Franța, Feurs
...Larg folosite în industria alimentară, caramelele colorante sunt aditivi solubili în apă obținuți prin acțiunea controlată a căldurii asupra zaharurilor alimentare, în prezența sau nu a compușilor chimici care promovează caramelizarea... Caramelul colorant există sub formă de pulbere, lichid și pe un larg spectru colorimetric. Utilizări posibile: EXTRACTE AROMATICE & EXTRACTE DE CAFEA BĂUTURI SPIRITOASE, APERITIVE PE BAZĂ DE VIN & BERE BĂUTURI CARBONATATE CARNURI & PÂINI SPECIALE OTETURI & SOSURI HRANĂ PENTRU ANIMALE...
Regatul Unit, Leeds
...Arome de Cafea Cu Gheață: - Espresso Dublu - Latte - Latte cu Caramel...
Italia, Teramo
...Ingrediente: apă, infuzie de cafea 12% zahăr, cafeină (0,032%), dioxid de carbon, colorant: caramel E150d, îndulcitor: 0% sucraloză. Cantitate de cafeină (32 mg/100 ml). Pront pentru consum. Produsul trebuie păstrat la temperatura camerei max 25°, odată deschis păstrați în frigider pentru un maximum de 3-4 zile. Păstrați într-un loc răcoros și uscat. Reduce capacitatea de a dormi în cantități...
Italia, Prato
... consumatorilor noștri un rezultat perfect. Siropurile pentru cafea au fost create pentru a evidenția gustul băuturilor pe bază de cafea fără a acoperi aromele și gusturile originale. Se dizolvă imediat cu câteva mișcări de lingură și se amestecă perfect cu băutura fără a forma cocoloașe, îmbunătățind textura băuturii și oferind o consistență mai mare. În sfârșit, veți putea personaliza băuturile pe...
Italia, Barletta
...Crocanți acoperiți cu ciocolată pură Granelle și praline pentru industria înghețatei și iaurtului, disponibili, preț mic, fără azo, fără gluten, biologici, vegani, marcă privată, de o singură culoare, cu aromă de fructe, caramel sărat, aromă de cafea, și cu ciocolată colorată galbenă, roșie, verde și altele.
Franța, Objat
...Ingrediente: zahăr, smântână, ciocolată albă din origine non-UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță), glucoză, trimolină, ciocolată neagră 66% din origine non-UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), unt, pastă de migdale, praliné, bucăți de zmeură, coji de portocal confiate, nuci de caju, nougat (zahăr, migdale, miere, apă, glucoză, fistic, alune, albuș de ou, zahăr pudră), pastă de fructe de căpșuni (zahăr, piure de căpșuni, glucoză, trimolină, pectină galbenă, acid citric, apă), cafea.
Portugalia, Vila Nova Da Barquinha
...Podoabele noastre de Caramel Macchiato, compatibile cu aparatele Dolce Gusto®, sunt bogate în vitaminele din complexul B. - Susțin sănătatea creierului; - Ajută funcția cerebrală; - Contribuie la combaterea demenței și a declinului cognitiv; - Asistă în repararea neuronală. Doza zilnică recomandată este de 1 pod pe zi.
Polonia, Wrocław
...Fudge din lapte 125 g Bomboane de ciocolată cu umplutură de nuci 125 g Ciocolată neagră cu zmeură 65 g Pachet de turtă dulce Cafea Brazil Santos 200 g Prune în ciocolată 125 g Merisoare în ciocolată 125 g Crackers de ciocolată cu caramel și sare 150 g Praline: soc, nucă de cocos, marțipan 9 x 8 g Smakulki - chipsuri în ciocolată 140 g Dimensiunea setului cadou: Mare...
Ucraina, Dnipro
...Primul stout de la MOVA Bere densă, de culoare închisă, cu o spumă groasă și un corp cremos. Gustul este moale și delicat, cu note de ciocolată, cafea și caramel. Amăreala malțului este echilibrată de dulceața lactozei. Rotunjimea și catifelarea berii.
Germania, Oyten
... cocos nu are gust de cocos, ci este dulce și blând, cu un aromă seducătoare de caramel și o notă de vanilie. Zahărul din flori de cocos se potrivește perfect cu deserturi, ceai, cafea, shake-uri, smoothie-uri și cocktailuri. Poate fi folosit ca zahărul obișnuit și este foarte bun pentru coacere. Zahărul din flori de cocos este o alternativă delicioasă la zahărul convențional. Pentru produsele bio: DE-ÖKO-006 Origine: Agricultură non-UE Ambalare: Sacii de 10 sau 25 kg...
...). Cadoul perfect pentru următoarea petrecere de firmă sau acțiune de marketing. Despre cafeaua noastră prăjită: Aromă fină și puternică de caramel și vanilie, cu o notă moale de mocha. Potrivit pentru următoarele tipuri de aparate de cafea: - Espresso - Filtru - Automat Contactați-ne, vă stăm la dispoziție cu plăcere!
Franța, Grenade
... rapiță 100 % naturală și parfum franțuzesc provenit din Grasse, garantat fără CMR și fără ftalați, pentru 15 ore de plăcere olfactivă. Ceară :: Ceară de rapiță 100% naturală. Parfum :: Parfum din Grasse, fără CMR și ftalați. Greutate : : 45 grame. Ardere :: ≈ 15 ore. Piramidă :: Nucă de cocos și tonka, cafea, vanilie, caramel și zahăr brun. Gama olfactivă :: Toamnă, gourmet.
Franța, Paris
....), Rom, un amestec subtil și complex de romuri din Caraibe (44% vol.), Caramelo, care combină un rom picant cu dulceața caramelului (14% vol.), Mojito, care îmbină puterea romului, prospețimea lămâii și o notă de mentă (14% vol.), Piña Colada pe bază de rom alb, nucă de cocos și caramel (14% vol.).
Franța, Bagnolet
...Nota de vârf: Rom, Trestie de zahăr, Ciocolată neagră Nota de inimă: Cafea, Caramel, Migdale Nota de fundal: Heliotrop, Lemn de santal...
Franța, Illkirch-Graffenstaden
...SAVEURILE TRADIȚIONALE Lămâie Vanilie Căpșună Portocală Cafea… Note aromatice mai originale: trandafir, violetă, lotus, piele, nougat etc. Asocieri: caise-calisson, afine-violetă, măr-scortisoară, caramel-unt sărat etc. Aplicații: băuturi, produse lactate, panificație, patiserie, biscuiterie, cofetărie, ciocolaterie, dietetică, … Putem să vă oferim toate aromele noastre fie sub formă lichidă, fie sub formă de pulbere. Lista produselor sau aplicațiilor nu este exhaustivă. PREȚURI ȘI MOSTRE LA CERERE >...
Franța, Paris Cedex 19
...Light Emperador este o piatră de marmură originară din regiunea Novelda, Spania. Are o culoare bej deschis, apropiindu-se de nuanțele de cafea cu lapte sau caramel. Această marmură este căutată pentru nuanțele sale mai deschise în comparație cu alte bejuri clasice, cum ar fi Crema Marfil sau Botticino Semi Classico. Această culoare blândă, caldă și luminoasă conferă acestei marmuri un aspect...
Franța, Jarnac
... Charente și sub soarele cald al Cognac-ului. Crema brulée Arderea interiorului butoaielor noastre, rod al măiestriei tonelerilor noștri, generează note de vanilie și caramel, care evoluează în timp pentru a aminti de dulceața unei creme brulée. Portocală confiată Obținută după mai mulți ani de învechire în butoaie de stejar, aromele fructate de portocală confiată se dezvoltă intens. CUM SĂ O...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Vinul: Acest superb Porto este un amestec de vinuri care au petrecut minimum 10 ani în butoaie. Exprimă o mare complexitate, îmbinând arome de caramel, toffee, condimente (cuisoare, nucșoară) și prăjire (cacao, cafea). Echilibrul este foarte bine realizat, iar ansamblul îmbină puterea și dulceața. O adevărată delicatesă de savurat ca aperitiv sau alături de un desert delicios cu ciocolată! Tip: Porto Tawny Contență: 70cl Grad alcoolic: 20% Temperatura de servire: 16-18°C...
Franța, Poitiers
...Rum Cask : Note torrefiate de cafea, pâine prăjită, ciocolată, miere și vanilie. – Sherry Cask : Note de fructe uscate (prună, smochină), vanilie și condimente. – Port Cask : Fructe uscate, nucșoară, piper, vanilie și o dulceață care amintește de caramel. – Virgin Oak Cask : ușor fructat și piperat. Note de fân, stejar și o nuanță de vanilie. – Calvados Cask : Note de măr, pară și migdale.
... esențiale: migdal amar, fistic, vanilie, caramel, căpșună, anason, bergamotă, cafea, lămâie, floare de portocal, pralină de alune, ghimbir, mentă, portocală, ardei iute, trandafir, violetă, zmeură, Floare "O", cireș, trufă, mango, portocală, pâine de condimente etc. Cei mai solicitați coloranți ai noștri sunt: verde galben, roșu, violet și albastru. În cele din urmă, oferim concentrate aromatice (sau arome concentrate) adaptate pentru fabricarea e-liquidelor (de exemplu, e-cigarette). Vă invităm să ne consultați solicitând un deviz pe care vi-l vom trimite rapid.
Franța, Crestet
... - nougat cafea ciocolată - nougat caramel unt sărat - nougat ciocolată - nougat merișoare - nougat condimente din lume - nougat smochine și curmale - nougat ghimbir - nougat lavandă flori - nougat mandarină - nougat pepene - nougat miere migdale - nougat afine - nougat alune pralinate - nougat portocală scorțișoară - nougat fistic - nougat rozmarin - nougat speculoos - nougat cimbru Puteți comanda nougaturile noastre delicioase online, direct de pe site-ul nostru. Gustând produsele noastre, veți descoperi un întreg univers de dulceață pentru plăcerea dumneavoastră.
Spania, Murcia
... suculent, note de aromă caramelizate, corp cremos și complet, gust de vanilie și un final de gust rezidual de caramel. Ceașcă cu o aciditate bună și un corp complet, gust de panela dulce și miere, gust rezidual asemănător cu mărul roșu.
Grecia, Veria
... de fructe, tort de ciocolată, cremă de patiserie, cremă caramel, mousse și creme din făină de porumb, toate sub formă de pulbere și în saci de 2 kg și 10 kg, conform nevoilor companiei dumneavoastră. În final, compania noastră comercializează echipamente de înaltă calitate, cum ar fi mașini de înghețată și mașini de slush, oferim și servicii de întreținere și garanție pentru echipamente.
Spania, Andoain
... fiecărui chef. Briochelle caramel este versiunea finalizată cu un caramelizat. Briochelle caramel permite oferirea unui desert de cea mai înaltă calitate fără altă muncă decât regenerarea. Gustul clar și totodată simplu al celor mai bune materii prime, conjugat cu prezența sa inconfundabil artizanală, fac din briochelle desertul de aur cu care să închei cele mai bune evenimente cu un desert „făcut...
Franța, Saumur
Distileria VAL DE LOIRE, înființată în 1834. Fabricare artizanală de siropuri, digestivi, creme de fructe de înaltă calitate. Producător de absinthuri, GUIGNOLET, pastis de altădată. Creme de fructe în sticle, creme de fructe în miniaturi, lichioruri de fructe în sticle sau în miniaturi. Lichioruri de cacao, lichioruri de mentă verde și mentă albă, lichioruri de cafea, lichioruri de trandafiri...
Țările de Jos, Wateringen
Importăm o linie exclusivă de boabe de cafea italiene (Mokamo, Mrs. Rose, Brao caffé, Caffé Breda și Bristot) și avem un sortiment rămas de cafea (boabe) italiană. Reprezentăm mărcile Illy, Lavazza, Segafredo, Ionia și De Roccis boabe de cafea. De asemenea, importăm și reprezentăm o linie de biscuiți ambalați individual (în 3 sortimente diferite, Amaretto, Verona și Caramel) și o linie de...
Franța, Nice
AMSud este specializată în vânzarea de produse pentru Distribuția Automată. Vă oferim o gamă de băuturi selectate de calitate pentru distribuitoarele dumneavoastră. Cafea boabe sau liofilizată, ciocolată, cappuccino, vanilie, caramel, macaron cu fistic, ceaiuri, supe, băuturi răcoritoare și dulciuri. Avem dorința de a răspunde nevoilor dumneavoastră, oferindu-vă o soluție adaptată, de aceea...
Franța, Nogent-Sur-Seine
...De peste 40 de ani, compania GAGET (certificată Bio Ecocert) își dezvoltă expertiza în conceperea de arome unice pentru industria agro-alimentară. Aceasta realizează, în laboratorul său de înaltă tehnologie, arome speciale, extracte de cafea (Arabica, Robusta, amestecuri Arabica/Robusta), carameluri (Caramel lichid aromatic, Caramel cu unt sărat, Caramel cu lapte) și preparate din fructe (Citrice...
Serbia, Zemun/belgrade
... de fructe pe bază de miere, cafea, ciocolată, caramel, vanilie… COACĂZ NEGRU CONGELAT - puternic, delicios și o plantă medicinală Coacăzul negru congelat este cel mai sănătos dintre toate coacăzele. Acest fruct cu un conținut scăzut de calorii, care este de asemenea foarte delicios, de o culoare distinctă, este bogat în vitamine, minerale, fibre, carbohidrați, proteine, pectină, taninuri...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play