...Gracieuse, savuroasă și natural dulce, infuzia noastră Passion Antillaise este un amestec surprinzător defructe exotice și flori care vă dezvăluie toate aromele insulelor Caraibelor în ceașcă.
O infuzie delicioasă cu arome antillene (mango-fructul pasiunii-portocală) pentru o după-amiază plină de pasiune.
Compoziție: Struguri (struguri, ulei vegetal), hibiscus, banană (banană, ulei de cocos...
... control electronic, puteți seta separat temperatura apei (până la max. 99°C - în funcție de produsul final dorit) și timpul dorit de pasteurizare sau producție. Printr-un element de încălzire de 2,5 kW, laptele dumneavoastră este încălzit la max. 90°C, ceea ce omoară toate bacteriile. Temperatura setată pe electronică arată temperatura apei și nu temperatura mediului. Cu un termometru suplimentar, controlați temperatura mediului. Simplu și rapid. 230V
Utilizare ca:
Cazan pentru brânză
Cazan pentru iaurt
Pasteurizator
Cazan multifuncțional...
... și hipermarketuri.
Poate fi multiplexat fără panouri laterale pentru a asigura continuitatea în prezentare.
Disponibil în 5 lungimi și 2 înălțimi.
Excelentă conservare a produsului în toate clasele detemperatură, fără a sacrifica eficiența energetică.
Gama Pegasus este, de asemenea, disponibilă în următoarele versiuni:
Deschis, cu Uși și Congelator.
Lungime: 1250, 1875, 3125, 3750
Înălțime: 2230, 2030
Temperatură: 0 / +2 +3 / +5 +6 / +8
Clasă: 3M1 – 3M2 – 3H...
...Culoare aurie plăcută.
Arome exotice puternice: fructe citrice (portocală), litchi, mango.
Dezvoltare armonioasă în gură, mult volum, final răcoros și floral.
Apelație: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Culoare: Alb
Contență: 0.75 L
ABV: 15%
Climat: Mediteranean
Varietate de struguri: 100% Muscat alb cu boabe mici
Temperaturade servire: Între 7°C și 8°C...
... mediteraneană. Se degustă ideal la 16°/17°","Cinsault":"70%","DEGUSTATION":"O culoare frumoasă de coacăze clare. Un nas fructat cu arome complexe defructe roșii. Textură foarte fină și catifelată, cu o lungime frumoasă în gură până la finalul fructat și proaspăt, care amintește de un „pinotage proaspăt”. Poate fi savurat rece vara.","CÉPAGES":"Culoare","Poids Brut (kg)":"1,2","Grenache":"15%","Contenance (L)":"0,75"}...
... aromatică armonioasă defructe confiate (caise, gutui), miere, condimente, în jurul unor note subtile de lemn. Atac onctuos susținut de o structură gustoasă, lungă și proaspătă.
ACORD METS/VIN : Aperitiv, foie gras, deserturi, plăcinte pufoase, tarte cu fructe albe.
TEMPERATURADE SERVIRE : 10°C.
Carton de 6 sticle de 75cl...
...Continuăm recoltarea zmeurei, sezonul 2017. Și în acest an, Serbia ne-a oferit fructe minunate. Este posibil să procedăm cu furnizarea atât a produselor proaspete, cât și a celor congelate. Exportăm în fiecare țară cu dispozitive cu temperatură controlată. Produse de cea mai înaltă calitate.
info@titanlimited-doo.com...
... anticoroziv.
Dezvoltată pentru cazuri extreme de sarcini
Potrivită pentru congelare
Exemplu de utilizare: lagăre, articulații, transmisie de putere, lanțuri cu role, transmisii prin roți dințate, șuruburi fără sfârșit, pompe, vane, percolatoare, boilere, contoare, sterilizatoare, ambalatoare, fardelatoare, montaj de garnituri...
Meserii: conservari, brutării, patiserii, cofetării, abatoare, berării, exploatații agricole viticole, fructe și legume
Excelentă rezistență la apă, la vapori. Anticoroziv
EMCOR TEST NF T 60 135
Cotație 0
Temperaturade utilizare continuu -40/+130°C
Rezistență la viteză...
... subtropical rece până la climat de deșert. Este o varietate tranzitorie. Există tipuri care se coc în momente diferite, de la mijlocul lunii martie până la mijlocul lunii iulie. În special în condiții subtropicale, fructele coapte și florile pot fi observate pe același copac în același timp. O problemă importantă în fructe este re-verdețirea. În timpul iernii, culoarea portocalie crește în martie și diferența detemperatură determină formarea clorofilei în coaja fructului. Acest lucru este tipic pentru Valencia.
... fructe exotice.
Impresie generală: vin alb armonios, plăcut, cu arome care persistă.
A se savura ca aperitiv sau alături de preparate din fructede mare.
Se servește bine rece.
Produs: Château du Garde
Suprafață: 2,5 ha
Culoare: 60% Sémillon 40% Sauvignon
Terroir: sol argilo-calcaros
Aspect: limpede, strălucitor, culoare galben-verde
Nas: fin, fructat și proaspăt...
... integritatea acestor produse.
Cele aproximativ treizeci de semiremorci frigorifice sunt echipate cu un sistem de monitorizare a temperaturilor, permițând un control în timp real.
Șoferii săi sunt experimentați și instruiți să mențină cu rigurozitate temperaturile mărfurilor pe care le transportă, precum și să respecte cu strictețe lanțul de frig.
În fiecare zi, camioanele CVT transportă prin Hexagon produse farmaceutice, legume și fructe proaspete, alimente perisabile, produse congelate, dulciuri, ciocolată, ... pentru clienții săi.
...Varietate Roșie 100% Pinot Noir – Îmbătrânit în Butoi
Regiunea Viticolă: Centrul Loarei
Regiunea Naturală: Le Berry
Tip de Sol: Argilos cu Pietriș
Randament Mediu: 45hl/ha
Temperaturade Servire: 14°...
...Data expirării: 12 luni.
Condiții de păstrare: a se păstra într-un ambalaj sigilat la o temperatură maximă de 20 °C și o umiditate relativă de 70%.
Energie: 227 kcal
Grăsimi totale: 0,1 g
Carbohidrați total: 56 g
Proteine: 0,6 g
Fier: 2,8 mg/kg
Zinc: 5,2 mg/kg
Fracția de masă a umidității %: 12,8...
...Fructele de aronia sunt colectate din flora spontană în lunile august-septembrie, apoi sunt alese de obiecte străine, apoi sunt uscate în cuptor cu ardere pe lemne, la o temperatură optimă, sunt depozitate reglementar.
Pentru detalii:
liubcominternational@gmail.com
+37379166405...
...Granatappel-Churchkhela (Chuch-Hela) cu nuci – MAGGIO - 80 g, ambalat vid - Incredibil de delicios: dulceață orientală Churchkhela (Chuch-Hela) cu suc defructe și nuci.
Ingrediente: suc de rodie, miez de nucă, zahăr, făină de grâu de cea mai bună calitate.
Valoare nutrițională per 100 g: proteine 6 g, grăsimi 16 g, carbohidrați 59 g. Valoare energetică: 396 kcal / 1658 kJ.
Ambalaj vid. A se proteja de expunerea directă la soare.
Greutate netă::80g
Data limită de valabilitate::Minim 180 de zile valabilă la o temperaturăde depozitare între + 15 ° C și + 21 ° C...
... salt tehnologic de care beneficiază în special procesatorii defructe și legume, abatoarele, berăriile și supermarketurile. COOL-FIT 4.0 vă ajută să lucrați maxim eficient și fără întreruperi, reducând costurile de întreținere și operare.
Cele mai importante avantaje ale COOL-FIT 4.0:
100 % fără întreținere
100 % fiabil
65 % greutate mai mică
50 % instalare mai rapidă
30 % eficiență energetică mai mare...
...%. După deschidere, păstrați
Valoare nutrițională per 100 gr.: Proteine - 9g, grăsimi - 54g, carbohidrați - 34.5 g (inclusiv fibre - 32g)
Valoare energetică per 100 g de produs (kcal / kJ): 530 kcal (2220 kJ)
Ingrediente: Fructede acai uscate
Organic: Nu
Raw: Da
Fără gluten: Da...
...Maximă prospețime, griji minime la livrarea comenzilor online & Livrarea pe ultima milă
Cutia noastră pentru ultima milă garantează o lanț de frig fără întreruperi de la centrul de distribuție până la ușa dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba despre fructe proaspete, legume, carne sau produse lactate – Cutia pentru ultima milă de la Gebhardt își menține alimentele proaspete și în siguranță...
...Varianta numărul 2 a celebrului nostru Djin cu un gust delicios defructede pădure. Nature Immunité este un adevărat spirit revitalizant, elaborat pe baza a 20 de plante medicinale selectate pentru proprietățile lor antioxidante! Bio, vegan, fără zahăr și fără gluten, se caracterizează printr-un gust delicios de coacăze negre și fructede pădure, accentuat de note mentolate și piperate, care se...
...Degustare
Robe strălucitoare și delicată, galben seren. Nas exuberant defructe exotice, amestecat cu arome de piersici. Gură amplă și aromatică.
Accorduri gastronomice
De apreciat ca aperitiv și în acompaniamentul preparatelor din pește.
Ambalare preț unitar, vândut la carton de 6 sticle cu transport gratuit.
Sfaturi de la oenolog: Se servește la o temperaturăde 8 până la 10°C
Timp de păstrare: De consumat în termen de 2 ani.
...Această pompă volumetrică acționată pneumatic, din oțel inoxidabil 316, este utilizată pentru transferul produselor alimentare dintr-un rezervor la nivelul podelei către pâlnia de produs a unei mașini de umplere sau ambalare.
Capacitate: 1,25 litri/tact
Interval detemperatură: 5 - 100 °C
Viteză: reglabilă până la 30 t/min
Opțiune:
pâlnie de produs cu sistem de amestecare
Aplicații: sosuri, amestecuri defructe, dressing, pâté, ...
... băi de picioare cu nucă de cocos. Completați cu apă rece până când atingeți temperatura dorită. Faceți băi de picioare în aceasta.
Ingrediente: Clorură de sodiu, pudră defructede Cocos nucifera, extract de frunze de Pandanus amaryllifolius, pudră de semințe de vanilla planifolia
Produs vegan.
* ...
...HSF4500P este un film mono din poliester clar, rezistent și termosudabil (sudură detasabilă), care oferă o claritate ridicată, rezistență la perforare și stabilitate dimensională. O parte este termosudabilă, iar cealaltă parte este tratată corona pentru o definiție de imprimare ridicată. Ideal pentru situațiile care necesită un nivel mai ridicat de rezistență la temperatură, pentru aplicații precum gătitul sau reîncălzirea etc.
Piețe principale
Mese gata preparate • Gustări • Alimente congelate • Produse de patiserie • Fructe și legume • Imprimare și laminare...
...Granada Rodie
Estimările numărului de măsurători a fructelor de rodie per cutie de carton)
Număr 8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/18 fructe per cutie
Dimensiune 250 500
Ambalare disponibilă
Cutii standard de carton deschis de 5 kg
171 cutii/palet/3420 cutii/contenitor
Greutate netă palet: 855 kg
Capacitate container
Tone per container 18 tone.
Paleti per container 20 paleti
Cutii per container 3400...
...Se recomandă a fi consumat la o temperaturăde 12°C în tinerețe pentru a aprecia paleta de arome de citrice, fructe exotice, piersică și caise, însoțind toate deserturile cu fructe albe și vanilie.
...textura lor originală este pierdută.
IQF înseamnă Înghețare Rapidă Individuală. Această tehnologie modernă face ca procesul de înghețare să fie foarte rapid, reducând dimensiunea cristalelor de gheață formate în interiorul țesutului fructelor, astfel diminuând daunele aduse structurii celulare. Acest proces de înghețare este posibil datorită unui flux de aer la o temperatură foarte scăzută care...
... de parfum pentru ca acesta să elibereze lent aroma pe care o conține. Odată ce utilizarea sa este finalizată, ceara parfumată se va solidifica (la temperatura camerei) și va putea fi îndepărtată cu ușurință pentru a schimba aroma. Ceara deja utilizată poate fi reutilizată mai târziu. De fapt, fondantele parfumate Candy Fondant sunt reutilizabile de 3 până la 4 ori. Un fondant mare poate difuza parfumul său timp de aproximativ douăzeci de ore, în funcție de aroma aleasă.
...Una dintre cele mai bune alegeri de gustări pentru muncă, acasă, școală cu ambalaj cu închidere tip zip
- 100% Fruct
- Fără aditivi
- Durată lungă de valabilitate la temperatura camerei
- Crocant, Sănătos, Gustos
- Fără conservanți
- Disponibil pe tot parcursul anului...
...>> Uscă fructe, legume, ciuperci, ierburi și multe altele în mod fiabil și rapid
>> Păstrează gustul natural al preparatelor
>> Include patru accesorii de abur de 32,5 cm (Ø) (3 x normale și 1 x pentru delicat)
>> Două trepte detemperatură: 48°C și 68°C
>> 2 niveluri de putere: 200 W / 400 W
>> Comutator de pornire / oprire Accesorii de abur ajustabile pe înălțime: 1,8 și 3,2 cm
(pentru toate ingredientele)
>> 230V~400W...
... – fluctuații detemperatură, umiditate, caracteristici ale suprafeței. Pentru a obține rezultatul dorit și a oferi prețul optim, trebuie selectat materialul adecvat. Alegerea corectă a adezivului este esențială. Gama largă de materiale autoadezive și adezivi ne permite să oferim soluții pentru o varietate de tipuri de ambalaje: sticlă, plastice rigide și flexibile, hârtie și carton, materiale flexibile și metal.