Italia, Sesto Fiorentino
... și fructate din America Centrală se îmbină cu nuanțele dulci de malț și miere din Brazilia. La acestea se adaugă o notă de Robusta indiană cu un caracter picant și postgust de piper. Combinația creează o cafea cu un aromă echilibrată care stimulează atât nasul, cât și palatul datorită notelor diferite care o compun. Gust plăcut și ușor, datorită notelor importante de fructe tropicale precum mango, ananas și papaya. Pentru cei care iubesc să savureze cafeaua exact ca la cafenea, parfumată și proaspăt măcinată, perfectă pentru a adăuga un strop de savoare zilelor tale.
Franța, Villeurbanne
... prin aspectul său ultra fin, culoarea maro deschis și prospețimea mirosului său. În ceea ce privește gustul, acesta este, atât picant, cât și amar. Denominație INCI: Hedychium spicatum root powder N° Lot: NE/KAKP/1120 Calitate: 100% pură și naturală Data de producție: Noiembrie 2020 Data de expirare: Noiembrie 2022 Procedeu de obținere: Recoltare manuală a plantelor de kapoor kachli, uscare la aer...
ufs.country_names.RU, Moscow
... preparate din rucola, fenicul, pește. Gustul plăcut și picant al acestor boabe permite utilizarea lor cu succes în coacere și în fabricarea kozinaki-ului. Susanul negru este indispensabil pentru prepararea sushi-ului. Utilizare Utilizare pentru prepararea tuturor tipurilor de produse de patiserie și deserturi, fructe, băuturi calde și preparate picante din bucătăria orientală. Gust Gust astringent, ușor amar. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 19,0 Grăsimi (g / 100g)… 49,0 Carbohidrați (g / 100g)… 12,0 Valoare energetică (kcal / 100g)… 570...
Franța, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Struguri recoltați la o maturitate foarte bună. Macerație de 24 de ore la temperaturi scăzute. APPELLAȚIE : AOP Rosé d'Anjou. NOTE DE DEGUSTARE : Culoare roz somonat. Nas armonios de fructe roșii mici. Gust plăcut, delicat, cu un final plin de fructe și note picante de piper. ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitiv, mezeluri, pizza, deserturi cu fructe. TEMPERATURA DE SERVIRE : Între 6 și 8°C. Carton de 6 sticle de 75cl...
Franța, Guenange
...Doriți un sos care să însoțească carnea albă, produsele din mare sau chiar ouăle? Acest sos Jalapeno este dulce, dar picant, acrișor și ușor dulce, îmbogățit plăcut de o stropire de rom care îi conferă caracterul necesar. Un amestec de ardei Jalapeno proaspeți, precum și ardei proaspeți, pentru a putea profita la maximum de aromele acestora. Lămâia este acolo pentru a adăuga nota de citrice care...
Franța, Fouquereuil
...Pistachile au un gust dulce asemănător cu cel al migdalelor și sunt folosite în principal pentru dulciuri și patiserie, dar și pentru gătit și în înghețate. Pistachile sunt deosebit de apreciate ca gustare între mese, deoarece crude sunt atât moi, cât și crocante, iar prăjite au un gust plăcut picant.
Spania, Mijas Costa
... și alungă energia negativă, precum și entitățile malefice. Cercetările științifice au demonstrat chiar că 94% din bacteriile din cameră s-au descompus după arderea acestei ierburi. Astfel, salvia albastră este o metodă de purificare care schimbă și starea de conștiință. Este făcută din planta Artemisia tridentata, care crește pe coasta Mexicului și Californiei. Salvia albastră se deosebește de salvia albă prin mirosul care se eliberează atunci când este arsă. Salvia are un miros puternic și foarte picant, care este descris ca fiind condimentat. Nu toți experimentează acest miros ca fiind plăcut.
Italia, Sassello
...Pasta de sos Harissa este un amestec de ardei, coriandru, ardei iute, ulei de măsline și usturoi. Acest condiment picant poate fi folosit pentru a îmbogăți sosurile pe bază de roșii și este un acompaniament fantastic pentru multe preparate inspirate din Maroc. Sosul Harissa are un luciu plăcut și o adâncime bună. Textură bogată, netedă și robustă, cu o bună aderență. Aromele sunt foarte bine...
... măslinelor culese direct de pe plantele noastre din Sant'Agata de Goti, unde predomină soiurile Ortice, Racciopella și Ortolana. Datorită caracteristicilor și calității acestor măsline, se produce în mod biologic un ulei de culoare galbenă cu reflexe verzi smarald, cu un gust plăcut, ușor amar și picant, bine echilibrat.
...proaspăt culese. Se mândrește cu un gust pronunțat, cu note de anghinare. La degustare, lasă în gură un gust de după-amiază plăcut picant și ușor amar, cu nuanțe de migdale. Este bogat în Vitamina E, polifenoli și alți antioxidanți.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play