutta este un piure defructe proaspete pentru realizarea înghețatelor, sorbeturilor, băuturilor, granitelor și pentru toate preparatele alimentare pe bază defructe. Tuttafrutta se păstrează la temperatura camerei și este...
... doar după ce a avut suficient timp de odihnă este gata să fie gătit într-un cuptor cu temperatură scăzută. Rezultatul este un panettone natural și moale, cu stafide și fructe confiate în interior, care își păstrează aroma și gustul ingredientelor sale excepționale pentru o perioadă lungă, fără a adăuga conservanți sau aditivi chimici. Panettone Baj este mai mult decât un tort gourmet sănătos...
Compania se ocupă cu transportul internațional de produse alimentare, proaspete, congelate și la temperatura camerei; activitatea principală este transportul defructe, legume și carne atârnată. Flota este compusă din 35 de camioane frigorifice, toate în regim EURO 5 și EURO 6, care parcurg zilnic rutele naționale și europene. Oferă posibilitatea de a expedia săptămânal încărcături complete și parțiale pentru Franța, cu livrare AxC.
...Produci uscătoare cu microunde pentru fructe, condimente, legume, care permit reducerea timpilor și costurilor de procesare cu până la 50%. În sectorul industrial, suntem lideri în fabricarea cuptoarelor cu microunde pentru gătirea cupletelor din fibră de sticlă și rocă. Toate liniile noastre respectă parametrii Industry4.0 și sunt conforme cu reglementările care reglementează reducerea emisiilor de CO2.
Compania noastră produce produse liofilizate de cea mai înaltă calitate, aceste produse pot fi transportate foarte ușor deoarece nu necesită refrigerare, pot călători la temperatura camerei. Sunt produse solubile, ușor de preparat de către distribuitorul final. Acestea sunt produse cu un consum foarte ridicat, iar consumatorul final se va răcori cu această băutură excepțională, savurând granita...