Franța, Montelimar
...O armonie perfectă între delicatețea nougatului și intensitatea ciocolatei. Această pastă de tartinat artizanală oferă o experiență gustativă excepțională, perfectă pentru a îmbunătăți tartinele, a acompania deserturile sau pur și simplu pentru o pauză delicioasă. Referință:502253 Greutate (în kg):0.22 Ambalare:12 TVA:5.5%...
Franța, Brignais
...Pasta de tartinat bio de făcut acasă Alune prăjite și migdale întregi măcinate, bucăți de ciocolată neagră, pudră de cacao, zahăr din trestie blond nerafinat și nimic altceva! Se poate realiza cu lapte sau o băutură vegetală Ușor și rapid: 1 singur ingredient de adăugat Fără ulei Mod de utilizare Pentru 210 g de produs finit: Într-o cratiță, turnați 60 ml (=6 cl) de lapte sau băutură vegetală...
Ucraina, Novomoskovsk
...Principala misiune a companiei Healthy Generation este de a extinde dieta dumneavoastră cu alimente sănătoase și accesibile. În producție, nu folosim componente chimice și artificiale, nu adăugăm zahăr, sare, grăsimi trans și arome. Pasta de ciocolată cu nuci și alune de pădure, cu amarant crocant, fără zahăr adăugat, este opțiunea perfectă pentru mic dejun: clătite cu pastă de ciocolată, toast...
Germania, Frankfurt Am Main
...Este un produs obținut prin măcinarea boabelor de cacao, care au fost anterior decojite și prăjite, fără adăugarea de aditivi. Pasta obținută poate fi utilizată pentru producția de unt de cacao și pudră de cacao. BENEFICII Lichiorul de cacao conține antioxidanți și teobromină. APLICAȚII ALE PRODUSULUI Lichiorul de cacao este folosit pentru a face ciocolată, unt de cacao și pudră de cacao. MOQ: 20kg...
Germania, Bad Bentheim
... soare pentru a fermenta. După uscare, boabele sunt zdrobite în bucăți mici și trecute printr-un mojar, pentru a separa boabele de coji. Bucățile de cacao sunt apoi măcinate timp de 10 ore cu o piatră până se transformă într-o pastă fină. Pasta este cernută pentru a separa resturile de unt. Resturile sunt măcinate în continuare până devin pudră de cacao. Alcalinizată Cacaoa olandeză (alcalinizată) este diferită de cacaoa din alte țări, de aceea cacaoa alcalinizată este cunoscută și sub numele de cacao Dutched în SUA. Cacaoa naturală este...
Ucraina, Odesa
Spania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
...Pasta de Almendra Repelada este un produs premium care se remarcă prin finețea și gustul său rafinat. Elaborată din migdale atent selecționate și decojite, această pastă este perfectă pentru cei care caută un produs de înaltă calitate pentru creațiile lor culinare. Textura sa cremoasă și gustul delicat o fac ideală pentru a fi utilizată în diverse rețete, de la sosuri până la deserturi. Acest...
Germania, Nürnberg
...Răsfățați-vă cu deliciul divin al ciocolatei Nutella, unde visele de dulceață delicioasă prind viață! Savurați netezimea catifelată care vă răpește cu fiecare mușcătură delicioasă. Această pastă tantalizantă este o simfonie de cacao bogată și cremoasă, infuzată cu cele mai fine alune prăjite, creând o senzație de gust fără egal. Intrați într-o lume de fericire pură, în timp ce ciocolata...
Spania, Orkoien-Navarra
... paste*, cocoa butter*, emulsifier (SOY lecithin), natural vanilla extract*)":"ciocolată în bucăți* (zahăr din trestie*, pastă de cacao*, unt de cacao*, emulsificator (lecitină de SOIA), extract natural de vanilie*)","Wheat Carbohydrates":"Carbohidrați Grâu: 64,33 G. Din care Zaharuri 22,81 G","Spelt Salt":"Sare Spelt: 0,2 G","BARLEY malt extract*":"extract de malț de ORZ*","Gaeecc-g":"Gaeecc-g...
Belgia, Wingene
...Cele mai multe unturi de nuci își construiesc marketingul în jurul „făcut din 100% arahide”. Problema este că acum ai o pastă de fistic lichidă care nu este tartinabilă. De fapt, ai putea aproape să o bei cu un pai. O pastă pură este importantă dacă faci o aplicație de patiserie. Dacă vrei să o folosești ca sos pentru legume, ar fi prea lichidă. Am ales să punem 78% arahide și să întărim textura...
Franța, Pégomas
...Extracte și Concentrate - Cacao Concentrat Naturalitate: Natural Aspect: Lichid; Pastă Conținut de alcool: cu sau fără alcool Solubilitate: Alcool; Solubil în apă...
Polonia, Brzozów
... energetică 955kJ/290kcalGrăsimi 11,3g din care acizi grași saturați 1,3gCarbohidrați 22,9g din care zaharuri 13,3gProteine 5,8gFibre 5,6gSare 1,1g&nbsp;<strong>Utilizare</strong>Chocorella se potrivește ca produs pentru unsoare pe pâine, dar și ca ingredient în produse de patiserie și diverse deserturi. Pasta poate fi adăugată la clătite și vafe. O alternativă sănătoasă la cremele de ciocolată populare.&nbsp;<strong>Observații</strong>Se păstrează la o temperatură de până la 20°C. După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în termen de 48 de ore.
Polonia, Warszawa, Poland
...Nutella® este o pastă de cacao îndulcită populară din nuci de alune, care este utilizată pe scară largă în sandvișuri, prăjituri și alte preparate dulci. Este cunoscută pentru gustul său delicios, dulce și de nuci și nu conține coloranți artificiali sau conservanți. Pasta de tartinat este compusă din mai multe ingrediente, inclusiv zahăr, ulei de palmier, nuci de alune, cacao pudră cu conținut...
Franța, Bellême
...Coffreturile noastre sunt compuse dintr-un asortiment de bomboane de ciocolată: praline, ganache și pastă de migdale. Acestea sunt acoperite cu ciocolată neagră cu 70% cacao și ciocolată cu lapte cu 36% cacao. Pentru a oferi ciocolate de excepție, alegem cele mai bune materii prime. Greutate netă (G): 200...
Franța, Lattes
...Paletă de nutella 1kg Ambalare pe paletă 588 borcane Preț 3€ DLC 12/11/2025 Nutella este o marcă de pastă de tartinat creată pe 20 aprilie 19641. În Italia, în regiunea Piemonte, de către compania de industrie agroalimentară italiană Ferrero2. Este compusă din zahăr, ulei de palmier, alune, cacao, lapte, zer și emulgatori. Această marcă domină piața mondială a pastelor de tartinat. În Franța, reprezintă aproximativ trei sferturi din piața pastelor de tartinat.
Spania, Barcelona
... selectat și ales special pentru tine. Trimitem din Barcelona către toți clienții noștri din Spania, Europa și o parte din Asia, cu un sistem de livrare rapid și eficient. Tipuri de produse și derivate: Boabe de cacao, Nibs de cacao, Pastă de cacao, Pudră de cacao, Unt de cacao, Îmbrăcări de ciocolată Origini selectate: Venezuela, Madagascar, Ecuador, Ghana, alte origini Vânzări către angrosiști, magazine cu amănuntul și persoane fizice. Toate produsele noastre sunt disponibile în magazinul nostru online https://cacaovenezueladelta.com/...
Spania, Alzira
...DISPONEM DE MAI MULTE VARIETĂȚI DE CACAO LA PREȚURI FOARTE COMPETITIVE. CACAO CHUAO CACAO AMAZONAS CACAO RIO CARIBE CACAO SUDUL LACULUI CACAO CARENERO CACAO OCUMARE CERTIFICATE DE ORIGINE, MOSTRE DE BL...
Italia, Montoro
...8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune 8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune 8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune Carton cu 12 pachete de 200g Pachet de 12 bucăți de 200g Cutie de 12 bucăți de 200g Ref:0501292 EAN:8034125102259...
...Crema de cacao, ulei de măsline extravirgin și miere 400 gr. Fără gluten. - Ofertă! Cremă de ciocolată și miere cu ulei de măsline extravirgin. Fără conservanți, fără coloranți, fără gluten, fără ulei de palmier, fără grăsimi hidrogenate adăugate. Cremă elaborată în mod artizanal, fabricată în Spania. Borcan de sticlă de 400 de grame. Cremă ideală pentru consum la mic dejun, gustări, sărbători...
Franța, Douvres La Delivrande
...are numeroase avantaje. Interruptează scăderea pH-ului în sfera bucală, reducând aciditatea atât de dăunătoare pentru dinții noștri. De asemenea, face viața grea bacteriilor responsabile de carii și reduce formarea plăcii dentare! Uleiul vegetal de cacao: este folosit pentru proprietățile sale antibacteriene. Argila albă: este un abraziv blând. Este îngroșător pentru pasta de dinți, dezinfectează și neutralizează aciditatea. Argila verde: are grijă de gingiile sensibile. Greutate: 40g...
Italia, Messina
Franța, Furiani
...Ingrediente Nuci 49.44%, zahăr, feuilletine 6.10% (făină de grâu, proteină din lapte, sare, făină de orz și malț, praf de copt, E500ii), ciocolată cu lapte (pudră de cacao slabă, pudră de lapte degresat, emulgator: lecitină de soia). Referință:NUTLTFEU...
Franța, Talant
...Ca alternativă la pasta de zahăr, puteți folosi această Pastă de Ciocolată de modelat - Ciocolată. Cu parfumul său delicios de ciocolată, este ușor de lucrat, iar creațiile dumneavoastră se pot lipi ușor fără aditivi. Ingrediente: Zahar, Sirop de glucoză, Unt de cacao, Făină de cartofi, cacao 22-24%, apă, emulgator E422 și E415, conservant E202, aromă. Posibile urme de: Gluten, Ouă, Arahide...
...Proiectat pentru micile fabrici de ciocolată. Mașina este compusă dintr-un zdrobitor superior și un măcinător inferior. Zdrobitorul superior sparge toate nucile sau boabele de cacao în bucăți mai mici, transportându-le către măcinătorul inferior. Măcinătorul inferior macină nucile zdrobite sau cioburile de cacao, transformându-le într-o pastă groasă. Vitezele zdrobitorului și măcinătorului pot fi reglate separat. Viteza măcinătorului influențează direct finețea produsului final.
...ACȚIUNE: TRATAMENT ANTICELULITIC, STIMULANT ȘI REAFIRMANT. COMPONENȚI ACTIVI: Cacao, Unt de Cacao și Coajă de Cacao. PREZENTARE: NUCĂ DE GRĂUNTE MEDIU. FINISARE: MASCARĂ FACIALĂ, MASCARĂ CORPORALĂ, PEELING, ULEI CORPOREAL ȘI PASTĂ NATURALĂ DE CACAO.
...Informații despre produs Inele de măr dulci-acrișoare acoperite cu cea mai fină ciocolată cu lapte. Această combinație de fructe și ciocolată cremoasă oferă o experiență gustativă deosebită. Ingrediente Mere 48%, zahăr 25%, unt de cacao 12%, lapte praf integral 9%, pastă de cacao 3%, pudră de zer dulce 1,5%; emulsificatori: lecitină E322 și E476; aromă: vanilină; conservant: dioxid de sulf. Conține soia și lactoză. Origine Acoperire cu ciocolată adăugată în Germania.
Franța, Saint Martin Belle Roche
...Pot de 250g de pastă tartinabilă cu ciocolată și lapte Și ce conține? Grăsimi vegetale (floarea-soarelui, unt de cacao), cacao pudră (zahăr, cacao) (26%), zahăr, lapte praf parțial degresat (14%), emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă: vanilină. Alergeni sub lupă Lapte. Poate conține urme de alune. Conservare ușoară A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. Închideți bine borcanul după fiecare utilizare. Borcan și capac: de aruncat cu deșeurile menajere.
Franța, Valence
...Întregi și prăjite, sub formă de pastă, făină sau măcinat, alunele Rogelfrut sunt pregătite să vă ajute să vă îndepliniți toate visele. Unitate de vânzare Alune întregi prăjite, măcinat și caramelizat în pungi vidate de 1 kg și 500 g Făină de alune în pungi vidate de 500 g Pastă de alune în conserve de 5 kg sau găleți de plastic de 10 kg Alune Premium Alune întregi prăjite, Măcinat de alune, Paste de alune, Alune decojite Alune Extra Alune întregi prăjite, Măcinat de alune, Paste de alune, Alune decojite, Făină de alune, Măcinat de alune caramelizat...
Produse corespunzătoare
Fructe Uscate
Fructe Uscate
Alte produse
Cais
Cais
Franța, Malataverne
...ciocolată cu lapte (cacao min 32%. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, pastă de cacao, fulgi de cocos 2%, emulgator lecitina de soia, aromă naturală de vanilie. Poate conține urme de nuci. Ciocolata cu lapte este o ciocolată care conține de obicei între 25% și 40% cacao și unt de cacao, lapte, de obicei sub formă de lapte praf, precum și zahăr. Ciocolata cu lapte a fost inventată în 1875 de Daniel Peter la Vevey, în Elveția.
Italia, MILANO
... pentru toți iubitorii de ciocolată. Un produs bun și natural, fără ulei de palmier, fără gluten, fără coloranți, arome sau aditivi artificiali. Ingrediente: Nocciolata fără lapte conține doar ingrediente organice: zahăr din trestie, pastă de alune (18%), ulei de floarea-soarelui, cacao (11%), unt de cacao, emulgator (lecitină de floarea-soarelui), extract de vanilie. AMBALAJ DE 24 1 BUC = EURO 18,00 1 PALET 48 BUCĂȚI MINIM DE COMANDĂ 15 PALETI EXPIRARE 18/09/2027...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play