ufs.country_names.RU, Moscow
...Tradiția extragerii sării din mare este destul de veche și are mai mult de 4000 de ani. Se crede că locuitorii din Asia de Est (India, Japonia, China) și din zona mediteraneană (Italia, Franța, Spania) au fost primii care au evaporat sarea. "Digestia" apei de mare este caracteristică țărilor cu clime mai reci, de exemplu, Anglia. Ingrediente Sare de mare. Utilizare pentru Utilizare pentru prepararea salatelor, aperitivelor, supelor, felurilor de mâncare pentru prânz.
Italia, Dorgali
...Un brânză de oaie cu un miez moale și o maturare scurtă. Această brânză se prezintă cu o crustă netedă sau ușor striată și o culoare care variază de la alb la un brun deschis delicat. Realizată din lapte de oaie pasteurizat, cheag și sare, Novello Sardo este o brânză dulce, cu o pastă moale și compactă de culoare albă. Gustul său dulce și delicat o face perfectă pentru a fi savurată cu pere...
Italia, Forlì
... energetice obișnuite. Arahidele cu coajă sunt bogate în minerale precum magneziu, potasiu, zinc, fosfor și mangan, precum și în vitaminele din grupul B. Arahidele nesărate sunt prăjite cu coaja lor pentru a păstra intacte proprietățile organoleptice. Fiecare 100 de grame de arahide oferă organismului nostru un aport caloric de aproximativ 600 kcal. Arahidele fără sare sunt o sursă excelentă de antioxidanți. În plus, acest snack poate fi adăugat în salatele dumneavoastră sau folosit pentru a garnisi smoothie-uri sau înghețate și pot fi măcinate pentru a prepara celebrul unt de arahide.
...Glavas candito proteic cu polen. Cu zahăr granulat 100% din sfeclă de zahăr, apă, sare, suc natural de lămâie și polen grecesc de producție proprie. Este o sursă de proteine atunci când există o carență în natură și un supliment pentru creștere care întărește puietul reginei. Polenul este adăugat la rece. Glavas proteic este un furaj specific pentru albine și este disponibil doar în perioadele de necesitate pentru albină și nu pe tot parcursul anului. Pesează 2 kg. Codice Prodotto:659...
...Burrata, un brânză cu pastă filată, este produsă în Puglia, în special în orașul Andria. Această pungă de pastă filată făcută manual, care conține un miez de Stracciatella, este astăzi una dintre cele mai bune specialități pugliese. Ingrediente: Lapte, smântână, sare, trufă (3%) – sau gorgonzola, cheag, fără conservanți. Tipuri și Formate DURATA DE CONSERVARE: 15 ZILE Cod: BURRATP.
Italia, Mesoraca
...Salamino este unul dintre cele mai populare mezeluri din Italia, iar noi am dorit să recreăm o versiune calabreză, care se distinge prin culoarea roșie aprinsă și prin picantitate. Se obține strict din umărul și burtica porcului, la care se adaugă slănină, totul măcinat fin separat și apoi amestecat împreună cu adăugarea de condimente tipice mezelurilor calabreze: piper, ardei iute, fenicul...
Italia, Ponsacco
... artificiali. Te vei simți energic ca un foc de artificii. INFORMAȚII NUTRIȚIONALE pentru 100 ml: Conținut energetic 189 KJ (44 kcal) Grăsimi 0 g - din care acizi grași saturați 0 g Carbohidrați 10,5 g - din care zaharuri 10,4 g Proteine 0 g Sare 0,13 g Vitamine: Niacină 8 mg / 50% VNR - Acid pantotenic 2 mg / 33% VNR B2 0,3 µg / 21% VNR - B6 2 mg / 143% VNR - B12 2,0 µg / 80% VNR VNR = Valori Nutriționale de Referință Asumarea de referință a VNR (Valori Nutriționale de Referință) pentru un adult mediu (8400 kJ / 2000 kcal). - www.fireworkenergy.com - info@fireworkenergy.com...
...Ingrediente: busuioc 20%, ulei de floarea-soarelui, cartofi, brânză (lapte, sare, cheag, lizozim proteină din ou), pinoli, trufă de vară (Tuber Aestivum Vitt. - origine Italia) 3%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu preparate de bază, pe carne, legume și bruschete.
Italia, Verona
... punților termice; > reducerea la jumătate a posibilelor puncte de izbucnire a flăcărilor; > reducerea la jumătate a timpilor de montaj; > realizarea camerelor curate FĂRĂ ÎMBINĂRI. Coaja perfect lavabilă, rezistentă la apă, abur, sare și principalii agenți corozivi utilizați în industria alimentară. Grosimea standard a cojii: 1,8-2,0 mm Coji disponibile: > netedă > glassliner (texturată) Îmbinarea între panouri: standard uscat MF Miezul izolant din polistiren extrudat oferă o serie de avantaje: > rezistență mecanică ridicată (de până la 3 ori mai mare decât poliuretanul); > absorbție...
Italia, Atina Inferiore
... vizuale ale celor mai bune fibre naturale și este rezistent la agenții atmosferici, la clor și la sare. Structura din aluminiu vopsită cu pulberi epoxidice garantează o rezistență și ușurință, caracteristici ale celor mai bune mobilier de grădină. Șezlongul poate fi folosit și fără perna sa detașabilă de 10 cm, oferind o ședere joasă cu un confort inimitabil.
Italia, Scarlino
...Sale în Gocce este prima sare lichidă și cu conținut scăzut de sodiu obținută din apa de mare. Datorită unui sistem inovator de producție care îi permite să elimine sodiu în exces și să păstreze toate caracteristicile benefice ale oligoelementelor naturale prezente în apa de mare. Sale în Gocce păstrează același gust ca sarea tradițională. MODALITATE DE UTILIZARE Sale în Gocce se folosește ca înlocuitor total al sării comune. Este condimentul atât pentru gătit, cât și pentru a da gust direct alimentelor. Dozaj: 2,5 ml de Sale în Gocce corespunde 1 g de sare comună.
Italia, Firenze
...Ingrediente: busuioc 20%, ulei de floarea-soarelui, cartofi, brânză (lapte, sare, cheag, lizozim proteină din ou), pinoli, trufe de vară (Tuber Aestivum Vitt. - origine Italia) 3%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu preparate principale, pe carne, legume și bruschete.
Italia, Langhirano
...Ca specialiști în jambonuri crude de calitate, am selectat și ceea ce considerăm a fi cel mai bun Prosciutto di San Daniele. Produs într-o zonă restrânsă din Friuli, se distinge prin forma sa tipică alungită și prin prezența zampino-ului. Preparat doar din carne de porci născuți și crescuți în Italia și sare marină, într-o dozare mai generoasă comparativ cu Parma, ceea ce îi conferă un gust mai pronunțat. Maturare: 14/18 luni Greutate medie: kg. 9.5/11.5 Bucăți pe gât: 2...
Italia, Trento
... ulei sau apă în cratiță, obținând astfel baza pentru a găti preparatele dorite. Continuă apoi pregătind carne, pește, legume sau sosuri conform rețetei preferate, verificând eventuala necesitate de sare spre sfârșitul gătitului.
Italia, Napoli
...Film de protecție împotriva agenților atmosferici, vapori de sare impermeabili...
Italia, Barrafranca
...O cremă artizanală moale, crocantă și crocantă, realizată din fistic și îmbogățită cu bucăți de fistic tocat. Cremă noastră este perfectă pentru cei care iubesc contrastul dintre aceste două compactități. Crema de fistic Proserpina, realizată de Heraia, este rezultatul know-how-ului în transformarea nucilor și al îmbunătățirii aromei și calității.
Finlanda, Turku
...Acest brânză Bergamino are o crustă albă, catifelată, comestibilă, cu o structură moale și topită, îmbunătățită de gustul delicat al laptelui de capră. Ingrediente Laptele de capră, sare, cheag, Penicillium. Originea laptelui Italia Aspect Brânză de culoare albă cu o coajă comestibilă Consistență Moale și densă Volum: 150g (±10%)...
Italia, altamura
...Le basi pentru pizza sunt obținute din prelucrarea unui aluat cu ingrediente simple și puține: semolă de grâu dur, făină de cartofi, lecitină de soia, ulei de măsline extravirgin, sare, drojdie de bere, apă. Conține gluten, soia. Pizza este simplu de preparat și de condimentat cu un număr de condimente limitat doar de imaginație. Forma este rotundă, lucrată manual și de mare calitate pentru a...
Italia, Salerno
...aromă, sare, arome naturale. Compania operează în conformitate cu reglementările naționale și europene, în regim de autocontrol și conform principiilor sistemului HACCP. Compania aplică proceduri de curățenie și dezinfecție, dezinsecție și controale igienice, și efectuează controale microbiologice și chimice asupra materiilor prime, semilavoratelor, produselor finite și în curs de prelucrare, prin eșantionare. Produsul proaspăt este înghețat la -20° C, conform Reg. CE 853/04. Alergenii cunoscuți sunt evidențiați cu litere îngroșate conform dispozițiilor legale.
Italia, Marciano Della Chiana
...Această versiune a Finocchione IGP are o greutate netă de aproximativ 500 g și este ambalată întreagă în intestin natural. Finocchiona IGP este produsă din tăieturi de carne de porc de cea mai bună calitate. Printre acestea se numără: umărul, șunca, scamone, coppa și pancetta. Procesul de fabricație se caracterizează prin adăugarea de semințe aromatice de fenicul sălbatic, sare, piper și usturoi...
...Pentru el este necesar să „sacrifici” cea mai prețioasă parte a porcului. De fapt, Culatello di Zibello DOP, prințul incontestabil al tuturor mezelurilor, „se face” din mușchii centrali ai coapsei. Carne proaspătă de porci grei italieni, prelucrată cu atenție și tăiată în forma tipică de pară. Sare și piper, 15 zile în cameră rece pentru a se odihni, apoi legat manual în vezica naturală. Acum...
...Materia primă: Coscă de porc națională proaspătă, selectată fără ciolan, kg 13,50, curățată și degresată de surplus, fără adăugare de polifosfați, derivate din lapte și gluten. Șunca dezosată, după răcire, este învelită în ciorap elastic protector, reutilizabil. Ulterior, este legată, ambalată și pasteurizată. Pezzatura: Kg 10,00/11,00 aproximativ Ingrediente: coscă de porc, sare, arome și condimente, dextroză, fructoză, antioxidant E 316, conservant E 250. Ambalare: Pungi de Cryovac transparente...
Italia, Verona
... ORIGINE NATURALĂ DIN TOTAL PRODUS UNISEX Zona de aplicare: Mâini, Față, Corp Conține: Lapte de Măgăriță*, Pulbere de Cărbune Activ din Bambus, Sare Marină Grecească, Rozmarin *Lapte de Măgăriță liofilizat, sterilizat criogenic. Conținut Maxim Util echilibrat la 0,6%, echivalent cu 6% Lapte de Măgăriță crud Ph: 9,0-9,5 22gr și / 0.78oz Bară Solidă PAO: 12M...
Italia, San Pietro Clarenza
...Parfumul feniculului sălbatic îmbogățit cu gustul sardelor, al strugurilor sultanini și cu aroma șofranului într-un condiment din cea mai clasică bucătărie siciliană pentru a pregăti preparate unice de paste. INGREDIENTE: Fenicul sălbatic proaspăt min. 80%, sardine proaspete, filete de anșoa, struguri sultanini, PINOLI, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, ceapă proaspătă, sare, piper negru, șofran. Poate conține fragmente de coajă de pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Italia, Mortara
...ciuperci porcini* (Boletus Edulis și grupul său) (3,7%). *Ingredient (deshidratat/liofilizat). PRODUS ÎNTR-O UNITATE CARE UTILIZEAZĂ: ȚELINĂ, SEMINȚE DE SUSAN, MUȘTAR, SOIA. Declarație nutrițională pentru 100 g: Energie: 335 kcal / 1403 kJ Grăsimi: 1,0 g - din care acizi grași saturați: 0,2 g Carbohidrați: 74,0 g - din care zaharuri: 0,4 g Fibre: 1,1 g Proteine: 7,3 g Sare: 2,5 g Porții: 2/3...
...ECAIA drops este un concentrat bazic pentru creșterea valorii pH-ului. Conține apă distilată, urme de hidroxid de potasiu și clorură de sodiu (sare de cristal din Himalaya). De asemenea, conține multe ioni OH-. Câteva picături din acest concentrat bazic sunt suficiente pentru a face orice apă potabilă bazică, astfel devenind mai moale, mai ușoară și mai gustoasă. Preparatele, precum și toate băuturile calde și reci pot fi demineralizate prin adăugarea a câteva picături, aducând astfel valoarea pH-ului într-un mediu bazic.
Italia, Madone
... Adăugarea de nucleotide în laptele infantil este în prezent comună pentru majoritatea jucătorilor de pe piață și reprezintă o suplimentare obișnuită în nutriția nou-născuților de până la 6 luni și chiar mai mult. Marca RIBOCARE acoperă: • 5′-AMP, Adenozină 5′-monofosfat acid liber și sare de disodiu; • 5′-CMP, Citozină 5′-monofosfat acid liber și sare de disodiu; • 5′-UMP, Uridină 5′-monofosfat sare de disodiu; • 5′-GMP, Guanozină 5′-monofosfat sare de disodiu; • 5′-IMP, Inozină 5′-monofosfat sare de disodiu.
...Porumbelul de Paște Ambalaj din Tulle Făină de grâu moale tip '0' – Unt – Coajă de citrice confiată – Apă – Ouă proaspete (gălbenuș) – Zahăr – Miere – Sare – Drojdie – Arome.
Italia, Torino
... de cancer. INFORMAȚII DESPRE PRODUS. Pulberea de roșii deshidratate este produsă din roșii cultivate în mod propriu, prin uscarea și măcinarea roșiilor. Pulberea de roșii uscate este compusă 100% din roșii coapte la soare. Conține toată dulceața și aciditatea roșiei proaspete, fără potențiatori de aromă, sare, arome sau substanțe chimice antiaglomerante. Gustul este intens și mai savuros decât majoritatea roșiilor proaspete. Ideală pentru a adăuga aromă și culoare de roșie formulărilor, precum și pentru a îngroșa și a regla materia uscată necesară (consistență...
...Mașină combinată de tăiere a blocurilor cu ghilotină pentru extragerea blocurilor de sare din mine sau a blocurilor de piatră din cariere.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play