... glucoză. Poate conține: alune, fructe cu coajă lemnoasă și ouă.
Alergeni sub lupă
Lapte, grâu, soia.
Păstrarea corectă nu e complicată
Régilait Confitură de Lapte cu aromă de speculoos se păstrează 15 luni înainte de deschidere și 1 lună după deschidere, la temperatura camerei. Nu se pune la frigider după deschidere.
Tub din plastic, capac: de aruncat cu deșeurile menajere.
...Vinificare tradițională: presare, decantare,
îmbăiere pe drojdie fină în cuve inox cu temperatură controlată
pe parcursul a aproximativ douăsprezece luni.
NOTE DE DEGUSTARE
Culoare frumoasă galben aurie, limpede, cu reflexii strălucitoare. Nasul
reveală un buchet intens, amestecând cu delicatețe
arome defructe exotice (mango, ananas) și defructe
uscate (alune, migdale). Atacul în gură este dens...
... mai puțini aditivi decât perlele taiwaneze, fiind acoperite cu un strat subțire de gelatină vegetală comestibilă. Boba sunt crocante, stratul subțire se sparge ușor când le muști pentru a răspândi gustul delicios al fructului ales. Aceste perle defructe sunt delicioase și colorate, foarte vizibile, făcând bubble tea-ul și mai atrăgător.
PUNCTE FORTE
- Fabricare 100% Franceză
- Perle de calitate superioară
- Coloranți naturali
- Arome naturale franțuzești
- Fără gluten
- 100% Vegan
- Data de durabilitate minimă mai lungă
- 16 arome disponibile
caracteristici:
- DDM 18 luni la temperatura camerei...
...CÉPAGES : 50% Merlot ; 50% Cabernet Sauvignon
SITUATION : Sainte Terre
CULTURE ET ÉLEVAGE : Cultură rațională, defoliere manuală,
vindemii în verde. Vinificare în cuve inox termoregulatoare la
temperatură joasă. LABEL HVE 3
DÉGUSTATION :
Acest vin oferă o frumoasă culoare rozalie limpede și strălucitoare. Arome subtile defructe proaspete se dezvăluie la nas. O intensitate aromatică frumoasă, cu vivacitate și rotunjime în gură. Un vin fermecător, bine construit, frumos fructat, proaspăt și ușor.
...PESK BIZ este o gamă de 3 produse din fructede mare preparate, realizate din peștele prins pe cele 2 nave ale noastre, Joseph Roty II și Emeraude.
Materialele noastre de bază sunt apoi trimise la atelierul nostru din Saint-Malo, unde sunt fabricate "Bețișoarele Breton".
PESK BIZ este, într-adevăr, un nume breton care înseamnă bețișor breton de pește. Acest nume a fost ales special pentru a...
... intens va adăuga o notă excepțională creațiilor dumneavoastră culinare.
Pentru a o păstra, plasați-o într-un recipient etanș în compartimentul pentru fructe și legume al frigiderului. Lăsați-o câteva minute la temperatura camerei pentru a-și recăpăta calitățile aromatice și vizuale.
Aspect: Păstăile sunt grase, uleioase, strălucitoare, flexibile.
Parfum și gust: Vanilie cu note de ciocolată, intensă și fructată.
Utilizare: La infuzie, cremă, patiserie, înghețată, iaurt, ciocolată, rețete sărate și dulci.
...brioche și alune se îmbină cu note defructe coapte (piersici, pere) pentru a se încheia cu o finală care evocă florile albe. Bula este de o mare finețe și ne transportă printr-un moment de degustare deosebit. Superb, pur și simplu! Domeniul: Casa Pertois-Moriset se află în Mesnil-sur-Oger, chiar în inima Côte des Blancs. Fondat de Yves Pertois și Janine Moriset în 1951, domeniul familial este astăzi...
...Confituri delicioase de făcut acasă - Louis BELLON - 128 pagini.
Acest ghid vă ajută să alegeți fructele, legumele, materialele, temperatura și metodele de gătit pentru confituri reușite.
REF:LICUTCOF
Fabricat în: Franța
Lățime: 12 cm
Înălțime: 19 cm
Grosime: 1,2 cm
Greutate netă: 0,165 kg...
... în cuve inox la temperatură controlată
Îmbătrânire în cuve pentru a păstra toată prospețimea fructului
CÉPAGES
53 % Cabernet Sauvignon
37% Merlot
10% Cabernet Franc
DÉGUSTARE
Îmbrăcat într-o frumoasă rochie violetă, Château Talusson dezvăluie un nas floral și note defructe roșii proaspete. Palatul este moale, cu un fructat delicat, făcându-l accesibil încă de acum.
ACCORDS METS & VINS
Château Talusson va fi ideal alături de carne la grătar, preparate cu sos sau deserturi pe bază defructe.
Se servește între 16° și 18°C.
... trezească și alcoolul să cedeze locul unei parfumuri somptuoase.
Rece: Ca băutură rece, puneți paharul sau sticla în frigider sau pe un cub mare de gheață.
În cocktailuri, VS va îmbogăți creațiile dumneavoastră cu note armonioase defructe și flori.
...Ingrediente: ciocolată de acoperire cu lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf, boabe de cacao, emulgator lecitina de soia, vanilie), alune, migdale, coajă de portocal confiată (portocală, zahăr, sirop de glucoză), zahăr
Poate conține urme defructe cu coajă, ouă, cereale, lapte și susan
Greutate netă: 190g, aproximativ. Greutatea poate varia în funcție de dimensiunea alunelor și migdalelor utilizate.
Condiții de păstrare: A se păstra ferit de lumină, într-un loc uscat și la temperatura camerei (18° până la 20°C).
Greutate netă (G): 190...
...Încercați amestecul detoxifiant și efervescent al superfructului de Baobab tonic și al lămâii revigorante. Proprietăți benefice pentru sănătate, cu o senzație de evadare îndepărtată. Se păstrează la temperatura camerei și 5 zile în frigider după deschidere. VEGAN / Puțin îndulcit natural „AGITAȚI-MĂ”
Valori nutriționale / 100ml : Energie 118 KJ/28 kcal ; 5,8 g carbohidrați din care zaharuri 5,1 g
Ingrediente : 92% Apă filtrată + Pulpa de baobab bio brut, sevă de agave bio, Suc de lămâie bio / DDM : 24 luni.
...Stăpânire precisă a baremului și tratament uniform al produsului, menținând temperatura în grosimea stratului de produs pe durata necesară pentru albirea (sau chiar pre-gătirea) produselor tratate.
Capacitate de 500 kg/h până la 20t/h, în funcție de greutatea unitară a produselor tratate și de model.
Randament ridicat al materiei, păstrând cât mai bine calitățile organoleptice ale produselor...
...Această nouă infuzie are ca ingredient principal frunza de măslin, foarte flexibilă și delicată, făcându-se baza perfectă pentru a se combina cu fructul pasiunii, subtil accentuat de un strop de lămâie, apoi completat cu mango și papaya. Singura infuzie exotică din catalog își arată adevărata valoare, ar fi păcat să o ratezi.
Stil: Pachet 60g
Durata infuzării: 7 min
Temperatura infuzării: 100°C/212°F
De savurat: Cald sau Rece...
...
Degustare
Culoare roșie intensă. Nas defructe roșii, fin și elegant. Gust moale, arome defructe și condimente. Vin armonios, cu o bună structură. Se recomandă a fi degustat alături de un sauté de miel, o friptură de vită la grătar și, desigur, toate brânzeturile. Se servește la temperatura camerei, la 18°C.
Culoare: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)
Producător: Familia Dehaut din Lalande-de-Pomerol (33500)
Formate și ambalaje: Sticlă (75cl) - Cutie de 6 - 2021...
...Baraka (argilă kaolinică anhidră) este o argilă albă provenită din kaolin. Aceasta este calcinată și utilizată ca film protector pe fructe, creând o barieră împotriva insectelor dăunătoare.
De asemenea, joacă rolul de regulator detemperatură, prevenind astfel loviturile de căldură prin crearea unui voal de umbrire la suprafața fructelor.
Utilizare preventivă împotriva:
- Musca măslinului...
...Ananasul viu și copt se întâlnește cu mango-ul auriu și dulce. Combinat cu ceaiul nostru verde organic, experiența gustativă este pur și simplu unică. O plăcere atât caldă, cât și rece.
TEMPERATURA APEI: 75° până la 80° C
TIMP DE INFUZARE: 2 până la 3 minute...
...Un suc disponibil printr-o simplă apăsare de buton. O soluție profesională pentru livrarea unei varietăți de băuturi răcoritoare. Prospețime maximă datorită sistemului de răcire puternic care menține o temperatură ideală în orice moment. Design elegant și modern cu un panou LED luminos și personalizabil.
....":"Potrivit pentru consum fără încălzire; poate fi folosit pentru gătit.","Noix de coco sèche":"Coco uscat","Malaisie":"Malaysia","Taper:":"Tip:","2 ans":"2 ani","Contenu:":"Conținut:","Catégorie de produit:":"Categorie de produs:","Volume:":"Volum:","Emballage:":"Ambalaj:","Lieu d'origine :":"Loc de origine:","Fabricant:":"Producător:","Huile De Fruits":"Ulei defructe","Détails de l'' emballage...
...Procesul de fermentare durează mult mai mult și se desfășoară la o temperatură mai scăzută decât în cazul sucului de struguri. Acest lucru păstrează ingredientele sănătoase din sucul de rodie și oferă un gust și o aromă bogată și fructată. Vinul de rodie semi-dulce NRAN are o culoare maronie, este plăcut de acru și aromatic la nas. Gustul este fructat și intens picant. Taninurile sunt mai moi. Postgustul este defructede pădure și rodie, de lungă durată. NRAN este un vin de cocktail răcoritor, servit ușor răcit. Se recomandă consumul NRAN alături de brânzeturi moi, fructe și desert.
... :
Ciocolată cu lapte (zahăr, pudră de LAPTE integral, unt de cacao, pastă de cacao, emulgator: lecitină de SOIA, aromă naturală de vanilie). ALUNE caramelizate 10%.
Poate conține urme de lapte, soia, ouă și fructe cu coajă.
Greutate netă : 100 gr.
Sfaturi de păstrare :
A se păstra departe de umiditate și căldură. Temperatura ideală între 17 și 18°C.
... 3 săptămâni în cuve termo-regulate la aproximativ 25°C. Îmbătrâniți în butoaie de stejar timp de 18 luni. Vinul poate fi păstrat 8-10 ani.
NOTE DE DEGUSTARE
Culoare roșie profundă, nas intens și arome foarte fine defructe roșii, taninuri fine cu o lungime plăcută.
Asocieri culinare: veți aprecia în mod deosebit vinul nostru roșu Bandol cu carne de vânat, tocănițe, brânzeturi…
Temperatura ideală de degustare: între 16° și 18°C. Deschideți cu 1-2 ore înainte de degustare.
...Cépages : Surprise du vigneron
Age des vignes : 3 à 50 ans
Terroir : Argilo-calcaire
Vendange : Machine
Dégustation :
• Robe : clara
• 1er nez : Floare Albă
• 2ieme nez : Fructe Albe
• En bouche : Proaspăt și rotund cu o finală minerală, arome de caise
• Caudalie medie (5/6) Accord mets/vins :
• Pești, fructede mare, Aperitive….
Garde : 2 à 3 ani
Vinification : Dezgropare/Foulare apoi presare și decantare, în final vinificare la temperatură joasă (16°C). 2 săptămâni de vinificare apoi maturare pe drojdii fine pe timpul iernii. În final filtrare înainte de îmbuteliere cu inertizare.
...Ingrediente*: Dovleac (41%), măr, gutuie, morcov, bucăți de măr, turmeric, chili
- Ambalare: pachet de 60 de grame
- *Ingrediente provenite din agricultură durabilă
- Ambalat manual
- Fără conservanți
- Disponibil la KG
- Disponibil în White label.
Doriți crearea unei rețete unice care să vă reprezinte? Nu ezitați să ne contactați! Creăm și/sau personalizăm rețete unice la cerere.
Referință: INF123
În stoc: 12
Temperatură: 100°C
TIMP DE INFUZIE: 2 până la 3 minute
Pentru o ceașcă: 1 până la 2 lingurițe...
...În conversie către agricultura ecologică.
Recoltă manuală în lădițe.
Desfacere totală, Fermentare în cuve din inox cu temperatură controlată.
Îmbătrânire în cuve din inox cu temperatură controlată, Dop tehnic.
D E G U S T A R E
O C H I : Culoare somon, pal.
N A S : Fructat, arome defructe roșii, arome de condimente.
G U M E T : Proaspăt, generos, moale, note de citrice, note defructe roșii, moale, corp ușor, bună intensitate, bună persistență.
Culoare: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%)
Alcool: 13%
Volum: 75 cl...
...Gracieuse, savuroasă și natural dulce, infuzia noastră Passion Antillaise este un amestec surprinzător defructe exotice și flori care vă dezvăluie toate aromele insulelor Caraibelor în ceașcă.
O infuzie delicioasă cu arome antillene (mango-fructul pasiunii-portocală) pentru o după-amiază plină de pasiune.
Compoziție: Struguri (struguri, ulei vegetal), hibiscus, banană (banană, ulei de cocos...
...Culoare aurie plăcută.
Arome exotice puternice: fructe citrice (portocală), litchi, mango.
Dezvoltare armonioasă în gură, mult volum, final răcoros și floral.
Apelație: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Culoare: Alb
Contență: 0.75 L
ABV: 15%
Climat: Mediteranean
Varietate de struguri: 100% Muscat alb cu boabe mici
Temperaturade servire: Între 7°C și 8°C...
... mediteraneană. Se degustă ideal la 16°/17°","Cinsault":"70%","DEGUSTATION":"O culoare frumoasă de coacăze clare. Un nas fructat cu arome complexe defructe roșii. Textură foarte fină și catifelată, cu o lungime frumoasă în gură până la finalul fructat și proaspăt, care amintește de un „pinotage proaspăt”. Poate fi savurat rece vara.","CÉPAGES":"Culoare","Poids Brut (kg)":"1,2","Grenache":"15%","Contenance (L)":"0,75"}...
... aromatică armonioasă defructe confiate (caise, gutui), miere, condimente, în jurul unor note subtile de lemn. Atac onctuos susținut de o structură gustoasă, lungă și proaspătă.
ACORD METS/VIN : Aperitiv, foie gras, deserturi, plăcinte pufoase, tarte cu fructe albe.
TEMPERATURADE SERVIRE : 10°C.
Carton de 6 sticle de 75cl...
... anticoroziv.
Dezvoltată pentru cazuri extreme de sarcini
Potrivită pentru congelare
Exemplu de utilizare: lagăre, articulații, transmisie de putere, lanțuri cu role, transmisii prin roți dințate, șuruburi fără sfârșit, pompe, vane, percolatoare, boilere, contoare, sterilizatoare, ambalatoare, fardelatoare, montaj de garnituri...
Meserii: conservari, brutării, patiserii, cofetării, abatoare, berării, exploatații agricole viticole, fructe și legume
Excelentă rezistență la apă, la vapori. Anticoroziv
EMCOR TEST NF T 60 135
Cotație 0
Temperaturade utilizare continuu -40/+130°C
Rezistență la viteză...